61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#51253 Nem de mondjuk nem is olyanokra, hogy az új alkotmányt kirakják az önkormányzatokban mint valami oltári szentséget és mellé rendeljünk még egy embert is aki imádkozik hozzá. Szép és nagyszerű, hogy van új alkotmányunk na de azért ilyen baromságokat művelni.. Komolyan ilyen gazdasági állapotok mellett ez a fontos? -
#51252 Nem szavaztam, tehát egyik párthoz se kötődöm. De meséld már el nekem hogy most mi lenne az, ami kibaszottul hasznos lenne a népnek ? Ha az államadóság csökkentésére irányuló megnyílvánulások nem, akkor mi lenne az ? De a jelenlegi világgazdasági helyzetben csak hogy általánosítsak, mi az ami jó lenne az embereknek ? Neked mi az elképzelésed ? Bocsi hogy sok a kérdés az utóbbi pár hsz emben de olyanokat látok itt pár emberkétől, mintha nagyon képbe lennének annak kapcsán hogy mi a világ bajára a megoldás. Hát akkor várom a válaszokat. -
#51251 "A Fidesz legalább bemutatott nekik" - Az IMF -nek, extra kicsit megszorongatta a bankokat. -
#51250 Apropó kinek magyarázok megint... akinek felesleges. -
#51249 Szerintem itt már az elkövetkező évekre kell spórolni, öregkor... szerintem meg se élem. -
#51248 Mondj már egy kormányt amelynek a kormányfője pénzt szarik, de szószerint. Te mire számítottál, általánosságban az emberek mire számítottak(?) hogy majd jön a Fidesz és itt qrwa nagy jólét lesz ?? Tudja mindenki(vagy nem) hogy az ország fürdik az adóságban, azt valahogyan vissza kell fizetni nem ? Arra valahonnan elő kell teremteni a pénzt nem ? A Fidesz legalább bemutatott nekik és aztmondta hogy basszátok meg majd mi megoldjuk. Hát ez lett belőle, abba belegondoltál hogyha a nyugdíjból nem államadóság lett volna kifizetve mi lett volna itt ? Újabb Görögország ? De ha már itt tartunk az MSZP mi a jófrancot csinált 8 kibaszott évig ? És most mi a jófrancot csinálna ? Hagyjukmár a félredumát haver. -
Ironman2 #51247 Pont ez az hogy senki se fogja visszaállítani a régi nyugdíjrendszert.Jobban teszi mindenki ha már most elkezd spórolni öregkorára,valami betéti számlán -
#51246 háááát.....
nagy pofárahopika lesz majd, ha letelik a "sezonjuk"
akármi, vagy akárki is legyen utánuk
tényleg elhiszi valaki ebben az országban azt, hogy azt temérdek vagyont amit most eltapsolnak, azt majd sikerül az utolsó 2 évükben előteremteni megen?
de most komolyan... érveljen már valaki mellettük;)
-
Vlala #51245 Az állalmadósság csökkentése rövidtávú, mivel az emberek pénzét előbb-utóbb vissza kell adnia egy következő kormánynak.
A nyugdíjrendszert pedig nem átszervezik, hanem kifosztják - ami szépen kamatozna a magánszámlán, most megy államadósságba, hogy aztán újabb állami kölcsönt kelljen felveni a nyugdíjrendszer visszaállítására.
Viktor tehát nem csinál semmit, sőt, töbet árt ezzel, mint amennyit használ a népnek.
Éééééés most kell tapsolni, birkák! -
Vlala #51244 Öngól. Majd visszamenőleges törvényt hoznak erre is. -
#51243 meghallgatni? a minusz 25 mrd nem önmagáért beszél!?!?!??!! -
#51242 röhej. móriczon és blahán is ott az aluljáró, de inkább zebrával akadályozzák a forgalmat...
zsenik -
#51241 Hmmmm..
Időzavarban az esztergomi Fidesz-frakció -
#51240 -
#51239 Synthetic biologists design a gene that, when delivered to cancer cells, forces them to commit suicide -
#51238 Felújítják a Ferenciek terét
Hát ha tényleg zebrák lesznek az aluljáró helyett akkor az igen érdekes lesz. -
#51237 "28/8/2011, he appeared in the live camera of Fukushima nuclear plant.
A strange men who pointed to live camera got into the news in all Japan .
People guessed many theoris , Whistleblowing, A terrorist, A ghost, Mr.Egashira 2;50(a Japanese performer), Sneaked a journalist, A religious ceremony, Warning of alien ot time-traveler , A penalty game ,, etc..
After that, a press interview 29/8 announced "we cannot identify because no identity on clothing".
still a mystery now(9/1/2011)"
-
#51236 Véletlenül füves sütit ettek
"A véletlenül beanyagozott dolgozókat pár óra elteltével hazaengedték a kórházból."
Itthon kíváncsi vagyok, hogyan zajlott volna le ugyan ez a történet. A srácot biztos meghurcolták volna, de a dolgozókra kíváncsi lennék. Vajon elengednék őket is pár óra múlva? Esetleg elküldenék őket "elvonóra"? -
#51235 Nem értem mit kell védeni őket...a Vatikánnak azonnal intézkednie kéne és meghurcoltatás mellett kizárni őket az egyházból...így csak rossz fényt vetnek magukra.
Elhiszem én hogy felkent papok, de ők is "csak" emberek.
Jézus sem tűrte szó nélkül a zsidó főpapok ostobaságát, hiába voltak főpapok. -
#51234 Keltem? Spoilerbe van..aki akarja elolvassa az okosokat.
-
#51233 A SZENT egyház. -
Ironman2 #51232 A Tesco 205 bolttal 1.helyen van,a CBA 3072 bolttal a 2.helyen,míg a Coop 5250 bolttal a 3.helyen! Gratula magyarok! Így kell ezt csinálni? -
#51231 A törzsszavazók. :DDDDD -
#51230 Janics Natasának lánya született
Kissebb földrengés Pakson
A Csányi-birodalom megszerezné a Coop-ot
Ismét füstölt a metró
Madonna senkinek sem adott interjút a Velencei filmfesztiválon
Rihanna beázik -
ManoNegra #51229 Ha valaki kiváncsi rá, odakattint és megnézi. Kell kelteni a feszültséget? -
#51228 IQ fighterek kommentjei csak spoilerban.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Büdös zsidók elérték a céljukat, hogy rohadna meg ez a tetves banda.FALHOZ ÁLLÍTANI MINDEN RETKES ZSIDÓT!
Részvétem. Isten nyugosztalja békében boldogságban zsidó mentes túlvilágában.
A zsidó ügyésznek két hete van hátra!
rohadék zsidók, a legutálatosabb faj. ennél gusztustalanabb undorítóbb nem léétezik a Földön, mint amilyenek ők.
-
#51227 Mindez a kurucon.:
,,Életének 98. évében szombat reggel meghalt Képíró Sándor volt csendőr százados, akit háborús bűntett elkövetésével vádoltak, de bizonyítottság hiányában felmentette első fokon a Fővárosi Bíróság. A hírről hozzátartozója és ügyvédje értesítette az MTI-t. Képíró Sándor egészsége a zsidók általi meghurcolása idején romlott meg jelentősen, de azt mégis megérte, hogy felmentsék, így nem lehet teljes a zsidó öröm. "
:DDD -
ManoNegra #51226 Rendben. De amenyiben ártatlan, remélem az őt meghurcolók fognak megfizetni százszorosan! -
#51225 Amennyiben nem tett semmit, más esetben ne legyen az békés... -
ManoNegra #51224 Nyugodjék békében. -
ManoNegra #51223 Meghalt Képíró Sándor -
#51222 Nem volt vagdalkozás... Tétényi pattogott már első nap + lopással és minden mással vádolta Tamást. talán meg kellene hallgatni a másik oldalt ami lehet nem színezi ki a történetet olyanra hogy az eladható legyen, szenzációt lehessen belőle írni, politikai karriert lehessen belőle építeni és hetente lehessen rohangálni Olgához az ATVbe sírni, hanem a tényeket mondja el.
Mindegy is ez a múlt, ez már nem számít... -
#51221 "Előfordulhat, hogy a tenyéren több gyermekre utaló jelet látsz, de ez nem minden esetben hús-vér leszármazottra vonatkozik. Olykor a keresztgyerekek és a házikedvencek is megjelenhetnek ebben a formában."
Kiolvashatom a tenyeremből még a házi kedvenceim számát is, na ez a nem semmi. Muhahahah -
#51220 h-i-t-e-l-b-ő-l !!! tutod mi ez? szemfényvesztés!
esztergom hitelei visszafizethetetlenek, nemhogy 30, de 300 év alatt is (bevételi oldalon nincs semmi, amik épültek azok is csak viszik a pénzt, nem hozzák (turizmus nem fog 100x nőni)) -
#51219 Ilyen arrogáns antipatikus embert még sosem láttam,milyen alapon beszél így az egész képviselő testülettel-kinek képzeli magát?Én ott lennék ellenzékiként hát biztos nem hagytam volna ezt az egészet szó nélkül!
-
#51218 Blogban is összegyűjtötték a bűneit. -
#51217 Az újságokból nem így jött le,sokszor írtak róla hogy ez vagy az miatt sokan tüntetnek meggyes ellen.(neves iskola áthelyezése város szélére,önkormányzati pénzek elapasztása stb.)Úgy tűnt nagyon sokan nagyon nem szeretik,ha beszéltem esztergomi emberekkel akkor szintén csak kifejezetten rossz véleményeket hallottam róla.
A választási veresége utáni vagdalkozás mindenképpen gusztustalan dolog. -
#51216 Én úgy éreztem hogy igen.
Pl
Épültek az utcák, amik gyönyörűek! lettek szerte a városban ( előtte járhatatlan földút volt kb a fűúttól, rendőrségtől 50 méterre ahol lakom ), a városközpont, az új tér teljesen megújult, rengeteg túrista is jött a buszok be sem fértek már a parkolóban a Bazilikánál ( most kb üres ), mindig volt valami program hétvégén, hatalmas volt a nyüzsi.
Aztán épült az új pályaudvar a Teszkó mellett hogy kikerüljön a városközpontból ami egyrészt szétbaszta az utakat ( kátyúzás fél évre megoldotta aztán ugyan olyan lett újra, már csak egy vadonat új úttest/járda burkolat segítene rajta ) és már autóval is veszélyes ott közelekdni hiszen egyszerűen be van szakadva az úttest a buszok miatt a levegőről nem is beszélve, de sajnos ahogy látom a munkálatok most teljesen leálltak emiatt és egy darabig még el kell viselni a bűzt, és az utak pusztítását.
Folyamatosan mentek a fejlesztések, felújítások olyan dolgokra amikben eléggé le voltunk maradva és ez meg is látszott a városon és meg lehet nézni most ( mármint nem most amikor a gaz, szemét ellep, hanem 1 évvel ezelőtt ). Igen ( főleg ) ilyenekre ment el a pénz, amit majd 30 év múlva visszafizettünk volna hiszen ezek csak a várost tették végre élhetővé, és kedvelt hellyé, nyilván az utak pénzt nem hoznak, de az nyilvánvaló volt mindenki számára hogy azok az állapotok nem voltak tarthatóak és ezeket meg kellett valósítani, amit amúgy a nép örömmel vett ) -
#51215 fideszes index?! huha, kemény világ jön :O -
#51214 ez tény. 8x annyi év nyilván 8x annyi kárt okoz... viszont a károkozás 8 év alatt azonos mértékű lesz - minimum.
ha pedig a puszta gazdasági károk felett a demokrácia folyamatos nyirbálását is a mérlegre tesszük, akkor ez az 1 év felért az elmult husszal... izé, 22-vel.