Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
😄

Az amerikaiak megválasztották az elsõ néger miniszterelnökük, mi újraválasztottuk a roma miniszterelnökünk. 😊) Van itt fejlõdés kéremszépen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

toysoldier
annál nem nehezebb.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Ha leírom, hogy cigány ám a bábolnai nagynénikéd Dabasról, az személyeskedés? 😊

Fehérebb vagyok, mint a miniszterelnök!
Peace.

Bronx South
Cigány vagy ? Mert akkor ne a Magyarok nevében írjál plz.

Azt, hogy mindmeghalunk, és féljünk nagyon.

Lteebee
Matematika.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Bronx South
Jóltették.

Danny1987
Valami alapján mondom.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Gyújtóbombát dobtak Németországban egy roma család lakására

Szokásos sötét ruhás kopasz egyedek.

"Az RP-online címû helyi lap szerint a lakásban szintók (nyugat-európai cigányok) és romák laktak, akik "egy városszerte ismert család tagjai"

berlinboy6329
Atv,mit vársz?Bolondok ezek...Elég elolvasni a cikket,sírok a sok fasságtól.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fegyveres kiképzést tartottak az ifjú jobbikosoknak Zánkánebbõl most mit akarnak kihozni<#fejvakaras>

Akkor itthon is "lõttek" a lazább fegyvertartásnak.

Totti5
Az a vicc hogy mi kifizetjük ezt a rohadt magas árat, de miközben a kitermelés és az egyéb folyamatok útján idekerül mindenki más milliárdokat kaszál rajta, az is pofátlan hogy a kutak közt mekkora eltérések vannak... aki 400ért adja meg dögölne meg... pofátlanságnak is van határa.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

csige791
Én elhiszem neked, de ezt csak sejted vagy valami alapján mondod?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Danny1987
Indexes cikk.
Elég sok hiba van benne.
A 150000 lakást meg maximum úgy látja el ha egyikben sincs légkondi meg villany😊

Lteebee
"hivatkozik a magyar történelemre, Lukács Györgyöt és Kertész Imrét idézi".

Miért nem mindjárt Herzl Tivadart említi magyarként?

Imre Kertész sok mindennek vallja magát, speciel magyarnak nem.
Lukács György nem egyike az elhíresült "mintegy száz értelmiséginek"?

csige791
800 méteres naperõmûtorony épül az arizonai sivatagban

...Az erõmû 2015-ben kezd el üzemelni, és a 200 megawattos csúcsteljesítményével 150 ezer háztartást lát majd el árammal...

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Narxis
uhh... ennél a cikknél már csak a kommentek jobbik... párdon...jobbak. 😄

Bronx South
Valószínüleg, de ha az ember elgondolkozik azon hogy mi real, rögtön kibukik pár szög. A media egyszerre fegyver és ellenség a világon. Ha valamit nem akarnak az orrunkra kötni akkor orrunkra kötnek mást amire ráharap az emberek nagy része mint a piranha a húsra, azt a lényeg elmarad. Figy. szabadságjogokat kontroláló intézkedéseket nem lehet csak úgy törvénybe iktatni. Emberek ! "Most be lesztek drótozva !" Ezt követõ kérdést hogy miért (?), egyszerûbb egy jól összerakott storyval elõre alátámasztani.

Willenbrock
A konteoblogon biztos megjelenik hamarosan néhány alternatív verzió 😊

Én is úgy gondolom, hogy egyedül szinte képtelenség feltünés és anyagi támogatás nélkül ilyet véghezvinni.

Bronx South
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=48654
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=48765

Nekem csak is ez, az elejétõl fogva, egyszerûen vannak olyan szálkák amiken nem tudok túljutni, de lehet hogy ez már csak a saját rögeszmém. Most mindenki egy "szadista állattal" van elfoglalva, azt a háttér dolgokat meg lehet hírverés nélkül csinálni. De #48775 -ben Mano barátunk fényt vetett egy dologra, hát számomra minden kiderül majd a szankciókból amit törvénybe foglalnak majd hamarosan.

Willenbrock
Csak akkor miért vállalja magára? Megzsarolhatta a titkosszolgálat,vagy valami alkut köthettek vele ha elviszi a balhét?Ilyesmi nekem is megfordult már a fejemben.

Willenbrock
Biztos hogy nem egyedül csinálta,legfeljebb részt vett benne szerintem.

Bronx South
alias kormányzati negyed. Se kamera, senkinek nem volt feltûnõ egy guruló bomba, találgatni kellett hogy ki volt az elkövetõ ? Gyerekek ez nekem nagyon büdös.

Bronx South
Really szerintetek hogy egy ember leparkol vmi dobozos döggel egy kormányzati negyedben(!) (extra az elnök irodája elött 😄) elsétál pár utcával arrébb, durrant egyet, majd gyorsan elmegy egy szigetre ahol táborozókat gyilkol le, majd leül, és megvárja a rendõröket akik csiga módon érnek oda. Extra még egy 1500 oldalas irományt is létrehoz korábban, b+ még a bibliát is többen írták.

Willenbrock
Hát ez nem lep meg,mindíg szélkakasnak tartottam,számított a jobbikra,most úgy érzi rossz lóra tett.Amit eddig fújt a jobbikban azt gyakran nem meggyõzõdésbõl tette,idõnként meg annyira primitíven állt hozzá egy-egy kérdéshez hogy az tanárhoz sem méltó nemhogy jogász professzorhoz.Nem tartottam hitelesnek eddig sem csak egy ambíciózus számítónak.

Willenbrock
Ránézésre és a véleményei alapján még normálisnak hinném :/

csige791
Mind az indexen mind ezen a hvg vagy hírszerzõn (vagy miez) fontosnak tartják, hogy egy jót antiszemitázzanak, nácizzanak, ami nem baj, csak ettõl úgy érzi az ember, hogy a cikkek valójában pont ez miatt jöttek létre.
Akkor sem volna gond, ha minden gyurcsány és tsai cikknél megemlítenék, hogy melyikük milyen besúgó ügynök volt hány magyar embert nyomtak fel stb...

tviktor91
Fogadjunk nem lesz belõle hír😄D
De amikor 2 fõs magyar "banda" támad egy cigányra kavicsokkal akkor 2hétig lehet róla csámcsogni.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Willenbrock
Megint eljöhet a megfigyelések és lehallgatások korszaka,ügynökök,nagy fekete autók...<#szomoru1>

Valami európai "templomosokról" is írt, kitudja kicsodák vannak a háttérben (természetesen az USA-n és Judeán kívül).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az is elképzelhetõ, hogy egy Európai patriot act elõszele volt ez a mészárlás... Kiváncsi leszek a következményekre.

Mekkora reklámot csinált magának és vízióinak ez a hidegvérû idióta. Minden médium elemzi csámcsogja, és mutogat szerteszét.Külön "öröm", hogy Magyarországot is megemlíti Hunyadival, akinek a hõsiessége nem említhetõ egy lapon ennek a gyáva csúszómászónak a tettével. Addig volt csak nagy legény, míg nem találkozott szembe a rendõrökkel Ment volna inkább egy háborús övezetbe, mint fegyvertelen fiatalok közé...

Már szinte hallom Vonát: "Morvai Krisztinával szemben töretlen a bizalmunk blalblablalbalba...."
Narxis

Én még nem hallottam, de ha így is van, hát fordított egyet a köpönyegen. Nem nagy ügy...

Narxis
Ez amúgy komoly, hogy Morvai Krisztina átlépett valami iszlám ellenes, Izrael párti tömörülésbe az EU parlamentben? 😊

Narxis
Na már itt is van...

Tikal
Nem, nem errõl vitázunk, ide csak te kanyarodtál... arról a sötétségrõl beszélünk ami a legtöbb ember fejében van a drogokrol...hogy az átlag ember azt hiszi a heroin meg a füves cigi a legrosszabb, de fogalma sincs róla hogy mennyi ember hal meg az alkoholtol vagy épp a cigitõl amit a buszmegálloban pöfékel minden reggel. arról is szó volt hogy azt hiszik az emberek ha erõszakosan lépnek fel ez ügyben akkor az majd megold valamit... mint láthatjuk az USA ezt az utat választotta, a drogpolitikája egy nagy nulla, 60 éve nem mennek vele semmire, és a szomszéd országban meg tizezrek halnak meg évente emiatt.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lteebee
Ha a Jobbik mondja, akkor trappisták.
Ha a Fidesz, akkor elõremutató kezdeményezés.

Bronx South
Mindenesetre nekem, akárki is tette szemet szúr hogy a Norvégok nem tettek eleget az USA felhívásának a terror elleni védekezésre, és lám-lám egy szinte példa nélküli vérengzés történik egy olyan országban, ahol a II -ik vh. óta nem volt senki érdekelt hogy terrorizáljon. A csávónak Európa szintû problémákkal volt tele a töke, akár elkövethette volna tettét máshol is nem ? Vagy egy jól megrendezett akció valódi hullákkal ?

tviktor91
Valamelyik magyar szar már rögtön hozzátette h alkaida volt 😄..aztán mégsem.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Bronx South
Ezt az USA generálja.

Csirke4
Szerintem nem a náci veszély miatt emelték ki, hanem nemes egyszerûséggel mindenki azt hitte az elején, hogy az AQ volt és csúnya gonosz ábrázatú arab bácsikat vártak mint elkövetõket. Fõleg a CNN-t ha nézte valaki, meg úgy általában a médiákat mindenki biztosra vette, hogy valamilyen "tenoristacsoport" volt az.