Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az amerikaiak megválasztották az elsõ néger miniszterelnökük, mi újraválasztottuk a roma miniszterelnökünk. 😊) Van itt fejlõdés kéremszépen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Fehérebb vagyok, mint a miniszterelnök!
Peace.
Szokásos sötét ruhás kopasz egyedek.
"Az RP-online címû helyi lap szerint a lakásban szintók (nyugat-európai cigányok) és romák laktak, akik "egy városszerte ismert család tagjai"
Live for nothing or die for something.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Elég sok hiba van benne.
A 150000 lakást meg maximum úgy látja el ha egyikben sincs légkondi meg villany😊
Miért nem mindjárt Herzl Tivadart említi magyarként?
Imre Kertész sok mindennek vallja magát, speciel magyarnak nem.
Lukács György nem egyike az elhíresült "mintegy száz értelmiséginek"?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
...Az erõmû 2015-ben kezd el üzemelni, és a 200 megawattos csúcsteljesítményével 150 ezer háztartást lát majd el árammal...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=48765
Nekem csak is ez, az elejétõl fogva, egyszerûen vannak olyan szálkák amiken nem tudok túljutni, de lehet hogy ez már csak a saját rögeszmém. Most mindenki egy "szadista állattal" van elfoglalva, azt a háttér dolgokat meg lehet hírverés nélkül csinálni. De #48775 -ben Mano barátunk fényt vetett egy dologra, hát számomra minden kiderül majd a szankciókból amit törvénybe foglalnak majd hamarosan.
Akkor sem volna gond, ha minden gyurcsány és tsai cikknél megemlítenék, hogy melyikük milyen besúgó ügynök volt hány magyar embert nyomtak fel stb...
De amikor 2 fõs magyar "banda" támad egy cigányra kavicsokkal akkor 2hétig lehet róla csámcsogni.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha a Fidesz, akkor elõremutató kezdeményezés.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..