61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#51213 adósságrendezés nélkül/előtt esztergom a felemelkedés utján volt?
csak mert irod, hogy most a cél a fenék... -
ManoNegra #51212
Amikor még a szilveszteri műsor ért valamit...
Lehet hogy még túl fiatal voltál. -
#51211 Nem.Mi az eredeti? Én csak a reklámot láttam és rákerestem a neten..de ez már alapból vicc h ilyenek vannak. -
#51210 Agyfaszt kapok ilyen cikkektől...de az egész femina/nők lapja és társai is ilyenek -
#51209 -
#51208 hát ez kérem szépen tömény rasszizmus, antimagyarizmus...mit kereshet ez még az országban?
Egy jó komment:
"Kedves Kertész úr, Bartus úr!
Ha az empátia, a szolidaritás, a tolerancia és a lelkiismeret tesz valakit emberré, akkor “A magyar genetikusan alattvaló” kijelentés nagyon messzire sodorja az írót és vele egyetértőt ettől a céltól." -
#51207 [URL=http://www.metropol.hu/gazdasag/cikk/773559]"Európában két ország van, Svédország és Magyarország, amely képes csökkenteni idén az államadósságát"[/URL]-igaz újbóli átalakítások lesznek a nyugdíjrendszerben -
#51206 Hány gyereked lesz? Így olvasd ki a tenyeredből -
#51205 Hollandia - San Marino
11:0
höhö -
#51204 már nem lesz legközelebb a csoportban.
A pesszimizmusoddal meg tudod hova bújjál -
#51203 majd legközelebb elverik őket... semmi idegeskedés;) -
#51202 -
#51201 -
Ironman2 #51200 EB Selejtező:Magyarország-Svédország: 2:1
-
Ironman2 #51199 Az a "nyócév" több kárt okozott az országnak,mint az elmúlt 1 év.Minden rendszernek megvannak a saját birkái. -
Vlala #51198 Bele volt írva, hogy merazanyócév, azt' jónapot. -
Vlala #51197 Az előző a birkák szerint Gyurcsány hibája volt. Ez? Bajnaié, vagy a nyócévé? -
#51196 Állítólag újabb nemzetközi válsághullám jön... -
#51195 ?! :DD -
#51194 A topikban vagy az országban vagy a világban? -
#51193 mi lesz itt őszre.... -
#51192 Best of populizmus. :DDD -
#51191 A nyilvánosságra került iratok teljesen ellentmondanak annak, amit a Fidesz és a párthoz közeli véleményformálók éveken át állítottak. -
#51190 A:DSD -
#51189 lol
Olyan, néhány oldalas anyagot vitt be a költségvetést tárgyaló szerdai kormányülésre Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, amelyben nem voltak számok -
#51188 de azért vágod az eredetit, nem? -
#51187 Azt a kurva. Van azért bőr a képükön. -
#51186 Egy német falu 321%-kal több energiát termel, mint amennyit felhasznál -
ManoNegra #51185 Ez megy nálatok? -
#51184 M1-en láttam róla reklámot és gondoltam beírom..elvileg egy rendezvény...vagy koncert ha úgy tetszik.:) -
#51183 Jó mondjuk egyetemista korában bátor volt mikor a győri beszédével a ruszkik kivonását követelte,akkor még merészség volt úgy beszélni. -
#51182 Orbán pedig utcai harcosnak tartja magát.Ja mint 2006-ban mikor tüzes beszéddel beizzította a tömeget aztán a színpad másik oldalán kocsiba pattant és a továbbiakban már nem vett részt. -
#51181 ez most mi is? -
#51180 Ez megy nálunk!grat -
#51179 Meggyes húzzon el ha le lett szavazva,vonja le a konzekvenciát és ne verje a nyálát még mindíg mert ezzel azt éri csak el hogy még ellenszenvesebb lesz mint alapból. -
Tsol #51178 Nem is kell. -
ManoNegra #51177 Most nem tudom mire gondolsz. -
Tsol #51176 Jut is marad is. -
óriási a pasas, több ilyen kéne még ebbe az országba -
Tóta W.: Nem szeretnék Alekoszként jelen lenni
A cikk arról szólt, hogy ez mégiscsak egy drogos kurva, és jó lenne, ha látnák a gyerekek, ahogy meghal, hogy ráébredjenek: drogos kurvának lenni nem pálya. A főszerkesztő sajnos azt mondta, nem hozhatja le, akármennyire egyetért is vele, mert mégiscsak ezekből a drogos kurvákból él, és a végén még nemcsak Kelemen Anna nem fog neki interjút adni meg vetkőzni, hanem a többi drogos kurva sem.