61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Bronx South
    nem szarom le hogy minek tartasz ? nézd már meg hogy miről szól a topik témája.
  • arty
    azok az irásaid alapvető tévedésekre épülnek, emellett nem nekem íródtak, gondoltam a megszolitottak majd ugyis reagálnak ... dehamár:

" majd jön a Fidesz és itt qrwa nagy jólét lesz ?? Tudja mindenki(vagy nem) hogy az ország fürdik az adóságban, azt valahogyan vissza kell fizetni nem ? Arra valahonnan elő kell teremteni a pénzt nem ? A Fidesz legalább bemutatott nekik és aztmondta hogy basszátok meg majd mi megoldjuk. Hát ez lett belőle, abba belegondoltál hogyha a nyugdíjból nem államadóság lett volna kifizetve mi lett volna itt ? Újabb Görögország ? "

2.7 millió birka azt gondolta, igen, hogy a fidesz majd megcsinálja :)) ők azok, akik emlékezete csupán 8 évig hiteles... ha 12ig lenne, a fidesz a parlamentbe se kerül be...

emlékeztetnélek, hogy a fidesz egy részét forditja csak a manyup pénzeknek államadosság törlesztésére. az a maszlag annak, aki hajlando bevenni. (pl neked? kérdezem, nyugi!) a többiből az elbaszásukat takargatják (adocsökkentés miatt lukak a folyó költségvetésben)

a módot se feledjük, ahogy a fidesz megcsinálta a manyup-konyecet: lehet maradni, de akkor véged - ez mi? ez a jó módszer? hagyni egy hivatkozási alapot, hogy "maradhattál" de közben hátbaszurni?

görögország pedig igy is jön, ne legyenek kétségeid :) olvasgass portfoliot vagy más gazdasági prognozissal foglalkozo oldalakat.

"Ha az államadóság csökkentésére irányuló megnyílvánulások nem, akkor mi lenne az ? De a jelenlegi világgazdasági helyzetben csak hogy általánosítsak, mi az ami jó lenne az embereknek ? Neked mi az elképzelésed ?"

az államadoság csökkentésére irányulo megnyilvánulások kamuk. emlékeztetnélek, hogy a fidesz is jár ám kölcsönért, a különbség, hogy nem az IMF-től ... :) (izé, najó, attól is, lásd: MOL pakettet pl IMF kölcsönből vették - upsz :) )

az embereknek rövid távon jó, amit a fidesz tesz. hosszutávon nekünk annyi...

"szídják a fideszt hogy próbálja az adóságot rendezni úgy ahogy, biztos jobb lett volna az imfhez fordulni, de arról miért nem ír senki hogy az mszp mit a jó nagy ....-t csinált 8 évig ??"

úgy ahogy :)) hátezaz... ez az ugy-ahogy = sehogy. konkrétan 1-2 évig rendezi, hogy utána/közben(!) ujabb hiteleket vegyen fel.

szidtuk eleget az mszp-t is, de a jelenleg futo eseményekhez nekik igen kevés közük van. johogynem azt várod, hogy szidjuk kicsit az mdf-et is, ők is bennevannak a ma kialakult helyzetben a 90-94-es politikájuk miatt (ami egyébként megkérdőjelezhetetlen tény) ...
  • Hegi90
    milyen áskálódás? a srác nyíltan elismeri, sőt henceg, hogy milyen ügyesen kicselezi a rendszert, majd mártírkodik, hogy "jajj, az én fajtám :("

ez az uccsó posztom a témában, nevetségesnek tartalak, sry.
  • Bronx South
    az hogy már én is voltam" senkit nem jogosít fel áskálódásra, ez aljas dolog fórumon kívül, és fórumon is.
  • Bronx South
    egy 97 éves emberen, aki már alig tud magáról mit akarnak megbüntetni... lol
  • Hegi90

én is voltam már banon, én se találtam jogosnak, még is kibírtam
  • Hegi90
    ez durva...
  • Bronx South
    "modinak szóltam és kész" nem hiába írtam, írom többszörösen is hogy óvoda.
  • Hegi90
    ez a véleményed, oké. Tőlem a téma lezárva, modinak szóltam és kész.
  • ManoNegra
    A Wiesenthal Központ csalódott Képíró Sándor halála miatt

"...Az SWC szerint várható volt a fellebbezések nyomán, hogy a másodfokú tárgyalás néhány héten belül megtörténik, és hogy a fellebbviteli bíróság érvényteleníti a felmentést. A központ - közleménye szerint - mélyen csalódott amiatt, hogy Képíró elítélését és megbüntetését megakadályozta a halála."
  • Bronx South
    engem is zavar, vagy zavarna ha nem tudnám a véleményemet folyamatos ellenérvelés nélkül leírni, az emberek többsége nem szereti ha nincs igazuk, és mindent megtesznek azért hogy igazuk legyen még akkor is ha nincs. egy jó módszer a félrebeszélés
  • Hegi90
    nézdd, nem fogunk minden esetet egyenként kivesézni újra és újra (az mszp-s kormányzást meg főleg nem), ha érdekel róla a véleményünk, akkor olvasd vissza a topikot, vagy ha az érdekel, hogy vajon mit baszott el a fidesz, akkor itt is olvasgathatsz

azt meg tök fölösleges megkérdezni, hogy "na akkor mégis hogyan kellett volna csinálni szerinted?". Nem tudom, oldják meg, ez a munkájuk. Én nem vagyok se közgazdász, se jogász, minek okoskodjak?
  • Bronx South
    nem, nektek abból van elegetek hogy van aki folyamatosan zavar a hülyeség tengerén.
  • bigacsiga791
    Ez kemény

Az MDF utódja elakarja venni Bokros EP mandátumát, illetve perli nem kevés pénzel bokrost is meg Dávidot is.
  • Bronx South
    emlékezetül: #51248, #51252, #51300

• Hegi90
    nekem csak szimplán elegem van csige mártírkodásából
  • arty
    te nem kérdéseket vetettél fel, csupán a fidesznek kerestél mentségeket...

emlékeztetőül:
    "az egész az mszp idejére gyökerezik vissza, de mondj egy olyan országot ahol a kormányfők nem luxusautókkal utaznak."

;)
  • Bronx South
    ja valóban nem kéne fírtatni hogy a másik banon van-e vagy se, akkor te miről fírkálsz most tulajdonképpen ?
  • Hegi90
    ennek a témának különben sincs itt a helye, szóval akár be is lehetne fejezni.
  • Bronx South
    ez a jóég hatásvadász volt. ejnye
  • Hegi90
    "mert aki olyan véleményen van mint én számíthat rá, hogy úgyis párszor banolják."

jóég
  • Bronx South
    nem. én egy topikot olvasok ahova buta emberek írkálnak (tiszt. a kívételnek) és dől a hülyeség, és megy a mutogatás 1000L csak éppen arról nem beszél senki amiről kéne. felvetettem számos kérdést csak éppen egyikre nem kaptam választ, de nem is akarok választ kapni ugyanis mikor már idevéstem a kérdőjelet tudtam hogy senki se tud majd rá válaszolni, max belekötni a másikba. de kérdezem én hogy hülyeségre mit kéne érvelnem, jobban esik a lol is, majd sok lúd disznót győz alapon jobban esik lekoccolni a topikból és valami más elfoglaltságot találni az agyalás helyet mert a na én megmondtam, és a mutogatás nagyon nem érdekel. a csige meg nagyon unatkozhat, évek alatt nem jött rá hogy egy csoport óvodásnak hiába próbálja megmagyarázni a tutit, na erről ennyit.
  • bigacsiga791
    Ok, benéztem, helyesbítek: 2/3-adot kaptak.
  • bigacsiga791
    off:

Nem a kitiltás idején regisztráltam újra, hanem jó előre betáraztam, mert aki olyan véleményen van mint én számíthat rá, hogy úgyis párszor banolják.

Mondok egy példát:
    Ha jól emlékszem a közel-keleti konfliktusok topicban kibanoltak a következő indokkal:
    Politizálás.

Az már senkit nem zavart hogy hónapok óta politizálás megy azon a fórumon kis haditechnikával megspékelve még is csak én kaptam érte ban-t.

(ha jól emlékszem a reklamációm után vissza lett vonva, de akkor is...)
  • bigacsiga791
  • arty
    nemnem, érveit később kiegészitette egy "LOL"-al is :))
  • arty
    "megkapták 7-8 millió ember szavazatát."

még 3 millióét sem kapták meg... :)
  • arty
    öcsém, te valami alternativ topikot olvasol ... :O
  • Bronx South
    ?
  • Narxis
    Engem nem de biztos lesz akit igen. :) Mivel a kitiltás idejére nem regisztrálhatsz újra, de engem tényleg nem érdekel. :)
  • Tsol
    Hehe, csak az audiba tudtál belekötni? :D
  • Narxis
    Akármelyik párt kerül hatalomra, az átlag magyarnak sz*r és sz*pás lesz. Ugyanazok az emberek alakítják a mai politikai életet mint akik a rendszerváltás előtt. Korrupció és hozzá nem értés jellemzi a mindenkori kormányokat + még azokat is magukkal rántják akik talán tényleg tenni akarnak valamit. Ugyanúgy "összezárnak" a politikusok mint 2006 után a rendőrök, egymást védik és csak a leggyengébb láncszemet dobják a nép elé ha nagyon borulni akar a bili.

Ezt kellene észrevenni és nem leragadni ott, hogy "komunyista" vagy "nácifasiszta".
  • Bronx South
    arról nem is beszélve hogy bármi rossz ami a fideszhez köthető és kiderül már megy is a mutogatás :D azon se csodálkoznék hogyha itt az mszp vagy bármelyik másik párt nyomatna valamilyen kampányfilmet hogy mi lenne a megoldás ami mindenkinek jó, máris menne a nyálcsorgatás
  • Bronx South
    mikor veszed már észre hogy kiknek írkálsz ? óvodás kisgyerekek, nézd meg a hszek nagy részét és miket írnak. űber lol. én leszarom hogy ki van épp hatalmon, de szídják a fideszt hogy próbálja az adóságot rendezni úgy ahogy, biztos jobb lett volna az imfhez fordulni, de arról miért nem ír senki hogy az mszp mit a jó nagy ....-t csinált 8 évig ?? és most mi lenne ha ő lenne hatalmon ?? ajajaj hatalmas gondok vannak itt a fejekben
  • bigacsiga791
    "most akkor az az erkölcsi alap szórni a nép pénzét, hogy mások is szórják? :D"

Nem. Az az erkölcsi alap, hogy miután 8-10 éve lerabolták az országot (hasonlóan mint a mszp) megkapták 7-8 millió ember szavazatát. Ebből akár gondolhatják azt is, hogy elégedett volt velük a nép akkor amikor azt csinálták amit. Majd tovább okoskodva arra a következtetésre jutottak, hogy ha akkor jó volt a népnek akkor most se változtatnak a szokásaikon.
  • Hegi90
    tégy úgy.
  • Hegi90
    A Fideszig érhetnek a pécsi egyetemi botrány szálai
  • bigacsiga791
    Nem értem mire akarsz kilyukadni a válaszoddal.

A regem meg azért van banon mert nem értettek egyet a véleményemmel a modik, és figyelmeztetés dacára is elmondtam amit gondoltam. Ha azért lenne banon mert folyamatosan személyeskednék, meg k.anyáznák másokat megérteném és el is fogadnám.

így viszont kénytelen voltam regelni vagy 20 alreget, ezekkel csak az a gondom ,hogy állandóan elfeljtem a jelszavakat, meg hogy milyen mail cimre vannak regelve, de majd csinálok újakat meg hozzájuk egy szép kis listát.

...vagy megunom ezt az egész mókát aztán töltöm mással azt az időd amit itt.
  • Bronx South
    lol
  • arty
    mi gyökerezik vissza az mszp idejére? és melyik mszp idejére? nem 1 ciklust töltöttek ki ... ;)

most akkor az az erkölcsi alap szórni a nép pénzét, hogy mások is szórják? :D