Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy ha hagyják tovább tobzódni, és amiatt lõ le pár embert... lehet választani. Kontrollált káreset, vagy a kiszámíthatatlan.
Sadist
"rohadt mákosak hogy egyik túsz sem halt meg"

vagy nagyon is profik

Lehetne feszegetni azt is, hogy mi van, ha pár órával tovább húzzák a dolgot. Ipse még idegesebb lesz, aztán az ujja megremeg a ravaszon, és lelõ néhány túszt. Eleve vert helyzet, ha ilyenkor nem tudja megadni magát, akkor így járt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

GregSB
Ilyenkor az atlanti óceán túloldalán a sérült akkora összeget kiperelne, hogy a dédunokái is abból élnének. Kíváncsi vagyok az itteni milyen kártérítést fog kapni... Lol.

Járulékos veszteség.
GregSB
Ez nem ilyen egyszerû, rohadt mákosak hogy egyik túsz sem halt meg. Még, mert ha jól tudom az egyik súlyosan sérült, és az intenzíven van.

Ez nem így mûködik, hogy akkor berontunk és sz@rrálövünk mindenkit, mi van ha pl a súlyosan sérült túsz lebénul élete végéig, mert pont olyan helyen találták el?

Sadist
Egy bankfiókban AK-t lóbálva embereket tart túszként, és nem akarja megadni magát. Na szerinted miért döntöttek a behatolás mellett?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

GregSB
Az egyik golyó átment rajta és eltalálta az egyik túszt, és egy másik is megsérült...

Nem tudom miért döntöttek végül úgy hogy betámadnak, sehol nem szerelep a hírekben.

guardian hero
Helyes, így kell szakszerûen kezelni az ilyen helyzetet. Csak nehogy most elkezdjék baszogatni a rendõröket, hogy biztos le kellett-e lõni...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tikal
no le is lõtték a bankrablót, egy darabig szerintem nem lesz itt bankrablás...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hmm. vicc hogy már másfélorája megy ez az egész és még csak 1perc képi anyagot sikerult rogzitenie a hiradonak.... hol van ilyenkor a szupertechnkia muholdas auto stb bárdos ur mindig ezzel menõzik, most hol van? ennyi erovel a rádiot is hallgathatja az ember....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

leoon
ez azért kemény, de miért, hogyan lehet ekkora hibát véteni vagy akarattal volt?!<#szomoru1><#nemtudom>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

persze, és ettõl meg se kéne büntetni???

ha én ellopom valamidet, de aztán visszaadom, attól még elkövettem a törvénysértést

Höhöhö. 😄😄
"Mindent megteszünk, hogy távol tartsuk a gyereket az ilyesmitõl, erre pont egy gyerekprogramban mutogatják a disznóságot" - aki a tévére bízza a gyereknevelést, az ne csodlákozzon 😊

"hamarosan feltûnt Manny, az ezermester, beszélõ szerszámai körében." Elkalandoztam, és hangosan felröhögtem.

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Elõtte levõ mondatrészt, mondatot elolvastad?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ez benne a legelszomorítóbb. (memóriakártya nem kell valakinek? - hülye vicc.)

a.carkey
"eljárás nyomán elképzelhetõ, hogy nem is emelnek vádat a férfi ellen. "

??

1,5 millió jött össze internetes csalással? <#wow1>

joebacsi
Elfogták az internetes csalót

emberek nem kicsit naívak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

leoon
jah és mátrix egyetértek az aláírásoddal teljes mértékben!!!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

leoon
így van! pont ahogyan mondod!

M@TriX
sírnak állandóan ahelyett, hogy normális cuccokat csinálnának.

érdekes, hogy ami jó film vagy zene az milliárdokat hoz.

szóval elmehetnek a francba a nyivákolásukkal.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Így készül a krumplis babsaláta.
Hozzávalók: egy babföld, egy rakás krumpli, kétszázötven hülye és két lovasrendõr. A legdurvább az utolsó mondat.

Ez meg megint foci, illetve ami mögötte van

GregSB
Ja a bekeményítést azt hittem csak a "kereskedõkre" érted, nem az otthoni júzerekre.

bertino
#2408 második sora

GregSB
"Persze az IPRED2 (Intellectual Property Rights Enforcement Directive) nevû tervezet csak azokra vonatkozik, akik kereskedelmi célból követnek el ilyen galádságokat. Jogvédõk szerint azonban nincs kellõképpen kifejtve, hogy mi számít kereskedelmi célnak, ezért félõ, hogy a milliárdos bevételeiket féltõ lemezkiadók az egyszerû otthoni fájlcserélõket is vegzálják majd."

bertino
ott van, hogy konkrétan kereskedelni célbol valo fájlcseréért
be fognak keményíteni így is, úgy is...

Windows alatt futnak az IT katonák

Õket hívjuk majd nethuszároknak? (a hidegháborúval kapcsolatos poénokat inkább mellõzöm.)

sza23
Talán nem kellene általánosítani.

Szivart valaki? :o)

Lol

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bertino
ekkora eszetlent... 😊

a.carkey
M@TriX
én is voltam már tapolcán, még jó hogy nem oda mentem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ennyi áldozatot hozni egy válás helyett 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdesz tetûzni...

Na, legyen valami könnyedebb téma is:
Oszlopnak hajtott, elfelejtette a feleségét

Gergényi és a tetü rendõrei mégis mióta tartoznak a belpolitikába?

Mielõtt elkezdenétek, ajánlom figyelmetekbe a banner szövegét.

húúú...

bertino
elhiszem, hogy index

de ez akkoris no comment: "Gergényi Péter budapesti rendõrfõkapitány többször is azt nyilatkozta, hogy a rendõrök szabályosan intézkedtek, nem bántottak senkit"

<#banplz>

a.carkey
amúgy itt a miskolci hoteles sztori:

Leírok nektek egy történetet, ami átéléséhez talán nem szükséges a naivság. Kérlek minél több embernek adjátok tovább, hogy másokat ne tudjanak megkárosítani a lenti cég tulajdonosai.

2007. 04. 06-tól lefoglaltunk 2 éjszakát egy wellnesshotelben
Miskolctapolca Pallas Hotel (Bencések útja 6.) Délután 18 óra körül
egy gyönyörû, új (talán 4 éve ha épült) hatalmas épület elé érkeztünk. A hotel belseje is az igényességet tükrözte. A portán elõre kifizettünk 67000 Ft-ot (2fõ, 2 éjszaka félpanzió), én otthon
kevesebbet számoltam, de gondoltam egy ilyen extra helyen minden rendben van. Az sem tünt fel, hogy 2-3 autó áll a zárt udvaron, mivel húsvét elõtti péntek volt, gondoltam mások csak szombaton érkeznek.
A portástól megkérdeztem, mikor zárják a kaput éjszaka és utána hogyan tudunk bejönni, a szobakulcsot megkapni. A válasz az volt, hogy elvihetjük a szobakulcsot, de nagyon vigyázzunk rá, mert csak ez az egy van a szobához.
Megvacsiztunk, majd elmentünk (este fél 8 körül) a Barlangfürdõbe.
23 óra után érkeztünk vissza.
A szobaajtó nyitásakor feltünt, hogy a zár 2X fordult az ajtóban,
holott én csak egyszer zártam rá. A fürdõszobában égett a villany, az ajtó zárva volt. Ezt az ajtót résnyire nyitva hagytuk, mert nehezen záródott, szorult. Takarékos emberként minden villanyt lekapcsolok magam után.
Rögtön megnéztem a táskámat, és kiderül, hogy elloptak 20.000 Ft-ot.
Azonnal lementem a portást megkeresni, aki többszöri kiáltozásomra sem került elõ. Reggel 6-kor azonnal mentünk hozzá, elmondtuk mi történt és hogy a tulajdonossal szeretnénk beszélni. Kiderült õ a tulajdonos, a vezetõ, a pincér stb.
Elmondása szerint felelõsséget nem vállal a szobában hagyott
értékekért, erõszakos behatolásnak nyoma nincs különben is hagyjuk békén sok a dolga.
Végül felhívtam a rendõrséget: (részlet a beszélgetésbõl)
"- Miskolctapolcán vagyunk egy szállodában, az éjszaka kiraboltak
minket míg nem voltunk a szobában, táskából pénzt vittek el.

- Melyik szállodában vannak?
- Pallas Hotel.
- Jellemzõ.
- Nem mondja, hogy nem ez az elsõ eset!?
- Hölgyem, hetente járunk ki hozzájuk."
Ezek után még próbálkoztunk a pénzünk visszakövetelésével amire szinte semmi esélyünk nem volt, majd elhagytuk a hotelt.

Miskolci rendõrségen szerettük volna megtenni a feljelentést, de
elküldtek, hogy megindult az eljárás, nyugodtan menjünk haza. Vagy ha ragaszkodunk a meghallgatásunkhoz várnunk kell ami lehet, hogy 2 órát jelent lehet, hogy 4-et, nem tudni. Nem értettem a dolgot felhívtam egy rendõr ismerõsömet, aki azt mondta, hogy ez nem eljárás kérdezzem meg hol lehet panaszt tenni ez miatt. Visszamentem a rendõrhöz, persze megint elhajtott. Újabb telefon ügyvéd barátnõmhöz, aki azt tanácsolta írjam meg a feljelentést egy lapra, majd vetessem át vele.
Megint vissza a rendõrhöz, eddigre elõkerült az ügyeletes tiszt, aki
nem akart velünk foglalkozni, kijelentette, hogy ha panaszt akarok
tenni ellenük menjek a minisztériumba mert kevés emberük van. Mikor a kollegái kimentek a hotelhez meghallgattak bennünket.
Megdöbbenten válaszoltam, hogy nem volt kint senki, csak telefonon jeleztem a történteket.
Erre kiderült, hogy aznap már egy másik esetben voltak kinn, a portás, tulajdonos stb. többszörösen büntetett elõéletû.
Ezután minden segítséget megadtak és azt tanácsolták mondjuk el minél több embernek a dolgot.
(Megjegyzem: a rendõrök eddig a pontig sem voltak bunkók, udvariasan "hajtottak" el. A félreértés végett számomra is érthetõ.
Semmi panaszom nincs rájuk.)

A cég neve MESE 2000 Bt. Székhelye: 4440 Tiszavasvári, Margaréta u. 29-31.
Panzió neve: Pallas Hotel Miskolctapolca, Bencések útja 6.

A fentiek hitelességét a rendõrségi pecséttel ellátott feljelentéssel
tudom igazolni. Valamint ha valaki megkérdezi a miskolci rendõrséget, a fenti hotellel kapcsolatban biztos vagyok benne, hogy azt fogják tanácsolni, másik hotelben szálljon meg.

Kérlek juttasd el minél több emberhez és õk is tovább. Bárkinek van valami javaslata a fentiekkel kapcsolatban, illetve van-e olyan
honlap, ahová a " tilos látogatni" jelzõvel ellátott helyeket fel
lehet tenni kérem értesítsen.

Kis összesítés: Szállás 67 000
Lopás 20 000
Bérelt autó, benzin: 28 000

Kemecsei Zsóka
Budapest
E-mail: [email protected]