Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ha lopnál, akkor te is csak "megélhetési bünözõ" lennél, elvileg, csak hogy az te nem lehetsz, hanem csak õk..

ez pedig kettõsmérce...

most pl. nekem sincs mit ennem, lehet hogy valakit leütök az utcában.....

Itt a válasz:
Pallasz Hotel tulajdonosa a Mese 2000 Bt.
<#vigyor1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punker
nekem sincs pénzem mégse lopok baze.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Taranov
Ugyan már!
Ha nincs pénze, akkor verés után sem fizet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

"a tulajdonos egyszemélyben a recepciós, a pincér és a takarító"

Zimmer Feri <#hehe>

(meg kell verni akkor fizet...)

Sadist
Gondolom annyiból tudná fedezni a kártérítéseket, plusz jutna hozzá egy kis jövedelemhez.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

banok
A hotel tulajdonosának nagyon drága az ideje, csak 60 ezer euróért hajlandó kommentálni a szállodát ért vádakat.

lál

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sadist
reki, ban, száradjon el a tested 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Egy kis manó fog sétálni vagy pihenni a monitorod felsõ 2-3 cm-én.Ha sétál, akkor gyûjti neked a pontokat, amit egy számláló is jelez. A pontokpedig pénzt érnek. 1000 pont=1.66$.Ha elérted az 50$-t, csekken megkapod a pénzt. 30 naponként fizet.Ha eddig nem érted el az 50 USD-t nem veszik el, hanem átviszed a következõhónapra. Mit kell tenned?
Regisztráld magad itt: http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=zeloka
Igen, meg országimázs.

bertino
ember... miskolc 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadist
http://index.hu/politika/bulvar/pallasz0420/

Az ilyenhez hogy a fenébe nem ment ki még a hatóság és számolták fel a picsába az egészet?

GregSB
Szal a Blizzard kezdhet félrerakni a perekre... köztudott hogy a koreaiaknál a StarCraft nemzeti sportnak számít, tuti azt fogják okolni 😄 Közben kitöltök egy lottót is 😛

GregSB
Kóreai cserediák volt most a tettes speciel...

Sadist
HÁHÁHÁHÁHÁHÁ :S😄:ASDASD

bertino
én már ebben se hiszek <#gonosz1>

Remélem, ránk, mármint a lakosságra, az országra, az adósságok csökkentésére.

Match
Minden bizonnyal adócsökkentésre.
Már látom magam elõtt a kisírt szemû politikusokat akik végre tudják hogy vége a sötét idõknek, és nem kell már elvenniük a fizetésem felét.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy amit elméletben már félretettek milliárdokat a VB rendezésre, az így most mire lesz fordítva.
bertino

Match
Ez tuti kamu...
Hogy jön ez a GTA-hoz???? 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

szó szerint
<#eljen>
"BELPOLITIKAI VONATKOZÁSÚ HíREKET KÉRETIK MELLÕZNI."

Ne menjünk bele egy flame-be. Nem rendezünk EB-t, hát nem rendezünk. Ez van, ha száz anyázás hangzik el a topicban, akkor sem mi rendezzük meg. Gyúrjunk 2016-ra!

Bandee1987
Közben kiderült, hogy szerelmi drámáról volt szó, koreai gyerek az elsõ helyszinen a barátnõjét és annak állitólagos szeretõjét ölte meg, azután meg ahogy megirta a búcsúlevelében, állitólag a gazdag diákokat hibáztatta vmiért, és azért ölt még meg vagy 30 embert.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ezt amúgy melyik okos mondta? a gyurcsány? a demcsák? a várhidi? a kismocsoki? a fenyõgyilkos gyárfás?.... mondjon LE! 😛

bertino
és szánalmas

és ezekkel akart M.o. EB rendezésre pályázni... vicces...

M@TriX
nekem ez tetszett:
"Szeretném azt gondolni, nem ez döntött, nem is akarom igazságtalanul bármivel vádolni az UEFA illetékeseit, de elképzelhetõnek tartom, hogy a helyszín kijelölésénél a gazdasági szempontok is szerepet játszottak."

remélem jól seggbeb@sszák érte 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a román, a norvég és a holland elnökségi tag ránk szavazaott amúgy, aztán õk 3an késõbb a polákokra

bertino
omg <#idiota><#idiota><#idiota>

Azt szeretem az indexben, hogy bármi rossz történjen, egybõl belemagyaráz valami szaftosat, maffia, korrupció, tolvajok és társaik...

hála az Istennek

senki se szavazott ránk 😄D

-the invisible-

Ez még hagyján, de Norbi fogyitermékei csak akkor mûködnek, ha nem eszed meg õket. Nemhogy "egyedülálló a piacon", ahogy a marketingesei mondták, de gyakorlatilag semmi sem támasztja alá azt, hogy ettõl valóban elérhetõ a súlycsökkenés. Kivéve talán, ha annyit költesz ápdétra, hogy kajára nem marad pénzed... 😊

A sztárságról:
Magyarországnak sajnos ez kell. Fogyunk Norbival, mert ez a divat, nézzük a Gyõzikét, mert hát õ nagy sztár, mindig tele van vele az újság, csak hát szegényt folyton diszkriminálják, ezért adjunk még tíz millát neki, hogy ne érezze magát hátrányos helyzetben.

Tünci néni butább, mint a lovam, de legalább van bugyija, a lovamnak meg nincs. Ezért nem a lovam volt benne a tutti-Fruttiban, amibõl a néni azóta is megél.
Norbi lenyilatkozza a rádióban (Danubius / Csajok c. mûsor), hogy az lehetetlen, hogy Geri Halliwell természetes módon fogyott le ennyit ilyen rövid idõ alatt, tuti, hogy valami kábszer van a dologban.
Aztán a Romantic Katinkája véletlenül Gerinél is nagyobbat fogy, Norbi forradalmian új módszerével...
Lagzi Lajcsi kétmillióért hajlandó bárkit felfedezni, aki tud tátogni, a Fásy Mulatóban minden héten lejátsszák ugyanazt, mint szenzációt, Pataky Attila, az Edda frontembere pedig lakodalmast énekel...

Szép, új világ.

Ezeknek a nyomorúltaknak inkább azon kéne gondolkodni, hogy miért csak amerikába vannak ilyenek. Az egész világon forgalomba vannak ezek a játékok, de csak az amcsik olyan fogyatékosok, hogy 2 havonta lemészároljanak egy fél iskolát.

Kúrvára nem irigységbõl mondom, mert szerintem az a legszánalmasabb emberi tulajdonság, ami fõleg a magyarokra jellemzõ, DE

én gyûlölöm ezt a geci kókler házaspárt, a kibaszott 4 milliós órától függetlenül. Külön-külön is idegesítõek, nemhogy együtt. Kibaszott bulvár "sztárok". A szemembe csak kiszel tünde és gyõzike elõzi meg õket. Más évekig tanul, hogy legyen egy normális munkája ezek meg röhögve keresnek milliókat, ha kiderül, pl hogy norbi rég nem látott apja hirtelen elõkerült. SZÁNALOM!!!!

A régi normális világba nem volt ilyen, hogy bulvár sztár. A kutyát nem érdekelte, hogy hány pattanás nõtt stohl geci seggén. Elegem van ebbõl a szánalmas geci világból, a hányiger kerülget ha véletlenül arra vetemedek, hogy bekapcsoljam a tv-t.

Bocs a kirohanásomért de:
1. egy kicsit még be vagyok pityókázva
2. már rég óta gyûlik ez bennem, de eddig nem nagyon volt itt ilyen hír, aminél kifejthettem volna bõvebben.

bertino
Lengyelország hagyján, de az ukránok... <#wow2>

Nem rendezünk 2012-ben semmit.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Részeg autós, részeg áldozat

Salgótarján. Mi más? 😊

lapzártakor érkezett:
Nem mi rendezzük a 2012-es focivébét. Nem tudom, örüljek-e ennek, vagy sajnáljam... (nem flémkeltésnek szántam, kéretik az anyázást Jegyzettömbbe írni 😊 )

😄

M@TriX
Hát nem megható? 😊
Meg gondolom a korcsolyás dívának is semmi hátsó szándékkal ajánlotta fel, hogy cisnáljanak együtt fitness kazettát 😉

"Azért korcsolyáztam három hónapon át, hogy meg tudjam venni neked ezt az órát."
Réka négymilliós órát vett Schobert Norbinak

legalább kb lehet tudni mennyit kaptak a "sztárok" 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GregSB
Lol 😊

scorpeeon
Sztem azért lehetett rá számítani, hogy Jack Thompson barátunk egybõl ráveti magát a témára 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sadist
háh, így legyen ötösöd a lottón

Aztán add nekem a felét 😄

bigfoot
sajnos sehol,helyette inkább kimentek tüntetni mert mégis faszább a rendõrt basztatni!!!

az olaszliszkai eset bebizonyította, hogy a magyar társadalom reagálásképtelen. Hol voltak utána a parádézó skinheadek?

ki az elkövetõ? a fél falu....
felszántani, sóval felhinteni...

a.carkey
Szerintem csak az a mocskos dolog, hogy nem írják le, hogy kik az elkövetõk, max. akkor ha már nagyon nem tudnak mit tenni annyira kiábrándító az eset (Olaszliszka).

Ha a helyén kezelnék a dolgokat, nagyobb lenne a rend. (89 elõtt simán leírták, hogy "a cigány elkövetõk", stb.) De ugye, három év múlva választások lesznek, és kell a szavazatuk.

A medve nem játék.

sza23
Sajnos a cigány szóra mindenki a homokba dugja a fejét!Pedig a munkám 90% ezek az egyedek adják.Persze ez senkinek sem tünik fel, vagy legalább is nem meri kimondani, mert vmiért nagyon védik ezeket.Szánalmas, hogy a fizetésem majdnem felét egy ilyen kis majom kapja, mint aki a videón van.A segéjekbõl jobban élnek mint én a munkából.....

a.carkey
Én úgy tudom, hogy kimentek és elfogták a három idiótát. Az a gond, hogy a villamosvezetõn kívül senki sem jelentkezett a bántalmazottak közül. (Mondjuk vasárnap hallottam az ügyrõl utoljára, azóta ez már lehet, hogy változott ...)

A medve nem játék.

bigfoot
az megvan neked mert érdekelne az a videó