Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sikerült lefoglalniuk egy airsoft fegyót. De érted bazmeg, sorozatlövésnél MÉG HANGOT IS AD, nyílván olyat, mint egy M16-os, 125 dB-el...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a leírás melletti összefoglaló alapján nekiállok énis.
két év múlva újra itt.
bye 😄
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tényleg nem akarok errõl tovább vitatkozni :S
Én egyébként nem írtam sehol hogy balfaszok lettek volna a rendõrök, én a szervezést kifogásoltam. Mert szerintem az hogy "bemegyünk öten és felszólítjuk hogy adja meg magát" enyhén szólva túlontúl veszélyes a túszokra nézve. De ezt ne ragozzuk tovább, valaki szerint ez volt a helyes döntés, szerintem nem, a lényeg hogy a rabló meghalt, és a túszok élnek.
tudnám díjazni ha télleg érezhetõen olcsóbb lenne
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A "reality-komédia" jeleneteit átlag tízszer kell felvenni, mert vagy a szöveget felejti el, vagy túlreagálja a szituációt...
Most biztos "nagyon sok rajongói levelet fog kapni, hogy folytassa."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hûthetjük a pezsgõt!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Itt mindig történik valami.
Egyáltalán nem sajnálom hogy lelõtték a bankrablót. Megérdemelte.
Csak az eljárással kapcsolatban voltak kifógásaim.
Van 2 verzió: az egyik ugye az orosz, "mindenkit lehentelek és kuss van" módszer, meg az amcsi "óvatosabban tervezem meg az akciót, mert ha megsértek egy ártatlant akkor k nagy szívás lesz utánna a bíróságon". Én hozzám közelebb áll ez a második, humánusabb megoldás. Ennyi.
Ettõl még nem kell egybõl amcsi majmolónak, meg rendõrgyûlölõnek beállítani, észérvek helyett.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Azokat is, akiknek az ablakuk nem arra az utcara nez?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Nem 9? 😄
Vagy a döglött macska megvizsgálása után kiderítették hogy már elõzõleg elvesztett két életet? 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Aha.
Tököm állna neki tárgyalni, meg még a rendõrök életét is kockáztatni.
Ha a mesterlövésznek tiszta a cél, egybõl headshot.
- Egyedül van?
- Jah.
- Akkor mesterlövészt a tetõre, és kilõni.
(Rálõtt a biztonsági õrre, akit szerencsére csak a kezén talált el).
Ilyen esetben bármelyik fene nagy demokráciában végeztek volna a fegyveressel.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
sry a személyeskedésért, de ez a "fotelbõl megmondomatutit mitkellettvolna" egy kicsit irritál...a rendõrök elõtt meg le a kalappal, hogy sikerült így megoldani a helyzetet
Ez a Stockholm szindróma tényleg létezõ dolog, de hogy nem a túszok, hanem a nethuszárok szenvednek benne, az már meredek.