Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ha nem tudod mirõl van szó plz ne szólj bele!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

"Rendzavarás miatt indított eljárást egy 16 és egy 18 éves fiú ellen a békéscsabai rendõrkapitányság. A fiatalok egy épület tetején játszottak kommandósüldözést." Várjunk már, 16 és 18 évesek kommandósüldözést játszanak? Még ha 6 és 8 évesek lettek volna...

Punker
nem az index kezdte, máshol hamarabb kint volt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
Tudom, viszont ahogy az Index keveri a szart, azon már csak röhögni lehet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
sajna ez nem olyan vicces azért, ez nem használ a sport normalizálásához itthon 😞

Sadist
http://index.hu/politika/bulvar/kmmnd3176/

Sikerült lefoglalniuk egy airsoft fegyót. De érted bazmeg, sorozatlövésnél MÉG HANGOT IS AD, nyílván olyat, mint egy M16-os, 125 dB-el...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
azt az eget 😊
a leírás melletti összefoglaló alapján nekiállok énis.
két év múlva újra itt.
bye 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

prezi
mieza fákin sok reklám ? :|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Király bulik lelõhelye: Klikk

És igenis vannak tömegpusztító fegyverek a királynõben. Akkor is. 😊

joebacsi
útelágazás 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Jó, akkor nem a tetõrõl lõnek be, hanem a szemközti ház ablakából, nem mindegy?

GregSB
Azzal a parancsal küldeni be a rendõröket hogy azonnal lõjjék le a túszejtõt ahogy meglátják.

joebacsi
ok <#wilting>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GregSB
Elhívni Bruce Willist meg Nicolas Cage-t, és beküldeni õket a szellõzõnyíláson.

Tényleg nem akarok errõl tovább vitatkozni :S

joebacsi
mi lett volna a helyes döntés szerinted?

joebacsi

MP5

GregSB
Légyszíves olvasd el mégegyszer az utolsó mondatomat.

Kicsit érdekesnek találom, hogy mindenki a rendõrök eljárását vitatja, a túszejtõét senki sem. Emberi életeket veszélyeztetett, sõt, meg is sebesített egy õrt. Azonnali fejlövés, legközelebb majd meggondolja, hogy ejt-e túszt. 😊

GregSB
Naja ez igaz. Még akkor is elegendõ lett volna a sima töltény, ha van rajta golyóálló mellény mert még ha nem is viszi át akkor is akkorát üt a mellkasára egy sorozat hogy majdnem elájul tõle.

Én egyébként nem írtam sehol hogy balfaszok lettek volna a rendõrök, én a szervezést kifogásoltam. Mert szerintem az hogy "bemegyünk öten és felszólítjuk hogy adja meg magát" enyhén szólva túlontúl veszélyes a túszokra nézve. De ezt ne ragozzuk tovább, valaki szerint ez volt a helyes döntés, szerintem nem, a lényeg hogy a rabló meghalt, és a túszok élnek.

Dehogy is, a filmekben mindig megfogja a vastag pulóver (és a kulacs) az AK-töltényt! 😊

Nem a rendõrök voltak balfaszok, hanem azok, akik acélmagvas lövedékkel szerelik fel õket, amik golyóálló mellények átütésére vannak tervezve, egy emberi testet simán átvisznek. Ha sikerülne átvenni az amerikai és nyugat-európai módit, akkor olyan lõszer lenne a felszerelésben, ami bentmarad a lelõtt áldozatban, és nem sebesíti meg a mögötte levõket. Pl. ezért érdekes, amikor AK-val biztosítanak a "kommandósok", amikor egy acélmagvas 7.62x39-es simán átüt egy 20 cm-es tölgyfadeszkát. Akkor mi a fenéért ne vinné át az embert ugyanígy? Bár a hírek nem szóltak róla, hogy a behatoló rendõrök mivel voltak felszerelve, csak a rablónál emlegettek "Parabellum típusú" pisztolyt - ez ugyabár baromság, mert ilyen nem létezik -, a terrorelhárítók nálunk is általában MP5-tel vannak szerelve, ez pedig 9mm-es (aka Parabellum) lõszert tüzel. Egy ilyen acélmagvas lõszer kényelmesen átvihet 2-3 embert is, ha nem ér csontot.
bertino
kitûnõ (Y)
tudnám díjazni ha télleg érezhetõen olcsóbb lenne

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Unalmas? Megrendezett, mint az egész életük, kutyástul, verésestül.
A "reality-komédia" jeleneteit átlag tízszer kell felvenni, mert vagy a szöveget felejti el, vagy túlreagálja a szituációt...
Most biztos "nagyon sok rajongói levelet fog kapni, hogy folytassa."

Jaj már annyira unalmas ez a huzavona a szereplõjével együtt <#sniffles>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igen, lassan ügyvédeket is túlszárnyalnak hazugságokban... aztán ha egyszer valaki tényleg pofánrúgja, akkor röhög rajta az ország, hogy "hehe, de jó mûsor, micsoda effektek..."

bertino
mi volt az utobbi ujrakezdések elõtt ? "nem lesz tovább, befejezzük!"

Hát nem. Kénytelen vagyok valami vidámabb témával elõjönni, mert a nép kezd depressziósan egymásnak esni.

Hûthetjük a pezsgõt!

0Fritz0
Ez valahogy nem dobta fel a népet. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nálunk még mindig pezseg az élet
Itt mindig történik valami.

GregSB
Témazáró komment:

Egyáltalán nem sajnálom hogy lelõtték a bankrablót. Megérdemelte.
Csak az eljárással kapcsolatban voltak kifógásaim.
Van 2 verzió: az egyik ugye az orosz, "mindenkit lehentelek és kuss van" módszer, meg az amcsi "óvatosabban tervezem meg az akciót, mert ha megsértek egy ártatlant akkor k nagy szívás lesz utánna a bíróságon". Én hozzám közelebb áll ez a második, humánusabb megoldás. Ennyi.

Ettõl még nem kell egybõl amcsi majmolónak, meg rendõrgyûlölõnek beállítani, észérvek helyett.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
"bulvár" 😊

atomboy
"mire az asszony úgy döntött, hogy beperli mind a 200 lakót"
Azokat is, akiknek az ablakuk nem arra az utcara nez?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Elviekben kilenc. Nem tudom, biztos találkozott Mici nénivel, akinek kettõ van, és összeverekedtek...

Match
"A becsapódás olyan erõteljes volt, hogy a macska - 7 élet ide-oda - beledöglött."

Nem 9? 😄
Vagy a döglött macska megvizsgálása után kiderítették hogy már elõzõleg elvesztett két életet? 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

flémszag van.

Jöjjön valami könnyedebb téma 😊

joebacsi
én kérek elnézést, amiért nem értek egyet a "pereljük szét a rendõröket, amiért a munkájukat végezték" hozzáállással...

GregSB
Látom sikerült megragadnod a postom lényegét, és még személyeskedésbe is sikerült ácsapnod. Az ilyen emberekkel nem szeretek vitatkozni, úgyhogy csak annyit mondok:

Aha.

Punker
láttad te hogy hol van az a bankfiók??? mutass már a környéken 1 tetõt, amirõl belátni a zárt térbe, max ha kicsalják az ajtóhoz.....

bertino
Viharos éjjel

nálunk is Miskolcon hatalmasat tombolt 2 óra körül...

Én eleve így kezdeném a túszejtõs bulikat.
Tököm állna neki tárgyalni, meg még a rendõrök életét is kockáztatni.
Ha a mesterlövésznek tiszta a cél, egybõl headshot.
Sadist
Sõt, lehet egybõl úgy kezdték volna, hogy
- Egyedül van?
- Jah.
- Akkor mesterlövészt a tetõre, és kilõni.

0Fritz0
Azért ölték, meg mert nem adta meg magát és megpróbálta kivégezni a túszokat.
(Rálõtt a biztonsági õrre, akit szerencsére csak a kezén talált el).
Ilyen esetben bármelyik fene nagy demokráciában végeztek volna a fegyveressel.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
ha átkerülsz netalántán az atlanti óceán túloldalára, kíváncsi vagyok hány sarok után fog valamelyik bedrogozott nigger jól tarkónlõni, mivel ott a fenenagy egyenlõség-szabadságban mindenkinek állampolgári joga a fegyvertartás...gondolom a macskát is próbáltad már a mikróban, ha ennyire szereted az amcsikat majmolni...
sry a személyeskedésért, de ez a "fotelbõl megmondomatutit mitkellettvolna" egy kicsit irritál...a rendõrök elõtt meg le a kalappal, hogy sikerült így megoldani a helyzetet

Igen, bulvárországban bármi megtörténhet, ez a túaszejtés a Gestapo mûve volt, amelyhez jelentõs támogatást adtak a japán ellenállók a több ezer túszejtõnek, akik ezen akció elõtt a királylányt zárták be a hétfejû sárkány börtönébe. (nem érted? Sebaj, én sem.)

Sadist
Uramisten, másik topikban olyan baromságokat írkálnak, hogy fogom a fejem.

Ez a Stockholm szindróma tényleg létezõ dolog, de hogy nem a túszok, hanem a nethuszárok szenvednek benne, az már meredek.