Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy érzed, a cigányok között is van rengeteg becsületes ember, kiválló zenészek, politikusok, sportolók meg mittudomén stb, ha mind visszamennének Pakisztánba részemrõl meg tudnék békélni a hiányuk okozta fájdalommal 😛

És ugyanez vonatkozik mindenkire akirõl ránézésre már azelõtt tudom hogy nem magyar mielõtt még megszólalna.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"fura hogy egyes etnikumokkal MINDIG és MINDENHOL csak a probléma van..."
Csak a probléma? Rengeteg kiváló néger zenész volt/van(nem a repperek, hanem pl Jimi Hendrix), rengeteg jó néger színész, rengeteg jó néger sportoló. De vannak még kutatók, írók, politikusok, stb. Meg még gondolom elég sokan akik hétköznapi munkával, becsületesen keresik a pénzt. Ezért nem kéne õket mondjuk a cigányokhoz hasonlítani. A kurucz.info meg úgytudom, hogy nem vallja magát rasszista oldalnak, csak "nemzeti érzelmûnek". Ha annyira nemzeti érzelmûek akkor minek kell a magyar embereket a négerek ellen hangolni? Egy olyan országban, ahol a lakosság kb 0,00001%-a néger.

Miért írnának a fehér bûnözésrõl?

Egy többségében fehérek lakta országban a fehérek bûnözése az élet "természetes" velejárója, mintahogy egy többségében feketék lakta országban is "természetes" hogy a bûnözõk jórésze fekete.

Miért furcsa hogy a kurucosok messzebre látnak kis országunknál és rámutatnak az "itt is van, ott is van" jelenségre amirõl amúgy is tud mindenki csak ugye nem illik beszélni róla és aki kimondja a teljesen nyilvánvalót az rögtön rohadt rasszista, hát itt az eredménye a struccpolitikának, egy újabb halott gyerek aki még ma is élhetne ha nem kéne ezt a hülye színjátékot játszani hogy a civilizáltság és az intelligencia az emberiség közös és egyetemes öröksége, ja persze, hogyne, fura hogy egyes etnikumokkal MINDIG és MINDENHOL csak a probléma van...

w77d
teljesen egyet kell értenem! Tényleg vérlázító amit a 3 néger srác tett, de attól még nem kell az összes négert szapulni!
A cigánybûnözést tényleg nem szabad elfelejteni mert kis hazánkban sajnos aktuális amit a szemetek mûvelnek!

Na ezért egy nyomorék oldal a kurucz.info. Ezeket a mocskokat tényleg meg kell büntetni, de nem értem, hogy a kurucz.info miért nem ír a fehérek által elkövetett bûncselekményekrõl? Ha jól tudom az USA többszáz sorozatgyilkosa közül mindössze 1 volt néger. És õk azért SOKKAL durvább dolgokat mûveltek. Az egy dolog, hogy a cigánybûnözésrõl írnak, ezzel még egyet is értek, de mi közük van a nagy büdös amerikához?

Én sem szeretek egy bizonyos kissebbséget, mert csak rosz tapasztalatom van velük, de nekik milyen tapasztalatuk van az amerikában élõ négerekkel?

w77d
én szóltam <#buck>

Háziasítani nem lehet õket gyapotszedõk ma meg már nem kellenek, egyszerûbb lenne az utolsó szálig...

gz8
Svájcban például évek óta tilos a közúti tranzitforgalom, Ro-Lára teszik a kamionokat, aztán kézcsók.
Mennyivel kisebb lenne a légszennyezettség és kevesebb a veszélyforrás!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
m3 as baleset
Emiatt meg a kamion forgalmat kéne visszafogni, és elõtérbe helyezni a vasúti szállítást. Mindenki jól járna 😞

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Az ilyenek tényleg megérdemlik, ezért kéne nálunk is bevezetni, hogy érezzék a bûnözõk a tetteik súlyát és elrettentõ erejû legyen.
😞

Látod így jár, aki feleslegesen megjegyzéseket tesz<#mf2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

w77d
nem, nem mérvadó számomra a kurucinfo, de az hogy "szerintem nem kéne rászokni, hogy errõl a balfasz oldalról linkeljünk ide" totál úgy veszi ki magát mintha valami hûde tiltott oldal lenne! tartalmával nem kell egyet érteni (nagy részével én sem értek egyet), de az linkel róla aki akar és annyit amennyit akar!

guardian hero
Szörnyû, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek, de talán Carolina államban van halálbüntetés, és akkor megkapják a mocskok, ami jár nekik. Idehaza 15 év múlva újra köztünk járnának ezek a szemetek...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Szerintem meg nem tiltott itt senki semmit, csak elhangzott egy kérés. Persze ha szerinted a kurucinfó a világ legmérvadóbb, legjobb hírforrása, és beledöglenél, ha nem linkelhetnél onnan híreket, mindenképpen tedd meg, nem vennénk a szívünkre, ha emiatt megneheztelnél ránk.

Egyéb esetben viszont nem értem, miért kell beszólni. <#wow3>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

w77d
tudtommal nem tiltott honlap ezért semmi gond nincs a linkeléssel <#zavart2>

mama2
ÉletFogytiglant adnák az ilyeneknek.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Függetlenül a hírtõl (ami elég érdekesen van megfogalmazva), szerintem nem kéne rászokni, hogy errõl a balfasz oldalról linkeljünk ide.
PíszLávJuniti

PíszLávJuniti
még jó hogy nem néztem be hamarabb 😊

prezi
helyes.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

w77d
hogy mi volt itt ma? elõször is kõkemény politizálás, aztán kõkemény moderálás aminek a következménye a kõkemény szopás! <#buck>

guardian hero
Mi volt itt ma, elmeroggyant nap? Ez van, ha az emberek lesüllyednek a politkusok szintjére...

w77d
<#buck>

89
"én nem fogok politizálni itt az sg-n"<#vigyor2><#smile><#vigyor3>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

w77d
amúgy vigyázz nehogy úgy járj mint mi, könnyen lehet pontokat szerezni!

w77d
<#vigyor3><#eljen>

89
"én nem fogok politizálni itt az sg-n"-->#3950 "míg a "V"ezérük minden alkalmat megragad....." <#confused><#buck><#falbav><#fejvakaras><#banplz>

Már majdnem olyan jól hazudsz mint a "mestered": http://uk.youtube.com/watch?v=NTt681GDJYk

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

w77d
basszus scorpeon, ezt jól megszívtad <#szomoru1>

Valóban egy kicsit szabadjára engedtem a gyeplõt abban a hsz-ben de szándékosan nem használtam olyan kifejezést, mint pl. "jobb oldal".
Megcáfolni engem nem kell, én nem fogok politizálni itt az sg-n, arra van más lehetõség is.

Taranov
A #3950 után ez egy kicsit meglepõ tõled. Arról nem is beszélve, hogy pont a Te elméletedet próbáljuk megcáfolni. Lehet, hogy pont ezért hívod fel a figyelmünket a szabályokra?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A politizálás ebben a topikban ugyanúgy tilos, mint máshol!

w77d
az egész jobboldallal nem lehet azonosítani õket! lehet hogy jobboldaliak, de akkor se velük azonosítsuk a jobboldalt! egy kis különbség!

Taranov
A jobboldallal még lehet is azonosítani õket (ha feltételezzük, hogy provokátorok nincsenek), de a Fidesszel és az MDF-fel egészen biztosan nem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

w77d
nekem már tele van a faszom azzal, hogy a randarírozó hülyegyerekeket a jobboldallal azonosítjátok! Más dolog autókat borogatni és más dolog békésen tüntetni! Az elsõt a törvény bünteti a másikat a törvény biztosítja!

0Fritz0
Na látjátok, ezért jó dolog manapság politikusnak lenni nálunk.
Õk jól megélnek abból, hogy egymást szapulják, hiszen jól tudják, hogy már ez is elég ahhoz, hogy akár életük végig a fazék mellett maradhassanak.
Az istenadta nép elvan a saját kis bölcsleteivel. 😊

Belpol off

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Taranov
Én egyáltalán nem fényeztem magam, de azt sajnos be kell látnia mindenkinek, hogy Antalltól, Hornon és Orbánon át a 2×100 napos programig egész jól mentek a dolgok, már ami az államháztartási hiányt illeti. Ettõl függetlenül bizonyos lépéseket már 2002 elõtt is meg kellett volna tenni, de 2002-tõl egy teljesen más irányba indultunk el, mint amibe kellett volna.

Sadist
"Ott basztátok el"

Ez tetszik, ha valaki jó helyre x-elt, akkor nem baszta el, ha meg máshova, akkor elbaszta. Végülis miért ne, annyira egyszerû, hogy az már zseniális. Ezt legalább a 8 általánost végzett 70-es IQ-jú köveket hajigáló, focidrukker kinézetû homo erectus is felfogja. Komolyan, szerinted csakis ezen múlik, hogy itt tartunk? A kocsiborogatás, kukagyújtogatás, meg a mocskos zsidózás? Ki kéne már lépni az álomvilágból.

Nem baj, legalább neked nyugodt lehet a lelkiismereted, mert jó helyre húztad a kis x-et, ó nagy hõs Taranov, te haza megmentõje 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Taranov
De én erre már felkészültem lelkiekben 😊

scorpeeon
Az õ illetve én esetemben 1 élet lenne, nem 1 hét 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

5 pont=1 hét 😊

Taranov
Õszíntén szólva én már nem bánnám, ha adna valaki 5 büntetõpontot, tudtommal az végleges tiltást jelentene, és legalább több idõm maradna dolozni és pihenni.

scorpeeon
Errõl van szó. Illetve nem is "bevallotta", hanem lebukott. Mert rohadtul nem ugyanaz a két dolog. Hogy vallotta már volna be? Akkor lenne ez bevallás, ha õ kérte volna meg valamelyik emberüket, hogy vegye fel a beszédét és szivárogtassa ki. Erre meg mennyi esély van? Ne vicceljünk már. Nem bevallotta, hanem nagyon csúnyán lebukott. De én csak ennyire jöttem ide, mert jön még valamelyik kedves rosszkedvû moderátor (nem mondok neveket inkább), akit (ahogy múltkor sem) nem fog érdekelni, hogy elõttem 10-en politizáltak legalább, megsoroz büntetõpontokkal, és ha reklamálok vagy bármi ellenvetésem van ellene, ad még 10-et. (múltkor 15db-or sikerült összeszednem ezzel a módszerrel, ami nem rossz, valljuk be)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

w77d
Nem értitek annak a lényegét amit Taranov mondott!
Most tök mindegy ki hazudik ki nem, akiról ilyen hangfelvétel kerül ki, hogy így beszél egy országról (lehet hogy más is beszél így, de nem került ki botrányt kiváltó felvétel) annak le kell mondania, nem állhat így tovább az ország élén! Ha V-rõl derült volna ki ugyanez, akkor neki is le kellene mondania!
A másik baromság amit sokan hajtogatnak ez a "õ legalább bevallotta, hogy hazudik"!
Jah bevallotta, elismerte, éppen ezért ha van egy kis esze le is kellett volna szépen mondania és átadni a helyét másnak a pártjából (akár)!
Máshol kevesebbe is belebuktak már politikusok!

Taranov
Én megnézném a helyedben az államháztartási hiány alakulását. Ott basztátok el, hogy 2002-ben rosszul szavaztatok, mert sokat ígértek, és (pechünkre) meg is tartották az ígéreteiket. Azóta vagyunk szarban, és abbn már teljesen egyetértek, hogy a szociális népszavazás eredményessége esetén sem jár jól az ország, mert bár abszurd, hogy a TB-t egy életen át fizeted, szar az ellátás és pluszba és vizitdíjat is kérnek (mondjuk úgy, legálisan rabolnak), valamivel ezt a borzasztó gazdaságpolitikát meg kell próbálni rendberakni. Bár az még mindig rejtély, hogy az adócsökkentésre hogy nem jöttek eddig rá, mikor többek között a szlovákok, románok, lengyelek bevezették az egykulcsos 15-20%-os jövedelemadót.

És annak a bizonyos félnek egy része gárdát alkot, egy része utakat foglal el és garázdálkodik, míg a "V"ezérük minden alkalmat megragad, hogy második választási vereségét megtorolja a másik félen bármi áron.

Látod, ez az igazi, esszenciális birkaság: amikor az egyszerû ember felháborodik azon, hogy egy politikus hazudik. Mindaddig persze semmi baja, amíg a politikus le nem bukik, vagyis bizonyosságot nem kap afelõl, hogy tényleg úgy mennek a dolgok, ahogy õ már régesrégrõl sejtette, gondolta.

Tudod, a mai politikai elit állapota úgy néz ki, hogy jelenleg egyrõl egészen biztosan tudjuk, hogy hazudik - mert hangfelvétel készült róla -; viszont ugyanúgy hazudik a többi is, csak azokról nincs hangfelvétel, így szemérmesen úgy tesz az ország egyik fele, mintha minden rendben lenne.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bld
azért jó látni h vannak még az emberekben ilyen érzések, kár h nem a többségben......

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"