Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az én pénzemen ne nyaralgasson senki.

The Garrett
egyrész nyepolitika az Sg -n!

másrészt:
vigyen magával akit akar felõlem. Énis fosnék ismerõs nélkül ilyen országba utazni. Vagy kapva - kapnék az alkalmon ha adódna egy lehetõség, hogy ingyen elmehetek egy egozikus helyre pár napra.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
jo, az EMBERI természetnek van köze a valláshoz. de az nem ugyanaz mint a természet, -természetes kiválasztódás meg ilyenek.(amit 4036 irt) Szerintem nem keverendõ a 2 😛

a.carkey
Férje is Horváth Ágnessel utazott Afganisztánba. Az útitárs nem fizetett a látogatásért, de a szervezõk szerint kint tartózkodása nem jelentett többletköltséget.

Persze. Biztos nem mobiloztak 1x sem az itthoniakkal. Sõt, Valter megérkezett, és indulásig ott kuksolt a konténerben míga neje járta a környéket. Valterre nem kellett odafigyelnie a katonáknak, nem kapott golyóállót, nem kockáztatta volna az életét senki sem a katonák közül, hisz õ nincs ott, és nem jelent többletköltséget. (Sima járulékos veszteség lett volna? -> "Minek ment oda?") Hágika rózsaszín retikülje miatt sem volt célpont senki ... Sõt, elindulásuk után is csak véletlenül lõttek rá a táborra, nem azért mert ezek csoportosan odamentek a semmiért. (Tudom, nem a magyarokat akarták, hanem Abdullahért akartak bosszút állni a magyar tábortól 10 kmre lévõ rendõrség épületén, hisz oda céloztak pár száz méterre a magyar tábortól.)

Az szintén érdekes dolog, hogy az itthoni korházbezárások kapcsán hirhedtté vált Hágika miért avat egészségügyi intézményt egy olyan instabil térségben, mint Afganisztán?!

Pl. a tûzoltók kapcsán mindig beszélünk arról, hogy mennyibe került a kiérkezésük, stb. Itt persze nem jelentenek többletköltséget az odalátogató frissházas családtagok ...

Furcsa.

A medve nem játék.

joebacsi
jó, mondjuk az még a kevésbé vészes dolgok közé tartozik, hogy hanyagolják a fogyasztás nevû vallás ünnepnapjait 😊
(mert ugye mirõl szól egy karácsony, húsvét, valentin nap mindenféle álszenteskedés nélkül? --> vásárolj, vásárolj, vásárolj, ha még beledöglesz, akkor is, különben senki vagy! 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nem szabad általánosítani. Már az õskorban is tisztelték és féltek a természettõl, innen erednek a mai mágiát igénylõ vallások egy része is(például az esõtánc, termékenységmágia, stb.).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Brolly
"...hogy halhatott meg valaki ilyen fiatalon, egy olyan kórházban, amely fel van szerelkezve mindenféle modern mûszerrel."
csak én érzem azt hogy a kórházat hibáztatják a történtekért.
keresztapám is jehova:@ mikor dolgozok vele mindig darálja nekem a hülyeségeit, de amiket mond gecc meghalok... 8 éves unokatesómnak persze már nem lesz többé az életébe se karácsony se húsvét se születésnap se névnap semmilyen ünnep... ennek aztán nem tudom mi értelme, de ha nekik jó... én leszarom, csak kicsit felbassza az agyam hogy szegény gyereknek már nem lesz semmi jó dolog az életébe, mert faterja szerint az a jó hogy együtt imátkozhatnak reggel kaja elõtt... nah mondom fasza, akkor örüljetek...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

joebacsi
vallást kéne alapítani, még mindig azt mondom...😊
hülyék mindig vannak, jó megmutatjuk nekik a grét véjt, persze nemócsóé 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dehogynem, hiszen csak az eleve idióták hisznek a vallásokban olyan elvakultan hogy pl mint ez a szerencsétlen leszarva a két gyereke jövõjét inkább meghal mert szerinte szentségtörés egy életmentõ orvosi beavatkozás, jobb is így, egy hülyével kevesebb de sajnos túl késõn mert így már sikerült 2 gyereknek masszív traumát okoznia az idiótaságával amit szinte biztos hogy a férj is majd folyamatosan okosítani fog nekik elbaszva az egész gyerekkorukat, remélem felnõtfejjel majd ráébrednek hogy mekkora hülyeség az egész és kiszállnak a szektából de egész addig csak szívás lesz az életük :/

Annak azért örülök hogy bár felnõtteknél eltûri a törvény hogy ilyen hülyék legyenek de azt már nem tûri hogy pl egy szektás ne engedje az orvosnak hogy a gyerekét megmentse, kapálózhat amennyit csak akar az orvos kiröhögi és megkapja a gyerek az átömlesztést, a "szülõ" meg a gyámügyi pert (volt már rá példa).

gz8
Ha annyi eszed van, hogy beállj jehováékhoz, akkor igen.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

The Garrett
az idiota vallásokhoz nem sok köze van a természetnek. 😛

guardian hero
Íme, a természetes kiválasztódás mûködésbe lépett.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

The Garrett
esélyük sem lesz rá. Majd a hülye apjuk beleneveli õket is a vallásba... mert az jó :S

desigo
Talán a gyerekei értelmesebbek lesznek...
PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

guardian hero
Méghozzá zseniális versenyzéssel! Olyan magabiztosság jellemezte, amilyen csak a legnagyobb bajnokok erénye.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

desigo
gratula <#worship>
LSL
Talmácsi világbajnok!!!!

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Élj a mának. Holnap is. 😊

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

0Fritz0
Rendben, legalább addig a pár évtizedik nincs miért aggódnom.
Nem is rossz. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

" Tudtommal Magyarországon nem csak két párt van."
A megfogalmazás nem volt helyes, de szerintem te is tudod mire gondoltam.

"Jó világvége nézet, szódával elmegy. 😊"

majd pár évtized múlva nem fogsz viccelõdni, garantálom.

0Fritz0
1. "éljen a sok balos érzelmû tökfej" - politika
2. "természetesen õk teszik ki mindkét itthoni párt támogatóinak a többségét..." - Tudtommal Magyarországon nem csak két párt van.
3. "...hogy majd etnikumok táncolnak az unokái testén." - Jó világvége nézet, szódával elmegy. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

éljen a sok balos érzelmû tökfej(természetesen õk teszik ki mindkét itthoni párt támogatóinak a többségét, mielõtt büntipontot kapnék😊

Sajnos csak lábbal tud szavazni az, aki nem akarja elfogadni, hogy majd etnikumok táncolnak az unokái testén.

"Nem mûködik az európai jóléti modell, még a németek is nagy tömegben hagyják el a kontinenst - írta a The Washington Times szerdán.

Tavaly 155 ezer német hagyta el hazáját, és 2004 óta a kivándorlók száma meghaladja a bevándorlókét. A betelepülõk fõleg szegények, képzetlenek, míg a kivándorlók jól képzettek. A helyzet hasonló több nyugat-európai államban. Hollandiában 2003 óta többen vándorolnak ki, mint be, tavaly 130 ezren hagyták el az országot. A kitelepülõk száma gyors ütemben növekszik Belgiumban, Svédországban és Nagy-Britanniában is.

Az amerikai napilap úgy fogalmaz, hogy a lábukkal szavazó európaiak menekülnek az európai jóléti modell elõl. A Times szerint az európai jóléti állam egy olyan újraelosztási rendszer, amelyben a képzett, magas végzettségû európaiaktól elveszik a pénzt, és a harmadik világból érkezõ képzetlen bevándorlóknak adják.

A The Washington Times szerint az európai jóléti rendszer "rendellenes népességcserét" okoz. Ha az európaiak meg kívánják menteni kultúrájukat, meg kell szüntetniük a jelenlegi jóléti államot - írta a jobboldali lap.

A Times idézi Gunnar Heinsohnt, a Brémai Egyetem szociológus professzorát, aki szerint az igazán képzett fiatal európai munkaerõnek nincs maradása Európában, azok maradnak, akiket a jóléti rendszer eltart. A képzett munkaerõ mind nagyobb hányada választja a kiutazást a legnagyobb fehér lakosságú, Európán kívüli országokba, Amerikába, Kanadába, Ausztráliába vagy Új-Zélandra.

Egy az Egyesült Államokban letelepedett német házaspár elmondta, hogy a tengerentúlon nem kell félniük a munkanélküliségtõl és az életszínvonal csökkenésétõl. Többen a magas adókra panaszkodnak. A németek közül némelyek pedig azért választják a kiutazást, mert már nem érzik magukat otthon abban az országban, amelynek szerintük drámai módon változik a kulturális arculata.

Franciaországban minden öt újszülöttbõl kettõ arab vagy afrikai bevándorlók gyereke, Németországban a születõ gyerekek 35 százaléka nem német származású. Míg Tunéziában egy nõ átlagosan 1,7 gyereket szül, addig Franciaországban hatot, mert a kormány támogatást nyújt; a segélyek a bevándorlók számára vonzók, a francia, német vagy dán nõknek azonban túl kevés."

(privatbankar.hu)

banok
jaja. Én is pont azt nétem utána meg fél órán át a magyar nemzeti lobogót láthattuk. Állítólag azért volt ez a fél órás "szünet" mert az egéaz Szabasság téri székházban nem volt egy sötét színû zakó vagy öltöny és valakinek haza kellett rohannia. XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

0Fritz0
Ezzel a "hírrel" most nem igazán tudok mit kezdeni. 😊

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

joebacsi
nemtom, én homokoztam 😄

"Amikor az ujj a Holdra mutat, az ostoba az ujjat nézi."

Bandee1987
Egyik indexen is fenntvan a linkje,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Horn Gyulával
foglalkozó blogbejegyzésben találtam 1 érdekes dolgot, nem a cikk maga a lényeg, hanem:

Viszont a köztévénél oly gyakori opportunista nyalnokok valamelyike megbocsáthatatlan bûnt követett el Antall késõbbi megítélésében. Halála után néhány perccel megszakította a Disney sorozatot, azt hiszem a Kacsameséket. Egy ország állt le hirtelen. A gyerekek dermedten ültek a képernyõk elõtt, arcukon „ki nem szarja le, folytassák már a rajzfilmet” kifejezés ült, többen sírtak is. Aznap már nem volt több rajzfilm. Egy egész nemzedék érett gyermekbõl férfivá néhány perc alatt. Érdekes, hogy erre a történelmi epizódra minden résztvevõ emlékszik.

Most mindenki, aki akkoriban kisgyerek volt - mint én -, tegye a szívére a kezét: UGYE, HOGY TI IS ILYEN ARCOT VÁGTATOK? 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Õk lesznek majd a nagy megmentõk. Jön az A-Team is mindent helyrehoz egy speciális wundertrükkel. Aztán lesz éljenzés, a félmillió irakit megmentõ amerikaiaknak.
PíszLávJuniti
Az amcsik ezzel rémületet akarnak kelteni az irakiakban? Ennek kiszivárogatátásával a céljük mi volt, azt nem látom.

Életveszélyes a gát - félmillió ember a halál árnyékában

Kész mázli hogy csak 3km így legalább könnyen védhetõ de így is elég lenne a bajhoz egyetlen balfasz pár rúd dinamittal felszerelve hogy rést robbantson rajta <#falbav>

joebacsi
hát elég kényes téma, ezzel kapcsolatban ha valami olyat mondasz, amit nem szeretnének hallani, akkor még egy nobel díj sem véd meg, mint ahogy egy közelmúltban íródott cikkben lehetett olvasni, itt az sg-n 😊
a politika meg úgy cakk-pakk egy nagy gyökérség, lévén egy jó politikus ismérve az, hogy tudja, hogy az adott pillanatban mit akarnak az emberek hallani, illetve mesterien kihasználják az alapvetõ emberi gyarlóságot (pl szeretünk egymásra fújni piszlicsáré dolgok miatt, mint az alábbi pár hozzászólás is bizonyítja)
a témában egyedüli jó dolog a politikai kabaré 😊

a rasszizmussal kapcsolatban, pedig ugye minden éremnek 2 oldala van, és sztem sose szabad nagyon elmenni a végletekbe...itt vannak ugye a cigánybûnözési adatok, nekem is van épp elég személyes tapasztalatom, szóval ez a "mindenki ugyanolyan, egyenértékû ember" álszent maszlag nem igazán állja meg a helyét, másrészrõl viszont az egyik legjobb haverom is cigány, igaz õk 2 generációval ezelõtt "törtek ki" a putriból, másrészt, meg amíg afrikában az igenfejlett társadalmak halomra lövik egymást baromságok miatt, addig van jó pár fekete ismerõsöm is fõsuliról, akik többször segítettek megérteni pár dolgot, rengeteg mindenben jóval okosabbak, mint én, tehát ez a beskatujázás, és általánosítás is iszonyat primitív dolog

végezetül a nap darwin díjasa 😊

Hozzáteszem hogy velem személy szerint most tényleg elszált a ló szal nem is pattogok hogy kaptam egy <#felkialtas>-t

Azért ezt ne kapkodd el, a rasszizmus, a warez sõt még a drogozás is megtûrt témák az sg-n (pl a füvezésnek önálló topikja van az általánosban hehe), a politika viszont teljes mértékben tiltott szal ezért kaptál te 3 pontot, mi megkaptuk a magunk egy pontját mert a csillagok állása most pont ezt hozta elõ a moderátorból de amúgy nyugodtan lehet cigányozni, ez van 😊

<#wink>

w77d
tudod itt szelektáltan osztogatják a pontokat! Van aki többet kap van aki kevesebbet! A mindenható moderátorok az õ nézeteik alapján majd eldöntik!

Szerintem az a mondatom, hogy a cigányokat nem kéne a négerekhez hasonlítani, de akkor is vicces, hogy én kapok rasszizmusért büntetõpontot nem az aki egy fröcsögõ rasszista cikket linkel.

Sadist

Nem kötekedésképp, de érdekelne, hogy homeless hozzászólásában mi volt a rasszista?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Helyes. <#wink>

(ehhehehe)

whiskeyman
#3996 -.-

hiába, a moderátor is ember <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

guardian hero
Semmi indulat nincs bennem, legfeljebb méla megvetés. Attól meg, hogy te nem értesz valamit, még nem lesz értelmetlen. Mindenkinek megvannak a korlátai...

gz8
A múlktori porschés-lamborghinis baleset utóbbi résztvevõjérõl írnak.

Adócsalás, ilyesmik. Hurrá.
És lehet, hogy le kell vágni a lábát.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

TÉK! <#hehe>

btw gratulálok az indulatos bár teljesen értelmetlen kommentedhez 😊

guardian hero
Én meg azt nem bánnám, ha azok takarodnának vissza ázsiába, ahonnan szalajtották õket, akikrõl ránézésre tudom, hogy magyar, mielõtt még megszólalna.

Sadist
Csak nézd meg az arányokat is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem