Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másrészt:
vigyen magával akit akar felõlem. Énis fosnék ismerõs nélkül ilyen országba utazni. Vagy kapva - kapnék az alkalmon ha adódna egy lehetõség, hogy ingyen elmehetek egy egozikus helyre pár napra.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Persze. Biztos nem mobiloztak 1x sem az itthoniakkal. Sõt, Valter megérkezett, és indulásig ott kuksolt a konténerben míga neje járta a környéket. Valterre nem kellett odafigyelnie a katonáknak, nem kapott golyóállót, nem kockáztatta volna az életét senki sem a katonák közül, hisz õ nincs ott, és nem jelent többletköltséget. (Sima járulékos veszteség lett volna? -> "Minek ment oda?") Hágika rózsaszín retikülje miatt sem volt célpont senki ... Sõt, elindulásuk után is csak véletlenül lõttek rá a táborra, nem azért mert ezek csoportosan odamentek a semmiért. (Tudom, nem a magyarokat akarták, hanem Abdullahért akartak bosszút állni a magyar tábortól 10 kmre lévõ rendõrség épületén, hisz oda céloztak pár száz méterre a magyar tábortól.)
Az szintén érdekes dolog, hogy az itthoni korházbezárások kapcsán hirhedtté vált Hágika miért avat egészségügyi intézményt egy olyan instabil térségben, mint Afganisztán?!
Pl. a tûzoltók kapcsán mindig beszélünk arról, hogy mennyibe került a kiérkezésük, stb. Itt persze nem jelentenek többletköltséget az odalátogató frissházas családtagok ...
Furcsa.
A medve nem játék.
(mert ugye mirõl szól egy karácsony, húsvét, valentin nap mindenféle álszenteskedés nélkül? --> vásárolj, vásárolj, vásárolj, ha még beledöglesz, akkor is, különben senki vagy! 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
csak én érzem azt hogy a kórházat hibáztatják a történtekért.
keresztapám is jehova:@ mikor dolgozok vele mindig darálja nekem a hülyeségeit, de amiket mond gecc meghalok... 8 éves unokatesómnak persze már nem lesz többé az életébe se karácsony se húsvét se születésnap se névnap semmilyen ünnep... ennek aztán nem tudom mi értelme, de ha nekik jó... én leszarom, csak kicsit felbassza az agyam hogy szegény gyereknek már nem lesz semmi jó dolog az életébe, mert faterja szerint az a jó hogy együtt imátkozhatnak reggel kaja elõtt... nah mondom fasza, akkor örüljetek...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
hülyék mindig vannak, jó megmutatjuk nekik a grét véjt, persze nemócsóé 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Annak azért örülök hogy bár felnõtteknél eltûri a törvény hogy ilyen hülyék legyenek de azt már nem tûri hogy pl egy szektás ne engedje az orvosnak hogy a gyerekét megmentse, kapálózhat amennyit csak akar az orvos kiröhögi és megkapja a gyerek az átömlesztést, a "szülõ" meg a gyámügyi pert (volt már rá példa).
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem is rossz. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A megfogalmazás nem volt helyes, de szerintem te is tudod mire gondoltam.
"Jó világvége nézet, szódával elmegy. 😊"
majd pár évtized múlva nem fogsz viccelõdni, garantálom.
2. "természetesen õk teszik ki mindkét itthoni párt támogatóinak a többségét..." - Tudtommal Magyarországon nem csak két párt van.
3. "...hogy majd etnikumok táncolnak az unokái testén." - Jó világvége nézet, szódával elmegy. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Sajnos csak lábbal tud szavazni az, aki nem akarja elfogadni, hogy majd etnikumok táncolnak az unokái testén.
Tavaly 155 ezer német hagyta el hazáját, és 2004 óta a kivándorlók száma meghaladja a bevándorlókét. A betelepülõk fõleg szegények, képzetlenek, míg a kivándorlók jól képzettek. A helyzet hasonló több nyugat-európai államban. Hollandiában 2003 óta többen vándorolnak ki, mint be, tavaly 130 ezren hagyták el az országot. A kitelepülõk száma gyors ütemben növekszik Belgiumban, Svédországban és Nagy-Britanniában is.
Az amerikai napilap úgy fogalmaz, hogy a lábukkal szavazó európaiak menekülnek az európai jóléti modell elõl. A Times szerint az európai jóléti állam egy olyan újraelosztási rendszer, amelyben a képzett, magas végzettségû európaiaktól elveszik a pénzt, és a harmadik világból érkezõ képzetlen bevándorlóknak adják.
A The Washington Times szerint az európai jóléti rendszer "rendellenes népességcserét" okoz. Ha az európaiak meg kívánják menteni kultúrájukat, meg kell szüntetniük a jelenlegi jóléti államot - írta a jobboldali lap.
A Times idézi Gunnar Heinsohnt, a Brémai Egyetem szociológus professzorát, aki szerint az igazán képzett fiatal európai munkaerõnek nincs maradása Európában, azok maradnak, akiket a jóléti rendszer eltart. A képzett munkaerõ mind nagyobb hányada választja a kiutazást a legnagyobb fehér lakosságú, Európán kívüli országokba, Amerikába, Kanadába, Ausztráliába vagy Új-Zélandra.
Egy az Egyesült Államokban letelepedett német házaspár elmondta, hogy a tengerentúlon nem kell félniük a munkanélküliségtõl és az életszínvonal csökkenésétõl. Többen a magas adókra panaszkodnak. A németek közül némelyek pedig azért választják a kiutazást, mert már nem érzik magukat otthon abban az országban, amelynek szerintük drámai módon változik a kulturális arculata.
Franciaországban minden öt újszülöttbõl kettõ arab vagy afrikai bevándorlók gyereke, Németországban a születõ gyerekek 35 százaléka nem német származású. Míg Tunéziában egy nõ átlagosan 1,7 gyereket szül, addig Franciaországban hatot, mert a kormány támogatást nyújt; a segélyek a bevándorlók számára vonzók, a francia, német vagy dán nõknek azonban túl kevés."
(privatbankar.hu)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont a köztévénél oly gyakori opportunista nyalnokok valamelyike megbocsáthatatlan bûnt követett el Antall késõbbi megítélésében. Halála után néhány perccel megszakította a Disney sorozatot, azt hiszem a Kacsameséket. Egy ország állt le hirtelen. A gyerekek dermedten ültek a képernyõk elõtt, arcukon „ki nem szarja le, folytassák már a rajzfilmet” kifejezés ült, többen sírtak is. Aznap már nem volt több rajzfilm. Egy egész nemzedék érett gyermekbõl férfivá néhány perc alatt. Érdekes, hogy erre a történelmi epizódra minden résztvevõ emlékszik.
Most mindenki, aki akkoriban kisgyerek volt - mint én -, tegye a szívére a kezét: UGYE, HOGY TI IS ILYEN ARCOT VÁGTATOK? 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Kész mázli hogy csak 3km így legalább könnyen védhetõ de így is elég lenne a bajhoz egyetlen balfasz pár rúd dinamittal felszerelve hogy rést robbantson rajta <#falbav>#falbav>
a politika meg úgy cakk-pakk egy nagy gyökérség, lévén egy jó politikus ismérve az, hogy tudja, hogy az adott pillanatban mit akarnak az emberek hallani, illetve mesterien kihasználják az alapvetõ emberi gyarlóságot (pl szeretünk egymásra fújni piszlicsáré dolgok miatt, mint az alábbi pár hozzászólás is bizonyítja)
a témában egyedüli jó dolog a politikai kabaré 😊
a rasszizmussal kapcsolatban, pedig ugye minden éremnek 2 oldala van, és sztem sose szabad nagyon elmenni a végletekbe...itt vannak ugye a cigánybûnözési adatok, nekem is van épp elég személyes tapasztalatom, szóval ez a "mindenki ugyanolyan, egyenértékû ember" álszent maszlag nem igazán állja meg a helyét, másrészrõl viszont az egyik legjobb haverom is cigány, igaz õk 2 generációval ezelõtt "törtek ki" a putriból, másrészt, meg amíg afrikában az igenfejlett társadalmak halomra lövik egymást baromságok miatt, addig van jó pár fekete ismerõsöm is fõsuliról, akik többször segítettek megérteni pár dolgot, rengeteg mindenben jóval okosabbak, mint én, tehát ez a beskatujázás, és általánosítás is iszonyat primitív dolog
végezetül a nap darwin díjasa 😊
<#wink>#wink>
Nem kötekedésképp, de érdekelne, hogy homeless hozzászólásában mi volt a rasszista?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(ehhehehe)
hiába, a moderátor is ember <#smile>#smile>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Adócsalás, ilyesmik. Hurrá.
És lehet, hogy le kell vágni a lábát.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
btw gratulálok az indulatos bár teljesen értelmetlen kommentedhez 😊