Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ezt senki nem mondta, aki ezt hiszi, az nyilván nem ért hozzá.
Itt arról van szó, hogy Európában és más civilizált társadalmakban nem marad olyan ember a vezetõségben, aki ilyet mondott. Ez a nép kigúnyolása, mûködõ demokratikus államban még nem hallottam ilyet. Persze ettõl függetlenül még lehet, hogy volt ilyen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rofl.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

w77d
a remény hal meg utoljára 😊

Sadist
Az a magyar nép szerint teljesen mindegy, a lényeg, hogy ne valaki legyen, és akkor itt mindjárt egybõl jólét, kánaán és gazdasági fellendülés lesz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

És akkor ki lesz valaki utódja? Egy senki?

Sadist
Mert valaki mondott valamit, ami a magyar népnek nem tetszet, ezért a magyar nép most tör zúz, hogy valaki lemondjon, és egycsapásra megoldódjon minden.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Inkább anyázva írja ki magából, minthogy az utakon állat módjára viselkedjen. Egy anyázós blog olvasása miatt még nem halt meg senki, az ilyen ámokfutók miatt viszont már nem kevesen.

Miért vannak?

0Fritz0
Istenem, nincs több Pampák királya?! <#rinya>
😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
és attól sokkal jobb lesz, ha ezt otthonról a karosszékbõl jól kiírják magukból, és ezzel megmutatják, hogy velük ám nem lehet cicózni! 😄

hát anyukáját a sok rohadék megmondóembernek! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Lehet, hogy te egy buddhista pap nyugalmával tûröd az ilyen híreket, viszont nagyon sokakat meg rohadtul felháborít.

Sadist
Az ilyet úgy kéne kezdeni, hogy a vétkest fejbelõni, csak hogy ne szenvedjen, aztán a mentõsök és tûzoltók mehetnének a vétlen sérültekhez.

Taranov
Annyiban igazad van, hogyha neki ez a stílus hoz látogatottságot, akkor miért változtatna?
Ettõl függetlenül én nem tudok megbarátkozni ezzel, lehet tényszerûen is tájékoztatni indulatok nélkül, ezt teszi pl. a híradó is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Dehogynem. Ez most megintcsak téged minõsített. Érdekes megfigyelni, hogy aki kultúrált, az nem ír ilyen stílusban.
Tele vagy agresszióval, és ez abszolút meglátszik az írásodban is.
Ez tényleg olyan, mint a tüntetõk esete, amit egy kicsit lejjebb vetett fel valaki, hogy "a rendõrségnek egyszerûen félholtra kéne vernie ezeket az agresszív, erõszakos tüntetõket, ezt érdemelnék. Ha meg még ez sem elég, akkor dugják fel nekik azokat a rohadt zászlókat".
Kicsit kilóg a lóláb.

0Fritz0
"A brit tengerészeknek az tûnt föl, hogy a halászhajó legénysége csomagokat hajigál a vízbe a fedélzetrõl."

Arrafelé most biztos sok a szétcsúszott sneci. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
Ha inkább én hajtok át Gyõzike nyakán vajon mennyit fog érni a sálja? <#hehe>

Bandee1987
Inkább várd meg, amíg Gyõzike áthajt a lábadon, akkor télleg szép summa ütné a markod 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ez blog, nem cikk. Tényleg durva, de blogban láttam már ennél százszor durvábbat is.
Egyébként lehetne így is:
"Egy kedves fiatalember ma kicsit sietett, kicsivel a megengedett sebesség kétszerese felett hajtott, ennek tudható be, hogy zöldnek nézte a piros lámpát. Sajnos egy vétlen autós nem volt elég szerencsés."

Vagy így:

"Majdnem megvolt. K... jól ment a bömös, lazán lealáztuk volna a csávót, ha nincs az az elmebeteg Fordos. Mi a f...nak jön ki elém a zöldnél? Nem lát? Több volt a tét, mint a sz..opskis élete... az ilyen miért nem áramot vezet? Hogy képzeli, hogy beleavatkozik a versenyembe? Csak épüljek fel elõbb, mint az a k...ög, majd jól szétverem a b..i fejét."

De ne essünk túl az út túloldalára.
Aki utcán versenyez, annak szét kell rúgni a hátsóját jól. (nem a kereket, nem is a lámpát.)

0Fritz0
Hát, ez csak egy blog.
Viszont az írott médiában mára már bevett gyakorlat lett az "izomból" cikkezés.

w77d
sajnos minõsíti a cikkírót, mivel iylen szavakkal cikket nem jelentetünk meg! Igaz, hogy van ok az indulatokra, de annak aki cikkírásra vetemedik vissza kell tartani az indulatokat!

guardian hero
Én biztos nem vágtam volna ki a BMW-bõl a szarházi majmot, hanem leöntöttem volna benzinnel, és gyufát dobtam volna rá, ott dögöljön meg!

És ez nem engem minõsít, mint ahogy a stílus sem a cikkírót, hanem azt, akirõl szó van. Hiába próbálsz itt okoskodni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

w77d
most mi a nagy szám egy zokniban amin van egy keréknyom?? Komolyan mondom átdriftelek egy farmeron és milliókért fogom eladni! <#idiota>

omg oké ty!

(fura, eszembe se jutott hogy cipõn kívül létezik más lábbeli)

desigo
szandiban....
A divatos fehér zoknin jól látható nyomot hagyott Britney Mercedesének abroncsa, mikor a mûvésznõ a múlt héten, egy Los Angeles-i klinikáról távoztában átment a pimasz fotós lábán.

Zokniban ment fotózni? <#fejvakaras>

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

w77d
ebben 100%ig egyet értünk

banok
sûrûn szoktam arra járni, igaz gyalog. 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taranov
Azért az is minõsít valakit, ha ilyen stílusban ír.

w77d
<#shakehead>
ilyenkor mindíg az jut eszembe, hogy bármelyikünk járhat úgy, hogy egy ilyen barom telibenyomja! többet jogsit nem adnék neki, de hogy ezután leültetném egy darabig az biztos!

a.carkey

A medve nem játék.

desigo
Nah azt hiszem akkor meg is szûnne az összes nyaraló a tisza tó körül...
PíszLávJuniti
térfigyelõ kamerák nincsenek a környéken?
az ilyen parasztokat munkatáborba küldeném

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Count Adyn
Én csak azon tudok sírni mikor valaki okos benyögi hogy hú erõszakos állat tüntetûk agyon kéne verni mindet😄 mint a Ford Fairlane-be: "Ne beszélj csúnyán bazmeg mert úgy pofánbaszlak hogy csak nyekkensz"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Pedig én felvetem: az emberi hülyeség és hiszékenység miatt. Ennek már köze sincs a politikához, tüntetnek, mert tavaly is ezt csinálták. (Ja, és nyittassák ki Táncsics börtönét, de hirtelen.)

Taranov
Ha esetleg valaki felvetné, hogy miért vannak folyamatos tüntetések 2006. sueptember 17-e óta, na az kapna büntetõpontot rendesen.

Trade
hat hogyne babuci a kenyer is a pek miatt draga

Trade
jop lenne ha ilyenkor a modik nem a busban lapitananak hanem kemenyen buntetopontoznanak.
Mivan nem tudtuk olvasni hogy ebben a topicban nincs politika?

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

The Garrett
jah, de ez már 10 óra körül valamikor 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PíszLávJuniti
"Ez egy hídlezárós tüntetés?
Tiltsák be a windowst!" by Eastpark

The Garrett
ez kb szóról szóra így igaz ahogy a fn.hu irja 😄

ittvan 1 kép onnan. a kép készülte után kb 30 mp el jött a rendõri felszólítás, mindenki megfordult és elkezdte keresni a tuntetõket, aztán kérdõen egymásra nézett a sajtós tömeg, hogy kiket akarnak itt most oszlatni 😄

ha valaki azt hinné hogy a háttérben vannak a tüntetõk, az téved. Az a tömeg csak azért volt ott, mert minden busz / villamos odaáig közlekedett, ott leszállították az embereket, és mindenki ottmaradt bámészkodni 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

w77d
igen, de akkor a rendõrök ne szelektáljanak a sajtósok között, hanem mindet tolják le a hídról!

PíszLávJuniti
mostmár boldog-boldogtalan újságírósnak/fényképésznek képzeli magát, és meg is kapja az igazolványt..
ha kimegy egy ilyen "rendezvényre", akkor vállalja, hogy õt is baj érheti. mintha mindenhatóak lennének, mindenkivel szemben..

PíszLávJuniti
szégyen.

w77d
egen, tényleg így volt 😊
amúgy én azt is elítélem, hogy amíg minden sajtóst ellökdösnek onnan, az mtv sajtósait meg pátyolgatják