Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Ez nem a gumiszoba <#phone>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

0Fritz0
"õk is tökegyenlõjogú emberek"

Ilyenkor ez zavarja õket is. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
azért, mert egy neoszélsõséges fasiszta-kommunista náci vagy 😊

õk is tökegyenlõjogú emberek!!44négy

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gz8
103 éves nõt támadtak meg.
Az a durva, hogy a támadó férfi és nõ összesítve 21-szer volt már büntetve.
Vajon miért nem érzem úgy, hogy a társadalom hasznos és alkotó tagjairól van szó?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Sadist
Nézz be torrent topikba, vagy csak nézz körül néhány ilyen témájú blogon. Mintha a hangybolyba kemotoxot fújtak volna.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

skinnyman
Ki van berezelve? Ne beszéljél már hülyeségeket. -_-
A rendõrség meg ha már ilyeket csinál, nagyon unatkozhat. Az azonosítószámok feltevésével persze nem voltak ilyen aktívak.

Regards,

joebacsi
és egy ilyen azért költséghatékonyabban húzta volna fel bõs-nagymarost 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
ary 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Tudom, lehet én is összedobok egy blogot a szomszédom képeivel hátha megverik az utcán! <#hehe>

PíszLávJuniti
simán lehet fake is.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sadist
Sok vérpisti hogy be van már rezelve 😄 Fele azért, mert nem tudja tölteni a kólofgyutinégyet vagy a gírzofvórt, másik fele meg azért, mert fosik a BSA-tól, hogy házkutatást tartanak nála 😄

Info:

Update: Thursday November 8 2007 -- 21:00 +01:00
A szervert lefoglaltak, ha tudunk valami infot ITT meg fogod talalni.
Mas oldalakrol szarmazo informacioval ne foglalkozzatok.
A penz gyujtesekrol annyit, hogy NE ADJATOK senkinek!Update: Thursday

///Az oldal NEM tarolt IP-ket. Nyugi!///

Így a helyes és ne idegeskedj...

Egy ASVA meg ien népbutító marhák nemfognak ki rajtunk😊

PíszLávJuniti
remélem minden logolva volt @

whiskeyman
ezt az aszfalt írja ki :|

Info:

Update: Thursday November 8 2007 -- 21:00 +01:00
A szervert lefoglaltak, ha tudunk valami infot ITT meg fogod talalni.
Mas oldalakrol szarmazo informacioval ne foglalkozzatok.
A penz gyujtesekrol annyit, hogy NE ADJATOK senkinek!

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Nincsen, eléggé fel is vannak háborodva a tulajok. (hogy jogosan e az más kérdés)
Valszeg húzzák 1-2 hónapig a vizsgálatot, aztán visszaadják a szervert. Addig meg megy valami backupon.
SHADOWEYES7
Jobb is.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Beindult a zigazságszolgáltatás véres keze 😊))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

skinnyman
6 magyar oldalon vagyok fent, 4 gond nélkül bejön. Nemhiszem, hogy bármit tudnának ezek csinálni. Szar alakok. Mellesleg hogy a f@szomba képzelik amit csinálnak? Mi közük van hozzá, milyen jogon? Nem is bosszantom magam ilyeneken.

Regards,

Már akinek, én pl magyar trackert eddig sem használtam szal nem érint.

btw nem egészen világos hogy mi a szart akarnak ezzel elérni, egy tracker szerveren nem zajlik fájlcsere akkor meg miért foglalják le?
van ennek egyáltalán valami jogi alapja?

The Garrett
*tt 😛 * magyar torrentnek

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

guardian hero
Én tisztelem Kepes Andrást, de egyrészt nem értek egyet, másrészt most õ tálalta ugyanolyan egyoldalú, demagóg módon a témát, mint amit épp szemére vettett a magyar médiának.

Szó sem esett arról, hogy pontosan mit is tartalmazna a _tervezett_ szabályozás, az miért jó, vagy miért nem... csak jött a szokásos spirituális blablával.

Persze, mindenkinek legyen joga döntenie a saját sorsa felõl, de egy szülés minimum két ember sorsát befolyásolja, és az egyik fél képtelen a saját érdekeit képviselni, ezért kell a szabályozás. Ennyi, innentõl arról kéne vitázni, hogy pontosan mi legyen a szabályozásban, nem pedig nyomatni a "nehogymármegmondjáknekemhogymitcsináljak" hõzöngõ hippiszöveget.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

0Fritz0
Istenem, az a boldog gyerekkor... 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987
dzsóbácsi asszonta szóljak már hozzá a topikomhoz...

Gyorsan, mindet felvásárolni skacok, amíg vissza nem vonják õket!!! 😊)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
mokka - kepes andrás kissé beszól a ménsztrím médiának (video)
nem a téma (otthonszülés) sztem a lényeg az egészben, hanem azok a dolgok a mondandójából, amik szinte minden témára általánosíthatók...csúsztatások, ferdítések amiket elkövetnek, és nem csak lustaságból, meg trehányságból (bár ugye kepes csak ezt emliti)

eddig is volt ilyesmire példa, de talán ez az elsõ eset, hogy nem egy polgárpukkasztó provokátortól hallani hasonlókat, hanem egy hitelesebb személytõl...igazából le a kalappal elõtte emiatt 😊

prezi
latod latod tudsz te normalis is lenni 😄DDd

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

joebacsi
a tehénlepényt se szeretem, és gyõzikét se nézek...csak, hogy mégjobban elássam magam 😊

prezi
te ezt igy gondolod. en az ellenkezojet 😛

joebacsi
attól, hogy populárisabbá vált, és szélesebb körû ízlést elégít ki, szerintem nem következik, hogy magasabb színvonalú lenne...sõt 😊

prezi
attol hogy te nem kedveled (es feltetelezem nem is ismered) azokat a zeneket, eloadokat attol meg a sziget magasabb szinvonalat kepvisel ezzel, hiszen minden bulizni vagyo fiatal megtalalja a maganak valot!

Én sem. Egyre rosszabb már a felhozatal. Így semmi értelme az egésznek. Régebben szinte csak a rockról szólt az egész, most meg már mindenféle truttyos zenét benyomnak.

lol
PíszLávJuniti
Sajnálatos módon szivárog be a globalizációval a nagyszerû amerikai kultúra.

PíszLávJuniti
igazából nem sajnálom.

skinnyman
szegény boci 😞

Regards,

A hét híre! <#idiota><#vigyor>

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Spenser
Köszönjük -.-

Már 8 halottja van a finn iskolai vérengzésnek

Elõre figyelmeztetett egy videómegosztón Pekka-Erik Auvinen, a 18 éves finn fiú, hogy gyilkolni akar a gimnáziumban. A lövöldözésben legalább 8 ember meghalt, sokan megsebesültek, a támadó elbarikádozta magát az épületben.

Sadist
Ezen mi a politika? :|

PíszLávJuniti

" Magyarország segítséget nyújt az igazságszolgáltatási, a közigazgatási, az oktatási és a mezõgazdasági rendszer kialakításához, valamint infrastrukturális fejlesztésekben. "
olyan ez, mint amikor a szovjet csapatok elfelejtettek kivonulni..

Brolly
én csak a gyereket sajnálom, hát azért emlékez vissza hogy mikor te kicsi voltál, akkor mennyire vártad az ilyen ünnepeket. Am igazad van.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Csak halkan merem megkérdezni: Minek mentünk oda?

Végül is, ha belegondolunk, a pszichológusom is az én pénzembõl eteti a családját. (Egész jól megél belõle, bár lassan már családtagnak számítok náluk. 😊 )

Az október 27-tõl 30-ig tartó látogatásra a honvédelmi miniszter az egészségügyi tárcától 2 fõs delegációnak kínált helyet
Mondd meg, Neked nem teljesen tök mindegy, hogy ki a második személy? Így is úgy is fizetve van a költsége.

Szerintem sem keverendõ. Egyszerûen pontatlanul fogalmaztál, ennyi.