Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !
Lehet hogy rossz helyre írok,ezért elnézést ha így van !
Megtudná valaki mondani hogy a BitHu.. mikor lesz aktív?<#pardon1>Vissza vissza nézek a lapra,de semmi,csak a híreket lehet látni,olvasni.Csak reménykedni tudunk hogy hamarosan.Azt olvasom,hogy a legtöbb már helyre állt.Ez vajon miért nem??<#rinya><#circling><#pardon1>
skinnyman
És ez véletlenül sem legatyásítás, vagy az egész tönkretétele. Ez itt kéremszépen reform. <#idiota>

Regards,

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

0Fritz0
Azt mondjátok meg nekem, hogy rasszizmussal miért nem vádolnak meg soha senkit egyik kisebbségtõl sem?
Netán genetikailag nem hordozzák az „gyûlölet géneket”, úgy mint mi?
Ez azért hülyeség, mert ha teszem azt mi a spanokkal agyonvernénk valakit és utána le akarnám vágni a fejét, a gyerekeit meg megerõszakolni, akkor ott nem kevés gyûlöletrõl tennénk tanúbizonyságot és evidens, hogy rasszista, fasiszta állatok lennénk.
De a kisebbséggel, más bõrszínûvel szemben ilyen még sosem merült fel hivatali szinten.
Tehát egy néger nem utálhat fehéret, cigány meg sárgabõrût?
Csak a fehér gyûlölhet, de õ mindenkit?

(Nemérti)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987
Azért nem kötik fel õket, mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cigányok
és õket védeni kell, mert õk a szegíny kissebbség, akiket a gonosz skinheadek állandóan bántanak. Egy fordított esetben már az ENSZ elé is terjesztették volna az esetet.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
vége a megszokott jó kis 70es tempónak 😞
éljen a fogyasztás újabb katedrálisa <#levele>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
Ma voltam ott dolgozni.

Holnap nyit de még csak ma indítottam el a fûtést.
A Tesco már fullra fel van töltve ott nem lesz zûr de a boltok siralmasak!

A plaza részen még festenek,burkolnak,villanyt szerelnek,szökõ kutat szerelnek.A fele bolt még nem állt sehogy se.Kitakarítva abszolult nincs még...
A delfinek nevében határozottan tiltakozom! <#idiota>

Pl. az Atlanti Óceán. 😊

És ki fogadná be õket? <#nezze>

Sajnos ez esetben semmivel sem lennénk jobbak nálunk. Simán ki lehetne toloncolni õket az országból, akkor még vér sem tapadna a kezünkhöz.

SHADOWEYES7
<#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Punker
elég nagy hiba!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

banok
hát tudod vannak törvények meg van alkotmány ami nem engedélyezi halál büntetést.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Punker
aha

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
Olaszliszkára gondolsz?

Punker
a lincselõ csõcseléket, miért nem kötik fel? de most komolyan nézem a híreket mondják a vádiratot, mi indokolja az ilyenek életének megkímélését, hova kell még süllyednie a társadalomnak hogy megértsék az ilyenekkel szemben nem lehet kíméletet tanusítani.

Bandee1987
Én sztem csütörtökön elnézek oda haverral, kiváncsi vagyok rá. IMAX moziba is be kéne nézni 3d élmény miatt 😊

Ha diszkriminálókat diszkriminálok, akkor én inkább antidiszkriminatív vagyok, nem? 😊

Témaváltás:
Én is hüle vagyok néha, de ez...

"El kellene fogadnunk mindenkit olyannak, amilyen."

Kivéve azokat akik "szerint csak az a normális, ha valaki hetero, fehér bõrû, jobbkezes, 186 centi magas, (hovatovább Fradista)."? <#ravasz1>

Te kis diszkriminatív 😛

Egyáltalán nem ciki. Az a ciki, hogy valaki(k) szerint csak az a normális, ha valaki hetero, fehér bõrû, jobbkezes, 186 centi magas, (hovatovább Fradista).
El kellene fogadnunk mindenkit olyannak, amilyen.
Hatmilliárd ember él ezen a kurta bolygón, nehogy már mindenki egyforma legyen!
(persze, a legnagyobb baj azokkal van, akik profitálni akarnak abból, hogy õk mások - felvonulások, ombudsman, saját tévéshow, esetleg saját, külön bejáratú ünnep-, vagy emléknapok...)

joebacsi
egyre cikibb a hetero 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ez így van. Egy kicsit túlesett a srác a "szólásszabadság" kategórián.

guardian hero
LOL 😄

Új szériával jelentkezik a Magyar Népmesék? 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

én maradok toleráns

skinnyman
Mert buzi vagy? <#idiota>

Regards,

gz8
Ezzel nem vagy egyedül...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Sadist
Vajon miért érzem úgy, hogy a cikknek még a fele sem igaz?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

<#vomit>

PíszLávJuniti
rühellem a buzikat, de végülis magának kereste a bajt.. látható túlerõnek ilyet beszólni szuicid hajlam.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

skinnyman
"A fiú barátnõje hiába próbált segítséget kérni a többi utastól, azok csak közömbösen nézték a jelenetet, ahogy a színes ruhában vonagló harmincasok a busz padlójára teperik le a védekezõt."
Miért is nem lepõdök meg? Ha megkéselték volna, akkor is hasonló reakció lett volna, maximum azért mentek volna arrébb, hogy nehogy õk is úgy járjanak. Magyarország.

Regards,

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

0Fritz0
Lényegében ezt írtam én is. 😊
Az egész az alvállalkozói rendszernél van megdõlve.
Nem engedném, hogy olyan cég vállalhasson munkát, amelyik nem tudja azt a saját gépeivel és bejelentett embereivel elvégezni azt.
Az is igaz, hogy így meg az ország legalább negyede megszívná, mivel a magyar nem multi, neki nem jár olyan adókedvezmény és így csak feketén éri meg csinálni.
Nagy dolgok ezek. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Inkább a tejszínhabos része érdekelne, de ha más nincs... 😄

joebacsi
politikától elvonatkoztatva ez az egész ott van elcseszve, hogy a fõvállalkozó nem vonható felelõsségre azért, mert valamelyik alvállalkozó feketén dolgoztat...így simán moshatják kezeiket (mint most kóka, az mellékes, hogy tudott róla vagy sem), ha kiderül, ezért lett bevett gyakorlat a feketemunka, aminek az az eredménye, hogy nem vagy versenyképes feketemunkások nélkül 😊
ha az egész lánc felelne a "tesók"ért, hidd el, 2 percig nem lennének ott, de így simán lesz*rják õket...

16 ostorcsapást? <#idiota>

0Fritz0
Lassan itt a karácsony.
Legalább már tudom, hogy mit fogok kérni. 😊

PíszLávJuniti
áz!!!!%
báze sosem kaptam ilyet :C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

desigo
"A születésnapos fiú ezután kirohant az osztályterembõl"

16 évesen ez mekkora lúúúúúzer...
Bandee1987
Sztriptíztáncosnõt küldött az anya fia születésnapjára

Hát basszátok meg, velem ilyen sohase történt...MIÉRT, OH MIÉRT???? 😊

0Fritz0
Nem tisztem a csókát védeni (unszimpi, na), de azt azért te sem gondoltad komolyan, hogy az általad megbízott vállalkozó alvállalkozójának számodra ismeretlen susmákolása miatt téged büntetnének meg.
(Mert gondolom ilyet nem viccbõl enged meg egy politikus a saját kecójánál)

De ha ki akarnék b@szni vele, akkor tuti én is úgy csinálnám, hogy odaküldök pár tesót és mehet is a névtelen bejelentés. 😄

politik off

desigo
Kóka nem tehet arról, hogy villáját feketemunkások építik

Na persze Õ a szegény vétlen áldozat.
Ha mondjuk az én házamon dolgoznának tuti engem vonnának felelõsségre...
Hozzátenném hogy annak a rendszernek (ha még létezik) az egyik legnagyobb hibája hogy még egy "cipõtolvajból" is potenciális gyilkost csinál, hamár kétszer elkapták akkor onnantól pisztollyal megy mindenhova hiszen tudja hogy a harmadik után automatikusan jön az életfogytiglan függetlenül attól hogy milyen súlyú bûncselekményt követ el, ugyanaz aki a régi rendszerben simán hagyta volna hogy egy szimpla lopásért letartóztassák az életfogytiglan árnyékában inkább lövöldözni kezd hátha sikerül elmenekülnie.

gz8
Ha hézagos mûveltségem nem csal, Kaliforniában van a "three and you're out" néven ismeretes szabály. Ez röviden annyi, hogy az elsõ és második ítélet annyi, amennyit a bíró kiszab, a harmadik viszont életfogytiglan.
Volt rá precedens, hogy a csóka kb. 70 dollár értékben lopott cipõt, és ez volt a harmadik eset, amiért a törvény elõtt felelnie kellett. Meg is kapta az életfogytiglant.

Azért ez sem semmi.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Álomnõ 😊)))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PíszLávJuniti
tehetetlen jogrendszer ?
a második eset után azt mondanám, hogy vagy ólom vagy kényszermunka 20 évig. legyen az többségi, kisebbségi, megélhetési vagy szórakozásból bûnözõ..

Bandee1987
Nem, ez rosszabb 😊

Bandee1987
Azért ez nem lehet egyszerû 😊