Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy rossz helyre írok,ezért elnézést ha így van !
Megtudná valaki mondani hogy a BitHu.. mikor lesz aktív?<#pardon1>#pardon1>Vissza vissza nézek a lapra,de semmi,csak a híreket lehet látni,olvasni.Csak reménykedni tudunk hogy hamarosan.Azt olvasom,hogy a legtöbb már helyre állt.Ez vajon miért nem??<#rinya>#rinya><#circling>#circling><#pardon1>#pardon1>
Regards,
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Netán genetikailag nem hordozzák az „gyûlölet géneket”, úgy mint mi?
Ez azért hülyeség, mert ha teszem azt mi a spanokkal agyonvernénk valakit és utána le akarnám vágni a fejét, a gyerekeit meg megerõszakolni, akkor ott nem kevés gyûlöletrõl tennénk tanúbizonyságot és evidens, hogy rasszista, fasiszta állatok lennénk.
De a kisebbséggel, más bõrszínûvel szemben ilyen még sosem merült fel hivatali szinten.
Tehát egy néger nem utálhat fehéret, cigány meg sárgabõrût?
Csak a fehér gyûlölhet, de õ mindenkit?
(Nemérti)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
éljen a fogyasztás újabb katedrálisa <#levele>#levele>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Holnap nyit de még csak ma indítottam el a fûtést.
A Tesco már fullra fel van töltve ott nem lesz zûr de a boltok siralmasak!
A plaza részen még festenek,burkolnak,villanyt szerelnek,szökõ kutat szerelnek.A fele bolt még nem állt sehogy se.Kitakarítva abszolult nincs még...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A medve nem játék.
Témaváltás:
Én is hüle vagyok néha, de ez...
Kivéve azokat akik "szerint csak az a normális, ha valaki hetero, fehér bõrû, jobbkezes, 186 centi magas, (hovatovább Fradista)."? <#ravasz1>#ravasz1>
Te kis diszkriminatív 😛
El kellene fogadnunk mindenkit olyannak, amilyen.
Hatmilliárd ember él ezen a kurta bolygón, nehogy már mindenki egyforma legyen!
(persze, a legnagyobb baj azokkal van, akik profitálni akarnak abból, hogy õk mások - felvonulások, ombudsman, saját tévéshow, esetleg saját, külön bejáratú ünnep-, vagy emléknapok...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Új szériával jelentkezik a Magyar Népmesék? 😄
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Miért is nem lepõdök meg? Ha megkéselték volna, akkor is hasonló reakció lett volna, maximum azért mentek volna arrébb, hogy nehogy õk is úgy járjanak. Magyarország.
Regards,
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az egész az alvállalkozói rendszernél van megdõlve.
Nem engedném, hogy olyan cég vállalhasson munkát, amelyik nem tudja azt a saját gépeivel és bejelentett embereivel elvégezni azt.
Az is igaz, hogy így meg az ország legalább negyede megszívná, mivel a magyar nem multi, neki nem jár olyan adókedvezmény és így csak feketén éri meg csinálni.
Nagy dolgok ezek. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ha az egész lánc felelne a "tesók"ért, hidd el, 2 percig nem lennének ott, de így simán lesz*rják õket...
Legalább már tudom, hogy mit fogok kérni. 😊
báze sosem kaptam ilyet :C
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Hát basszátok meg, velem ilyen sohase történt...MIÉRT, OH MIÉRT???? 😊
(Mert gondolom ilyet nem viccbõl enged meg egy politikus a saját kecójánál)
De ha ki akarnék b@szni vele, akkor tuti én is úgy csinálnám, hogy odaküldök pár tesót és mehet is a névtelen bejelentés. 😄
politik off
Na persze Õ a szegény vétlen áldozat.
Ha mondjuk az én házamon dolgoznának tuti engem vonnának felelõsségre...
Volt rá precedens, hogy a csóka kb. 70 dollár értékben lopott cipõt, és ez volt a harmadik eset, amiért a törvény elõtt felelnie kellett. Meg is kapta az életfogytiglant.
Azért ez sem semmi.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a második eset után azt mondanám, hogy vagy ólom vagy kényszermunka 20 évig. legyen az többségi, kisebbségi, megélhetési vagy szórakozásból bûnözõ..