Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Taser.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

A taser egyszeri használata is okozhat halált pl egy gyengébb szívû embernél és pont ezért a legtöbb helyen csak akkor használják ha már amúgy pisztolyt is használ(hat)nának mert olyankor a taserrel jó esélye van (nem 100%, hanem csak jó esélye van) hogy túléli, 1 fegyvertelen ember ellen 4 rendõr baromira nem indokolja a taser vagy akármilyen más fegyver használatát, ilyenkor mind a négyen ráugranak és ennyi (már ha nem 70 kilós vicc-rendõrökrõl van szó ami újabban egyre gyakoribb jelenség, ugye...)

PíszLávJuniti
lál 😄
nagyobb is lehet a rendorok presztizse mint nalunk :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

😄DDD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SHADOWEYES7
2 hétig voltak kinn , végig remegték az utakat 😄DD

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bertino
uh, nem lehetett kellemes 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SHADOWEYES7
Akkor is durva ,így bánni emberekkel, monnyuk az totál más vidék, voltak kinn vadászni a haverék Kanadában, és az 1-ik fószer felesége is kiment velük, megálitotta 1 seriff õket a közúton, kérte a papírokat, és a nõ lehajolt ,hogy felvegye a cipõjét hátha ki kell szálni, hát egybõl oltári balhé lett kifektették a bandát a motorháztetõre akkorra már jött erõsités, mivel a csomagtartóban meg ott figyeltek a vadász puskák, szal alig tudták imagyarázni a hejztetet mivel a tolmács nem volt velül:SSS

PíszLávJuniti
Azert az se normalis, hogy ennyi ido alatt nem talalja fel magat hogy hova kell menni. Csak talal ott embereket, akiktol kaphat segitseget..
Es a ficko szotarat nem visz magaval? Esetleg nem gondol arra, hogy nehezsegek lesznek nyelvi teruleten?

Az OK, hogy nem mindenhol egyertelmu repteren hogy merre kolbaszoljon az ember, de ennyire balfek legyen 😞

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

skinnyman
Elméletileg ilyen. Gyakorlatilag úgy tûnik, hogy ölésre is alkalmas tökéletesen.

Regards,

gz8
Szerencsétlen fazon csak lengyelül beszélt. Egyes híradások szerint vagy tíz órát várt, akkor kezdõdött az egész.
Elméletileg a Taser pont erre való, hogy _egyszeri_ használattal mozgás- és harcképtelenné tegye az illetõt.
A felfokozott idegállapot és a többszöri használat együttesen sajnos ilyen eredményt hoz. 😞

Addig örüljünk, amíg Európában nem nagyon terjed el ez az istenverése taser.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

PíszLávJuniti
Ilyen helyzetben nem olyan fegyvert kéne használni, ami mozgásképtelenné teszi, de nem öli meg? Vagy ilyen lenne ez a fegyver ?

A biztonságiak is megoldhatták volna végül is ezért tartják õket, a négy rendõr még akár erõszak nélkül is megbilincselhette volna a tasert arra találták ki hogy ha nagyon eldurvul egy helyzet akkor éles fegyver helyett használhassák és nem arra hogy mindenkit rögtön lelõjjenek vele, a hab a tortán hogy egyik sem próbálta meg újraéleszteni szerencsétlent pedig 100% hogy kaptak rá képzést, katasztrófa az egész 😞

Angolul utasítgatnak egy olyan embert aki szemmelláthatóan nem beszél angolul de egy hülye is hallja hogy valamilyen szláv nyelven beszél, nem hiszem el hogy egy reptéren senki sincs aki ne beszélne pl oroszul.

Több részén is tragikus a történet..

Szerdán átfogó sztrájkra számíthatunk <#felkialtas>

a.carkey

A medve nem játék.

Ez hülye.

Joebácsi: Muszáj ott lennie, valamivel vissza kell fogni az ilyen õrülteket. Egyre többen vannak, és egyre többet akarnak.

joebacsi
azért még itt is ott figyel a végén a manapság oly divatos "terrorcselekmény" 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
PíszLávJuniti
A mi nagyszeru kulturankban meg iskolasok lovik le tanaraikat es tarsaikat, mobillal veszik fel tarsuk megvereset, hajlektalanok felgyujtasat, oregek kirablasat.stb

gz8
Nagy az állatkert ÉS alacsony a kerítés is... 😄

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

desigo
Jól megszívatta magát 😊
gz8
Jó lenne, ha megoldódna a belgiumi helyzet, mert még a végén nem lesz jóféle belga sör.

gz8
Hogy valaki ekkora balfék legyen 😄

Húbazz, lemaradt egy-két szmájli... ennyire én sem vagyok hülye. 😊

guardian hero
"Amerika és Irak véletlenül nem azért áll háborúban, mert megpróbálták egymásra tukmálni a vallásukat?"

Nem. Ráadásul a háborúnak már vége.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Az egész iszlám világ kb. 300 éves civilizációs lemaradásban van.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987
Ja, electroworldben kib*. nagy sor volt, valahogy az electroworldok megnyitásánál mindig ez van 😊 Haver is megy holnap beszerezni ps2-t 20-ért 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Igazából azért akartam nyitásra menni, mert ma nincs tanitási napom, és jó lett volna délelõtt (amikor még sokan dolgoznak, iskolában vannak) vásárolni ezt-azt.

Bandee1987
Voltam ott, amikor bemondták, hogy 10 helyett 13-kor nyit, elmentem a westendbe nézelõdni, aztán visszamentem. A hely kibaszottul nincs kész, környéken még dolgoznak a gépek, sár van, bennt még az üzletsoron is látszik, hogy épphogy kész lett (emeleten érzõdik némely helyen a tömény lakkszag, mindenhol munkások dolgoznak még, valamelyik boltban a padlón is vastagon áll a por). Viszont olcsón jutottam jó puloverekhez a c&a-ban 😊

a.carkey
Van az indexen egy video. 3.10nél van egy Nádas György hasonmás srác. Mintha "Józsibá" szólna személyében ... 😊

A medve nem játék.

desigo
Mert nagyon kellett ám nyitásra odamenni...
a.carkey
a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Itt lesz szerintem az elsõ magyarországi plázakatasztrófa, vagyis ez a pláza fog rászakadni elõször az ártatlan látogatókra ...

A medve nem játék.

Csak azokon tudok nevetni, akik órákon át vártak a szakadó esõben 😊

A szaudiak vahabiták, a legelvadultabb irányzata az iszlámnak (Osama is szaudi) hozzájuk képest Irán szinte európai ország.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
"Fehér Gandalf kedvenc gondolkodóhelye rejtett orkmotívumokkal"

<#nyes><#eljen>

"Hungary? Kösz, most ebédeltem ..."
(Mami Blu)

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Kibaszottul szarul van megfogalmazva a cikk eleje.

"Az erõszakolók kettõtõl kilenc évig terjedõ börtönt kaptak, amiért megerõszakoltak egy nõt, de hat havi börtönre és 200 ostorecsapást az áldozatra is kiróttak."

Miért van ennyi hülye tördelõ mindenhol?

A medve nem játék.

Ja, ezt nem tudtam. De biztos vannak olyan itteni szokások, amelyeken õk röhögnek, megdöbbennek vagy sírnak.

Amerika és Irak véletlenül nem azért áll háborúban, mert megpróbálták egymásra tukmálni a vallásukat?

Ugyan, az iszlámban alapvetõen van kötelezõ alamizsna adó fizetés(2.5%).

gz8
Nem is lehet, az egy másik világ. Biztosan érdekes, de örülök annak, hogy a Föld eme részén már túlléptünk az ottani ítélkezési, vallási és egyéb szokásokon.

Más vallásban ez így megy. Szerintem õk sem értik, miért kell nekünk fizetésünk 10 %-át az általunk választott Isteni Szeretet Kft-nek (a per elkerülése végett az eredeti nevet módosíttam) adnunk.

Nehéz szavakat fûznöm a következõ cikkhez:
Börtön a megerõszakolt nõnek.

Én ezt inkább a "nem vettetek jegyet, EZT nektek, nem légkondit" kategória. 😊

PíszLávJuniti
A rendõrség most azonosítja be a felhasználókat, akiknek 0.5 fölötti arányuk volt.
<#smile>

PíszLávJuniti
Ha meg is lesz a 4 es metró, üzemeltetni már nem lesz rá keret 😊
Lassan kipukkad a vízfej.