Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
Tisztára mint a 40es években a Collyer testvérek...csak annak durvább lett a vége.

Õk pánikbetegségben szenvedtek (feleslegesen paráztak mindentõl), ezért gyûjtöttek össze egy csomó lomot, meg barikádozták el az ajtót, illetve állítottak fel csapdákat. Egy ilyen végzett is a fiatalabbal, aki gondozta a bátyját, és mivel eddigre az idõsebb testvér már mozgásképtelen volt, élelem nélkül nem sokáig húzta.

wiki

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gz8
Ezt majd a pszichológusok kiderítik... <#vigyor4>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Sadist
A rendrakás a buták mániája, a zseni átlát a káoszon 😛

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gz8
Csak egy bizonyos szintig igaz, hogy nem rendetlen, csak logikátlanul pakol. 😊)

Ez az ember már rég túllépte.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Sadist
Oszt' még én vagyok trehány 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gz8
Ennél lejjebb már nem is lehetne csúszni 😞

A jó lesz a disznóól tetejére tipikus esete.

a.carkey
Leszorították az útról, majd csaknem agyonverték

Látta valaki tegnap a Naplóban a zebrás-gázolásos riportot?

Na kb. ilyen a magyar morál.

A medve nem játék.

Jogos, kissé visszataszító, hogy ha egy 13 éves gyerek ellopja a pénztárcámat, utánamegyek, felpofozom, akkor még én vagyok a rossz...

Brolly
Remélem sikerül levinni, és ha igen akkor kíváncsi vagyok hogy majd a cigányok mit fognak hozzá szólni.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Bandee1987
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a cigányok

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sadist
12 évre vinnék le a büntethetõségi korhatárt

"Gyakran csoportosan követnek el bûncselekményeket, például iskolák, szórakozóhelyek és bevásárlóközpontok környékén sok gyermeket zsebeltek már ki hasonló korúakból álló galerik: a telefonok és az mp3-lejátszók a legnépszerûbbek.

A „bûnözõpalánták" mindezt megtehetik, mert jól tudják, hogy a törvény nem büntetheti õket. Kádár Gábor hétéves bírói tapasztalata szerint Szegeden egész családok rendezkedtek be a bûnözésre. "Vannak olyan rétegek, ahol az általános társadalmi felfogással szemben erény a bûnözés" – mondta a bíró."

Na vajon kinek mi jut eszébe elõször?

Bandee1987

Count Adyn
Meg õsi román szokás amugyis mi?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sadist
Aki blikket olvas nem lehet sikeres ember.

Bandee1987
látszik nem olvasol blikket eleget<#levele><#idiota>

joebacsi
ki a f*szom az a mehmet karcsi? nagy béla anyja meg most fõzi a bablevest...hihetetlen, hogy minek van manapság már hírértéke...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gz8
Az vélelem, nem védelem...

PíszLávJuniti
Egy órára?
Nem tudom mennyi jár neki, de az ártatlanság védelme megilleti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
magára hagyni 5 hónapos kisgyereket???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PíszLávJuniti
tragédia
de egyáltalán nem biztos hogy a gondozó tehet róla

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
<#shakehead><#sir>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

gz8
Lehet, csak nehogy elénk üljön 😄

PíszLávJuniti
És happy-end lesz?

SHADOWEYES7
Komolyan amik történnek a mi világban tényleg 1 forgatókönyv 😊

desigo
Nem semmi fordulatok 😊
Filmet lehetne már forgatni ennyi eseménybõl...
SHADOWEYES7

gz8
Tetoválóstúdiót üzemeltettek a zsaruk Georgia államban, a CNN híre.

Az eszme ugyanaz, mint az egyik Sherlock Holmes-novellában, a Félelem völgyében.

Na, azért várjunk.
Bizonyos kritériumok teljesülése esetében csak. Vagyis a lenti esetében nem azt jelenti, hogy minden rongálás = terrorcselekmény, hanem lényeges tényállási elem az államot, állami szervet ilyen cselekménnyel történõ megfenyegetése.
Érdemes elolvasni az egész tényállást, én csak kiollóztam azokat a részeket, melyek alapján a nyomozóhatóság szerintem terrorcselekményként fogja kezelni a hírbeli esetet.

U.i.: A terrorcselekményt 2003-ban iktatták a Btk.-ba.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

joebacsi
aha, köszi...tehát akkor gyakorlatilag minden erõszakos cselekmény mostmár (2007-es módosításról van szó, ha jól látom) egyben terrorcselekmény is...mint mondtam divat...immár a jogban is 😊

Btk. 261. § (1) Aki abból a célból, hogy
a) állami szervet, más államot, nemzetközi szervezetet arra kényszerítsen, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltûrjön,
<...>
a (9) bekezdésben meghatározott személy elleni erõszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bûncselekményt követ el, bûntett miatt tíz évtõl tizenöt évig terjedõ, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendõ.
<...>
(9) E § alkalmazásában
a) személy elleni erõszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bûncselekmény <...> és a rongálás (324. §),

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

gz8
Az nem Kanadában divat.

Sadist
Nem biztos, hogy rosszabb ám, mintha agyonverik gumibottal az illetõt...

gz8
Aragorn szavaival élve: ne zavard fel a földet!

desigo
Kellett nekik a bányával háborgatni a földet....
bertino
aztakurva :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SHADOWEYES7
Ausztrália: Hatalmas földcsuszamlás semmisített meg egy jelentõs vasút-, illetve közútszakaszt az ausztráliai Melbourne-tõl 150 kilométerre keletre, a yallourni szénbánya mellett. A természeti csapásban senkinek nem esett bántódása. A földcsuszamlást az idézte elõ, hogy az utóbbi napokban sok esõvíz folyt be a tárnákba.

PíszLávJuniti
jaja, szerintem is.
es meg a cikkben sulyosbito korulmenyt ir..

joebacsi
terrorista
(ha már úgyis divat 😊)

joebacsi
"A terrorizmus az erõszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek elsõdleges célja félelem, zavar keltése és ennek révén meghatározott politikai eredmények elérése."
wiki (jobb forrást most nem találtam)

milyen politikai eredményt akart elérni, hogy létjogosultsága van a "terrorcselekmény"-nek a cikk végén?

gz8
<#puszis>

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

"Webkamera felvétele Szentgotthárdról" (Index)

A medve nem játék.

Azt majd a forgalmi és p2p korláttal kapcsolatos nem-tájékoztatás miatt szabják ki 😊
Punker
miért az a 35 szerinted nem nevetséges, még 350-et is simán benyelnének......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
ja és ettõl boldogabb vagy ? 😊

gz8
Mert végre nem 2-3 milliós, nevetséges összegû büntetést szabtak ki. Azért. 😊

bertino
aztán ez mitõl jó hír ? 100x normálisabb cég még mindig, mint a kibaszott trékom

gz8
Igen, ajánlatos utánanézni vagy -érdeklõdni, mik az adott országra jellemzõ dolgok. Amerikban és Kanadában elég ritkán szállítják ki az embert az autóból, ha már arra kerül sor, akkor rég rossz.

gz8
Hogy jó hír is legyen: 35 millára büntették a upc-t.