Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen szépen fogalmaztad meg.<#vigyor1>

Jacobs. A roma. 😊

Bandee1987
Zsarolás egy mohácsi általános iskolában

Találós kérdés, segítek:
- "A gyanú szerint az (általános) iskola egyik tanulója, aki már betöltötte tizennegyedik életévét, vagyis már büntethetõ, két, még gyermekkorú társát arra vette rá, hogy pénzt szedjen be neki az iskola néhány diákjától, olvasható az Új Dunántúli Naplóban"

- "A szóban forgó iskola igazgatója, Dárdai Ferenc készségesen tájékoztatott az ügy további részleteirõl. Kifejtette, hátrányos helyzetû, „problémás” tanulókról van szó, akikkel korábban is voltak fegyelmi problémák." (Dunántúli naplóból idézve)

Vajon kikrõl van szó? (Kulcsszavakat kiemeltem)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
elkeseredettség az alapja mindkettõnek

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vagy egyszerûen nem beengedni Németországba

Sadist
Szerintem meg úgy, mint egy túszejtõ. Simán fejbe kellett volna lõni, oszt' heló.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
Elõzõ "lázadás" idején sem a zsaruk voltak a hibásak. Persze sokan szeretik összemosni a nálunk történt megszorítások elleni tüntetéssel az ottani zavargásokat, holott teljesen különbözõ dolgokról van szó.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Scottt
Úristen.T'án a zsaruk voltak a hibásak?Ha igen akkor megértem de ha nem akkor meg...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Megtámadott rendõrörs, felgyújtott benzinkút - zajlik az élet Párizsban

Kellett a franciáknak a sok millió koszos bevándorló? Most megkapják a jutalmat.

0Fritz0
Ezek szerint ott legalább még van mit nézni a focin.
Furcsa élmény lehet... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

"újnémet"

Természetesen én is Madárnak szurkoltam, de szerintem csak a managementnek köszönheti, hogy még mindig világbajnok. Sokkal jobb bokszolók vannak a súlycsoportjában, de amióta világbajnok Garay volt a legkeményebb ellenfele😊 Ez a Mendoza is a wbo listáján a 13, és alig tudta megverni. Erdei a világbajnok, az elsõ Bernard Hopkins, a második Roy Jones, de egyikkel se merik bokszoltatni. Pedig ha valaki ilyen sokáig világbajnok annak már nem a 13.-at szokták hozni.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez a bácsi mintha töröknek nézne ki.

Talán mert nem akarnak utána zavargásokat?

PíszLávJuniti
nevetséges késsel??
miért nem lövik le sznájperrel egybõl?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Németország: A berlini fõpályaudvaron egy férfi késsel ejtett túszul egy pincért. A 26 éves tettes két órán át tartotta sakkban 34 éves áldozatát, míg végül a rendõrök ártalmatlanná tették, a túszt pedig sértetlenül kiszabadították.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
Ez nagyon morbid 😞
szerencsétlen csecsemõ 😞
Mert azok leharapták volna a f*szát. (megérdemelte volna.)
Mert aki írta a cikket, az hülye volt.

joebacsi
szívén viseli a túlnépesedés problémáját 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ilyen mindig is volt, csak az információáramlás gyorsult fel egy pöttyet...nem kell ezen olyan nagyon szörnyülködni 😊

"asszony"? pff..

PíszLávJuniti
miért nem rendes méretû kutyákkal kezdett?
és 35 évesen miért fiatalember ?

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hová süllyed már ez a világ....

gz8
Kaméleont talátak Ferihegy 1-en a mellékhelyiségben. Szegény jószág!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

a vérfertõzés komoly dolog,maradjon családban.

Perverz alak kutyákkal..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

gz8
Ez Vasudvard light <#hehe>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Nem egyedi jelenség, ugyanez kicsit durvábban Kínából:

gz8
Bár ma a déli hírekben már CD-rõl volt szó. Akárhogy is nézzük, mindenhogy lámaság a köbön.

Amúgy tudja valaki, hogy a "számítógépes lemez" konkrétan mit takar? <#wilting>

joebacsi
megvan, gondolom ez az

ezért a picsányi telekért 12milla pedig egész reális ár, ami persze nem jelenti azt, hogy rögtön üzletet kell kötni ennyiért 😊

joebacsi
komoly, honnan van a kép?

PíszLávJuniti
Gondolom még csak titkosítás se volt rajta, biztonsági másolat meg luxus 😊

"A nagyját én csináltam... az apraját meg a nagyja"

PíszLávJuniti

gz8
És a lámaság netovábbja: hülye angolok vagy angol hülyék azok, akik a Királyi Postára bíznak ilyen vinyókat? Bravó, adóhatóság!

a.carkey
Tiszta Aranyember ...

A medve nem játék.

Count Adyn
Szép😄 Mifelénk az volt, hogy valami szállodát terveztek, aztán a sok kis pénzéhes felvásárolt a környékén minden telket. Aztán meggondolták magukat a városvezetõk és mégse lett ott semmi😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

0Fritz0
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez valóban „csak” egy magányos harc, vagy netán a „telekfelvásárlók” így hajtanak be egy kis extra zsetont.

SHADOWEYES7
Szerintem 200 millát akar a telekért.

desigo
Mekkora egy szánalom ember.
Mit hisz,hogy majd Õ megakadályozza az egészet?

Gondolom nem kevés pénzt ajánlanak a fullos kertjéért...
Ugyan nem hír, de mégis inkább ide mint a humorosba...
Kisajátítási "probléma" az M0-s építkezésén. Gondolom a tulaj még büszke is magára, hogy õ mostaztán betartott a rencernek...
<#wow2><#shakehead>

PíszLávJuniti
9 éves fiúk erõszakolták meg a 11 éves kislányt
biztos hogy elég lesz nálunk a 12 éves korhatárra leszállítás?

gz8
Eddig szerettem volna Japánba menni, de nekiálltak ujjlenyomatot venni minden 16 éven felülitõl, aki az országba látogat. Pfff...

gz8
Szó sincs róla. Ha odafigyelve olvasod el a szócikket, az ablakok bedeszkázása és a csapdák (gy. k. boobitrap) telepítése már jó 10 évvel azt követõen kezdõdött, hogy nappal ki sem mozdultak otthonról.

Érdekes történet mindazonáltal <#buck>

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!