Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ekkora sértést!(mármint Sadist számára)...<#ravasz1>#ravasz1>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mit kellett volna mondani? ..hogy belga?
Abban bízom hogy a srácnak korrekt, karakán barátai voltak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ahahaha, szerintem ez sem színmagyar.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Brutális tinédzserek: kiderült, miért verték agyon a középiskolás fiút!
Osztálytársa verte agyon Rolandot
mint Lõcsén az egykori szégyenketrec http://hu.wikipedia.org/wiki/L%C5%91cse
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
PS3 ID: kolb@szman
lehet kegyetlenül hangzik de az ilyenért tényleg nem lenne kár, soha az életben nem lesz tisztességes már, élete végéig csak teher lesz a társadalomra, addig kell kiiktatni amíg nem szaporodik, mert tényleg csak 1 élõsködõ......
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
..sintér
A rendõrök pedig nagyon ügyesek hogy képtelen voltak 8 helyen eltörni kezét, most meg õt védik, hogy tisztességes polgárok nehogy kalapáccsal verjék ki a kis szemét összes fogát...
A magát Mr. Erõszaknak hívó gyerek már többször volt rendõrkézen. A hatóságok a kora miatt azonban nem tehetnek semmit. Szabadságát csak különleges bírósági engedéllyel lehetne korlátozni. És mivel a fiú román állampolgár, csak úgy tudják bezárni, ha hazájától egy kiutaztatásához szükséges iratot megkapnak. Ezt már hónapokkal ezelõtt megkérték Romániától, a hivatalos eljárás azonban eddig még nem hozott eredményt.
(hírTV)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a mostani terhes ruhák nagyon gázak. miért eröltetik?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
hatalmas biztonsági rések vannak a törvényeinken!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Inkább az embereket kéne beiratni, hogy meg tudják védeni magukat tõle.
Érdekes, Angliában a Bulger-gyilkosság mérföldkõ volt a fiatal-, illetve gyerekkorúak által elkövetett súlyos bûncselekmények mérlegelésében, és felnõttként kezelték õket a tárgyalás során.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Regards,
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Pákó csokifaszt vitt - Havasnál elszakadt a cérna
A rendõrök elõtt meg le a kalappal ha tényleg megagyalták egy kicsit a senkiházi köcsögöt!