Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
sittre vele? most 17 évesen brutalitásból megölt valakit, jó esetben ül 10 évet magánál durvább arcok között, kijön 27 évesen, szerinted mit fog csinálni? elmegy hittérítõnek? az ilyennek követ a nyakába folyóba vele, nem még etetni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

"õk is ugyan olyan jogú emberek mint te"
ekkora sértést!(mármint Sadist számára)...<#ravasz1>

ez már ultra szélsõséges nézetnek számít ma még Magyarországon

PíszLávJuniti
de hát nem érted, õk is ugyan olyan jogú emberek mint te, és teljesen megtöri õket lelkileg a bezártásg érzete :C<#idiota>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

"az iskola környékén cigarettázó és összesúgó diákok azt mesélik, azért kellett meghalnia a végzõs diáknak, mert leromázta támadóját."

Mit kellett volna mondani? ..hogy belga?

Abban bízom hogy a srácnak korrekt, karakán barátai voltak.

Fabio Capello
Tévedtem, mea culpa: a sittet sem érdemlik, ne a mi pénzünkön élõsködjenek

Sadist
Tényleg, azt amúgy melyik törvény szabályozza, hogy nem lehet pl. a visszaesõ bûnözõket sterilizálni? Szerintem erre egy nagyon jó kis prevenciós programot lehetne kidolgozni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Fabio Capello
az ilyen esetben a vezetõségnek ki kéne rúgnia a diákot, az utcára kerül, és ugyanaz lesz mint a szúrkáló esetében.... Ezt egy módon lehet kivédeni: megnövelni a retorziókat és levinni a büntethetõség korhatárát. Sittre vele és ki se engedjék.

Sadist
"Még Kótay Mihály világbajnok is elismerõen beszél K. Rajmund tehetségérõl"

Ahahaha, szerintem ez sem színmagyar.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
ugyan, ha kinti külön ketrecben lenne, akkor szívesen dobálnék be hozzá kenyérgalacsinokat.
mint Lõcsén az egykori szégyenketrec http://hu.wikipedia.org/wiki/L%C5%91cse

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ez nem kegyetlenség, csupán realitás

Nem láttad Fókuszt szegény szeretethiányban szenvedõ gyerek, aki a túlélésért késsel meg másokat 12 évesen

PS3 ID: kolb@szman

Punker
ne sértegessük az állatokat!

lehet kegyetlenül hangzik de az ilyenért tényleg nem lenne kár, soha az életben nem lesz tisztességes már, élete végéig csak teher lesz a társadalomra, addig kell kiiktatni amíg nem szaporodik, mert tényleg csak 1 élõsködõ......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PíszLávJuniti
elme szakértõ is megállapíthatná, hogy az állatkertbe inkább valól lenne

orvosszakértõ állapítja meg

"Akkor ki tudja bízonyitani hogy egyátalán létezet ?" Hogy idézek a büntibõl <#ravasz1><#idiota>

a durva hogy az ilyen majd csinál vagy még 10-15 kis mocskot majd a jövõben, na azokból meg mi lesz?

Honna tudják a korát?? Honnan tudják akkor hogy 12 éves....

jogilag mi bizonyítja hogy ember??? semmi
..sintér

A rendõrök pedig nagyon ügyesek hogy képtelen voltak 8 helyen eltörni kezét, most meg õt védik, hogy tisztességes polgárok nehogy kalapáccsal verjék ki a kis szemét összes fogát...

Hivatalosan:

A magát Mr. Erõszaknak hívó gyerek már többször volt rendõrkézen. A hatóságok a kora miatt azonban nem tehetnek semmit. Szabadságát csak különleges bírósági engedéllyel lehetne korlátozni. És mivel a fiú román állampolgár, csak úgy tudják bezárni, ha hazájától egy kiutaztatásához szükséges iratot megkapnak. Ezt már hónapokkal ezelõtt megkérték Romániától, a hivatalos eljárás azonban eddig még nem hozott eredményt.

(hírTV)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Most mondták a hírandóban, hogy az alapvetõ gond, hogy nincs személyazonossága. Állítása szerint ugye román, ami miatt a román hatóságoknak kellene hazaszállítania. De amíg nem derül ki az igazság addig nem tudnak vele mit kezdeni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Vagy visza se kéne küldeni

5c0rp330n
Valószínû. Megmagyaráz mindent a tény, hogy honnan jött. El lehet képzelni, hogy milyen "nevelést" kaphatott. Az ilyenbõl sosem lesz ember, csak kárt fog tenni egész életében. Ha nagykorú lesz és lecsukják (ami 100ból egyszer sikerül), akkor is az állam pénzén ül a börtönben. Gondolkodás nélkül kéne visszaküldeni oda, ahonnan jött.

w77d
jah, én is szoktam fps-t és gta-t játszani, akkor most kit szúrjak le? 😊

joebacsi
áhh elõítéletes agresszív disznók vagytok mind, a napnál is világosabb, hogy a gta-tól lett ilyen amilyen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
PíszLávJuniti
nekem ez a képe bejövõs :

a mostani terhes ruhák nagyon gázak. miért eröltetik?

w77d
erre azt mondom, hogy helyes, keressék csak meg!

jAsOn VoOrHeEs
Tomcat blogján már egy plakát is megtalálható a kölyökrõl. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

w77d
eddig én nem bántottam és egy szót nem szóltam a csövesekre, de ez után õk is menjenek a faszomba! Hogy lehet védeni a kis paraszt cigánygyereket??

Dragooon
nem tudom itt volt-e már szó róla, büntitopikba beírtam, dhogy rádióban arról volt szó, hogy több szélsõséges szervezet rendet akar most már tenni a blahán a gyerek ügyében

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

PíszLávJuniti
a gyerek bûnözést magyarázókat sosem értem. ahhoz kiskorú még hogy felelõsségre vonják, de ahhoz már nem, hogy bûnt kövessen el?

hatalmas biztonsági rések vannak a törvényeinken!

banok
szerintem valami skinhead csoport megkeresi és elkapja, a kuruc.info már buzdít rendesen. Egyébként állítólag (!!!) a zsaruk kicsit elnáspángolták.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gz8
Fõleg a vége tetszik: irassuk be önvédelmi tanfolyamra. <#wow3>
Inkább az embereket kéne beiratni, hogy meg tudják védeni magukat tõle.

Érdekes, Angliában a Bulger-gyilkosság mérföldkõ volt a fiatal-, illetve gyerekkorúak által elkövetett súlyos bûncselekmények mérlegelésében, és felnõttként kezelték õket a tárgyalás során.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

SHADOWEYES7
Elépesztõ meddig csinálhatja ezt.....

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sadist
Jó képességû gyerek, mi? Kár hogy csak a bûnözéshez ért, de ahhoz magas fokon.

desigo
Mindenki a szívébe zárta a kis román fattyút...
SHADOWEYES7
Blaha Lujza tériek a késelésrõl

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehet mit csinálni, mert az eu-s faszkalapok, akik még fényképen se láttak cigányt megmondják, hogy õk márpedig ugyanolyan emberek. Meg a sok faszkalap politikus a budai villájából osztja, hogy nincs is cigánybûnözés. Menjen el lakni Borsodba, vagy Szabolcsba és pár hónap alatt garantáltan megváltozik a véleménye.

w77d
úgy tudom ez a támadó is roma volt ugyan úgy, mint a késes kisrác! Ébresztõ emberek!!!!! Ti tényleg tök nyugodtan nézitek, ahogy az alja nép irtja a magyarokat????

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
is

skinnyman
Állítólag ugyanaz a mocsok takony volt, akirõl nemolyan régen jelent meg az indexen egy videó 120 centi tömény erõszak címmel. Ott megpróbálták szájhõsnek beállítani a gyereket, ezek után már talán nem fognak vele annyira poénkodni, így már nem olyan vicces. Hány embert szúrkáljon le/raboljon ki, amíg tesznek valamit? Vagy valakit meg kell ölnie, hogy komolyan vegyék? Egyébként pedig azért tiltottak ki akkor innen (by gz8), mert szídni mertem az a taknyot. Hol élünk, emberek? <#wilting>

Regards,

joebacsi
nem pákót oltja le

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SHADOWEYES7
Vágatlan anyag, tudom nem mostani, de érdekes ahogy leoltja Pákót!

Pákó csokifaszt vitt - Havasnál elszakadt a cérna

PíszLávJuniti
nem akarok példálózni, de romániában a hasonlóan túlbuzgó srác megégette a kezét pl :o

w77d
végére kéne már járni ennek a cigánydolognak Magyarországon! Párat jó alaposan elverni, a brutálabb részét meg kiírtani!
A rendõrök elõtt meg le a kalappal ha tényleg megagyalták egy kicsit a senkiházi köcsögöt!

bertino
hát, akkor nemtom
falhoz vágni a srácot még csak csak megoldható...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!