Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
azon nem keresnének annyit.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PíszLávJuniti
az emberjogi aktivisták azoknak a jogaival nem foglalkoznak, akiket meggyilkoltak / megkárosítottak ezek a bûnözõk?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Punker
érdekes én többre tippeltem volna.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

5c0rp330n
Miért, mi volt az? Mind1, talán jobb is, hogy nem tudom...

w77d
haggyuk én is azt mondom, nem szeretek sg-sekkel összekapni 😊

Ezekszerint nem olvastad el rendesen amit irtam 😊 Jobb is. Hagyjuk ennyiben.
w77d
az én lelkembe nem taposol, mert mindenki tudja, hogy ez a marhaság amit egyesek már régóta hajtogatnak több mint szánalmas. én sem veszem fel, szóval nyugodtan lehet ide akármit irogatni 😊

meg gondoltam figyelmeztetlek, hogy hasonló írásokért én már jócskán kaptam büntipontokat is, meg szeretnélek ettõl kimélni 😄

Inkább visszavontam, nem akarok a lelkébe taposni 😊
w77d
kérdem én mi ez ha nem politika és marhaság egyben? 😊

w77d
eszem ágában sincs elkezdeni politizálni, kaptam már érte pontokat rendesen 😄

Légyszi, a politikai vonalon ne menjünk túl mélyre.

Joebácsi: Nem merem elolvasni. Mit csinált már megintr? 😊

w77d
telejesen igaz! úgy is ezt is a jobbosok ellen fordítanák!

joebacsi
úgy, hogy örökzöldet már nem akartam linkelni, így ráböktem valamelyik szarra találomra az egyik linklistán 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DJ RX7
Várjuk majd a képeket!

:3

PíszLávJuniti
hogy jutottál el a cikkig ?:o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
Na persze. A szélsõjobbosok elfogult vandál állatok, de ilyenkor meg kell a segítségük. És lefogadom, hogy ha bármelyik szélsõjobbos "ártalmatlanítaná" az a kis pattogó férget, errõl szólna a média, hogy azok a "szélsõjobbos radikális állatok" milyen brutálisan bántak el azzal a lelkiszegény szeretethiányos árva gyerekkel. Nyílván tudják õk is, hogy ez történne, ezért nem intézkednek. Csakhát ha õk nem fognak, akkor senki sem fog.

Dragooon
azért basszus a törpénél befigyel, hogy amikor azt mondja, hogy "egy évet ittvótam" akkor kettõ ujját mutatja :||

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

gz8
A szövegbeviteli mezõ alatt ott a MAKRÓK gomb, kattints rá, le van írva, hogyan kell flasht beszúrni.
Javítottam.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Fabio Capello
a nép felbuzdítva XD

upsz törlést neki ez nem jött be 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fantomlovag
A Guomintang már megint megnyerte a választásokat Tájvánon. Ez azt jelenti, hogy még pár évig nem csatlakoznak Kínához... Hogy ez most jó-e... Mindenesetre csalás szava van, mert azt hallom, a népük már igencsak unja... De lehet hogy csak én haverkodom az ottani ellenzékkel? 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

És megint jön a jóöreg közmondás? már az lesz lassan "Ez Magyarország"

Fabio Capello
hát az biztos hogy jobban jár ha a zsaruk kapják el

w77d
így is már keresik páran, de azért te is mozgósíts 😊

Punker
yardok hamarabb kapják el õket, mint hogy meglássák a kölköt...

Én fehér füzös haverjaim holnap menek a blahár 😄

PS3 ID: kolb@szman

Fabio Capello
van pár ismerõsöm aki ilyen bandába lóg. Szóljak nekik hogy kezdjenek átfogó kutatásba? 😄

CalebJoe
Megmondanám neki, fiacskám vagy haza utazol vagy ráharapsz a patkára.
Csak tudnám ilyenkor hol vannak a skinhead-ek ezt szó nélkül tûrik.
Tök lényegtelen ami támad azt önvédelemre hivatkozva le lehet üni vagy véletlenûl megõlni. Engem nem érdekelne ha olyan helyzetbe kerülnék fõleg ha elkezd keménykedni és meg is vág, akkorannak annyi!

Punker
ez kedves:

Fabio Capello
és mondhatod hogy csak megvédted magad XD Elvégre a 10-12 évesek csontja könnyen törik.. (Én már csak tudom vagy háromszor törtem el a karomat 😄)

w77d
ezt kéne! itt szenvednek, hogy mi legyen most vele, eltörni kezét lábát, jól pofánverni, aztán egy erdõ közepén félholtan kibaszni a sötétben!!

én úgy szájba baszom ha beugat hogy a korházba kerül és nem kell vele foglalkozni

Fabio Capello
még szép, nehogymár 10éves román kis p.csök fosztogassanak minket.

w77d
azért hál istennek úgy vettem észre, hogy most azért egy picit felzendült az ország, remélem most már nem marad annyiban ez a helyzet!!

bertino
jaja, azokrol a korábbi hírekrõl nem beszélve, ahol hasonló kiskorúak raboltak ki boltot... és valamikor sikeresen 😊
ez is elgondolkodtató

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dragooon
nem szeretnék hülyeséget mondani, de úgy tudom, hogy egy arab csávónak adja el a lopott cuccokat (mobilokat pl) a keletiben. cikkekben olvastam, meg egy videóban mondta a kölyök is

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

w77d
hidd el, ezeknek nem nagyon kell fölbujtó! már a vérükben benne van!
engem is próbált már 14 éves romasrác kirabolni, úgy hogy benyúlt a kocsiba a lámpánál, én elkaptam a karját és mentem vele egy 3 métert (nem akartam, hogy komoly baja legyen, nem akarok egy féreg miatt ülni)

Punker
a csúnya az hogy azért 12 éves kölök valszeg nem magától talál ki mindent, tuti van 1 felnõtt orgazda aki átveszi tõle a cuccot, megmondja mit hozzon, és bármi is lesz 99% hogy az meg fogja úszni.

Punker
biztos lehetsz benne itt próbálkozna velem nem gondolkoznék rajta mit kapjon, aztán persze mehetnék a sittre kiskorú bántalmazása stb, pont ez a lényeg az egészben ezek tudják hogy nem tehet ellenük semmit az ember + rögtön ordítanak hogy rasszizmus stb.

Akárhogy is, ezek még mindig csak szavak.
És akinek a legnagyobb hangja van mindig, annak kellene elkezdeni cselekedni, "példát" mutatni.
Punker
ennek mi köze a szélsõjobbnak? az ilyenek megfékezése minden ember érdeke.

Az a baj, hogy a nagy szélsõjobbosoknak is csak a szája nagy ilyenkor.
Pedig ha mernének cselekedni, legalább valami hasznunk lenne belõlük.
Ez is kis snecigeci aki büszke hogy brazil és hogy jár boxolni és akor õ bármit megtehet
<#violent>

PS3 ID: kolb@szman

Fabio Capello
ezért módosítottam kettõvel késõbb 😊

Nem arra gondoltam, hanem a banamai utazásokra 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punker
az indulatok már rég elszabadultak, d emég nem eléggé ahhoz hogy az emberek JOGOSAN megvédjék magukat az ilyenektõl.....

Csak óvatosan, nehogy elszabaduljanak az indulatok.. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?