Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Átszúrt combartériával pl. nem egy triviális feladat...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
arcon taposod

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
na de mit kezdesz akkor ha mész haza és egy 10 éves kölök megszúr?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

havercsotány
talált

PíszLávJuniti
Bizonyos "emberekbe" nem kell belekötni, suliban sem..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nem lennék meglepve ha a múltkori Blahás-indexes törpemajomról lenne szó megint.

Az utolsó két mondat egy rossz vicc...

Match
Cigányok....minek kell kerülgetni...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

5c0rp330n
Jaja, fõleg az "afromagyarok" körében. (értsd: akik nem a napon barnultak le) A szülõket kéne felelõsségre vonni ilyenkor, ha pedig nyílvánvalóan utasították a gyereket, akkor úgy kezelni, mintha õk késeltek/loptak volna.

Simán felakasztani, ebbõl már nem lesz ember, maximum õ hoz létre további lincselõ-fosztogató-felgyújtó apródokat...

PíszLávJuniti
a 12 évre leszállított büntethetõségi korhatárt tovább kéne mérsékelni, legalább 10 évre

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Fabio Capello
igen ezt hallottam sajnos. Ezzel az a baj, hogy ezt a törvényt sokan kihasználják és a gyereket küldik el lopni, késelni stb. 😞

"A rendõrök ahogy szokták, jól összeverték, merthogy tudják, holnap úgyis ki kell engedni" - mondta.
Halleluja 😊

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

0Fritz0
Azért anno néha nálunk is repült egy-két fegyelmezõ tasli.
Csak mi nem mentünk a bíróságra élni a jogainkkal, hanem beláttuk, hogy parasztok voltunk.
Ennyi, nem nagy kunszt.

Nemrég még azt is leadták a híradóban, hogy két srác egymást püffölte az iskolában és felvették mobillal.
A bemondó meg elcsukló hangon, elborzadva közölte az egészet, mintha õ sosem pofozkodott volna fiatalon.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PíszLávJuniti
de amúgy igaz

PíszLávJuniti
azokat is lepofozza, np

Sadist
Tudtommal te tanár vagy, tudhatnád, hogy a diákot már nem ütheted meg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

És feljelent 😊

Punker
aztán jön apuci és lerúgja a vesédet, rosszabb esetben anyuci megkésel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

"14 éven aluli tanuló ellen nem lehet alkalmazni a házirendet"
Viszont le lehet neki vágni két akkora pofont, hogy nemcsak a cigi, hanem a foga is kiessen a szájából. Jó, hogy mostanában már mindennek joga van, csak a józan észnek nincs...

bertino
"2 év mulva eladják a flottát"

DE!

...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Brolly
Bush: jövõ januárig létrejön a palesztin állam <#fejvakaras>
nahát én erre kíváncsi leszek...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

SHADOWEYES7
Ez nagyon kell a BKV-nak.....

SHADOWEYES7

gz8
Egyre alacsonyabb kerítés...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Bocsánat asszonyom, ha megsértettem volna az érzékenységét a véleményemmel.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

PíszLávJuniti
Ami igaz az igaz, .Netet jobban bírom, mint a Java-t, de Linuxra a Mono még nem az igazi.

Sadist
Aha, inkább fejlesztgessünk minden egyes hardverre külön-külön assemblyben. Ha nem értesz hozzá, akkor miért kell feltétlenül beírni valami hülyeséget?

desigo
ez mekkora egy idióta...
Fabio Capello
szerkesztve 😄 Így jobb lett :p

Punker
mi biztos nem, esetleg õk vagy ti 😊

Fabio Capello
ehhez csak gratulálni tudok.... És ahogy a mai világot ismerem még meg is nyeri a pert.

Punker
szép új világ 😊

Na, ez brutál. Szerintetek mikor fogja valami baleset érni?

gz8
Beperelte a nõ a dílerét, mert függõséget okozó kábítószert adott el neki. <#wilting>

joebacsi
😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"...és én, én is egy kicsit." Igen, ezen az albumon még voltak durva szövegek. 😊

Bár a cikkírókra ráférne egy kis fantázia, ugyanazt nyoomatják évek óta. Egy kis élet kell a cikknek, pl. ezzel a címmel:
"Újabb Hilton nyílt Los Angelesben!"

0Fritz0
Furcsa, pedig a németek mindig szerették a nehéztüzérséget... 😊

#4752: Nah, ma sem reggelizem. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
ne kockuljatok bele nagyon, ennek a hírnek inkább elvi értéke van: adóbevalláshoz nem kell feltétlenül megvenni a többtízezres vinyózt...ennyi 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
dehogyis, ez a termék simán eladható marad szinte az örökkévalóságig, hála az emberi gyarlóságnak 😊
te is megnyitottad a róla szóló szemetet, én is, ergó a cikk melletti reklámok is megjelentek nálad, amire legalább 5 megjelenítésbõl egyszer rákattint valaki...nézd meg az ilyen hírgyûjtõ oldalakon a toplistás híreket, nézd meg milyen jellegû takony napilapokból fogy kiemelkedõen a legtöbb...amíg ez így van, addig még az ilyennek az itthoni vetületei (ugye az annácskánk, aki közel sem annyira hülye, mint amilyennek látszik) is vígan megélnek, szimplán abból, hogy vannak 😊

nem azzal van a baj, hogy ilyenek vannak, hanem azzal, hogy a paraszt ezt olvassa 😊
hogy egy korárs bölcset idézzek (aki mellesleg ugyancsak jó nagy médiaribivé vált mostanában): "Azért szar ez az egész világ, mert Ti emberek szarok vagytok"

gz8
Csak egyetérteni tudok, java nélkül jobb lenne a világ. Szigorúan magánvélemény persze.

SHADOWEYES7
Miért baj az ha nem tudja mit kezdjen magával??
Remélem egyszer elszegényedik, és hajléktalan szálón kuncsorog majd az ilyen semmire való.......

SHADOWEYES7

joebacsi

Már nem vagyok. Szerencsére.
Sadist
Gondolom nem vagy programozó, de a platformfüggetlenség mond valamit? Nem minden cég használ Windowst, egy JVM-et telepíteni meg nem egy bonyolult dolog, amire az egyszeri júzer nem képes.