Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyes településeken kötelezõ tartozék lehetne a kocsik elején a gumimatrac.
Ezek szerint még vannak hekkerei a teásbögréknek, vakondtúrásoknak és könyvespolcoknak? <#wow2>#wow2>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Világos
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ez azért már túlzás...
Szerencsétlen macsekot tényleg nem kellett volna kinyírni és levideózni de azért ekkora ügyet csinálni belõle.
vicc
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Végülis ha egy fél Margit-sziget elhúzna a fejem felett azt még könnyen betudhatnám annak hogy sokat ittam, meg hogy a hajnali fények becsapósak 😊))
Azért ez már röhelyes, vagy a szemntanúkra nézve, vagy a katonaságra. MÁSFÉL Km x 800 m-es tárgy az már nem az a kategória, amit benéz az ember a fénysugarak fura szöge miatt 😄
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Üzenet küldõje: - - (0) Üzenek
Címzett(ek):...................
Téma: Szia!
Feladás dátuma: január 14., 12:17
Felhívjuk a figyelmed, hogy ez az üzenet feltehetõen egy olyan körüzenet, mely hamis információkat tartalmaz az iWiW mûködésérõl. Az iWiW sohasem küld körlevelet, a kommunikáció a címlapon a "Gépház üzen" ablakban és a hivatalos blog-on történik. Az iWiW nem olvassa a felhasználók üzeneteit, a gyanús körüzenetek szûrése automatikusan történik!
Üzenet szövege
Szia! Bocsi de...
Elõszöris bocsánatot szeretnék kérni hogy így ismeretlenül írok neked, de szerintem ez téged is érdekel!
Van egy oldal ami azzal foglalkozik hogy, hogyan maradjunk névtelenek, és láthatatlanok az interneten, szörfozés közben! Na meg így nem tudnak kitiltani fórumokról, blogokról meg ilyenek...
Íme az oldal címe:
linket kiszedtem ha kell valakinek pm-ben elküldöm
Mégegyszer bocsika a zavarásért!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Kicsit kiakadtam volna ha ez vele történik.
Mennyit kaphat ezért a senkiházi?
(Tippelhetek, hogy cigó volt?)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
:3
Meg aztán jött valami mûsor arról hogy a romák mennyire hontalanok az EU-ban, de ez már nem érdekelt...
Amúgy ez szerintem nem lenne hülyeség. Az ilyen bûnözõket ki kéne vinni egy lakatlan szigetre, minimum 50 km-re minden egyéb szárazföldtõl, és egyszerûen otthagyni õket. Nem kéne õket õrizni, nem kényszerítené õket senki semmire.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kár
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elmés megfogalmazás. 😊
szívesen végigrugdosom 200 km-en keresztül a határig innen.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezért megpróbálkozom egy könnyedebb témával:
Kidobta magát a fenyõvel együtt
Asszem õ lesz az új megasztár.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu