Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Meglincselték a kislányt elütõ sofõrt

Egyes településeken kötelezõ tartozék lehetne a kocsik elején a gumimatrac.
gz8
A számítógépek hekkerei õk. 😄D

Ezek szerint még vannak hekkerei a teásbögréknek, vakondtúrásoknak és könyvespolcoknak? <#wow2>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Dj Faustus
Hekkerek: zsenik vagy bûnözõk? - az RTL Klub megint alakít .<#vigyor5>

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ezek szerint a molotovosokat a késelõk között kell keresni?

én csak most néztem meg elõször a szóban forgó részletet és rohadtul felhúzott... Kik voltak amúgy a film szponzorai, azt tudja vki?

az a túlzás hogy mellé ment, megérdemelte volna az aberrált szemét, de inkább fulladást lángok helyett neki...

Bandee1987
Én csak annyit mondanék errõl, hogy nem a házra kellett volna dobni (mert õ nem is lakott ott), hanem magára Toeplerre.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

0Fritz0
Egy kismacskáért molotov, késelésért semmi.
Világos

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
Molotov-koktélt dobtak Toeplerék házára

Ez azért már túlzás...
Szerencsétlen macsekot tényleg nem kellett volna kinyírni és levideózni de azért ekkora ügyet csinálni belõle.
vicc
Dejó, hogy ezt bemásoltad ide. Legalább tudom, hogy mi volt az az izé igazából...

GregSB
Annak a videónak nincs köze a hírhez, csak egy random UFO-videó. Írják is a cikkben hogy "Az ufóról eddig nem készült filmfelvétel vagy fénykép" ...

Én hang nélkül kezdtem el nézni, azt hittem valami történni is fog 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hát szar egy videó...

joebacsi
azért ahhoz képest, hogy már minden második bokorban egy 20megapixeles kamerával rendelkezõ mobiltelefon lapul ez a videó elég karcsú...2 fényponttól, meg a sok "ómájgád" -tól nem fogok magamaláhugyozni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GregSB
Kíváncsiságból lemértem Google Earthben mekkora is lehet ez:

Végülis ha egy fél Margit-sziget elhúzna a fejem felett azt még könnyen betudhatnám annak hogy sokat ittam, meg hogy a hajnali fények becsapósak 😊))

GregSB
Óriás UFO Texasban

Azért ez már röhelyes, vagy a szemntanúkra nézve, vagy a katonaságra. MÁSFÉL Km x 800 m-es tárgy az már nem az a kategória, amit benéz az ember a fénysugarak fura szöge miatt 😄

Neked van!..😄D

gz8
És még nekem van jó szívem a hülyékhez... <#wow3>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Elég büntetés az, hogy ilyen butaságokat küldözget, nem akartam lapátra tenni 😊

gz8
Arra ott van a "Jelentem" gomb. Onnantól fogva egyenes út vezet az ilyen accountjának törléséhez. <#ravasz1>

Fabio Capello
ezténis megkaptam.. :S

SHADOWEYES7
Megnéztem én is kaptam-e levelet és:

Üzenet küldõje: - - (0) Üzenek

Címzett(ek):...................

Téma: Szia!

Feladás dátuma: január 14., 12:17

Felhívjuk a figyelmed, hogy ez az üzenet feltehetõen egy olyan körüzenet, mely hamis információkat tartalmaz az iWiW mûködésérõl. Az iWiW sohasem küld körlevelet, a kommunikáció a címlapon a "Gépház üzen" ablakban és a hivatalos blog-on történik. Az iWiW nem olvassa a felhasználók üzeneteit, a gyanús körüzenetek szûrése automatikusan történik!

Üzenet szövege

Szia! Bocsi de...

Elõszöris bocsánatot szeretnék kérni hogy így ismeretlenül írok neked, de szerintem ez téged is érdekel!
Van egy oldal ami azzal foglalkozik hogy, hogyan maradjunk névtelenek, és láthatatlanok az interneten, szörfozés közben! Na meg így nem tudnak kitiltani fórumokról, blogokról meg ilyenek...
Íme az oldal címe:

linket kiszedtem ha kell valakinek pm-ben elküldöm

Mégegyszer bocsika a zavarásért!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Megkaptam én is, tiltottam is az idióta picsát aki küldte.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

whiskeyman
nem eleget <#szomoru1>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

desigo
Mamám 82 éves és rendszeresen jár templomba.
Kicsit kiakadtam volna ha ez vele történik.
Mennyit kaphat ezért a senkiházi?
Ráadásul 76 éves nénit...

(Tippelhetek, hogy cigó volt?)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

gz8
Ember az olyan, aki nõt akar megerõszakolni, ráadásul templomban?

DJ RX7
Hihetetlen, hogy egy kis tetves szaron mennyit filóznak az emberek. Egyszerûen ez már szánalmas, zárják be valahová a faszba és meg van oldva a dolog.

:3

desigo
ezt a szenvedést már
Egyébként ma pont kint voltam, és hallgattam a rádiót. Elõször azt hittem a budapesti esetrõl beszélnek, de kiderült hogy az osztrákonak is meggyûlik baja rendesen a fiatalkorú bûnözéssel. Konkrétan azt mondták, hogy minden területen nõtt egy kicsit a bûnözés 2007-ben, de a fiatalkorúak körében ugrásszerûen, mert õk ott sem büntethetõek (még). Szóval ez nem egyedi probléma nálunk.
Meg aztán jött valami mûsor arról hogy a romák mennyire hontalanok az EU-ban, de ez már nem érdekelt...
Aha, árukapcsolás? 😊)))

Az összes ilyen kis tetves bûnözõtõl el kéne venni az iratokat és deportálni õket romániába. Ha ezt a kis cigányt sikerült rátukmálni a románokra, akkor egy párat még meg kéne próbálni😊) Csak nehogy pár hét múlva "véletlenül" visszaküldjék. Amúgy a legdurvább, hogy combon szúrt egy gyereket, meg több tucatot kirabolt késsel és jutalmul ingyen hazaviszik. Ha ezt korábban tudom, akkor 13 évesen Ausztriába összeraboltam volna 10 millát és utána még haza is hoztak volna ingyen😊

5c0rp330n
Vigyék a többi 1 millió barátját is mellé, az a hely való nekik.

Sadist
Nekünk se tetszett, amikor a németek idehozták a szemetet. Meg gondolom ezt valahogy szabályozzák is.

Amúgy ez szerintem nem lenne hülyeség. Az ilyen bûnözõket ki kéne vinni egy lakatlan szigetre, minimum 50 km-re minden egyéb szárazföldtõl, és egyszerûen otthagyni õket. Nem kéne õket õrizni, nem kényszerítené õket senki semmire.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi
<#rinya> "Azok a boldog szép napok, ég veled..."

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
A társait nem küldik vele?
Kár

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
"A lakás harmadik emeleti, a fa pedig rossz ejtõernyõ..."

Elmés megfogalmazás. 😊

bertino
én szívesebben visszarugdosnám hazavitel helyett.
szívesen végigrugdosom 200 km-en keresztül a határig innen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Darwin-díj.

Te jó ég <#vigyor>

Visszaolvasva nagyon komor lett a hangulat.
Ezért megpróbálkozom egy könnyedebb témával:

Kidobta magát a fenyõvel együtt

gz8
Talán elindult a folyamat a büntethetõség alsó korhatárának csökkentésére.

0Fritz0
Már topicja is van a kis orknak.
Asszem õ lesz az új megasztár.

thx megvan már rájöttem csak késõn 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

nothes
Persze, hogy nem. Manapság már mindenkinek egy rakás joga van, kivéve azoknak akik próbálnak tisztességesen élni.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"