Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Csak egyetérteni tudok veled.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

guardian hero
Az ügyvédek meg a jogászok az emberiség legalja (tisztelet a kisszámú kivételnek).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

a.carkey
*rádióban

A medve nem játék.

a.carkey
Tegnap volt egy mûsor kb. olyan gyerekekrõl, akik ugyan nem cigányok, de intézetben vannak, ezért, azért, plusz ül a fél család.

Megkérdezték egyiktõl, hogy hol az anyja. Az volt a válasz, hogy - ugyan visszaesõ volt, de - öt évet kapott, mert levágta részegen egy kocsmában egy másik nõ fülét. Öt évet, és fehér.

Ezek összerugdosták csoportosan a tanárt gyeekei szeme láttára. Kiváncsi vagyok hány évet fognak kapni.

A medve nem játék.

joebacsi
én tegnap este majd a legnagyobb szélben voltam kinnt kutyázni (úgy 9 körül), és rohadtul élveztem 😊
alvással se volt gond utánna 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
a jog sose igazságot, csak jogot szolgáltat 😊
ügyvéd az olyan, hogy simán leszarja, hogy ártatlanok vagy sem, azt mondja saját gondolatairól is, amit az ügy érdeke diktál a saját szemszögébõl...ennek ellenére ezt azért nemhiszem, hogy kidumálják, az elég meredek lenne...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
TV2-n most beszél az olaszliszkai gyilkosok magyar ügyvédje.
Ekkora egy szánalmas senkiházi embert még nem láttam.
Megmagyarázza,hogy nem is volt különös kegyetlenség csak egy kis felindulás.
Mindent letagad és cáfol.
A baltás cigóról is azt mondja,hogy õ hívta a mentõket és õ csak segíteni akart.A balta csak véletlenül volt nála.
Az ügyvéd azért vállalta el az ügyet mert szerinte az ügyfelei ártatlanok.Csak segíteni akartak.

Hihetetlen,hogy ezeket még így kell védeni.
A bíróságon a hét vádlott össze-vissza hazudozik egy vicc az egész.
Kíváncsi leszek milyen ítélet fog születni...
Én ma fél órát a tetõn balettoztam, hogy a lavórt visszaigazítsam irányba...
Fabio Capello
Jaja ide is jut belõle bõven :S

Más:

Bazki két napja úgy fúj a szél nálunk hogy az nemigaz, alig bírtam aludni az éjjel <#merges2>

Azért mentségükre szóljon hogy ezerszer "normálisabbak" mint azok akik a késelõs romángyerek falujában élnek, ettõl függetlenül persze ebbõl a filmbõl is nyilvánvalóan lejön hogy önmagukban semmire sem képesek fehér irányítás nélkül.

desigo
mûholdas tvre azért van pénz...
ott vannak családonként tucatszám de a saját szemetüket sem szedik össze

majd ha nem kapnának ennyi segélyt elgondolkoznának,hogy csináljanak-e 10 gyereket
Sadist
Persze, maradtak még, akik a szocializmusban nõttek fel, de ez a gondolkodásmód arányait tekintve inkább a cigányságra jellemzõ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
kötelességtudat meg nuku

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Azért a magyar lakosság nagyrésze hisz még abban, hogy állambácsi feladata az eltartásuk. Nem csak õk. Ezért tartunk ott, ahol.
Sadist
Ezen komolyan csak röhögni tudok. Ezek azt hiszik, hogy állam bácsi feladata, hogy õket eltartsa? Kivakolja és karbantartsa a házukat? Meg a seggvakarászásért és ordibálásért fizessen? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
<#gonosz3><#zavart2>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Romatelep Szolnokon:

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fabio Capello
Igazából csak a szervezõk tudnak arról hogy hol lesznek+a hatóságok (forgatási engedély, stb.) Amúgy rendes kamerával forgatnak, a különbség hogy nincs a nagy térmikrofon amit be szoktak lógatni, a bámészkodók persze aktívan kiskameráztak (el tudom képzelni, örök élmény ha látsz 6 rohanó párocskát 😄) De a befutók között nagyon sok volt a holtszünet, a mûsorvezetõ addig a panorámában gyönyörködött... Gyakorlatilag az az 5 perc ami lement a TV-ben, legalább 3-4 óra amibõl a kétharmada várakozás. Szóval nem vmi izgalmas, egy feladaton jobb lett volna ott lenni 😄

Bandee1987
és mekkora felhajtás van egy ilyen mögött? kézikamerával nyomatták a srácok?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fabio Capello
sose voltam magamutogató alak, a kamerák hatósugarán kívül maradtam... Sokan voltak így ezzel, nem én voltam azegyetlen érdeklõdõ 😊

Bandee1987
látszottál is a tv-ben?

Fabio Capello
jókor voltam a Várban, jó helyen 😛 Addig maradtunk ameddig be nem futottak a csapatok, bár akkor még fogalmunk nem volt hogy miért rohangálnak párocskák a Halászbástyára. Aztán késõbb olvastam az AR-rõl a neten, és lezúgott 😊

Bandee1987
igen? hhogy?

Fabio Capello
Amikor elõször voltak itt, annak én is részese voltam 😊

Bandee1987
Amazing Race-sek megint itt voltak...most az ázsai változat szereplõi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
isohuntrõl letölthetõ, keressetek rá úgy, hogy Amazing race asia s02e10

PíszLávJuniti
Ezaz, iszlám vezetõket hozzánk is 😊

Bandee1987
itthon is lehetne ilyen esetekben alkalmazni.

Fabio Capello
Végre valami tisztességes igazságszolgáltatás. Sztem megérdemelte.

joebacsi

5c0rp330n
Nemtom miért kell ezen felháborodni. Az tudatlan, aki egy ilyen videón meglepõdik. Ez a mai Magyarország. Jobban csodálkoznék egy olyan videón, ahol ugyanezek a cigányok 10 percig nem vernek meg senkit.

Sadist
Máglyán elégetni, beszántani, sóval behinteni!

Sadist
Ha jó nem is, legalább olcsó.

Megpróbáltuk, adtunk nekik is jogokat, látjuk hogy mi történt, lassan be kéne ismernünk hogy tévedtünk.

hülyének nézel?

Tomcat? Akkor megvan, honnan fúj a szél. A blóger "enyhén" sokat képzel magáról.

tehát már rákattintottál? 😄 ciki ez van
Úgyse kattintok rá mert tuti valami spam faszság<#mf1><#boxer>

Vki ismeri ezt? http/
Hát kb. Meg érdemes meghallgatni a 2 órás rádiófelvételt amibõl összevágták a videót. Én csak félig hallgattam meg, de az is elég volt. Tomcat mondja Pákónak, hogy tanítanak neki egy régi magyar köszönést, és akkor mutatták meg neki a karlendítést. Mondta neki tomcat, hogy bármikor nyugodtan köszönhet így a magyaroknak. Az összes zsidó faszságot tomcat adta pákó szájába, õ meg csak helyeselt. Tomcat nem hülye és jól beszél, pákó meg hülye és könnyen befolyásolható. Az egyetlen dolog amirõl saját véleménye volt, az a cigánybûnözés. De ez nem is meglepõ, hogy ilyen véleménnyel van a cigányokról.

De ettõl függetlenül szerintem vicces a videó. Fõleg amikor mondja, hogy büszke hitlerre😊

(ja azt még kihagytam, hogy barackpálinkával itatták a mûsor közbe)

Sajnos Pákó egy médiajelenség, aki bármit megtesz, ha kamerának látszó tárgyat lát. Többek között a Kész Átverésben ezért tudtak belõle élõ szobrot csinálni. Ha holnap odamenne hozzá egy másik stáb, nekik akár kommunista dalokat is énekelne, vagy akár Hephaisztoszt, a görögök kovácsistenét dicsõítené...
Ha Pákónak egy kis sütnivalója lett volna, behozza a dobos-ugrálós afrikai zenét. Egyéniség lett volna. Ehelyett az így is túlzsúfolt sramlizenében próbál valami újat mutatni...

Tehát arra hivatkozni, hogy õt kihasználták nagy hülyeség,

Tényleg?
- 1:20, 1:30 körül amikor ugráltatják, el sem tudja mondani, amit a karlendítés kapcsán várnak tõle; "Szálasi"-t sem tudja kimondani;
- Pákó manipulálásának a legszebb példája: 1:12 - 1:20; "Ebben biztosan igazad van"

Ez a marha egy macskát is megdugna, ha valaki kamerával a kezében odamenne hozzá és azt mondaná, hogy ez frankó dolog.
Semmi másról nem szól ez a videó, minthogy azok a bombagyáros droidok kihasználták Pákó idiótizmusát és olyasmit adtak a szájába, amirõl fogalma sincs. Most pedig véres kardként hordozzák körbe az interneten balfaszságuk ékes bizonyítékát.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Punker
és rohannának a médiához hogy rasszista támadás érte õket, vegyék el a lincenszét a gyereknek stb.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Suli után, pár bokszoló haverral tuti megkerestetném az ilyen tetveket, és a sz.rt is kiveretném belõlük..

desigo
örülhet a tanárnõ,hogy nem õt verték meg...
DJ RX7
Milyen autópálya lenne abból? 😄

:3

Én ilyenekkel építtetném az autópályát. Tényleg az lenne a legjobb megoldás, legalább csinálnának valami hasznosat is.

89
munkatáborba az ilyeneket...<#help>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Punker
fogalmuk sincs a valóságról.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"