Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Ilyenkor persze kussol a Magyar Helsinki Bizottság és a többi „jogvédõ” szervezet, de ha 5 Magyar körbeállna 1 cigányt, akkor már sírna a szájuk.
Nekik üzenem, hogy amíg ilyen diszkriminatív világnézettel tevékenykednek, addig csak nevetséges bohócok.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SHADOWEYES7
Ez eszméletlen <#szomoru2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
ez.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Betiltják a Kinder tojást?

Én nem tudom, hogy a mai gyerekek ennyire hülyék-e, de az én idõmben eszem ágában sem volt megenni a játékokat...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Bandee1987
Egyetértek. Tehát arra hivatkozni, hogy õt kihasználták nagy hülyeség, mert nem igaz, hogy Pákó még az életben ne halott volna Hitlerrõl vagy a nácikról, meg a rasszizmusról...Az meg egy dolog, hogy hülye, de attól még nem fogyatékos.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
én se vagyok oda értük, de ez a fórumos ökölrázogatás már kezd kicsit unalmas lenni ebben a topikban <#sniffles>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
bohócot csináltak az egyik médiaribibõl kis polgárpukkasztásként...nem kell ezt túldramatizálni, nekem tetszik 😊
(ha valami ismeretlen fogyatékossal csináltatták volna meg ugyanezt az tényleg szánalmas lenne, de ugye ez a pákó nagy "sztár" tud lenni ezzel a tehetségével)
gyõzikével is eljátszadozhatnának 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mehetnének arra a máglyára a cigányok is.

Sadist
Mindent nyugodtan oda lehetne dobálni egy nagy máglyába, és meggyújtani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ez egy roppant primitív reklám a Bombagyárnak és Tomcat galerijének. Nem is tudom, kire nézve szánalmasabb a felvétel: Pákónak vagy Tomcatéknek.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

desigo
szerintem a készítõk...
Pákónak annyi esze van mint egy marék lepkének.
Bármit elismételgetett volna...
Nehéz eldönteni hogy ebben a videoban ki a szánalmas...

5c0rp330n
Ellenkezõleg: végre megjött az esze <#idiota>

Bandee1987
legnagyobb, amikor mondja, hogy "ha németekkel találkozol, akkor: Sieg heil! Viktoria! 😊"

Durva lenne ha ezt igy igazi németek elõtt bejátszaná 😊)))

Eddig is tudtuk, hogy nem az eszérõl híres szegény 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lol

"buszke vagyok rád.....Hitler"
😄D

Bandee1987

Bandee1987
azért, mert le van terhelve az oldal. késõbb próbáld meg. (kurucinfó fõoldalán ott van egyébként. Jó, jó tudom....de most jelenleg ez az egyetlen elérhetõ oldal)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fekete Pákó van benne, és sieg heilozik, karlendít, valamint a cigányokat szidja 😊)

Én is. Not found...

Bandee1987

Épülhetne az a huszadáért is, hiszen Magyarország a tudósok országa, csak nézzük meg az egy fõre jutó Nobel-díjasok számát.

Az alagutat idomított vakondokok és földigiliszták, esetleg ráérõs fiatalok (rengeteg van., láttam a tévében) vájhatnák, a kész alagutat betonosvödör+dinamit kombinációval juttathatnéánk el a plafonra is. A síneket felesleges szállítani, hiszen egy darabban is be lehetne tolni az egyik végérõl, stb.

joebacsi
az a Palma de Mallorca-i metró valójában kétszer annyiba került (az ott lévõ összeg a tervezett volt) egyes források szerint, másrészt vonalának jó egyharmada felszín felett halad, harmadrészt pedig a belvárosnál véget ér...
nem azt mondom, hogy túlságosan költséghatékony lenne a mi metrónk, de ha választani lehetne, inkább 1 km autópálya építés tenderét nyerném meg, azon nagyságrendekkel többet lehet sikkasztani 😄

Fasság. Ugyanolyan ellenzéki hangulatkeltés, mint mikor pár hete elterjedt a hír, hogy mallorcán 32 milliárd ft-nak megfelelõ összegért húzták fel a metrót, és húha mert nálunk 400 milliárdba kerül... Amiben csak mindössze annyi nem volt igaz, hogy nem 32 milliárd, hanem 100ból húzták fel, és nem düledezõ romváros alá dunai futóhomokba, hanem egy gyéren lakott sziklás szigetbe, plusz még eggyel kevesebb állomással is.
Jah, és mióta megnyitották sorozatosan betört nekik a víz az alagútba, ami miatt azóta zárva van a metró, és nem tudják mikor nyit meg újra. Csak ez valahogy kifelejtõdött a hangulatkeltõ cikkbõl. Vajon miért...

PS: most látom hogy az fn.hu is lehozta 32 milliárddal.. 😄 Gratulálok. Egymástól veszik át a fasságot, utánanézés nélkül...

Pokolba a politikával, sokkal fontosabb dolgok is vannak annál.

Bandee1987
Bezzeg az olaszoknál

Jó, nem azt mondom, hogy ott minden tökéletes, de lehet, hogy demokratikusabb, mint nálunk.

A hazai politika külön mûfaj, valahol Houdini és a Grimm testvérek munkássága között... de ebbe ne menjünk bele.

Annál már többet mutat 1 tízezreléknél, és el is veszik. Már ha adott idõn belül volt a fogyasztás.
PíszLávJuniti
épp a hibahatárt akartam mondani, ezekszerint rájöttek

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Fabio Capello
mégjóhogy. Ha így menne a rendszer, már attól is elvennék a jogsit aki konyakos meggyet, vagy alkoholos ételt fogyasztana...

M@TriX
Enyhült a zéró tolerancia szigora

Úgy tûnik megteltek az irattárok a jogsikkal 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ott? És itt? Nem kell messzire menni a példáért, a hazai politikában sem.
Sadist
Én olyat csinálok, ami a világnak szól. Mivel ámerika részhalmaza a világnak, így legalább annyian be fogják kajálni 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Amerikának szól. Ott az ufókat is bekajálták...

Sadist
Hm.

Ha nem lenne értelme, nem csinálnák. Itthon is van erre példa bõven.
Hidd el, hogy bõven elég 1.0 ember van, aki elhiszi, vagy legalábbis befolyásolni hagyja magát az ilyesmi által.
Sadist
Ezt valaki komolyan veszi? 😄 Szinte ordít róla, hogy egy elõre megírt szöveget olvas fel. Ennyi erõvel én is felrakhatnék egy videót, amiben elmondom, hogy a világ összes elnöke leszopott. Természetesen mindegyikük egyesével, egy elhagyatott sötét sikátorban, így tanúk nem voltak.

Fabio Capello
Hát az index elég szar címet adott neki... (Gyakorlatilag ugyanúgy mocskolja... :S)

Mocskolódás bármi áron.

Most látom, hogy már nyitottatok..

hellobello
icepick16 igazad van... ! gotarka ... én is ezt szeretném... mert tényleg ez elgé nagy lehetõség lenne!toborzás folyamatban 😊

Nyissatok egy topikot neki, hátha nem zárják be.

hát megneztem én is ezt a dolgok talán lehetne kcsit egyszerubb mondjuk kapásbol lehetne magyar meg ilyesmi... reális esély kevés van de mivell jo lenne ha más országoban nem ismernék ezt szóval neki lehetne állni sés toboronzni az embereket mert igy akkor egész világon a kis bajszos uriemberes táblán vagyis a monopoly táblán ott virítana BUDAPEST...
icepick16
akkor csak amerikai német francia angol vároasok lesznek, mert ott egy kicsit több a száj mint nálunk.

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

hellobello
szerintem ha csak úgymondd szájról szájra terjed ez a lehetõség akkor is szavazni fognak... mert hát szeirntem mindenkit büszkeséggel töltene el ha Budapest <3 fent lenne a táblán, tudnák a nevét, sõt még azt is hogy Magyarországon van! 😊 tehát aki némi szeretetet érez országa iránt szavazni fog... aki nem ...... :S

icepick16
a klikkelõs játékhoz is írtak, mindenki használta is, de vhogy mégis nyertünk. nem?

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Gondolkodj. Ha létezik ilyen progi, akkor a többi nagyváros is használja...

icepick16
na ja. nem állunk túl jól. kéne vmi progi, mai minden nap szavaz.

hellobello
hm.... igen ez igaz.... de szerintem ez elég jó próbálkozás ahhoz hogy egyáltalán TUDJANAK rólunk..... de maximálisan egyetértek veled a rendrakást illetõen! világszavazás