Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én inkább a "vak tyúk is talál szemetet" közmondással jellemezném a történteket.

tomacat=tomcat<#idiota>

Sokan utáják tomacat-et, meg azt hiszik, hogy náci(peig szerintem nem az), és én se nagyon szeretem a munkásságát, de ez már kellett<#eljen>
Ezek után pákó lehúzhatja magát.

Joebacsi, Desigo:
Ennyire haragszotok rám? 😄😄😄

joebacsi
én is rá gondoltam, mint potenciális következõ célpont 😊
ha médiaribi vagy, és tökhülye, félj! ... valami jó kezdõdött el 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
így van !
Elmehetnének Salgótarjánba is!
Psszt, már köztünk vannak! 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Bandee1987
jöttek volna a majmok tiltakozni az sg.hu-ra 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Én kérek elnézést! <#zavart1>

Bandee1987
Hát mondhatom te is szépen viselkedsz...szegény majmokat pákóhoz hasonlítod? Mit követtek el õk ellened, hogy így lealacsonyítod õket?<#ravasz1><#idiota>

Egy mondat a lényeg:
Szerinte Pákó egy majom, aki most esett le a fáról és csak makogni tud.
<#eljen><#hehe>

Bandee1987
Rühellem az Esti Frizbi féle mûsorokat, de lehet ezt most megnézem 😊

Bandee1987
😊

joebacsi
kitiltották a kereskedelmi tv-kbõl?
hát tomketék megmozdulása már ezért megérte 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987

Bandee1987
Szvsz eléggé túlhajszolják magukat. Mondjuk nincs más választásuk, ha meg akarnak élni valamibõl.

89
most megy az echo tv-n

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

joebacsi
RIP 😞

azt írják, hogy "kirepült az autóból"...nem akarok rosszmájú lenni, de biztonsági öv nem viccbõl van

desigo
Elég sok színész hal meg fiatalon 😞

RIP
Punker
azért nem kapna pénzt, ennek az összeesküvés elméletnek pont a pénz a lényege nem csinálnának soha puccsot hiszen azon nem keresnének annyit...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
Ahahahaha, megyek és benézek az ágy alá, hátha ott lapul egy sunyi in-kalos porcicának álcázva.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

😞
Béke poraira.

Bandee1987
Felfoghatatlan...RIP

bertino
hát ez gáz, RIP

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nyugodjék békében.

Fabio Capello
RIP 😞

PíszLávJuniti
rip, de egyiket sem néztem

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
ilyen szintû összeesküvés elmélet..
ez a fickó sem a valóságban él. bármilyen cégnél, ha bírálod a vezetõséget, jó esélyed van az egybõl repülésre.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

akyyy
Elhunyt Selmeczi Roland 😞
RIP
"Az egyik legismertebb, legelismertebb és legsokoldalúbb hazai szinkronhang gazdája sorozatokban többek között Kiefer Sutherland (Jack Bauer - 24), Robert Sean Leonard (Wilson - Doktor House), Dominic Purcell (Lincoln Burrows - Szökés) és James Denton (Mike Delfino - Született feleségek) magyar hangja volt."

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csak érdekesség képpen.
(mert ugye hitelesített forrása semminek sincs, csak "mesélték" neki a dolgokat)
SHADOWEYES7
Bohózatba fulladt a legújabb ingyenzenei forradalom

http://quart.hu/cikk.php?id=2155

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

errõl a hozzászólásról jutott az eszembe, hogy talán az egyetlen igazán jó dolog amiért még érdemes Keleten élni az az, hogy embereke nem hülyitették el teljesen. A nyugati forumokon már rég töröltek volna.

Bandee1987
Szegény barna bõrüek megint el lettek nyomva Kerepesen

Itt lakok a sulitól 1 percre. Miért baj az, hogy ha az értelmileg visszamaradott cigánykölyköket elkülönítik? Valahogy vissza kell édesgetni a nem cigány gyerekeket ebbe a suliba. Így is létszámhiánnyal küzd a suli amiatt, hogy sok szülõ elviszi más iskolába a gyerekét, mert nem akarják cigányok közt taníttatni õket.

pedig sok benne az igazság!

a cigányok is dolgoznának talán ha kevesen lennének, Németországban sok a török és cigányként viselkednek😊

89
õk legalább dolgoznak....(na meg jó a gyros-uk is <#nevetes1>)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

joebacsi
ez a "minden figyelmeztetés nélkül nekik estek" eléggé sántít...
ok nélkül általában nem szoktak nekiesni a potenciális vásárlóknak kajárdák dolgozói nemzeti hovatartozástól függetlenül 😊

joebacsi
sry, de ez semmi más, csak hülye demagóg szöveg 😊
kb mint az összes rendõr segghülye és társai...

kidobni a törököket a francba, mehetnek az orkok után

(természetesen *témáról*)

Volt már a témáró szó itt mivel a fotóm már belinkeltem, de engedjétek meg, hogy pár sorral kiegészítve is bemutassam újra ezt a helyi hírt.

GregSB
Izé, török étteremben.

GregSB
Úgy tûnik az írek nem csípik a törököket, egyszer kajáltam kint Dublinban egy görög étteremben este, ott is összeverekedtek a részeg írek a személyzettel :o

PíszLávJuniti

PíszLávJuniti
landolhatna a közelbe
a titkokat meg kiárusítanám az ebay-en 😊

Bandee1987
vagy a BSA-ra 😊

desigo
"Reménykedni lehet, hogy valamelyik óceánba fog lezuhanni."

Azért csak az lenne a korrekt ha az NSA-ra zuhanna...
Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá