Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fura, nem ezt akartam írni :x
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Az önmagában nem védekezés, hogy nincs fénykép. Az autósnak az adatlapon szereplõ, bevitt adatokkal kapcsolatos körülményeket kell valamilyen módon megdöntenie úgy, vagy legalább kétely ébresztenie, ami alapján a felperesnek azt tudjuk mondani, hogy prezentáljon még bizonyítékokat" ?
Konyhanyelvre lefordítva:
Van egy állítás: ott parkolt.
1:0
Van egy ezzel ellentétes állítás: nem parkoltam ott.
1:1
Az elsõ állítást alátámasztják egy hivatalosnak tûnõ fecnivel.
2:1
És akkor itt jön a lehetõség, hogy az autós mondjon valamit, amivel kihozza 2:2-re az állást, mert onnantól kezdve megint a parkolócégnél pattog a labda.
Ez a jog teljesen normális mûködése: mindenki elmondja, hogy szerinte miért van igaza, aztán a bíróság mérlegeli, hogy valójában hogy történhetett a felek által beterjesztett bizonyítékok alapján. Errõl van szó, semmi többrõl, kár hisztizni ezért.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Most volt a hírekben, a hamburgi reptéren próbált a viharban leszállni. Másodikra sikerült...
link
index.hu: Az alkohol javítja a memóriát
A közmondás szerint a bút italba fojtják, de a valóságban a szesz csak elnyújtja a bánatot - derítették ki a tokiói egyetem kutatói. A jelenséget a Macuki Norio farmakológus által vezetett tudóscsoport azzal magarázza, hogy az alkoholban lévõ etanol nem a felejtést segíti, hanem ellenkezõleg, megõrzi az agyba jól bevésõdött emlékeket....
Ha nincs féykép, és jön a csekk, akkor polgári peres úton, vagy ingyenes jogsegély útján kérhetem, hogy az adott cég bizonyítsa be felém irányuló behajtási igényének megalapozottságát.
Ennyi, akármit is ír a lap.
Különben is, ki az, aki nem tudja két tanúval igazolni, hogy nem is parkolt ott?
Az autósnak kell bizonyítania...
csakmert nekem is van egy ügyem, én nem is Pesti vagyok, nem is parkoltam ott, gondoltam mutassanak képet ha tudnak, erre basszus... erre várhatok ezek után.
azért nem tudom hogy képzelik, mert nem egy mûsor volt már, hogy az "õrök" csak benyomják az adatokat és kész.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ha a természet közbeszól
Tegnap a kései órákban igen szokatlan és ijesztõ dolgot élhettek végig az ország lakói. Az egyik pillanatról a másikra kukák repkedtek, fák csavarodtak ki a helyükrõl. Az utcán sétálókat hirtelen lepték meg a több helyen közel 140km/h-s széllökések. Sokan kapualjakba és házakba menekültek be, bár rengeteg helyen a házak sem nyújthattak kellõ védelmet, a tetõszerkezetek úgy repültek le, mintha papírból lennének.
Nagyon rossz érzés lehet ablakból nézni, amint a vihar totálkárossá töri az ember autóját, pedig sajnos sok ember mást nem igen tehetett, minthogy nézi. A fák ágai és darabjai kegyetlenül csaptak le néhány parkoló autóra. A tulajdonosok csak reménykedhetnek, hogy a biztosítójuk állja a viharkárokat, ha nem, nem kis költséget jelent a szeszélyes idõjárás számukra.
Engem otthon ért a vihar, de így is kellõen félelmetes volt. Az ablakot úgy verte a szél, mintha ideges és felbõszült tömeg akarnak betörni a lakásba. Nem tehettem mást, mint hogy reménykedtem, hogy az ablak és a redõnyök kibírják a rohamot.
Aztán egyszer csak a hangzavar elült és mindenre csend borult. Csak egykét autó és ház riasztója zavarta meg a csendet.
Kimentem és felmértem a károkat. Az autóm környéke tele volt törmelékekkel, de szerencsére sérülést nem szenvedett. Nem volt ilyen szerencsés a lakótelep egy másik lakója, az õ gépjármûvének tetejét egy méretes ág sértette meg.
A környék tele volt mindenféle szeméttel és romokkal. Egy szelektív hulladékgyûjtõ a helyérõl kiszakadva több száz m étert vándorolt, míg egy teherautó oldalában akadt el.
Borzalmas látvány volt. Mondhatjuk, hogy Magyarországot katasztrófa sújtotta? Szerintem igen. Rengeteg ember számára az volt. Fõleg azok számára, akik tetõ nélkül maradtak, de azok számára is, akik egyéb anyagi kárt szenvedtek el vagy netán meg is sérültek a viharban.
Lesz e még ilyen? Gyanítom, hogy igen. Legalábbis a jelek erre mutatnak. Már csak azon kell dolgozni, hogy kellõ idõben fel tudjunk készülni rá.
KL
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Bódi Szilvi 2 hónap után szakított a pasijával
Szar az élet, én mondom...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de én díjaznám, ha lehetne menni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Rómában a kokain a divat a képviseõk között...
vmi hasonlót le kéne itthon is zavarni....
(vagy ahogy a románHírTV csinálta... mennyibe kerül 1l benzin?, mennyibe kerül 1kg kenyér.... na még közelébe sem értek....)
Vagy csak bennem van a hiba, amikor azt látom, hogy mindkét oldal a pénzre és a hatalomra hajt? 😊
Mondjuk azt sikerült elérniük, hogy a hazai politika csak a köpködésrõl szóljon.
Igen, megcsinálták.
most a vádaskodásaid után és szekeres levele után kénytelen voltam mégegyszer megnézni a videót. amire számítottam. ha ez az ember nem volt beb@szva, akkor minden bizonnyal beszédhibás. tudtommal nem az. a hideg ilyet nem mûvel senki hangjával, ezt senki se próbálja bemagyarázni. ezt csak az hiszi el, akivel ilyet el lehet hitetni. ez majdnem olyan, mint 2006-ban õszöd után a magyarázkodás. ezen én már nem is idegeskedtem, csak legyintettem, annyira no comment volt. isten hozott kurvaországban.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A korábban Gyõrben pusztító vihar heves széllökésekkel érkezett, Óbudán szakad a jégesõ és kerti bútorokat kap fel az orkán erejû szél. A látási viszonyok igen rosszak, jobb kivárni otthon a vihar végét.
és ha kicsit ivott akkor mi van? Nem attól lesz valaki rossz miniszter, hogy egyszer egy beszéd elõtt megiszik valami lélekmelegítõt.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/