Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ittas beszéd: Horn Gyula, 1995, Hortobágy.
Na mindegy, részemrõl lezárva.
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Valszeg ha biztosan részeg lett volna, akkor ott van 10 riporter, és közülük egyik sem hozza le igaz?
Ugyanmár. Senki sem olyan biztos abban hogy ittas volt, csak a jobbos (net)huszárok vágták rá egybõl. Mert végülis annak is lehet nézni, hameg lehet, akkor kézenfekvõ hogy nézzük is annak. Hiszen saját gondolatai úgyse lesznek senkinek.
Bár hogy ez nálunk "szokás" azt nem tudom mire érted. Melyik miniszter mondott még ittasan beszédet?
Meg hogy csak 2006-óta lehet mindent megmagyarázni. Miért, mi volt akkor? Rendszerváltás?
Le vagyok maradva. Hiába no. És miért?
Három hónap múlva kész az orosz idõgép
Kicsit lehidaltam, mert megint elkurják a világot, mint 2172ben tették, ha még emlékeztek ...
😄
A medve nem játék.
A YouTubeon ez a legnézetebb Sarkozy videó 😄DD
Az meg, hogy Putyin és Jelcin iszik/ivott, nem meglepõ. Bush is ivott, de róla ilyet nem találtam még soha neten. (Most nem képekre gondolok, amibõl van jópár - kérdés mennyire valódiak.) Bushról pl. egy igazán jó videó van kint, ahol valahol Amerikában megvédi az egyik munkatársát, ill. a WTC elõtt mondott beszéde.
Európában van ugye Sarkozyrõl anyázós, van Juan Carlosról Chavez rendreutasítós videó. De ittasan még egyikrõl sem készült felvétel. Ez csak nálunk szokás. Mellesleg a Grippenes szöveget talán még anno Czinege Lajosnak írhatták, csak más elõjellel ...
A medve nem játék.
"Igazán megtisztelve érzem magam, hogy olyan illusztris társaságba keveredtem az Önök jóvoltából, melyben a világpolitika meghatározó személyiségei – többek közt Sárközy francia, Putyin orosz, vagy éppen Bush amerikai elnök – mellett foglalhatom el helyem. Büszkeséggel tölt el, hogy – bár politikai nézeteink helyenként nem teljesen egyeznek-, mégis sikerült egy lapra kerülnöm velük. Ez majdnem olyan jó érzés, mint a népszerûségi lista éllovasának lenni. Köszönöm Önöknek, kellemessé tették a délutánomat. Tudják, elmerengtem azon, milyen is lehet akkora embernek lenni, mint az említett államférfiak: munkájuk valóban stresszes (ebben nem is különbözünk) és néha becsúszik egy-egy baki, no meg lecsúszik egy-egy pohár pezsgõ (vagy vodka).
Elárulok Önöknek valamit: a stresszt nem így vezetem le. Soha. Ezért – bár nem gyõzöm hangsúlyozni, micsoda megtiszteltetés az Önök összeállításában szerepelni – valójában kakukktojás vagyok. Én ugyanis nem iszom, hanem vezetek: egy egész minisztériumot.
A rólam feltöltött felvétel, elismerem, megtévesztõ lehet, ám (akik ott voltak a helyszínen, tudják és tapasztalhatták) mindössze a véletlenek furcsa összjátékáról van szó. Fogvacogtató hidegben, metszõ, nyargalászó szélben kellett beszédet mondanom, amit csak tetézett a hangosítás tihanyi visszhangot megszégyenítõ produkciója. Remek kis kihívás volt, bárkinek ajánlom. Javaslom azonban kezdésként azt, amit én kihagytam: célzóvizet inni. Úgy talán jobban pörgött volna a nyelvem és a végére sem fagytam volna meg. Nem ígérem, hogy legközelebb majd így teszek. Most azonban, köszönetképpen iszom az Önök egészségére. Kölyökpezsgõt.
Üdvözlettel: Dr. Szekeres Imre"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ezt már horn is eljátszotta
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A medve nem játék.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"Nagyjából annyira józan, mint egy átlag gimnáziumi testnevelés tanár...
be sem kell lõni a Dunába, elég a partra tenni, magától beesik"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Olyankor nyilván gebasz van, ha ez valakinek akár több cikluson keresztül sem sikerül, onnantól igencsak megnõ a külsõ (láthatatlan) nyomás, megy az eszeveszett kapkodás, uszítás meg a zabszem a seggben (stukker a fejnél) effektus, aminek láthattuk õsszel az eredményét (megint szopott az egész ország), és még fogjuk a jövõben is, úgy érzem.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Az a vicc, hogy mindez úgy megy, hogy hivatalosan a kampányköltségek maximalizálva vannak valami nevetséges összegben, magyarul minden egyes óriásplakát akár a narancsosok, akár a vörösök részérél azt ugatja a pofádba, hogy "HAZUDUNK ÉS LOPUNK". Aki ezek után még különbségek tesz az alja politikusok között pártállás alapján, az menthetetlenül ostoba. És igen, te is az vagy az alapján, amit írsz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ezzel remélem véletlenül sem rám céloztál, ha mégis, akkor a jellemzés, amit írtál, rád illene a leginkább. szó sincs arról, amit írsz, én nem kötöttem egy párthoz a közpénzbõl való reklámozást, nyílvánvalóan abból megy, teljesen mindegy, hogy mit mondanak. itt a hangsúly nem azon volt, hogy közpénzen, azt csak mint "mellesleg" hánytam a végére. így már remélem sikerül értelmezni, ami írtam. de ha nem, akkor segítek: a mennyiségekkel volt a probléma. minden egyes reklámszünetben ott beszélt kifele a laptop mögül ferenc testvér egy olyan országról, amnek a hülye is tudja, hogy õ és a pártja ártott a legtöbbet. akkora plakátok voltak kinr róla, hogy csak a füle 3 emelet volt ez ház oldalán. a másik oldal messze nem ilyen mértékben nyomta a magáét. különösen idegesítõ volt arra gondolni, hogy én is (és mindenki) 1000 ft-ot fizetett azért, hogy nap mint nap rámosolyogjon ferenc testvér egy 40 emeletes háztömbrõl vagy a tv-bõl.
Értelmes úthálózatot meg ugyanúgy lehetett volna a dimbes-dombos országrészre is építeni. És még az árvíz sem mosná el...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
amúgy alföldön kicsit könnyebb talán mint egy hegyes dimbes-dombos helyen.
Szeged de.
Kedvencem az a McGyver rész volt ami Budapesten és környékén játszódott.
Gyakorlatilag az egész részt (asszem) Mexicoban vették fel, egy ottani városban, ami stílusban totál elüt Budapesttõl és néha bevágtak átvezetés gyanánk ilyen 5mp-es snitteket a budai várról.
A történet még ezen is túlment: a magyarok koncentrációs táborban tartották a cigányokat, McGyver pedig segített egy cigány családnak megszökni egy ilyen táborból és kimenekíteni õket az országból. A hab a tortán az volt hogy a tábor egy félsivatagos területen helyezkedett el 😄DDD
És akkor ezek után el lehet képzelni hogy a tizenéves John Smith mit gondolhatott a magyarokról miután megnézte ezt a részt...
Nagy elõny ha tiszta lappal indulhat a tervezõ és nem a meglévõn kell barkácsolnia.
Néha elgondolkodom hogy hogyan nézne ki a világ ha a tévét sohasem találják fel. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy nem néztem ki az arabokból ennyi elõrelátást, azt gondoltam volna, hogy ha elfogy az olajuk visszasüllyednek putrilakó szintre... de úgy látszik tévedtem, és majd mi mehetünk kuncsorogni egy-egy vault city-i takarító állásért hozzájuk, ha nem akarunk az agyonszennyezett, radioaktív pusztában megdögleni...
"Az UAE olajtartaléka mindössze 10 évre elegendõ és mára már csak 6 százalékban járul hozzá az éves GDP-jükhöz, a többi mind kereskedelembõl, illetve idegenforgalomból származik."
Érdemes megnézni a videót egyébként, ott több kiderül a város koncepciójáról. Pl az is hogy úgy fogják megtervezni, hogy minden lakos 200 méteren belül el fogja érni az összes szolgáltatást amire szüksége lehet, ezért a fõ közlekedés gyalog és biciklivel fog történni, nagyobb távolságokra meg ott lesznek az említett maglev-kabinok. Ja és nem csak a saját áram-igényüket fogják megteremteni nagyrészt természetes úton, hanem az élelmiszereiket is maguknak fogják megtermelni.
Kicsit furcsa ez a magas szintû önellátás és elszigeteltség, nem hiába hívják "Vault city"-nek a várost a videóban.
hamarabb is eszükbe juthatott volna...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Masdar
"Az arabok megkezdték Masdar, a világ elsõ zöld városának építését, ahol nem lesz se szén-dioxid-kibocsátás, se környezetszennyezés, se autóforgalom. Az ötvenezres városban egy hidrogén erõmû fog mûködni, az energia nagy részét nap- és szélenergiából állítják elõ, a lakosok pedig mágneses pályákon sikló kabinokban utaznak majd. Nyolc év múlva lesz készen mintegy 22 milliárd dolláros beruházással."
Nagyon kemény, én azt hittem ilyen várost max vén koromban fogok látni, ez meg 8 év múlva elkészül <#wow2>#wow2>