Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
A balosok meg mindig, mindenkor megvédik õt, a fõnökét és az egész bandát.

Ittas beszéd: Horn Gyula, 1995, Hortobágy.

Na mindegy, részemrõl lezárva.

A medve nem játék.

Punker
riporter lehozza? szerinted közel engednék? ha meg tényleg józan volt akkor az mégszánalmasabb... 2006-ban az emberek szembesülhettek azzal hogy egyáltalán nem volt rendszer váltás ugyanazok a komcsi vezetõk ugyanazokkal a módszerekkel fosztogatják tovább az országot ahogy az elmúlt 50 évben és ha valaki kinyitja a száját az jobb ha fél.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem teljesen mindegy, hogy mszp-s vagy fideszes, most is csak Te emelted ki, hogy az elvakult jobboldaliak vádaskodnak, pedig eddig szó nem volt jobb vagy bal oldalról. Abból a szempontból érdekes ez a jobb vagy bal oldal, hogy ha Orbán Viktor beszélt volna ittasan, akkor ez menne az rtl klubbon 1 hétig, így meg csak a hírtv hozta le. De az az igazság hogy teljesen mindegy, hogy melyik oldalhoz tartozik, részegen beszélt egy politikus és ennyi. Ha férfi lenne akkor azt írta volna a levélbe, hogy bocsánat, tegnap party volt és még a hatása alatt vagyok, de azon amit becopyztál tisztán látszik, hogy hazugság. Egy ügyesen megfogalmazott hazug levél. Azt meg hagyjuk, hogy mi volt 2006-ban, hiszen Te is nagyon jól tudod, de ebbõl nagy flame lenne. A lényeg, hogy 2006 egy teszt volt a politikusok részérõl, hogy a magyar embereknek meg lehete e magyarazni minden szart, és a magyarok sikeresen vizsgáztak...

Hát igen, ha féligazságokat szeretnénk csak felsorolni, akkor ez igy igaz.
Valszeg ha biztosan részeg lett volna, akkor ott van 10 riporter, és közülük egyik sem hozza le igaz?
Ugyanmár. Senki sem olyan biztos abban hogy ittas volt, csak a jobbos (net)huszárok vágták rá egybõl. Mert végülis annak is lehet nézni, hameg lehet, akkor kézenfekvõ hogy nézzük is annak. Hiszen saját gondolatai úgyse lesznek senkinek.
Bár hogy ez nálunk "szokás" azt nem tudom mire érted. Melyik miniszter mondott még ittasan beszédet?
Meg hogy csak 2006-óta lehet mindent megmagyarázni. Miért, mi volt akkor? Rendszerváltás?
a.carkey
Ja ok.
Le vagyok maradva. Hiába no. És miért?

Három hónap múlva kész az orosz idõgép

Kicsit lehidaltam, mert megint elkurják a világot, mint 2172ben tették, ha még emlékeztek ...

😄

A medve nem játék.

GregSB
Sarkozyrõl nincs ittas videó? Hol voltál te az elmúlt fél évben? 😄

A YouTubeon ez a legnézetebb Sarkozy videó 😄DD

a.carkey
Tegnap volt egy beszélgetés errõl a Lánchíd rádióban, hogy mivel fog védekezni. De azért vannak egyértelmû helyzetek, és ez az volt. Akármit is állít. De hát ugye 2006 óta mindent meg lehet magyarázni.

Az meg, hogy Putyin és Jelcin iszik/ivott, nem meglepõ. Bush is ivott, de róla ilyet nem találtam még soha neten. (Most nem képekre gondolok, amibõl van jópár - kérdés mennyire valódiak.) Bushról pl. egy igazán jó videó van kint, ahol valahol Amerikában megvédi az egyik munkatársát, ill. a WTC elõtt mondott beszéde.

Európában van ugye Sarkozyrõl anyázós, van Juan Carlosról Chavez rendreutasítós videó. De ittasan még egyikrõl sem készült felvétel. Ez csak nálunk szokás. Mellesleg a Grippenes szöveget talán még anno Czinege Lajosnak írhatták, csak más elõjellel ...

A medve nem játék.

errõl van videó?😊

5c0rp330n
ezen nincs mit kommentáni szvsz

A hírtv is? 😄 Mert ugye õk sem kommentálták.
Szekeres válasza a hírszerzõnek:

"Igazán megtisztelve érzem magam, hogy olyan illusztris társaságba keveredtem az Önök jóvoltából, melyben a világpolitika meghatározó személyiségei – többek közt Sárközy francia, Putyin orosz, vagy éppen Bush amerikai elnök – mellett foglalhatom el helyem. Büszkeséggel tölt el, hogy – bár politikai nézeteink helyenként nem teljesen egyeznek-, mégis sikerült egy lapra kerülnöm velük. Ez majdnem olyan jó érzés, mint a népszerûségi lista éllovasának lenni. Köszönöm Önöknek, kellemessé tették a délutánomat. Tudják, elmerengtem azon, milyen is lehet akkora embernek lenni, mint az említett államférfiak: munkájuk valóban stresszes (ebben nem is különbözünk) és néha becsúszik egy-egy baki, no meg lecsúszik egy-egy pohár pezsgõ (vagy vodka).

Elárulok Önöknek valamit: a stresszt nem így vezetem le. Soha. Ezért – bár nem gyõzöm hangsúlyozni, micsoda megtiszteltetés az Önök összeállításában szerepelni – valójában kakukktojás vagyok. Én ugyanis nem iszom, hanem vezetek: egy egész minisztériumot.

A rólam feltöltött felvétel, elismerem, megtévesztõ lehet, ám (akik ott voltak a helyszínen, tudják és tapasztalhatták) mindössze a véletlenek furcsa összjátékáról van szó. Fogvacogtató hidegben, metszõ, nyargalászó szélben kellett beszédet mondanom, amit csak tetézett a hangosítás tihanyi visszhangot megszégyenítõ produkciója. Remek kis kihívás volt, bárkinek ajánlom. Javaslom azonban kezdésként azt, amit én kihagytam: célzóvizet inni. Úgy talán jobban pörgött volna a nyelvem és a végére sem fagytam volna meg. Nem ígérem, hogy legközelebb majd így teszek. Most azonban, köszönetképpen iszom az Önök egészségére. Kölyökpezsgõt.

Üdvözlettel: Dr. Szekeres Imre"

Punker
de azért még mindig Jelcin marad az örökzöld, aki miután kiesett a gépbõl beállt vezényelni a zenekart, õ tényleg nem sz@rozott 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
talán mert mind baloldali? 😞

5c0rp330n
ez így van, itt hülyére lehet venni az embereket. az 50 évkommunizmus pont elég volt, hogy morálisan teljesen tönkretegye az országot.

Sadist
médium

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Engem az érdekelne, hogy ezt vajon hírként miért nem hozta le egyetlen média se.
PíszLávJuniti
😄DDDD
ezt már horn is eljátszotta

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ha négykézláb mondta volna el a beszédet, és a végén leokádta volna a katonákat, akkor se rúgták volna ki, és ez nem vicc. Nálunk a politikusok mindent megtehetnek büntetlenül, jobb esetben felkapja a média és foglalkoznak vele 1 hétig, a fideszesek ezt hajtogatják 1 hónapig, az mszp-sek tudomást se vesznek róla és ennyi. Roszabb esetben felkerül az internetre és megnézi 30.000 ember. Ez a legjobb módszer, hogy az emberek úgy is elfelejtik, csak pofa kell hozzá.

desigo
háhá😊
inkább a falnak menjen mint másnak ...
Fabio Capello
ügyes....

a.carkey
Punker
kirúgni alkalmazottakat lehet, nem párt cimborákat.

89
<#idiota> és egy ilyen miniszter lehet, ráadásul honvédelmi... <#falbav>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

desigo
kb másnap kirúgtam volna...
szégyen!
Punker
de ez a legjobb komment:

"Nagyjából annyira józan, mint egy átlag gimnáziumi testnevelés tanár...
be sem kell lõni a Dunába, elég a partra tenni, magától beesik"

Punker
a legtöbb fiú gyerek kiskorában szeret játék katonákkal foglalkozni így-úgy, aztán felnõ és keres valamit amihez ért, nos a mi miniszterünk nem ért ugyan hozzá de a barátai adtak neki pár ezer katonát hogy játszhason csakhogy ezek élnek és képesek belehalni az õ kiváló ötleteibe, persze hogy nem egyszerû józannak maradni.

joebacsi
öö én csak azt szerettem volna, hogy a holdjáró cikk közepén ne egy politikai hirdetés szemezzen velem, nem akarok még itt is illuminált bohócokat nézni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Punker
miért te ki mernél állni józanul? <#banplz>

SHADOWEYES7
Kicsit sem volt berugva miniszter úr.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

5c0rp330n
fele annyi reklámja nem volt a másik oldalnak, ebben szinte biztos vagyok, a saját szememmel tapasztaltam, hogy nem éppen ugyanannyi volt a 2 oldal reklámjából. narancs reklámból közepes adag volt, vörösbõl pofátlanul sok, pofátlan stílusban, pofátlanul nulla igazságtartalommal (ill. az igaszságnak teljesen ellentmondva). nem a pártállás alapján teszek köztük különbséget, hanem az alapján, amit látok. és ha az alapján ostobának hiszel, amit írok, akkor saját magadat jellemezted. ez aztán a megalapozott kijelentés.

guardian hero
Egyrészt valóban nem teheti meg legálisan, másrészt meg az se a két szép szeméért megy, hanem szépen vissza fogják kapni majd állami pénzekbõl ha az adott oldal kormányra kerül.

Olyankor nyilván gebasz van, ha ez valakinek akár több cikluson keresztül sem sikerül, onnantól igencsak megnõ a külsõ (láthatatlan) nyomás, megy az eszeveszett kapkodás, uszítás meg a zabszem a seggben (stukker a fejnél) effektus, aminek láthattuk õsszel az eredményét (megint szopott az egész ország), és még fogjuk a jövõben is, úgy érzem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Punker
nagyon egyszerûen nézitek a dolgokat, pedig ennél sokkal bonyolultabb a kérdés, mert hogy az épp hatalmon lévõ kormány oldal lopja a pénzt a kampányra az tény kb olyan mint hogy kék az ég, na de az ellenzék nem tud úgy lopni ezért nekik támogatókat kell találnia, és itt jön a csavar mert még ha valaki véletlenül a két szép szeméért is támogatná az adott ellenzéki oldalt az se teheti meg legálisan, nem?

guardian hero
A másik oldal kampányköltségei ugyanolyan nagyságrendet képviseltek, és nekem speciel arra sincs semmi szükségem, hogy minden nap azt nyomják a pofámba hogy milyen szar nekem.

Az a vicc, hogy mindez úgy megy, hogy hivatalosan a kampányköltségek maximalizálva vannak valami nevetséges összegben, magyarul minden egyes óriásplakát akár a narancsosok, akár a vörösök részérél azt ugatja a pofádba, hogy "HAZUDUNK ÉS LOPUNK". Aki ezek után még különbségek tesz az alja politikusok között pártállás alapján, az menthetetlenül ostoba. És igen, te is az vagy az alapján, amit írsz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

5c0rp330n
"Aki ezt egyetlen oldalhoz köti, az erõsen agymosott, szûklátókörû és ostoba."

ezzel remélem véletlenül sem rám céloztál, ha mégis, akkor a jellemzés, amit írtál, rád illene a leginkább. szó sincs arról, amit írsz, én nem kötöttem egy párthoz a közpénzbõl való reklámozást, nyílvánvalóan abból megy, teljesen mindegy, hogy mit mondanak. itt a hangsúly nem azon volt, hogy közpénzen, azt csak mint "mellesleg" hánytam a végére. így már remélem sikerül értelmezni, ami írtam. de ha nem, akkor segítek: a mennyiségekkel volt a probléma. minden egyes reklámszünetben ott beszélt kifele a laptop mögül ferenc testvér egy olyan országról, amnek a hülye is tudja, hogy õ és a pártja ártott a legtöbbet. akkora plakátok voltak kinr róla, hogy csak a füle 3 emelet volt ez ház oldalán. a másik oldal messze nem ilyen mértékben nyomta a magáét. különösen idegesítõ volt arra gondolni, hogy én is (és mindenki) 1000 ft-ot fizetett azért, hogy nap mint nap rámosolyogjon ferenc testvér egy 40 emeletes háztömbrõl vagy a tv-bõl.

Punker
ahol nincsenek eleve fix pontok biztos máshogy terveznek, fõleg miután elvitte a víz 😊

Sadist
parancsolj

Értelmes úthálózatot meg ugyanúgy lehetett volna a dimbes-dombos országrészre is építeni. És még az árvíz sem mosná el...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
szeged hány éves?

amúgy alföldön kicsit könnyebb talán mint egy hegyes dimbes-dombos helyen.

Sadist
"a városaink anno nem a 21. századot szem elõtt tartva lettek megtervezve"

Szeged de.

GregSB
Asszem a rész elején amikor megérkezett kiírták hogy Budapest, Hungary 😊

A magyarokról valszeg semmit, mert fingja nem volt hol játszódik a rész, még akkor se ha elhangzott Budapest neve.
GregSB
Ez sajnos nagyon igaz...

Kedvencem az a McGyver rész volt ami Budapesten és környékén játszódott.

Gyakorlatilag az egész részt (asszem) Mexicoban vették fel, egy ottani városban, ami stílusban totál elüt Budapesttõl és néha bevágtak átvezetés gyanánk ilyen 5mp-es snitteket a budai várról.

A történet még ezen is túlment: a magyarok koncentrációs táborban tartották a cigányokat, McGyver pedig segített egy cigány családnak megszökni egy ilyen táborból és kimenekíteni õket az országból. A hab a tortán az volt hogy a tábor egy félsivatagos területen helyezkedett el 😄DDD

És akkor ezek után el lehet képzelni hogy a tizenéves John Smith mit gondolhatott a magyarokról miután megnézte ezt a részt...

Azért ehhez hozzátartozik hogy a kurva sok pénz mellett fontos az is hogy ÚJ! város lesz, az európai városok küzdenek a múlt örökségével, a városaink anno nem a 21. századot szem elõtt tartva lettek megtervezve (ha egyáltalán volt elõre tervezés) pl Budapest belsõ részein (a maitól eltérõen) a közlekedéssel a középkorban nem volt probléma, persze akkoriban még nem voltak kocsik hehe 😊

Nagy elõny ha tiszta lappal indulhat a tervezõ és nem a meglévõn kell barkácsolnia.

Ne vedd magadra de ez a média agymosásának az iskolapéldája, nagyon sokan az "arab" szó hallatán tudat alatt valami kõdobálóra vagy tevepásztorra asszociálnak és fel sem merül bennük hogy ott is él(het)nek értelmes emberek akik gondolnak a jövõre is és a terveik többek a klasszikus "verjünk a seggére a lének amíg van!"-nál, ugyan ez van a világ többi részével kapcsolatban is pl Dél-kelet Ázsia vagy Dél-Amerika jó része, az õ megítélésükben is befigyelnek az amcsi akciófilmek hatásai pedig egyáltalán nem annyira elmaradottak (vagy akár mondhatnám kis hazánkat amit lehetet már látni olyan filmben is ahol szénával megrakott lovasszekér mászkált a Keleti pályaudvarnál és nem, nem történelmi film volt lol, el lehet képzelni hogy ezek után mit hihetnek rólunk odakint)

Néha elgondolkodom hogy hogyan nézne ki a világ ha a tévét sohasem találják fel. <#fejvakaras>

GregSB
Jaja, nagyon okosan csinálnak mindent. És még fogunk hajmeresztõ dolgokat látni tõlük az elkövetkezendõ évtizedekben, az UAE "Fõ Sejkje" azt nyilatkozta hogy eddig terveinek kb 10%-át valósította meg / kezdte el.

guardian hero
Ok, akkor csak áttételesen 😊 (olaj -> idegenforgalom -> vault city)

Amúgy nem néztem ki az arabokból ennyi elõrelátást, azt gondoltam volna, hogy ha elfogy az olajuk visszasüllyednek putrilakó szintre... de úgy látszik tévedtem, és majd mi mehetünk kuncsorogni egy-egy vault city-i takarító állásért hozzájuk, ha nem akarunk az agyonszennyezett, radioaktív pusztában megdögleni...

GregSB
Ez a város már nem olajból fog épülni 😊

"Az UAE olajtartaléka mindössze 10 évre elegendõ és mára már csak 6 százalékban járul hozzá az éves GDP-jükhöz, a többi mind kereskedelembõl, illetve idegenforgalomból származik."

GregSB
Nem hiszem hogy eddig rendelkezésre állt minden technológia a megvalósításához, a hidrogén (fúziós) erõmûvek pl napjainkban "érnek be".

Érdemes megnézni a videót egyébként, ott több kiderül a város koncepciójáról. Pl az is hogy úgy fogják megtervezni, hogy minden lakos 200 méteren belül el fogja érni az összes szolgáltatást amire szüksége lehet, ezért a fõ közlekedés gyalog és biciklivel fog történni, nagyobb távolságokra meg ott lesznek az említett maglev-kabinok. Ja és nem csak a saját áram-igényüket fogják megteremteni nagyrészt természetes úton, hanem az élelmiszereiket is maguknak fogják megtermelni.

Kicsit furcsa ez a magas szintû önellátás és elszigeteltség, nem hiába hívják "Vault city"-nek a várost a videóban.

guardian hero
Mindezt annak az olajnak az árából, aminek a bûzét mi szívjuk nap mint nap. Tudnak valamit.

bertino
sztem ez nem meglepõ
hamarabb is eszükbe juthatott volna...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GregSB
Ha már nagyszabású építkezésrõl van szó:

Masdar

"Az arabok megkezdték Masdar, a világ elsõ zöld városának építését, ahol nem lesz se szén-dioxid-kibocsátás, se környezetszennyezés, se autóforgalom. Az ötvenezres városban egy hidrogén erõmû fog mûködni, az energia nagy részét nap- és szélenergiából állítják elõ, a lakosok pedig mágneses pályákon sikló kabinokban utaznak majd. Nyolc év múlva lesz készen mintegy 22 milliárd dolláros beruházással."

Nagyon kemény, én azt hittem ilyen várost max vén koromban fogok látni, ez meg 8 év múlva elkészül <#wow2>