Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
csak azt nemértem, hogy a visszavonult papok miért aberált szexre (tini, azonos nemû stb.) indulnak be, amikor még a simát sem "vehetik igénybe"

nah mind1, nem csak az északi sark melegszik hanem az egész világ is.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ÁMEN! 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sadist
Tudom geci dolog, de az ilyenen csak röhögni tudok. Mûködik a természetes szelekció.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gratulálok. Nem neki, a szüleinek.

PíszLávJuniti
"13 éves Bence egyedül volt a házibuliban"

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

M@TriX
meg még annyit, hogy szerintem még mindig nem az igazat mondják, hulla részegen nem ugrálna senki, és aztán nem kelne föl az tuti, nem csodálkoznék ha kiderülni, hogy valami más "anyag" is közrejátszott az akcióban...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
inkább az a kemény, hogy feltámogadták a lakásba, nem pedig mentõt hívtak 3 emelet zuhanás után...

nem néznek ezek semmi értelmes sorozatot pl Dr. House vagy Vészhelyzet? :S

desigo
az a kemény,hogy miután leesett még utána tudott mászkálni...
a.carkey

A medve nem játék.

Vasztakurva! 😮OO
Néha én is fosok amikor légörvénybe jutunk, de azért ez sem semmi..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Oops! Akkor stornó.

desigo
tekerhet most kézzel 😊
whiskeyman
a betyárját <#wow2>

#5882: majdnem behugyoztam 😄DDDDDDDDDDDDD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

PíszLávJuniti
diákot írtak nem diáklányt

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

0Fritz0
Minden bizonnyal k.rvára kapaszkodott.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Ha harminc centis farkam lenne, akkor én is "véletlenül" rajta hagynám és gyorsan kölcsönadnám az elsõ arra járónak... 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
linket, vagy meg sem történt 😊

w77d
a média szemszögébõl és külsõsnek így van. De ha az emberrel történik meg akkor katasztrófa

desigo
sok dolog nem marad titokban manapság...
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Ha egy sárlavina elsodor egy egész várost, na az katasztrófa. Ez "csak" súlyos baleset.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

w77d
nem, félreértettél. senkinek sem jó, de talán egy sportolónak a legrosszabb, micel õ hozzá van szokva a mozgáshoz ez volt eddig a teljes élete. Egy irodában ülõ embernek is katasztrófa, csak más szemszögbõl!

0Fritz0
Egy hétköznapi embernek meg öröm és bódottá'.

w77d
egy sportoló számára ez katasztrófa 😞

a.carkey

A medve nem játék.

joebacsi
„Több is veszett Mohácsnál!” 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ehh...

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Hidd el, ennyi idõ. Anno mondjuk én sem hittem el amikor az egészségügyrõl beszélgettünk, hogy egy sima EKGra ennyit kell várni, de srác sohasem kamuzik. Ráadásul miért tenné, én meg miért ne hinném el neki, hisz õ él ott, jobban tudja.

A medve nem játék.

0Fritz0
Mert megfizetik a magándokit.

Jó, akkor félreértettelek. Azt hittem az amcsi egészségügyre célzol. De azt azért nem hiszem, hogy Kanadába ez annyira általános lenne, hogy fél évet kell várni, akármilyen ellátásra. Ha így lenne már rég kihalt volna fél Kanada.

a.carkey
És nem próbálták megkenni a dokit, a kórházat, mert nem szokás. Vártak.

A cigány család ha megbetegszik, majd szintén vár.

A medve nem játék.

a.carkey
Neki ez természetes volt, nem szólt egy szót sem, mert a 6 hónap az viszonylag átlagosnak számít.

A medve nem játék.

a.carkey
Aham. Nekem a legjobb haverom - Kanadában született, ott is él, dolgozik, fizet, adózik, stb. A szülei is, ráadásul õk elég idõsek, rakat adót fizettek be, viszonylag gazdagok is, sõt, város szinten befolyásosak Montrealban,- és épp ezen a tortúrán esett át az anyjával kint, hogy 6 !!! hónapot kellett várnia EKGra, 1 EKGra mert orvoshiány van, a külföldi - fõleg K-EU diplomák tképpen szart sem érnek.

Ennyi.
Van ellátás, csak várni kell rá.

A medve nem játék.

Mert? Ez nem usa. Még az is kap ellátást aki nem fizet SEMMIT😊

a.carkey
Sebaj, ha megbetegszenek majd 6 hónapot várhatnak ekgra ...

A medve nem játék.

Az a szörnyû, hogy Kanada az ingyenélõk mekkája és ezt a cigányok is tudják. Meg miez, hogy bíztatja õket, hogy menjenek mert Magyarországon nem boldogulnak? A lófaszt nem boldogulnak, komplett negyedeket épít nekik az állam, amit 5 éven belül tönkrebasznak. Meg amúgy se értenek semmihez, akkor meg mi a faszt akarnak? Ezek tényleg azt hiszik, hogy a bõrszínük miatt nem veszik fel õket? Vagy a nevük miatt? Akkor mi van azokkal a kreol bõrû magyarokkal akik becsületesen tudnak dolgozni? Örülök neki, hogy eltakarodnak innen, de szomorú is vagyok, mert már megint ezek a tetvek fogják rontani Magyarország amúgy se túl fényes "hírnevét".

Punker
nem sokáig leszünk vízum mentesek...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

guardian hero
Inkább az ottaniakén, mint az itteniekén...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

megint évekig fognak a kanadaiak nyakán lógni, amíg végleg el nem utasítják el a menekültkérelmüket(persze addig is az ottaniak pénzén élõsködnek)

Kanadába készülnek a mohácsi romák

hogy a jó krva anyjukat már

gz8
Egyszer voltam az, amikor mindenki kapott kb. negyed évre.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Egyszerû! Pl. "a kérdéses idõpontban nem parkolhattam ott, mert amikor odaérkeztem, már egy másik autó parkolt ott. Én egy utcával arrébb parkoltam, megváltott parkolójeggyel. A gépjármû rendszáma: (és bemondom egy haragosom rendszámát).

Brolly
*neki az életét

#5847: kíváncsi vagyok mi lehetett a vitának az oka...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Durva, grat a pilótának, tudhat valamit, pár ember megköszönheti az életét neki.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

PíszLávJuniti
de a büntetése is megvan.
nem úgy mint nálunk..