Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Miért lenne, ez is olyan politikai szavazás, mint a többi.
Csak a nevében más.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hát az igencsak meglepõ lenne.
w77d
remélem ma este kiderül, hogy igen!!

5c0rp330n
46,33%

banok
Mert az emberek tudnak ésszerûen dönteni? ...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

w77d
a francba, most messzebról kell dobni a macskakövet 😄

joebacsi
ehh, most állíthatjuk át a távolságmérõt a célzóoptikában 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

89
nem ezt mondtam <#nevetes1>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

joebacsi
de most ezzel a népszavazással hálistennek egy csapásra véget vethetünk minden rossznak, és ezután már jó lesz!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

89
csak az a baj, hogy "odafent" már nem tudnak ésszerûen dönteni, hanem csak a pártjuk, a mutyitársak, és a zsebük érdekeit nézik...tisztelet a kivételnek (akikbõl nem sok van)

SHADOWEYES7
<#idiota>

tényleg, nemfigyeltem 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey
Döntöttek, ezért van a népszavazás ...

A medve nem játék.

banok
ezekben az ügyekben nem népszavazást kéne tartani hanem a Parlamentben dönteni a képviselõknek mert ezért kaják a nem kevés fizetésüket.

5c0rp330n
sztem erre nincs szükség, az elõzõ is frissül

REALista
Én nem mentem el szavazni mert szerintem nem az átlag polgár feladata ilyen kérdésekben dönteni.Egyébként szerintem egyáltalán nem olyan egyszerû a dolog hogy igen vagy nem/persze ha valaki csak politikai hovatartozás szerint szavaz akkor igen/ mert mindkét válasznak következményei vannak.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

89
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért az átlagembernek (aki pár száz méterre lakik a szavazóhelyétõl) nem vesz el túl sok idõt az életébõl (a te változatod elfogadom magyarázatnak 😄 ) viszont az, hogy nincs valakinek véleménye azt már nem...ezért vagyunk emberek...a mi, fiatalok, idõsek és minden magyar életérõl van szó és annyira nem bonyolult a kérdés, hogy ne lehessen választani egy "igen" vagy egy "nem" között

SHADOWEYES7
Friss

Az lehet, de majd kíváncsi vagyok, hogy a szavazatok közt hány hasonló választ felmutató lesz...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mert például felállít az ember egy prioritási sorrendet a lehetõségei közt:

1. Tegnap, suli után, a bejelentett lakhelyre utazok 2,5 órát oda, ugyanennyit vissza, össz. 5500 Ft-ért, hogy 3 darab érvénytelen szavazattal kinyilvánítsam a véleményem - konkrétan: elküldjem a p@csába - a látszólag fontosnak tûnõ, ámde valójában demagóg kérdések mögé bújtatott, sanda, kormánybuktatási szándékot.

2. Az estét azzal töltöm, akinek még a megfázása révén átadott bacilusait is többre becsülöm, mint az összes, népszavazás kapcsán megnyilvánuló politikust, különös tekintettel az ötletgazdákra.

Azt hiszem, egyértelmû a 2. pont, még annak ellenére is, hogy a tököm televan több százezer - vagy millió? -, hivatalosn minimálbérre bejelentett lébecolóval, akik miatt a fizetésembõl havonta ilyen-olyan járulék és adó miatt többet vonnak le, mint a diplomás minimálbér majd 2,5-szerese, és már nagyon ideje lenne, hogy õk is hozzájáruljanak valamivel ténylegesen a társadalombiztosításhoz, ne pedig csak élõsködjenek rajta.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

89
35,71%

Feltûnési viszketekség...
89

Fabio Capello
én mentem, mer nekem fontos... (tandíj)

89
"én sem voltam szavazni és már nem is leszek."

mer? ezt sohasem értettem, hogy ki az aki nem megy el a szavazásokra...

kapnak
Fabio Capello
Van friss részvételink?

De milyen durva már hogy 3an is meghaltak ma a szavazóhelységekben...
Szegény öregemberek annyira izgulnak hogy egy ügydöntõ szavazáson résztvehetnek hogy infartus kaptnak, vagy nem is értem...
banok
nem.

A népszavazás akkor eredményes, ha a választópolgárok negyede egy adott kérdésre azonos választ ad. Ez azt jelenti, hogy a mintegy 8 millió választó közül kétmilliónak "igennel" vagy kétmilliónak "nemmel" kell voksolnia kérdésenként.

én sem voltam szavazni és már nem is leszek.

Fabio Capello
sztem újra ki kell írni, lévén ügydöntõ népszavazás

w77d
úgy tudom igen

ffxi
És ha nem éri el a 60%-ot? Sikertelen a népszavazás?

Fákjúal!

SHADOWEYES7
legfrisebb

joebacsi
éstényleg 😊

Jah, itt sorban állnak már a kirittyentett nyugdíjasok. Végre van valami eksön az életükben.
a.carkey
Már több mint 8% szavazott le.

A medve nem játék.

Fabio Capello
majd 11-15 óra között fog sztem megugrani, én se voltam még

Amúgy este az RTL közvetíti a számlálást

SHADOWEYES7

ffxi
melyik honlapon lehet követni a népszavazást?

Fákjúal!

Fabio Capello
:ASDFFASDAs

Bandee1987
Ja, és nagyon fontos! Holnap mindenki menjen a
tv elé, és drukkoljon Talmácsinak! (Azt hittétek, hogy valami csúnya kampánycsendsértõt fogok mondani? Hát nem... 😛

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
én holnap leszek 😊

joebacsi
voltam szavazatszámlálói bizottságban, és tapasztalatból mondhatom, hogy szükség van egy ilyen filmre 😊

hehe <#idiota>

Bandee1987
Mi nem sértettünk semmilyen kampánycsendet, hisz ezzel a videóval az index.hu sem sértett. Sérteni csak akkor sértenénk, ha asszondanánk hogy tegyél így vagy tegyél úgy.

Sadist
Kampánycsendet akkor sértesz, ha megpróbálod befolyásolni a szavazót. A videóban csak elmondják a szavazás szabályos menetét, sehol nem mondja neked, hogy menj el szavazni, vagy szavazz egyik vagy másik lehetõségre.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szerintem ne sértsük meg a kampánykusst, inkább használjuk ki, hogy legalább ezen az egy napon nem a két fõmókusról szól az élet. 😊

Az idõ szép, a virágok csiriplenek, Molnár Anikó pedig újra randizik - kit érdekel a politika? :]

0Fritz0
Asszem most már mindenkinek menni fog a szavazás. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
lál

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
Névszavazás oktatófilm by index.hu

Ez most kurvajó lett 😊