Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fog sikerülni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
van kiírva. Értem én a logikát, de ez az eredmények számszerûségben sokkal jobban elborzasztóbbak lennének ha ténylegesen %os adatokat írnának ki:
75-24% 73-26% 72-27%
A medve nem játék.
(az egész családom orvos)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ma kiderült, hogy mennyire komolyak ezek a fórumok ...
Megj. iszonyat gáz, hogy az M1 végig azt a barom kézilabdaeredményes kiírást erölteti, meg számadatokat közöl, ahelyett, hogy tájékoztatna, hogy baszki 16% a Nem, és 84% körüli az Igenek aránya.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
ez a mondat valahol nem stimmel. így inkább:
"És hiába SOKKAL magasabbak ott a fizetések (még diákmunkákra is), az élet drágább."
az a "sokkal" szó eléggé félrement. szóval én voltam kint és több ismerõsöm is volt kint, tudom, hogy milyen a helyzet ott. amíg ott a tandíj egy kicsit kényelmetlen dolog egy szûk rétegnek, addig itt a fiatalok hatalmas részének az esélyt sem adja meg arra (több gyerekes családok esetén méeginkább), hogy rendes karrierje legyen. az meg, hogy kamuszakokra járnak be sokan, egy másik dolog, egy másik probléma. menj mondjuk a bme-re, vagy az elte-re és megváltozik a véleményed.
menj el egy orvosi rendelésre mennyivel kevesebben vannak
Live for nothing or die for something.
nyílván nem, mert nem is igaz, és ami nem igaz, azt nem lehet felfogni. ellenkezõleg aki "felfogta" az valójában nem felfogta, hanem beszopta, amit mondtak neki. lett a vizitdíjtól/napidíjtól bármi jobb a kórházakban? nem. az onnan befolyt összes NEM a kórházi körülmények javítására fordítódnak, bármit is mondanak. a tömeges kórházbezárások miért történtek meg szted?
Csak azoknak kellett volna akik 2007-ben kezdtek felsõoktatást.
Én is azon a véleményen vagyok hogy oké hogy megmutatta most a nép a kormánynak a véleményét, de nem ezen a szavazáson keresztül kellett volna...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mostmár lehet mindent kenni az ellenzékre...
Tuti,hogy a kórházaktól még több pénz elvonnak...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"