Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
elkezdett mutálni ?:o
Részeg ovis 😊
Elmaradt a TH koncert, brühühü. (bruhaha.)
biztos ez? Engem azt hiszem mégis arra terveztek😊
A medve nem játék.
Amikor a nagyszüleink az 50. évfordulót ünneplik, az se szerelem, csak egymás elviselése, meg a hagyomány, meg az erkölcs, ami náluk még volt.
Ez a nagy büdös igazság. Az embert nem monogámiára tervezték. Pár évig ki lehet húzni, de aztán gondok jönnek, akár tetszik akár nem. Aztán persze kérdés, hogy ki hogyan áll hozzá ekkor.
A medve nem játék.
Pont múlt héten kaptam meg az összes, regénynél rövidebb irásainak a gyûjteményes kiadását. Én a legnagyobb írók között tartom számon.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
és a
"Minek ebbõl nagyobb? 😊"
..nos.. a kettõ nem ugyanaz!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ez a világszerte népszerû Free Tibet-es dolog is kicsit furcsa, hiszen sok más nemzet polgárai is „sínylik” az idegeneket, csak hát ugye õket nem a gaz kommunisták "nyomják el", hanem pl. a civilizált európaiak.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A medve nem játék.
rengeteg édesvíz, emellett bõven van arany és réz is.
Kína ásványkincseinek 40%-a Tibetben található... link
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Másrészrõl pedig rengeteg pénzt (és embert) ölt kína a kommunista megszállás alatt (tehát a mai napig) a tibeti régióba. Van egy csomó kutató állomás (franc se tudja persze mit kutatnak), meg utakat, vasutakat építettek, mivel ugye Tibet eléggé központi helyen van az Európa (Nyugat-Ázsia) és Kína közötti logisztikában.
Kína tehát stratégiai fontosságú területeket vesztene el, és attól fél, hogy hasonlóan a 2VH-hoz Tibet most is olyannyira neutrális akarna maradni, hogy még a nyersanyag átáramlást sem engedné. Másrészt Kína tudja, hogy Tibet mindig is angolbarát volt, hiszen a századfordulón õk üldözték ki átmenetileg a megszálló kínaiakat. Ezáltal tehát ha függetlenedne, akkor Anglia gazdasági nyomást tudna gyakorolni Kínára, a transzport korlátozások révén.
Szóval erõs gazdasági érdekek vannak itt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nekem is volt már hasonló
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Hihetetlen..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ