Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
itt van, 10 km-re

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PíszLávJuniti
kiskoromban nem szerettem az alkohol ízét, és szerintem senki sem

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
ja ok, de azt is lehet vágatni

elkezdett mutálni ?:o

A magasabb hõmérsékletû fodrászok miatt nem járok fodrászhoz, és emiatt hosszú a hajam. 😊

Részeg ovis 😊

Elmaradt a TH koncert, brühühü. (bruhaha.)

PíszLávJuniti
ez hogy függ össze ?😮

Nem is tudom. Ha a lábam közé nézek, csak egy "portot" látok, és még egyetlen boltban sem láttam hozzá elosztót. 😊

elõbb-utóbb úgyis lehagynak minket a románok, szóval csak nyerhetünk😊

Jah, sokan hiszik ezt.
" Az embert nem monogámiára tervezték"

biztos ez? Engem azt hiszem mégis arra terveztek😊

Na, az ilyenek miatt van hosszú hajam. 😊

Homokos fodrász.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

a.carkey
Ja ok, amúgy a faszi vak, a demokraták erkölcscsõszködnek, és hasonlóba bukott bele az elõdje. Ráadásul õ úgy néz ki közpénzen csinálta. Akkor minek is prédikálnak itt változásról?

A medve nem játék.

Ilyen az élet. 100 házasságból több mint 60 válással végzõdik, de a maradék 40-bõl is legalább 30-ban megcsalják egymást. Jó ha 5-10%-nak van idilli házassága, a többiek max nem merik bevallani, hogy nem az.

Amikor a nagyszüleink az 50. évfordulót ünneplik, az se szerelem, csak egymás elviselése, meg a hagyomány, meg az erkölcs, ami náluk még volt.

Ez a nagy büdös igazság. Az embert nem monogámiára tervezték. Pár évig ki lehet húzni, de aztán gondok jönnek, akár tetszik akár nem. Aztán persze kérdés, hogy ki hogyan áll hozzá ekkor.
Fabio Capello
😞 RIP, imádom a könyveit 😞

a.carkey

A medve nem játék.

guardian hero
R.I.P.

Pont múlt héten kaptam meg az összes, regénynél rövidebb irásainak a gyûjteményes kiadását. Én a legnagyobb írók között tartom számon.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Loál János
Meghalt Arthur C. Clarke (tegnap).

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Igen, idõközben rájöttem. (23:20-kor írtam, kissé álmosan.)

a "Free Székelyföld"
és a
"Minek ebbõl nagyobb? 😊"

..nos.. a kettõ nem ugyanaz!

Ha így folytatjuk, ez a kicsi sem lesz a miénk a lábunk alatt... Nézz rá Magyarországra. Minek ebbõl nagyobb? 😊

SHADOWEYES7
<#kuss>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

székelyföldre gondoltam

lehetne free erdély mozgalom is, de az nem trendiii

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

0Fritz0
Szerintem számunkra mindegy, hogy most Kína, vagy Anglia zsákmányolja ki Tibet kincseit.
Ez a világszerte népszerû Free Tibet-es dolog is kicsit furcsa, hiszen sok más nemzet polgárai is „sínylik” az idegeneket, csak hát ugye õket nem a gaz kommunisták "nyomják el", hanem pl. a civilizált európaiak.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey

A medve nem játék.

PíszLávJuniti
majd a japánok, mint a régi szép idõkben 😊

GregSB
Így már minden világos...

a britek már álmukban sem tudnak Kínára nyomást gyakorolni, ha õket behelyettesíted az USA-val az persze más😊

Van,

rengeteg édesvíz, emellett bõven van arany és réz is.
Kína ásványkincseinek 40%-a Tibetben található... link

desigo
legnagyobb,hogy feljelentette a fiát a rendõrségen 😊
mintha attól bármi megoldódna...
joebacsi
mert megteheti...pekingi olimpia után lesznek még érdekességek

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mint általában a hegyekben.

Másrészrõl pedig rengeteg pénzt (és embert) ölt kína a kommunista megszállás alatt (tehát a mai napig) a tibeti régióba. Van egy csomó kutató állomás (franc se tudja persze mit kutatnak), meg utakat, vasutakat építettek, mivel ugye Tibet eléggé központi helyen van az Európa (Nyugat-Ázsia) és Kína közötti logisztikában.
Kína tehát stratégiai fontosságú területeket vesztene el, és attól fél, hogy hasonlóan a 2VH-hoz Tibet most is olyannyira neutrális akarna maradni, hogy még a nyersanyag átáramlást sem engedné. Másrészt Kína tudja, hogy Tibet mindig is angolbarát volt, hiszen a századfordulón õk üldözték ki átmenetileg a megszálló kínaiakat. Ezáltal tehát ha függetlenedne, akkor Anglia gazdasági nyomást tudna gyakorolni Kínára, a transzport korlátozások révén.

Szóval erõs gazdasági érdekek vannak itt.
bertino
véletlen, hogy betörte az orrát ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GregSB
Egyébként Kína miért ragaszkodik ennyire Tibethez? Van ott valami elengedhetetlen ásvány, vagy más természeti forrás?

Divergencia
szvsz simán lehet véletlen is
nekem is volt már hasonló

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Fabio Capello
ugyan, csak jó <#kocsog> lesz belõlük... 😄

bertino
remélem a sitten verik szintén szarrá õket.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

whiskeyman
remélem a sitten döglenek meg

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gz8
Két évet lehet kapni, ha alkesz is vagy. Tök király. :-x

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

banok
jól megszivatnák a várost az biztos.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

PíszLávJuniti
kepper