Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
- A média ízekre szedi, rasszizmust kiált
- Jön a 20-30 tagú família és fizikailag is elintézik.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
pedig én úgy tudtam, hogy a cigóknál ez még elég erõs dolog. Nem hiszem, hogy egy másik indiánnal megcsinálta volna.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És nyilatkozott róla az igazgató, hogy néha milyen jó gyerek tud lenni, néha meg milyen rossz ...
A medve nem játék.
hirado.hu-n ott a videó, sztem elég egyértelmû.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
csak ugye szúrkálásból szinte minden napra hétre jut 1 azzal nem foglalkozik a média.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A medve nem játék.
persze tisztelet a kivételnek
aztán meg megy a sírás,hogy véletlenül sült el a fegyver
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mikor én anno házasodtam, én se hittem el az öreg szaki kollégáknak, mikor ugrattak azzal hogy mekkore hibát követtek el, meg vége a jó világomnak, stb 😊 Akkor még csak mosolyog ezekre az ember 😊
ez hatalmas erény, annak ellenére, hogy ez a mostani fogyasztásorientált, álindividualizmust hirdetõ világ egyre inkább azt próbálja sugallni, hogy nem az...
na jó, azért nemakarok túlságosan álszentnek tûnni: a punci jó 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"