Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább arról kéne népszavazást tartani h deportáljuk õket vagy ne...

guardian hero
De az a vicc, hogy még feljelentést se mert tenni senki, pedig ha 16 éves akkor már büntethetõ lenne a mocskos kis takony, nem? A rendõrség meg mi a faszért nem indít hivatalból eljárást az egész család ellen, ha már az egész ország errõl beszél...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Én egy cigánygettó közepén élek, és bizton állíthatom, hogy ezek a primitív lények nem tisztelnek senkit és semmit, a saját idõs példányaikat sem. Mondjuk azokban speciel nincs is semmi tiszteletreméltó.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987
Ja, én is, csak aztán a tanárnak nem lenne könnyû a dolga, mert
- A média ízekre szedi, rasszizmust kiált
- Jön a 20-30 tagú família és fizikailag is elintézik.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sadist
Persze, mert az jobb esetben bucira veri a fejét, rosszabb esetben meg leszúrja. Tudja, hogy ha a magyart baszogatja azért õt úgysem büntetik meg, és nincs semmi következménye annak, hogy néha beszól a tanárnak, vagy netán fizikailag bántalmazza is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"mint pl. tiszteljük az idõsebbeket"

pedig én úgy tudtam, hogy a cigóknál ez még elég erõs dolog. Nem hiszem, hogy egy másik indiánnal megcsinálta volna.

desigo
kis görény
elõbb utóbb lesz felvétel tanárgyilkosságról is...
Sadist
Úgy, hogy semmi erkölcsi nevelést nem kapott soha, mint pl. tiszteljük az idõsebbeket, ne pofázzunk vissza a tanárnak, ne verekedjünk, stb. Olyan szívesen végignéztem volna, ahogy a tanár szétver a fején egy méterrudat, vagy sorbaköti a kettõhúszra, demonstrálva a elektromos váltóáram fiziológiai hatásait.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hogy tudta ezt megcsinálni egy kvázi öregúrral az állatja?

Sadist
De az "osztály" többi tagja is megérdemelne egy alapos korbácsolást, egyik sem próbálta visszafogni azt a szardarabot.

Sadist
tarkólövés

Bandee1987
Ja meg színjátszó szakkörbe jár....Na ne röhögtessenek. Nem tagja még esetleg valamilyen exkluzív golfklubnak?

Bandee1987

link?

Bandee1987
Mind1, lényeg, hogy egy tetves cigánykölyök fenyegette a tanárt, ütögette, és ezt felvették videóra. Az egész hol máshol, mint Józsefvárosban zajlott. A fórumlakók egy részével pedig szerintem egyetérthetünk, hogy az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
koszos, büdös cigányfajzatokat ki kéne írtani, vagy legalábbis elküldeni Szibériába egy kis átnevelésre. Az elõzõ mondatomtól pedig elhatárolódom, mert rasszista, fúj, meg minden...<#ravasz1>

a.carkey
Nem tûnt annak amire gondolsz ...

A medve nem játék.

Bandee1987
uccsó 8 komment közül pár errõl szól.

a.carkey
Láttátok a mobilvideót a kis 16 éves suttyóról aki verte a tanárát?
És nyilatkozott róla az igazgató, hogy néha milyen jó gyerek tud lenni, néha meg milyen rossz ...

A medve nem játék.

Bandee1987
hát lehet benne valami 😊

hirado.hu-n ott a videó, sztem elég egyértelmû.

SHADOWEYES7
gyilkos és öngyilkos utóbb kiderült........

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

0Fritz0
Azért megy biztosra. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

guardian hero
Úriember biztosra nem fogad.

GregSB
Nem minden alkesz vadász... de minden vadász alkesz 😄

Bandee1987
Mennyiben fogadunk, hogy egy bizonyos etnikum tagja volt a kölyök?

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
na de egy alkesz bolond (mert lássuk be nem normális állapot leölni az asszonyt aztán magunkat) ugyanúgy leszúrhatja agyon verheti, nem? tehát az ég világon semmi összefüggés nincs.

csak ugye szúrkálásból szinte minden napra hétre jut 1 azzal nem foglalkozik a média.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
35 kilós létére,hogy tud így kiugrani?

még pár kép
a.carkey

A medve nem játék.

desigo
nah akiket én ismerek vadászokat annak nagy százaléka full alkesz
persze tisztelet a kivételnek

aztán meg megy a sírás,hogy véletlenül sült el a fegyver
Punker
miért is? szerinted hány családon belüli erõszakot követnek el fegyverrel, és hányat konyhakéssel, ásóval stb? hülyeségeket nem kell beszélni.....

desigo
milyen papírköteg az ami kisiklat egy villamost
lol
desigo
ezekkel a vadászokkal folyton csak a baj van...
Sadist
Tagelõs kis szardarabok. Ott helyben kéne lenyalatni vele.

a.carkey
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
csak elérte a célját

nyugodjon békében ...
Nem lehetett neki könnyû.

GregSB
desigo
halál és vetélés

mi folyhat itt a háttérben <#wow2>
desigo
lehet is ráterhelni az illetéktartozást rögtön a frissen vásárolt lakásra xD
Mi még csak 8-nál tartunk, de volt már párszor téma 😊
Még szép, hogy szóba hozza 12 év után.. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Félsz hogy olvassa az asszony, és még szóba hozza mi?😄
Ne általánosíts.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
Egy punci jó, több punci mégjobb 😊

Mindenki ezt mondja. Aztán pár év házasság után jön a ráébredés, hogy ez csak álszent okoskodás, nem több.

Mikor én anno házasodtam, én se hittem el az öreg szaki kollégáknak, mikor ugrattak azzal hogy mekkore hibát követtek el, meg vége a jó világomnak, stb 😊 Akkor még csak mosolyog ezekre az ember 😊
joebacsi
az embert többek között az különbözteti meg az állattól, hogy képes felülkerekedni az ösztönein...
ez hatalmas erény, annak ellenére, hogy ez a mostani fogyasztásorientált, álindividualizmust hirdetõ világ egyre inkább azt próbálja sugallni, hogy nem az...

na jó, azért nemakarok túlságosan álszentnek tûnni: a punci jó 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
javaslom próbáld ki a nõi fodrászokat, ott elvileg nincs kockázat 😊
én is olyanhoz járok, aki nyugodtan csapkodhatná 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"