Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
remélhetõleg ennyire nem keményítenek be a kamionosok...

katt
desigo
saját autóval ment rabolni omg
AdASdASdASAS
Fabio Capello
ez nagyon kemény 😄 a hülyéi... A második se rossz, de ezt nem ûberelik 😄

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

0Fritz0
Ez van, akkor marad a sikkasztás. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

lol. Aki meg 40 millát sikkaszt kap 1 év felfüggesztettet...

A srác megcsinálta. Pénz, nõk, világhír... mindezt 15 évesen. :-)

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987

PíszLávJuniti
Nálunk óriás helikopterek járnak, gondolom a nato radarhoz

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Az amcsik felügyelik, hogy a Rajna vidéke még mindig demilitarizált legyen német szempontból ?😮

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

joebacsi
itthon is szoktak ilyet játszani a huszonkilencesek, azok szebbek <#duhos2>
(gripent még nem láttam)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ott van egy baszottnagy légierõ támaszpont. Kb 10 éve voltam kint pár hétig Ludwigshafenben. Élmény volt amikor B52-esek húztak el a házunk fölött 😊 Nameg amikor F15-ösök kötelékben kb 50 méterrel a házak felett... a gyerekek hanyattestek a játszótéren mindig 😄
0Fritz0
Ezt a kérdést fel lehetne tenni a Föld összes országát felsorolva. 😊

(Amcsi bázis van ott is)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PíszLávJuniti
amcsi katona mit keres németorsszágban?

bertino
😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GregSB
Elképzelem ahogy egy alabamai farmer hallja ezt a hírt a rádióban / TV-ben, köp egyet majd megjegyzi: "Már megint ezek a rohatt nácik!" 😄

joebacsi
amcsi katona...azért legalább 1 embert illett volna lelõnie, milyen katona az ilyen...csak úgy ingyen adta a bõrét a rendõröknek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

joebacsi
ne bántsátok már, ilyen beszélõkével még akár hadügyminiszter is lehet belõle a tapasztalatok alapján 😄D

Punker
gyárilag elmaradott verzió + hülyére is van verve mint minden bokszoló.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
Õ amúgy szellemileg sérült, vagy ez default verbális kifejezésmód?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi
ugyanazt, amit erre, vagy erre

GregSB
Azért kíváncsi vagyok, hogyha úgy hozná a sors hogy kimenne az olimpiára, és csúnyán elverne mindenkit, akkor mit nyilatkoznának a "nem vagyok rasszsta de a cigányokat útálom" emberkék 😄DDDDD

desigo
na végre valakire büszkék lehetünk <#zavart2>
joebacsi
ütnie kell jól, nem beszélni 😊

SHADOWEYES7
Kis beszédhiba<#idiota>

SHADOWEYES7

joebacsi
õõ sztem egy rettentõ rusnya mûpicsa elbaszott erkölcsi értékrendekkel, de ettõl függetlenül nem hülye, csak tisztában van vele, hogy egy hülye szõke kurván szeretnek az emberek leginkább csámcsogni, és bevállalta, hogy ezt testesíti meg 😊

katt

Bandee1987
Egy biztos: Nála nagyobb kurvát még nem látott a Föld.

banok
ne a farkad alapján ítélj.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

5c0rp330n
jah. sokkal hülyébb...

joebacsi
no ez meg tipikus kamuhír 😊
ez az annácska pedig pont nem annyira hülye, mint amennyire beállítják

Fabio Capello
Hülye szõke...

Állítólag öt év börtön vár rá, sztem idegösszeroppanást fog kapni de nagyongyorsan...

guardian hero
Engem nem érdekel hogy akarják beállítani, egyszerûen többször elõfordult már, hogy megakadt a fülem egy-egy igazán értelmes megnyilvánulásán, és ezt kevés médiaszereplõ mondhatja el magáról. Azt meg nem mondtam, hogy zseni lenne.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

w77d
Hidd el Bea sem egy agyzseni! a média akarja így beállítani, de sokszor elárulta már magát!

Sadist
"Azt követõen Gáspár Bea tanárnõ szeretett volna lenni, de abban a pályában nem annyira a tanítás öröme érdekelte volna, hanem a nyári szünidõ."

Hol is van az értelem? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

guardian hero
Azért azt el kell ismerni, hogy ez a nõ 100x értelmesebb az uránál, és 10x az átlag médiakurváknál. Persze ez még mindig nem túl nagy szó...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Új fogalmat tanultunk: Médiafeleség. Vagy médiaféleség?

PíszLávJuniti
Persze ha indo származék ribit szerepeltetsz, akkor mindegy, megvan annyibõl amit elinnék 😄D

Sadist
Akkor lehetõleg csak akkor halj meg, ha már legalább nullszaldós 😄

PíszLávJuniti
Ok, de jelenleg, te jönnél ki minuszba 😊

Sadist
Ha meghalsz és minden vagyonodat rám hagyod, akkor fizetek neked a temetésedre egy sztriptíztáncosnõt 😊

PíszLávJuniti
miért nincsenek ilyen rokonaim<#idiota>

PíszLávJuniti
😄DDD
"ránõtt a vécére" ilyen tényleg nincs 😊

joebacsi
jelige: "természetesség" 😊