Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
felsõbbrendûek vagyunk 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Önmagukat kúrálják a fõemlõsök

Ha valaki ezek után azt mondja, hogy felsõbbrendûek vagyunk, az dobálja továbbra is a tablettákat...

M@TriX
Ez + Ez = Az 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

joebacsi
ez most a feri vagy az ágica? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

M@TriX
na próbálom egy kicsit enyhíteni így már jobb?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

joebacsi
belpol szar <#levele>

Ferenc maga alatt vágja a fát.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tekurvaélet <#gonosz2>

PíszLávJuniti
nem hiába van az "orosz medve" elnevezés

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ennek azért több köze volt az édesanyja iránti aggódáshoz, mint a bõrszínhez.

Punker
Gyöngyösi orvos verésért

a doktornõ felmondott, a cigány megint megúszta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

M@TriX
a bulvár sem sokkal jobb, de azért az nem sámli, hogy Gyõzike simán be is ismeri.

remélem harapnak majd a gyermekvédelmisek.

Inkább foglalkozzunk ezzel vagy ezzel, sokkal viccesebb. 😊

Jaj, mi lesz ebbõl...

M@TriX
Kirúgták Horváth Ágnest

Még úgy hallottam, hogy hétvégén kiálltak mellette, úgy tûnik mára már meggondolták magukat.

Szegényke, valoyn mit rak majd a széfjeibe ezek után? 😉

Mondjuk ezzel szerintem nem oldják meg a gondot, nem akarok itt vitát gerjeszteni, de mindig elcsesznek valamit aztán kidobnak valakit, helyére egy másik okos aki ugyan azt folytatja... 😉

bertino
kicsit vicces, jaja
csori macik 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GregSB
Ok, már leesett...

Jegesmedvékkel háborúznak az orosz katonák

A Jeges-tengernél a túlszaporodott jegesmedve-populáció már a helybéli óvodát ostromolja. Moszkva nem engedélyezi, hogy a medvékre lõjenek.

O.o

banok
nézegessétek még azt a képet...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

REALista
És mit kell nézni?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

GregSB
Én nem értem, mi ezzel a reklámmal a baj? <#fejvakaras>

Csak az a baj, hogy a hit egyfajta pótcselekvést jelent az egyszerû embereknek, mert majd Isten úgyis...
Szóval aki keményen vallásos körökben nõ fel, annak sokkal nagyobb az esélye rá hogy dilis lesz, mert minden felvilágosult nézettõl "megvédik" õt.
"egyszerûen szellemileg sérültek" <- itt a lényeg

Nem a hittel van soha a baj hanem a lökött emberekkel akik az õrületüket a "hiten" keresztül élik meg, ha egy pszichopata a kutyája parancsára kinyír 50 embert akkor kezdjük utálni a kutyákat?
Persze hogy nem.

normális ember + hit = normális hívõ
dilis ember + hit (vagy akármi más) = dilis hívõ (vagy akármi más)

Match
Abszolút egyetértek.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

5c0rp330n
ez kb olyan mint amikor megtagadták a vérátömlesztést a vallásuk miatt. jó dolog a hit, de ha az ép ész hiányzik belõle, akkor inkább ne higyjen semmiben és senkiben.

Match
Imádkoztak orvos helyett

Nem tudom mit mondjak...mindig is gyûlöltem az egyházat, de a hitet/vallást nem, viszont a fanatikusokat igen. Ezek azt állítják, hogy nem fanatikusok...akkor egyszerûen szellemileg sérültek, akiknek segítségre lenne/lett volna (most már úgyis mindegy) szükségük.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

bertino
sebaj 😉

Lehet hogy bennem van a hiba de én nem igazán látom mi ebben a vicces. <#fejvakaras>

5c0rp330n
gondolom ez nem arra akart volna menni, amire ment, mert nem sok köze van hozzá, sokkal inkább erre: #6521.
gondolom azon akadtál fent, hogy azt írtam, hogy a pénz jobb helyre is mehetett volna. nyílvánvalóan nem arra gondoltam, hogy a reklámra adott pénz mehetett volna a koraszülött mentõszolgálatnak, nem szó szerint kell értelmezni, és nem is ez volt a lényeg, nemtom hogy miért kell egy ilyenen kiakadni és a mondandóm egy kiragadott részébe belekötni amikor az egészet elolvasva te is láthattad volna, hogy mit akartam mondani. zárójelben jegyzem meg, hogy mint reklámra adott pénz is kevesebb rosszabb helyre mehetett volna, mint a tévékettõ jóbanrosszbanjába. a lényeg itt az akart lenni, hogy míg egy ilyen támogatást sikerül megszerezni, a hatszáz másikból semmi sem sikerül, amikor azok tényleg hasznosak lennének. vannak támogatások mindenféle fejlesztésre, úgy van kitalálva, hogy az olyan országok, mint mi, fel tudjunk zárkózni. nem sok haszontalanabb pályázatot kaphattunk volna meg, mint ezt a reklámosat és nem sok szarabb helyre mehetett volna a pénz, ahova ment. errõl beszéltem. ennek az országnak másra sincs szüksége, mint hogy 200 millióval támogassanak egy olyan primitív nézetlen szart, ami önmagában nem éri meg annak a pénznek az ezredrészét.
ez lett volna a lényeg.

bertino
http://itcafe.hu/hir/bepalizta_a_kommandosokat_harom_evet_ulhet.html

"A hátsó kertbõl érkezõ zajra felfigyelõ családapa szerettei védelmében kést ragadott, csakhogy az ajtót kinyitva nem besurranó tolvajjal, hanem tucatnyi álarcos, géppisztollyal felfegyverkezett rendõrrel kellett farkasszemet néznie."

aahhahahahaaa 😄DDDDDDDDDDDDDD

"A tanárnõ nem tudodtt magyarul" no omment. Tudjon, vagy monnyon le. 😊

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Ma az indexre bekerült egy cikk, ezzel a "reklámmal" (nem tudom marad-e még, de gondoltam érdemes megnézni):

Gratula érte!

Amúgy ez az eredeti:
Kórházban lövöldözött egy nyugdíjas pedagógus

A medve nem játék.

Már többször megfogadtam, hogy nem olvasok blikket még neten sem, de az ilyen gyöngyszemekért érdemes! 😄

Ha tényleg józan volt, akkor szimplán hülye.

MEg az, hogy a buszok levegõvel mennek. 😊

joebacsi
amit hálistennek tökéletesen kompenzál a vállalat gazdaságos mûködése, innovatív felfogása, illetve az, hogy a pályázatok nagyrésze tökéletes versenyhelyzetet teremt, és egyáltalán nincsenek elõre lezsírozva 😄

A BKV-nek eddig sem túl sok haszna volt abból, hogy igénybevették a szolgáltatásait. Három emberbõl egy potyázik...

desigo
Pár milliárdot spórol a BKV, 14-20-at bukik a gazdaság

plusz az emberek inkább autóba fognak ülni tömegközlekedés helyett...
Mekkora idióta szöveg... és szerintem még komolyan is gondoltad, igaz?

1+1 azért megy? Szerinted ha az EU direkt látásmód fejlesztési célokra, magyarán REKLÁMRA ad pályázati pénzeket a tagállamoknak, akkor azt nem mindegy mire költi el az állam, közhasznú hirdetés formára, vagy szappanoperában elhangzó okosságokra, amit legalább néz is a sok birka?

Vagy szerinted hogyan hozzák össze, hogy egy ilyen célra szánt eu-s támogatást a gyermekmentõ alapítvány kapjon meg? Reklám lesz a mentõkön? 😄 Biztos ez is a kormány hibája, persze...

Hihetetlen, micsoda bugyuta belemagyarázásokat ki tudnak találni emberek.

(mindamellett, hogy a gyermekmentõ alapítvány fenntartására IS meg kellene találni a forrást, csak ugye ez kurvára nem egy lapra tartozik)
desigo
desigo
biztos látta,hogy a kertészek Honda kistraktorral nyomták 😊
De miért pont Honda? 😄

Demokrácia=)

lásd a south park idevonatkozó részét.

Mr_no_NaMe
Úgylátszik most ez az új divat. Csesszünk szét más ember mûvét és csináljunk bohócot a régi nagyjainkból ha már úgyis unatkozunk. Holnap a hõsök terére mennek kalapáccsal??
Balf*szok..
"Molnár Anikó meg van gyõzõdve arról, hogy az emberek hetven százaléka szívesen cserélne vele"

És, mióta kezelikezzel a kényszerképzettel?

Újabb "elhasznált, majd eldobott" médiasztár. Egy kicsit agyára ment a népszerûség.

desigo
Zárt osztályra szállították BB Évit!

ASdAsdasdasdsd
hol vannak ilyenkor a kislányok akik ott sikoltottak a villa elõtt érte...
Bandee1987
egész jó mellei vannak/voltak. Bár már a fene se tudja hányszor lett átmûtve 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!