Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem is szánalmas ami itt folyik. most legalább borult a bili, és foglalkoznak az oktatással, amit eddig csak szétzilálniuk sikerült..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
addig nem lehet kitenni, amíg nincs meg a fogadó intézmény.
ha jól sejtem
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
veszélyezteti a társait,tanárait
ehhez minek bíróság?
vágnám ki a rákba...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
szerintem hasonló jövõbelátó gondolkodása lehet ezeknek a fejeseknek.
Ez szerintem csak megélhetési hülyegyerekek mûve... Vitték vasba,vagy brahiból rongáltak, mert errõl jókat lehet hencegni a "tesók" elõtt.
Valahogy megértem, hogy valaki Antall Józsefet nem szereti, úgy érzi jobb lett volna nélküle az õ élete, és leönti piros festékkel a szobrát. Elgondolkodtató az is ha valaki János bá sírjából lopja ki a koponyát, mert úgy érzi, ha nincs Kádár, az õ élete jobb lett volna. De kinek ártott Szent István? Taplója nem gondolkodik el, hogy ha István nincs - és láttuk mi volt hosszú ideig míg nem volt Magyarországon normális király - mi lenne ma most õ? Egyáltalán hol élne? Minek tesz ilyet? Vagy õ Koppány leszármazottja?
A medve nem játék.
nem tudom jo helyen kerdezoskodok e csak jobbat nemigen talaltam. Nah szoval keredes a kovetkezo: Valaki iden erettsegizik informatikabol kozepszinten? ha igen m, megvannak neki kidolgozva a szobeli tetelek ? 8-) ha igen akkor legyszi egy emailt irjon... szugsegem lenne rajuk meg majus elott 😄 Email: [email protected]
koszi
Amúgy hiába akarsz a népszavazásra kilyukadni, mert nem attól van válság, válság kurvarég óta van.
Ez már tényleg felháborító! Ez már nem politikai ügy, itt koraszülöttekrõl van szó, könyörgöm...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
kicsit jobb helyre is mehetett volna a pénz. minden eu-s pályázatot elkúrunk, egy ilyet meg megnyerünk. <#taps>#taps>
164 percért... elmennek a jó édes .......
Idiótaságra mindig van pénz 😞
Összejött.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Pedig lényegében csak annyi a különbség, hogy a görögöknek még voltak isteneik.
És azok is akarnak olimpiát...
De azért örülök ha lesz 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"