Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
akkor nevelõintézetbe kerül, meg speciális iskolába

szerintem is szánalmas ami itt folyik. most legalább borult a bili, és foglalkoznak az oktatással, amit eddig csak szétzilálniuk sikerült..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

desigo
engem annó 10-ed ennyiért kibasztak a suliból és már a rendszerváltás után voltunk.

desigo
ha netán leszúr valakit akkor mi lesz?
nem büntethetõ,tanköteles

másnap mehet suliba?
PíszLávJuniti
tanköteles még
addig nem lehet kitenni, amíg nincs meg a fogadó intézmény.
ha jól sejtem

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

desigo
desigo
milyen már,hogy nem lehet kizárni?
veszélyezteti a társait,tanárait
ehhez minek bíróság?
vágnám ki a rákba...
Bandee1987
Jó, csak ne keverd a koraszülötteket mentõ alapítványt a sok romavédõ alapítvány közé, teljesen más kategória. Erre szükség van. Azokra nincs.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

5c0rp330n
ez az alapítvány nem hiszem, hogy azok közé tartozna, amelyikekrõl te beszélsz

Nem ez a probléma. Lassan több alapítvány van, mint koraszülött. Az alapítványoknak ugyanis nem kell tételesen elszámolniuk az adományokkal...

Bandee1987

5c0rp330n
igazuk van, végülis mi a francnak koraszülütt-mentõ szolgálat? úgyis olyan sokan vagyunk és gyarapszunk, mint tudjuk. kit érdekel, hogy hányan leszünk 20 év múlva, nem? mi haszna abból az államnak, ha sokan születnek? <#wow3>
szerintem hasonló jövõbelátó gondolkodása lehet ezeknek a fejeseknek.

Nem, az csak a demokráciákhoz jár. A királyságban õ lenne az elsõ, aki egy fejjel alacsonyabb lesz...

Bandee1987
Elképzeltem, hogy ha István idejében is lett volna kisebbségi obudsmann 😊))))))

István idején még rend volt. Nem azért, mert 600.000 fõ volt a magyarok összlétszáma, hanem azért, mert betartatta a törvényeket: egy tyúk ellopásáért is levágták a tolvaj kezét...

Ez szerintem csak megélhetési hülyegyerekek mûve... Vitték vasba,vagy brahiból rongáltak, mert errõl jókat lehet hencegni a "tesók" elõtt.

Bandee1987
De ez nem bronzból készült vagy olyan anyagból, amit el lehet adni a méh-ben.

Bandee1987
Lehet vandál fiatalok voltak. Simán elképzelhetõ.

desigo
Kiskörén nézz körül milyen emberek élnek
ennyi...
a.carkey
Kitörték a keresztet Szent István kezébõl

Valahogy megértem, hogy valaki Antall Józsefet nem szereti, úgy érzi jobb lett volna nélküle az õ élete, és leönti piros festékkel a szobrát. Elgondolkodtató az is ha valaki János bá sírjából lopja ki a koponyát, mert úgy érzi, ha nincs Kádár, az õ élete jobb lett volna. De kinek ártott Szent István? Taplója nem gondolkodik el, hogy ha István nincs - és láttuk mi volt hosszú ideig míg nem volt Magyarországon normális király - mi lenne ma most õ? Egyáltalán hol élne? Minek tesz ilyet? Vagy õ Koppány leszármazottja?

A medve nem játék.

Bandee1987
emelt info tételeim vannak csak. De ha érdekel, átküldöm hétvége folyamán (sry, most digittech zh-ra készülök azért nem, mert ki kéne még keresni)

Fabio Capello
hali, nagyon eltévedtél. Keresd az érettségi topikot, de a legjobb ha magad csinálod, szia

Hali,

nem tudom jo helyen kerdezoskodok e csak jobbat nemigen talaltam. Nah szoval keredes a kovetkezo: Valaki iden erettsegizik informatikabol kozepszinten? ha igen m, megvannak neki kidolgozva a szobeli tetelek ? 8-) ha igen akkor legyszi egy emailt irjon... szugsegem lenne rajuk meg majus elott 😄 Email: [email protected]
koszi
Bandee1987
De azért 200 millió forint állami támogatás van erre a sorozatra, ami nagyon megnyugtató...(Ez mondjuk úgy egy jó évig biztosan fedezte volna az alapítványt)

Amúgy hiába akarsz a népszavazásra kilyukadni, mert nem attól van válság, válság kurvarég óta van.

Fabio Capello
Gratulálok nekik, csak így tovább... Ezek aztán tudják hogy kell elbaszni mindent...

Ez már nem "tolerancia" kérdése hanem nyílt õrület, hihetetlen...

Mindenki csak kér, adni senki nem akar. Mi lesz ebbõl? Válság.

Bandee1987
Nem inkább nekik kéne utalni a pénzt?

Ez már tényleg felháborító! Ez már nem politikai ügy, itt koraszülöttekrõl van szó, könyörgöm...

az év büntije

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

desigo
1 millió iq fighter keménymag 😊
5c0rp330n
1 percért több, mint 1,2milliót kapnak, amikor a lakosság 10 százaléka nézi? (bár az a 10% is nagyon sok, 1 millió ember nézné? <#wow3>)
kicsit jobb helyre is mehetett volna a pénz. minden eu-s pályázatot elkúrunk, egy ilyet meg megnyerünk. <#taps>

Mióta Gyõzike Salgótarján jószolgálati nagykövete lett, én már nem akadok fel ilyeneken.

desigo
200 milliós állami támogatást kap a Jóban-rosszban

164 percért... elmennek a jó édes .......

Idiótaságra mindig van pénz 😞
Fabio Capello
na ezt nemár... :S

bertino
omg :S

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadist
"Észak-kelet Kínában legalább 25 ember meghalt, amikor látványosan megpróbáltak megsemmisíteni 904 láda lejárt szavatosságú petárdát."

Összejött.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aláírásodban kinek köszönsz és mit?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

De, csak nem görög isten. Made in China.

PíszLávJuniti
miért, mao nem isten?😊

Most pont fordítva: a háború idejére felfüggesztik az olimpiát.

Pedig lényegében csak annyi a különbség, hogy a görögöknek még voltak isteneik.

PíszLávJuniti
régen ugye az olimpia idejére még a háborúkat is felfüggesztették :C

Nem kell olyan messzire menni... nézd meg pl. a magyarokat, azok is ezt csinálják, csak kicsiben.
És azok is akarnak olimpiát...

Fabio Capello
Azokra a kínaiakra gondolunk, aki momentán a saját népet irtja? <#fejvakaras> Olipmiát félretéve, szánalom ami ott folyik, és részemrõl mélyen elítélendõ.

De azért örülök ha lesz 😊

Nyugi ,olimpia biztos, hogy lesz. Egymilliárd kínai van, csak kitalálnak valamit.

Fabio Capello
kérdés, lesz e egyáltalán olimpia, több ország is bojkottra készül a tibeti helyzet miatt, sok helyen hallottam, hogy nagyon sok ország fenyegetõzik azzal, hogy nem küldi el a kontingensét. Amúgy már amikor kiderült hogy pekingben lesz az olimpia, akkor sem tartottam jó ötletnek, a sportolók meg fognak fulladni abban a gyönyörûszép tiszta pekingi levegõben....

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
szerencsétlen

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kizsebelte a rendõrt

Van még min röhögni. 😊