Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ez zsír, köszi a linket <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"1500 magyarországi válaszadó több, mint 60 százalékával már elõfordult"

Magyarország olyan ország, ahol ha megkérdeznek 1500 embert, hogy látott-e már ufót, akkor kijön a "pontos, alapos statisztikai hivatal"-nál, hogy 12 milió magyar látott már, ebbõl 8 milliót el is vittek...

Szeretünk háryjancsizni, ez tény. Más országokban viszont a haza érdekében füllentenek, nem ellene.

desigo
desigo
anyuéknak eléggé zsebbenyúlós történet lesz...
a.carkey
gz8
Én a családi körülményeik figyelmen kívül hagyásával elõzetes letartóztatásba helyezném õket...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Upsz, akkor félreértettem.
Talán azért, mert elég kis számban vannak jelen Magyarországon.

Bandee1987
nem, most én az itteni szlovák kisebbségre gondoltam, nem a Szlovákiában lévõ magyar kisebbségre. Tehát pontosan arra, hogy az itteni, magyarországi szlovák kisebbséggel miért nincs probléma?

A Szlovákiai magyarok helyzete más kategória

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ha jobban megfigyeled, róluk is hallasz. Ugyanolyan uszításokat, mint a romák esetében.

Pl. a csaj története (név nem ugrik be), akit azért vertek meg, mert magyarul beszélt.
Megint magmammal példálódzom: Engem miért nem vernek meg a magyar dumáért? Talán az számít, amit mondott, és nem az, hogy milyen nyelven mondta...

Scottt
Nekem is ez ugrott be😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bandee1987
Na, most erre a hírre varjatok gombot 😊

Errõl az a vicc jut az eszembe, amikor a cigány héberül tanul, és a skinhead mondja neki, hogy ne tetézd a bajt, ne tetézd 😄DDDD

Bandee1987
Inkább az ilyen esetek jellemzõek. Nem tudok úgy felmenni az index.hu vagy a hirado.hu vagy akármelyik hírportálra nem tudok felmenni úgy nap-mint-nap, hogy ne hallanék egy olyan típusú hírt, ami összefüggésbe hozható ezekkel. Szlovák kisebbségrõl miért nem hallok ilyet?

desigo
12 éves a lány OMG
Jellemzõ. Odáig süllyedtünk, hogy bármi történik az országban, megy a tippmix arról, hogy kisebbségi-e vagy sem. 😊

Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon már csak Gyõzike nem kisebbségi.

Bandee1987
több dolog is arra utal, hogy kisebbségi:
- Unokáját ejtette teherbe a nagypapa.
- Maga az unoka szellemi fogyatékos, siketnéma volt, ami arra utal valószinüleg, hogy vérfertõzéses kapcsolatból született õ is. (Persze ez csak találgatás, de ha tippmixen lehetne rá fogadni, raknék rá valamennyi pénzt)

A tegnapi Darwin-díjas követõje.

Náluk még lovakkal szántanak traktor helyett.

Üööööööáááááááááááááúúúúúúúúúuuuuuuaaaa

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PíszLávJuniti
zomg
siket-néma, szellemi fogyatékos kislány hogy mondja hogy beleegyezik?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Na, ez du-u-urva.

bertino
pff

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
én is néha elcsodálkozom, hogy néha mekkora egyetértés is tud lenni.

néha meg az az érzésem, hogy csak nekünk csinálják a cirkuszt amúgy meg nagy bratyik 😉 (kenyér kell és cirkusz. igaz lassan kenyér nem lesz, de legalább a cirkusz az marad)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
még az sem kell, az Outlook-odban beállítod, névnek meg emailnek amit akarsz és az lesz a feladónál (persze nem azt mondom,. hogy ez biztonságos, mert a headerben ott vannak az infók, de egy alap juzert ilyesmivel is be lehet palizni.)

nem kell ahhoz feltörni egy mailfiókot. biztos fidesz volt a juzer és narancs a jelszó 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

0Fritz0
Van egy olyan érzésem, hogy ennek a törvények a létrehozásakor a parlamentben ismét megvalósult az a bizonyos instant nagy magyar unió.
Az elfogadása után persze mindenki rögtön magához tért a révületbõl és duzzogva megfogadták, hogy legközelebb csak a képviselõi fizetések emelésénél lesznek hajlandóak együttmûködni a tetvedék másik oldallal.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
Zuschlag még mindig kap fizetést

törvény szerint egy évig járna neki ez az összeg...
a.carkey
Nemrég meg a jelenlegi "törzsfõnök" mailjérõl mentek ki üzenetek.

A medve nem játék.

joebacsi
ha szerver oldalon nincs letiltva, akkor egy egyszerû php scriptel olyan feladó email címet írsz a leveledhez, amit akarsz...pár éve még az ingyenes webszerverekrõl is mûködött 😊

ha megnézed a szpemszûrõdben a leveleket, ott is rengeteg feladója a te mailcímed

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nemrég visszakaptam egy barátomtól egy emailt, amit "én" írtam neki, és elmondtam mindenféle kreténnek, részletesen kitérve anyai ágon lévõ felmenõinek foglalkozására. Az emil valóban az én mailcímemrõl ment, de nem én írtam.

április elseje...ilyenkor használhatatlanná válik a topik😊

GregSB
Nem hiszem hogy nagy hekker tudás kell ehhez (anonym mailerrel már 5 éve is meg lehetett ezt csinálni mindenféle feltörés nélkül), inkább merészség... Bár ha egy kis lepukkant netkávézóból intézték csúcsidõben, ami nincs bekamerázva akkor keresheti õket a rendõrség, megtalálni soha nem fogják õket 😄

Úristen, feltörték az egyik párt email címét!!!

Komolyan, honnan szedik ezt a rengeteg informatikai antitálentumot arrafelé???

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De szerencséjükre ott a Magyar Vizsla, az majd megtalálja a tettest.<#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

desigo
lehet kicsit ramaty állapotban volt a fék ...
Fabio Capello
észlény....

Bandee1987
hajjaj...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy csak a mai eseményekrõl nem is beszélve...

desigo
látod mekkora kánaán van itt xD
Bandee1987

Bandee1987
Abszolút megérdemli.

desigo
na ez nagyon komoly ...
whiskeyman
a betyáját <#wow2>

sztem is megérdemli <#eljen>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Fabio Capello
egyetértek.

GregSB
Gránátra vetette magát egy brit tengerészgyalogos.

"Amikor meglátta, hogy a gránát robbanni fog, rádobta hátizsákját és maga is rávetõdött. Szerencséjére a felszerelése és a golyóálló mellénye annyira letompította a robbanást, hogy neki is csak az orra vére eredt el, a többieknek meg semmi bajuk sem esett.

A februári incidens után elõljárói hõsiessége elismeréseként felterjesztették Crouchert a Viktória keresztre, a legmagasabb brit katonai kitüntetésre, írja a BBC."

Nem semmi, erre nem sok ember képes, megérdemli a kitüntetést.

Punker
"Vasúti kábellopáson kaptak rajta a hétvégén a rendõrök egy 16 és egy 18 éves lányt Baktalórántháza közelében. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a lányok már éppen a mûanyagot égették le a vasúti telefonkábelekrõl, mikor elfogták õket. A vasúti közlekedés biztonsága elleni bûncselekmény miatt indult ellenük eljárás."

hó végére biztos elfogyott a segély.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egy kis érdekesség a sport világából: törött álkapoccsal is gyõzni tudott.

Lecsukták a falu bikáját

PíszLávJuniti: Igen, és azt termesztenék otthonukban, nem a "füvet".

Aspyrin: a félreolvasás gyakran vezethetõ vissza a rejtett gondolatokra. 😊

PíszLávJuniti
mi lenne ha 6 milliárd ember szeretne gyógynövényt legelni?
fél pillanat alatt elfogyna

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Valamiért hirtelen úgy értelmeztem a címet, hogy önmagukat b.sszák a fõemlõsök! 😄DDDdsafg