Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ok, de mondom hogy nem közel van. Most mértem le gúglli earthel: légvonalban 14Km-re van a kórház. Utakat követve tuti megvan 20 km :S

Bandee1987
Jaja, nyugat-európában (pl. franciaország) ilyenek elég gyakran történnek, fõleg amióta Sárközy van hatalmon 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bertino
tévedésben vagy, épp ezt hívják igazi sztrájknak 😊
eddig csak kóstolgatták a dolgot, most ugy néz ki, történni is fog valami, ami nem kis mértékben fog változtatni a közlekedésen és a városon.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
Én a full vezetõséget.

Ja pontosítanék: Csak a buzi szakszervezetes balfaszokat lõném ki a holdra, mert nagyon jól tudom, hogy sok vasutas nem ért egyet a sztrájkkal.

Bandee1987
pl #6688

És ki beszélt a bkv-ról? Én a buzi mávosokat szídtam...

Bandee1987
Én nem, de valaki a szeretteim közül igen, és a BKV-nál szó sincs semmiféle béremelésrõl. Hogy a MÁV-nál mi a helyzet, azt nemtom.

guardian hero
"Biciklihez meg még hûvös van..."

Több mint egy hónapja biciklivel járok melóba, egyáltalán nincs hûvös. Holnap is felülök a bringára, és szarok a világra, felõlem felszámolhatják a BKV-t úgy ahogy van <#hehe>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Máv vagy bkv alkalmazott e vagy?
Amúgy én a mávról beszéltem. A mávosok követelései:
"A szakszervezet eredetileg, a sztrájkot megelõzõen két követelést fogalmazott meg. Egyfelõl 10 százalékos pótlék kifizetését követelték a MÁV-tól kiszervezett munkavállalóknak részére a megajánlott 6,9 százalékos bérfejlesztés mellett, valamint minden vasúti dolgozónak nettó 250 ezer forintot a MÁV Cargo privatizációs bevételébõl."

Bandee1987
A mávosok meg lehet, hogy béremelésért sztrájkolnak, de én most a BKV-sok helyzetét próbáltam tisztázni.

Bandee1987
A sok idióta f*szkalapnak üzenem: SZÓ SINCS BÉREMELÉSRÕL
A következõrõl van szó:
"BKV szakszervezetei azt követelik, hogy a BKV vonja vissza pénteken bemutatott paraméterkönyvet (amely mintegy 4 százalékos teljesítmény-csökkenést irányoz elõ), mondjon le a 2008-ra tervezett 300 fõs létszámleépítésrõl, és a cég, a fõváros vagy a kormány adjon írásos garanciát arról, hogy megoldja a közlekedési vállalat pénzügyi problémáit."

Tehát a létszámleépítés ellen és a járatritkítás ellen tiltakoznak!!! (Amely a ti érdeketek is, feltéve hogy 30 perc helyett nem akartok 45 percet várakozni)

w77d
úgytudom a metró sem jár holnap

Legalább a metro járni fog?

btw a jó kurva anyjukat, egy 2 milliós város megbénítása már nem sztrájk hanem annál jóval több.

Bandee1987
Viszont ezután a sztrájk után (máv+bkv) kétszer is meggondolják a vezetõk, hogy kockáztassanak e még egy ilyet, vagy adják meg a követeléseket.

bertino
épp azért tehetik meg, mert viszonylag jobban keresnek...

5c0rp330n
mondjuk ezt, hogy lesz sztrájk még mindig nagyobbra értékelem, mint amit korábban csináltak, hogy mindig fenyegetõztek vele aztán az utolsó pillanatban csak megállapodtak. ha már fenyegetõznek, legyen annyi vér a pucájukban, hogy meg is csinálják. persze ez még így is nagyon rossz, hiszen, ezzel nem mással basznak ki a legjobban, mint a szerencsétlen pesti munkábajáró emberekkel..

Fabio Capello
sajnos én rá vagyok kényszerülve a mávozásra, kül. nem jutok haza 😄

Leszophatnak a mávosok mi a faszért sztrájkolnak? Én is sztrájkolhatnék, hogy emeljék meg a fizetésemet, csak engem másnap kibasznának ezek a tetvek meg mindent megtehetnek. Mellé meg flegma buzik is. Így is többet keresnek mint az átlag... áááááh szánalom. Már 1 éve elég ritkán járok vonattal, de akkor is felbasz, hogy bármit megtehetnek. Én azt csinálnám, hogy a rengeteg munkanélkülit titokba kiképezném mozdonyvezetõnek, meg kalauznak, meg aminek kell és a következõ sztrájknál kirúgnám ezt a sok faszt. Utána majd sztrájkolhatnak, hogy nincs munka.

PíszLávJuniti
hehe
egyszer kidurran a vízfej 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

banok
nekem munkába kéne mennem. gyalog 1 óra. jó lesz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

GregSB
Délután 1-ig tart a sztárjk nem?

Jó nagy szívás, nekem 11-re kell kórházba menni, ami a város másik felén van ahhoz képest ahol lakom :S

Kocsival nekiindulni viszont = az öngyilkossággal, azok is elõ fogják venni a kocsijukat akik egyébként hétköznap BKV-znak. Biciklihez meg még hûvös van...

Fákk.

Fabio Capello
Megértem... Engem a mávosok jobban aggasztanak, de ha el is csípek egy vonatot, hogyazistenbe jutok hazavajon?

bertino
sztem kb. most ezen fél budapest gondolkodik.

5c0rp330n
hogy fogok holnap bemenni? <#rinya>

Fabio Capello
5c0rp330n
ez már biztos?

toysoldier
jee 😄
nincsen hnap suli akkor <#pias>

köszi ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
bkv+máv sztrájk

toysoldier
most akkor holnap lesz bkv sztrájk?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
tudom mirõl beszélsz.

p*csába a vasutasokkal már, eddig támogattam õket, de már kezd egy kicsit idegesítõ lenni, hogy mindig akkor sztrájkolnak amikor nekem történetesen vonatra kellene ülnöm.

a.carkey
Plusz a nem jogtiszta szoftvereket is 😊
Mit lol, ha megtalálják a gépeken a többi rajzaikról készült képeket akkor azt is a nyakukba varrják.

PíszLávJuniti
számítógépeket foglaltak le?
lol

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Szeryzni fogják a börtönben 😉

Most kell azt mondani, hogy az argentínok mondjanak le? 😊

desigo
desigo
Argentínában kábítószerrel vettek õrizetbe egy magyart

laza 4 kiló kokó miatt ülhet pár évet...
89
<#idiota><#nevetes2>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Bandee1987
itthon ilyen sohasem lesz.

Semmi baja nem volt. Általában oda sem nézek, mikor kibontom csak belenyomom a kanalat és már eszem is. Itt megkaptam az isteni jelet 😉

desigo
Szabadlábon kertészkedik a gereblyés gyilkos

lassan a gyilkosok semmit se kapnak...
Lehet, hogy az volt a bifidus essensis😊)

desigo
nem volt sérülve a teteje?
off
Én is hasonlóképp jártam 😊
on

guardian hero
Én nemrég vettem Milli krémtúrót, kinyitottam, nagy zöld penész tenyészett rajta. Megnéztem a lejárati dátumot, még igen messze volt. Természetesen hûtõben volt tartva...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero