Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
ezt te sem gondolod komolyan...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Fabio Capello
hühühûûûûû lesz ám szegeden egyetemistalázadás 😄DD

na igen.szóval az alkohol hatására a közbiztonság nem éppen a legjobb ez a legfõbb bajom.igazság szerint egy szesz tilalom lenne célravezetõ.most lehet azt mondani hogy úgysem sikerülne stb,de merem állítani a közbiztonság javulna mert ha még illegális árusítás meg is lenne nem történe utcán való részegjárás...

bertino
azokat mindenki.
én majd egy éve vagyok pesten, de miskolchoz képest itt 6x annyi van, mint ott volt... éjjel a buszra alig merek szállni melo után.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ne ijedj meg,sehol sem tartják be.de igazság szerint tényleg jó intézkedés lenne ha be is tartanák.utálom a részeges alkoholista bajkeverõket.

GregSB
Ez a 21 éves korhatár a legnagyobb hülyeség. Egyetemisták/fõsulisok ne igyanak 3 évig? Amikor az elsõ 1-2 év általában legtöbb helyen errõl szól? (pláne gólyatábor)

Nevetséges, mint ahogy az is ahogy az USAban is erõltetik ezt. 18 évesen mehetsz embert ölni Irakba, de nem guríthatsz le egy korsó sört. Ez hol reális?

desigo
õrült öngyilkos...
bertino
no comment...

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bandee1987
Lehet, h félreértettük egymást. Én a cikkre reflektáltam, és rosszul, félreérthetõen fejeztem ki magamat. A lényeg, hogy szerintem teljesen mind1, hogy hány évre emelik a a korhatárt, attól még az egész marad ugyanúgy.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sadist
Arányaiban mennyit? Itt nem néhány tizenéves suttyóról beszélünk. Szegeden egy átlagos napon a kocsmákban 85%-ig egyetemisták vannak, és nem épp mind harmadéves.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Divergencia
Sok helyen szerintem még 14 alattiakat is simán kiszolgálják.
Sokkal nagyobb hatása lesz, ha emelnek a jövedéki adón. A kölyköknek zsebpénzbõl nem fog telni egy sörnél többre..

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Ne agodj itt Pesttõl 10km-re Halásztelken is elég fasza idõ volt 😄

PS3 ID: kolb@szman

whiskeyman
hát brutális felhõszakadás volt délután itt Kecsón is

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Bandee1987
Ugyanmár. (fõleg) Vendéglátóipari helyeken úgy szolgálnak ki 18 éven aluliakat, ahogy nem szégyellnek.

Sadist
Itthon is 21 évre emelnék az alkoholvásárlás korhatárát - Index

Kíváncsi vagyok mi fasságot tudnak még kitalálni. Ha ezt keresztülviszik, akkor Szeged vendéglátó ipara nagyon szépen összeomlik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bandee1987
(remélem érezted az iróniát a szövegemben)
(ami nem neked szólt, hanem inkább a sok devianciát védõnek)

Ez az, hogy ha nem hagyok egy féllábút (az is bal) a Manchester Unitedben játszani, akkor már rasszista vagyok.

PíszLávJuniti
"Nem lennék Terry Black gyereke"

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Bandee1987
Ejnye, ez rasszizmus<#ravasz1>

Minek adnakl olyan kezébe gyereket, aki azt sem tudja, fiú-e vagy lány?
Valahol gátat kellene már szabni ennek a fene nagy egyenjogúságnak.

desigo
szánalom ez az egész ember
operatõr lennék fel se venném kb...
a.carkey
joebacsi
jahát igen, a népszabi se az objektív tájékoztatásról híres 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Hogy lehet "szinte elájulni"? Most valaki vagy elájul, vagy megijed.

A faszi részeg volt. Ilyenkor õszinte igazán az ember.

Megjegyzem ez - a cikk további részét is továbbolvasva - kemény politika.
A cikk amúgy nem mai ...

Amúgy a fejlemények ...

A medve nem játék.

joebacsi
végülis a sikertelen gázolás ellenére hepienddel zárult a történet 😊
"A Szószóló tudósítói szerint a Lakatos családot annyira megviselték a történtek, hogy árulni kezdték az út mentén álló lakásukat."

Anyámat most hoztam haza munkahelyérõl (gyermekorvosi rendelõben asszisztens), és a váróban 4 ablakból 3at nem lehet bukóra nyitni, mert kilopták belõle a fémpálcát, ami mozgatja azt a zárbütyköt. Az elõtérben pedig be vannak pakolva viacolor kövek, amik majd le lesznek téve az udvaron, na azt pedig rendszeresen lopják, úgy, hogy a babakocsi aljába pakolnak 1-2 darabot 😄
röhej 😊

ja, és ami a legelkeserítõbb, hogy a betegek kb 1/3-a cigány, ami igencsak kecsegtetõ jövõbeli demográfiai megoszlást sejtet, mivel nyilván nagyrészük rettentõen hasznos tagja lesz a társadalomnak

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

szucsy89
😄😄
A szûk család 😄sdafg

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
"100-150 ember gyûlt össze a helyszínen"

Jellemzõ 😄DDDD

5c0rp330n
akkor az erõsebb gyõz 😊

gz8
A lakosok egymást állították le: "Itt vannak a rendõrök, nincs önbíráskodás!" - mondta az önkormányzati vezetõ.

És ha nincsenek rendõrök, akkor...?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

<#felkialtas>
Cigányokat akart a kamionos gázolni
<#zavart1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ffxi
Ott voltam 😄

Fákjúal!

DJ RX7
2008 tût szúrt a fejébe a kínai
Na esse' normális 😄

:3

desigo
joebacsi
ugyanez a figyelõn

eddig se a jó elképzelések hiányával volt általában a probléma 😊

a.carkey
PíszLávJuniti
Mégis, a jelenlegi EUs hozzáállásal a mezõgazdasághoz mit várnak?!

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Bandee1987
Hát igen...az én falum 😊))

a.carkey
a.carkey
*Ausztria

A medve nem játék.

a.carkey
Jön az EB, remélem nem lesz semmi. Ausztiában még gyufát is adnának, ha a kanócot kéne meggyújtani. No nem Bécsben, de Salzburgban tuti.

A medve nem játék.

a.carkey
Máshol volt egy kis error, pont tegnap ...

Szlovénia

A medve nem játék.

Érdekes.
Bár elég egyoldalúan, csak a pozitív hatásokat taglalja.
bertino
remek és mégis mennyi lehet igaz belõle ?!

joebacsi
tegnap esti mti hír, sok oldal átvette

FZoleee
Csernobili balesetrõl terjedtek el hírek Ukrajnában, a hatóságok cáfolnak

Újabb, a csernobili atomerõmûben bekövetkezett balesetrõl kezdtek terjedni hírek Ukrajnában. A hatóságok azonban cáfolatot adtak ki, álhírekrõl beszéltek, és részben az idegenforgalmi szezon megzavarását célzó provokációnak tudták be a történteket - írja az MTI.

A híresztelések kedd reggel kezdtek el terjedni. A NEWSru.ua címû internetes portál szerdai beszámolója szerint a szóbeszéd elsõsorban a nyugati országrészben okozott pánikot, a lakosok tömegesen érdeklõdtek telefonon a rendkívüli helyzetek minisztériumánál a "baleset" felõl. Volodimir Sandra, a tárca vezetõje kategorikusan cáfolta az újabb csernobili baleset hírét.

Egy másik fórumon találtam, nem tom honnan származik a hír...
joebacsi
dugóban? 😊