Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a dohányzás ugyanolyan fontos mint a közlekedés ez is egy értelmes megállapítás...mert ha még el is fogadom hogy károsabb a környezetre akkor is a szükséges rossznak nevezném mert ugye közlekedni kell...míg a dohányzást a szükségtelen rossznak.

jól van meghallgattalak mehetsz vissza a kocsmába "élni" a napi adagodért<#ravasz1>

gz8
A kockulás is káros az egészségre, így megvonjuk tõled a nethozzáférést, és év végén leselejtezünk. Jó? <#hehe>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Az autók sokkal jobban károsítják a környezetet, mint a dohányzás. És igen az alkoholfogyasztás olyan napi rutin mint autót vezetni. Hagy igyak már meg egy pohár sört amikor nekem jól esik.

éles elmére vall az autó használat fontosságát az alkohol fogyasztás fontoságához hasonlítani,közéjük egyenlõség jelet tenni.....lol..lol..vagy a dohányzás és a rágózás közé..tehát nálad az alkohol fogyasztás olyan napi rutin mint autót vezetni,a dohányzás meg olyan rutin mint egy gyerek rágózása?<#levele><#levele><#eplus2>

szerintem meg te vagy elmebeteg.ennyit rólad.

Ja és ha én nem eszek rágót, akkor be kéne tiltani a rágót? Vagy ha nem vezetek autót, akkor azt is be kéne tiltani?

"tehát aki nem fogyasztja buzgón az alkoholt az elmebeteg?"
Te vagy az élõ példa rá, hogy igen.

tehát aki nem fogyasztja buzgón az alkoholt az elmebeteg?<#confused>.ez aztán a beszéd <#levele>.dohány,alkohol mindkettõ betiltása rendben lenne felõlem.

gz8
A rómaiak már akkor is dilisek voltak <#idiota>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Scottt
Nem esküdnék meg rá de sztem a rómaik már használták de ha nem akkor az Asterix és Obelixben volt😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PíszLávJuniti
a sok csatornafedelet nélkülözhetnék már az utakról :C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

gz8
Újfajta víznyelõk felhõszakadás ellen, haha, spanyolviasz. Már a Tom & Jerry egy 1945-ös, Mouse in Manhattan c. epizódjában is egy ilyen víznyelõ szürcsöli be Jerryt.

Sokkal kerékbarátabb, nem süllyed meg. Ideje lenne megszabadulni már az idióta, az úttestbe épített, víznyelõrácstól. Bár érdekes, hogy a Lajtától onnan nem nagyon látni megsüllyedt csatornafedelet vagy térkövezést. Ez vajon mitõl lehet? <#wow3>

Jah, én inkáb amellett lettem volna, hogy KI ne engedjék többet Kanadából. Be simán.
a.carkey
Azért röhejesen müködik a KÜM.
Ugye hétvégi hír, hogy hazahozzák a drogost, vasárnap a TV2 mentegeti, hogy szegény milyen halálos beteg, stb, ingyen, az állam pénzén hazahozzák, erre ...

... most olvasom, hogy nem engedték be Kanadába a kanadaiak Toroczkait, mondván "nemzetbiztonságra veszélyes személy" 😊 Nem tudom mibõl állapítja meg az ilyeneket egy ország, különösen, hogy a romákat beengedik, miután lazán bemehettek a tibetiek és a Tibet szimpatizánsok Kanadába egy kis Kína ellenes tüntetésre - az olimpia kapcsán, szóval az bezzeg nem volt nemzetbiztonságra veszélyes helyzet Kanadában, biztos jó volt nekik napokig rosszban lenni Kínával. De nem is ez a lényeg, hanem a cikkben amit a fõkonzul mond:
a "fõkonzul kifejtette, a kanadai hatóságok nem kötelesek tájékoztatni az ország képviseletét, ha valakit nem léptetnek be az országba, mivel az illetõ nem kerül be az adott ország konzuli kerületébe, jelen esetben Ontario tartományba". Még jó, hogy a torontói reptéren szállt le a pasi ...

A medve nem játék.

5c0rp330n
most lelõtted a poént..

Sadist
Még jó, hogy Dobrev Klárának semmi köze a cikkhez.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi
"Ha nem szeretnek minket, legalább recskázzanak ránk"

úgylátom továbbfejlesztették a Demcsák-programot 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fabio Capello
jaj

desigo
gz8
Az alkoholellenes pajtikáknak csak egy szó: prohibíció. Olvassatok csak utána, milyen eredménnyel járt az Egyesült Államokban.
Nem ártana esetleg tanulni a múltban elkövetett hibákból...

5c0rp330n
szvsz akik soha egy kortyot nem isznak, azokkal valami baj van. azt elhiszem, ha valaki nem szereti a sört, ha valaki rosszul van a pálesztõl. de hogy ne csússzon még néha se egy kis pohár pezsgõ vagy bor? az ilyeneknek ha betegek és fáj a torkuk, akkor sem hajlandóak inni egy korty jégert az egészségükért, mert fúj alkohol? 😊

GregSB
" a normális ember igenis iszik alkalmakkor alkoholt, inkább az a nem normális, aki nem iszik"

Nana, azért ne essünk túlzásokba! Sok olyan ismeõsöm van, akik még különleges alkalmakkor se isznak egy kortyot se, és emellett teljesen normális emberek. Egyszerûen nem bírják a piát. (szagát, ízét) Az hülyeség hogy az összes anti-alkoholista be akarja tiltatni, mert õk pl nem.

5c0rp330n
abszolút nonszensz a dolog, amit beszélsz. az alkohol egy olyan dolog, amit nem lehet betiltani. ha az ember inni akar, akkor inni fog, ennyi. ez ellen nem tehetsz semmit. azért mert te abnormálisan kerülöd az alkoholt, nem indulhatsz ki magadból. a normális ember igenis iszik alkalmakkor alkoholt, inkább az a nem normális, aki nem iszik és be akarja tiltani, azzal valami tutira nincs rendben 😊 én nem ajánlanám senkinek sem a betiltását, mert qrvára nem mûködne. akkor már inkább a cigit tiltsák be, az még jogos is volna bizonyos szempontból, mert a sok rohadt füst a nemdohányzók egészségét is cseszteti rendesen. csak persze az meg nem olyan egyszerû, mert aki függõ, annak aztán hiába tiltják be, ha lételeme a cucc.

GregSB
Még február 23.-án tört össze egy B2-es lopakodó felszállás közben, errõl került ki most videó a netre:

A repülõ értéke: 1,4 milliárd USD, azaz kb 218 milliárd Forint.

Na igen, USA kicsit más kategóriában játszik mint mi, ott nem azon veszekednek az emberek hogy 150 milla ment el kocsibeszerzésre vezetõknek 😄DD

Sadist
Nyilván csökkenne, mert akik eddig egy korsó sör mellett jól elbeszélgettek, azok néznének más társasági szórakozás után. És úgysem a bajkeverõ részét szórnád ki vele.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akkor jönne az orosz módszer és a csórók kannásbor helyett tisztítószert innának!

sokkal nehezebb lenne elárulom😊...nehogy azt hidd hogy nem csökkenne a szesz fogyasztók száma😄

Sadist
Szerinted aki most részegen (vagy akár józanul is) belédkötne, az szesztilalom idején nem szerezne piát, és kötne beléd ugyanúgy? Ne legyél már ennyire naiv.

támogatom emelni a korhatárt benne vagyok.ahogy a gyorshajtóknak ne csak pénzt kelljen fizetni hanem tiltsák el õket a vezetéstõl évekre(pl 120 km/h óra feletti száguldás)

a hülyéket védjük meg önmaguktól az én káromra?

Sadist
A maffiáról hallottál már? Tudod, hogy kb. mikor, és miért alakult ki?

Ez a "tilcsákbeazalkoholt" abszolút nonszensz. Azért egy vizsgaidõszak után hadd gurítsak már le az elsõéves kisgólyákkal néhány sört, szabadon, legálisan.

Ha már az ilyen veszélyes dolgoknál tartunk, akkor kezdhetnék a jogosítványok megszerzésének korhatárával. Szerintem közúti balesetben még mindig többen halnak meg, mint részegek miatt.

nem a legveszélyesebb de egy részeg olyan veszélyes is lehet,mit bármilyen részeg ...

igazad van,mondjuk egy 5 szörös áremelés célravezetõ lenne.

Sadist
Bocs, ez #8049-re ment.

Sadist
Mert a közbiztonságra pont a 18-21 év közötti részeg korosztály a legveszélyesebb. Ilyen butaságokat azért ne irkálj már.

Match
Meg a zinternetet, mert ottan terjesztik a pedofil képeket he.
Átélt már a történelem alkohol, dohány, stb betiltást, akkor se jött be, mert egyszerûen ha tiltasz valamit amit az emberek megszoktak, vagy szeretnek, az akkor is menni fog, ha betiltod (max nem szedhetsz utána adót). Korlátozni már teljesen más, nézd pl a dohánytermékek horribilis adóját...Minden áremelés után csökken rendesen a dohányzók száma (na én még kitartok 😄).

Tipikusan hülye és meggondolatlan gondolkodásra vall hogy "tiltsuk be, és akkor jó lesz".

Arról nem beszélve, hogy egy részeg embert könyebb kikerülni, mert messzirõl észreveszed, viszont ha valaki tök nyugodtan józanul jön veled szembe, aztán amikor melléd ér jól orrbavág, akkor kevésbé számítasz rá.

A 21 éves korhatár meg tényleg hülyeség, inkább arra vigyáznának jobban, hogy a 14-15 évesek ne igyanak, mert van olyanból elég (és nem feltétlenül a kocsmát kéne büntetni, mert valakin nehezebben látni hogy milyen idõs).

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

szerinted

pedig a betiltás lenne a jó megoldás

A sehol sem-et a következmények nélküli országra érttetem Magyarországra,USA-ban nagyon betartják mint ahogy minden törvény betartatására ügyelnek.

a.carkey
-r

A medve nem játék.

a.carkey
Az ilyenek - ha már öngyilkosok akarnak lenni -, akkor nem lehetne nekik legugraniuk az 50. rõl, vagy valami más durva helyrrõl, mint másokat kockáztatnak? Ha meg baleset volt, a faszért nem lehet kiszûrni ezt a sok debilt???

A medve nem játék.

89
hát nem tudom...én eddig akárhányszor mentem haza éjszakai busszal (volt hogy végigaludtam), még senki sem kötött belém és nem raboltak ki (lekopogom)
persze vannak zûrös környékek pesten, de ott meg ne járj egyedül éjjel az utcán

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Tényleg baromság, de nem nagyobb mint a te alkohol tilalmad.

Amúgy szerintem józanul sokkal több bûncselekményt követnek el mint részegen.

GregSB
Azért mert vannak olyan gyökerek akik nem tudják módjával fogyasztani az alkoholt nehogymár én se ihassak meg 1-2 üveg sört egy héten. A teljes betiltás egyáltalán nem demokratikus lépés lenne.

5c0rp330n
"ne ijedj meg,sehol sem tartják be."

csodálkoznál, ha látnád, hogy a nagy szabad Amerikában mennyire figyelik ezt a szabályt..

ezt te állítod.a chip baromság

talán jobb ez így hogy rettegni kell ha valaki este jár az utcán mert valami részeg idióta csak úgy poénból leszúrja vagy úgy megveri hogy nem gyógyul meg még 8 nap múlva sem?

Na még csak az hiányozna. Ha mindenkibe chipeket ültetnének és még azt is megfigyelnék, hogy mikor megy szarni, akkor is javulna a közbiztonság.