Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha tényleg kiírnánk a plakátra ilyeneket.
Autóreklám "f..talicska" felirattal, bankhitel "Uzsorás" szöveggel, hogy a politikai hirdetéseket ne is említsem... Szép világ lenne. 😊

5c0rp330n
<#csodalk>
ezaz, LMBT, *-al az alján kifejtve. ezt is törvénybe kéne venni, hogy az ilyen plakátra 40-es betümérettel rá legyen írva a BUZI szó. meg az az "egy család vagyunk!" felirat alul.. legyetek, de errõl nekem hadd ne kelljen tudnom. lezbifelvonulást inkább csináljanak 😊

a.carkey
Ez durva mar....

Itt is vannak alfelek 😊, de azert mar ez!

Meg tobb ilyen hirt!

Never say never in Las Vegas.

Számomra nem természetes a seggel hátra mozdulat, persze ma már "más" a világ 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

desigo
tudnak élni xD
Hatalmas tapsvihar! <#taps><#taps><#taps>

desigo
Én ma is átengedtem jó sok népet a zebrán
Grat.

5c0rp330n
zebrán.. fasza. ezért is szeretem az országot. külföldön csak véletlenül közel vagy a zebrához és megáll minden kocsi. itt: a zebra csak dísz, fuss az életedért, ha át akarsz rajta kelni. az erõsebb eltapos. ha pedig téged eltaposnak, miért ne taposd el te is azt, akit tudsz? és meg is van az ördögi kör, ami miatt, mindenki baszik adót fizetni és megállni a zebránál.

GregSB
Szánalmas.

a.carkey

A medve nem játék.

Lassan már mindenhol. Az egész szerencsi kistérség mellett, amihez Miksolc is csatlakozott (na Miskolcon se le hete semmi az egy hónap alatt kifizetett segélyek összege), + Drávapiski, + Kósa Debrecenbõl is támogatta, majd a megyei jogú városok szövetsége.... Remélem lesz változás.

itt a szerencsi felhívás egyébként (köbö: hadüezenet az ingyensegélynek)
Önkormányzati kezdeményezés társadalmunk jobbá tétele érdekében

Helyes.

Simán használnám én is. Lesz.phat mindegyik parkolótársaság egyesével.

Best hír ever

<#taps><#taps><#taps>

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Ajaj. Temetõgondozás. Ezt nem kéne.

A medve nem játék.

Megnézem a határidõnaplómban: pénteken 14:00-tól 14:10-ig ráérek, akkor majd sajnálom.

PíszLávJuniti
Az a másik szép dolog. Egyszer azért sírnak, hogy az asszimiláció jegyében, együtt kezeljék a gyerekeket.
Amikor ez nem mûködik, mert a egyik csoport sem jut semmire, akkor a tanár a hibás, hogy miért nem foglalkozik velük más módszerekkel, meg külön..
nc

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
:!D

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

joebacsi
jah, volt már itt balhé a szeparált általános suli miatt is anno

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

PíszLávJuniti
A sok buzgómócsing ombudsman és liberális meg majd írja a rendelet megtámadását.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Mostmár szigorítani akarják ezt is, teljesen jogosan.

bertino
pff.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
<#eljen><#worship>

desigo
Ez addig folytatódni is fog, amíg nem szigorítják a gyépés parkolás feltételeit. Személy szerint csak hycomat autókat engednék rokkantaknak szóló parkolóban álldogálni, mert kicsit sok a Merci és Hummer ezeken a helyeken.

Scottt
Belem kifordul az ilyen emberektõl<#gun>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

desigo
mintha nem lenne tele pénzzel <#levele>
Sadist
Ez mekkora undorító.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
GregSB
Fizetõs webtartalmakra számíthatunk a Google európai igazgatója szerint.

"A hirdetési bevétel nem fog tudni lépést tartani a tartalom elõállításának, és az olvasók kiszolgálásának költségével, így egyre több és több látogatóra lesz szükség, hogy nyereségesen tudjon mûködni az online média. Aztán eljön az a pont, ahol már muszáj lesz a prémium tartalmakért pénzt kérni."

Arról volt szó, hogy idén biztosan semmivel se, még ha átveszi másik biztosító akkor sem. A jövö év meg már más kérdés, az valszeg akkor is drágult volna ha a MÁV megmarad.
De hogy 10 rugó plusz beszedése, az elég övön aluli ötlet...
Hja kérem, olcsó húsnak...
Mellesleg érdemes elgondolkodni az érintetteknek, hogy mennyivel lesz magasabb a fizetendõ összeg, ha szépen átlapátolják õket egy másik biztosítóhoz.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

10 rugót fizethetnek a MÁV ügyfelei?

Nem kicsit botrányszagú a dolog.
SHADOWEYES7
Ezért nemérdemes semmit mondó fapados fosokkal foglalkozni...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

guardian hero
Ok, igazad van. Akkor nem tény, csak erõs tipp.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

joebacsi
"tény" 😊

honnan tudod, hogy a 20 éves tanár nem "érdemelte meg", amit kapott?

guardian hero
Ez nem változtat azon a tényen, hogy a hírben említett csávó megérdemelte amit kapott, az olaszliszkai viszont nem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

joebacsi
"hát én úgy láttam az ablak sarkábúl, hogy szándékosan rántotta rá a kormányt, az meg, hogy a szegény kislány túlélte, csak a jóistennek köszönhetõ"

az ilyen lincselõ banda pont az objektív ítélkezésérõl híres

guardian hero
szándékosság?

következmények közti különbség?

mondanak ezek valamit?

joebacsi
jah, itthon is megérdemelte az a geci autós, aki elütötte azt a szegény kislányt olaszliszkán

ez kell ide!

desigo
<#wow1> nem vacakoltak...
PíszLávJuniti
a francba a bürokráciával
teljesen megérdemelte

Punker
"Az út szélén akasztottak fel egy tanárgyilkost Pápua Új-Guineában falusiak, akik nem akartak a bírósági tárgyalásra várni.

A 20 éves tanár egy boltból lépett ki, amikor rátámadt gyilkosa, többször fejbe vágta baltával. A gyilkos falubelijei annyira felháborodtak a történteken, hogy azonnal rátámadtak a fejszés férfira, megsebezték végtagjain, majd pedig helyben, az út szélén felkötötték.

A kivégzésrõl fénykép is készült, amely a The National címû helyi lapban jelent meg. A fotón készséggel pózoltak az "ad hoc-hóhérok", nyolc férfi, közülük több az akasztott gyilkosra mutogatva."

egyre szimpatikusabbak a 3. világ emberei.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"