Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autóreklám "f..talicska" felirattal, bankhitel "Uzsorás" szöveggel, hogy a politikai hirdetéseket ne is említsem... Szép világ lenne. 😊
ezaz, LMBT, *-al az alján kifejtve. ezt is törvénybe kéne venni, hogy az ilyen plakátra 40-es betümérettel rá legyen írva a BUZI szó. meg az az "egy család vagyunk!" felirat alul.. legyetek, de errõl nekem hadd ne kelljen tudnom. lezbifelvonulást inkább csináljanak 😊
A medve nem játék.
Itt is vannak alfelek 😊, de azert mar ez!
Meg tobb ilyen hirt!
Never say never in Las Vegas.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A medve nem játék.
itt a szerencsi felhívás egyébként (köbö: hadüezenet az ingyensegélynek)
Önkormányzati kezdeményezés társadalmunk jobbá tétele érdekében
A medve nem játék.
Amikor ez nem mûködik, mert a egyik csoport sem jut semmire, akkor a tanár a hibás, hogy miért nem foglalkozik velük más módszerekkel, meg külön..
nc
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A medve nem játék.
"A hirdetési bevétel nem fog tudni lépést tartani a tartalom elõállításának, és az olvasók kiszolgálásának költségével, így egyre több és több látogatóra lesz szükség, hogy nyereségesen tudjon mûködni az online média. Aztán eljön az a pont, ahol már muszáj lesz a prémium tartalmakért pénzt kérni."
De hogy 10 rugó plusz beszedése, az elég övön aluli ötlet...
Mellesleg érdemes elgondolkodni az érintetteknek, hogy mennyivel lesz magasabb a fizetendõ összeg, ha szépen átlapátolják õket egy másik biztosítóhoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
honnan tudod, hogy a 20 éves tanár nem "érdemelte meg", amit kapott?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
az ilyen lincselõ banda pont az objektív ítélkezésérõl híres
következmények közti különbség?
mondanak ezek valamit?
ez kell ide!
teljesen megérdemelte
A 20 éves tanár egy boltból lépett ki, amikor rátámadt gyilkosa, többször fejbe vágta baltával. A gyilkos falubelijei annyira felháborodtak a történteken, hogy azonnal rátámadtak a fejszés férfira, megsebezték végtagjain, majd pedig helyben, az út szélén felkötötték.
A kivégzésrõl fénykép is készült, amely a The National címû helyi lapban jelent meg. A fotón készséggel pózoltak az "ad hoc-hóhérok", nyolc férfi, közülük több az akasztott gyilkosra mutogatva."
egyre szimpatikusabbak a 3. világ emberei.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"