Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
szerintem az is közrejátszik, hogy nem a legjobb helyen van...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Azért annyira nem sajnálom õket...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

desigo
példaképeim:

Többmilliót loptak az ál-pénzszállítók

A dolgozókat átverve, tökéletes álcával több millió forintot vitt el két ember egy tatai áruházból. Az épülethez egy pénzszállító cég emblémáját viselõ teherautóval érkeztek, mindketten a cég formaruháját viselték, és még az iratokat is lepecsételték. Az üzlet dolgozói csak akkor jöttek rá, hogy tévedésbe ejtették õket, amikor késõbb megjelentek az igazi pénzszállítók. A kár többmillió forint lehet, a csalók pénzt és étkezési utalványokat vittek el. (MTI)
joebacsi
szívós egy cucc 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

5c0rp330n
bár nálunk lenne ilyen.. megérem én azt még? 😊

Valószínûbb, hogy a mikrosütõt nézik. 😊

lehet majd olvasni fognak... bár kétlem.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Igen, jellegzetes hanggal rendelkezik mindkét színésznõ 😊

Emlékeim szerint Csala Zsuzsa játszotta Hófehérkét.

Meg is van. Ez az eleje...
Ez meg itten a vége neki. 😊

Rádiókabaréban hallottam én is anno 😊
(most vásárolt nálam Pálos Zsuzsa, nem esküdnék rá, hogy õ is szerepelt benne, de mintha)

Errõl nekem a bohózat jut eszembe: "Bácsalmássy mûvész úr, maga lesz a hét törpe."

Igaza van, ez olyan, mintha a négy muskétást ketten játszották volna el! 😄

bertino
egyeseknek mire van szabadidejük...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
gz8
Mindenki magából indul ki... <#bee1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

..zúzosabb

London akkor is zúzsoabb mint Szocsi

megintcsak elterelés.jó egyértelmû,nincs értelmes érved ehelyett a helyesírásn lovagolsz,mondtam menj a kocsmába és vedeljél,ha már annyira véded az alkoholisták jogait.

gz8
Visszakérdezek, egybe, az igekötõ és az ige egybeírandó.

Elõbb légy tisztában a magyar helyesírás alapszabályaival, aztán utána jöhetnek a kérdések. <#integet2>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

kalaposkan
sorry itt a link helyesen:

kalaposkan
VIP csomag. A VOLT-ra, a Balaton Sound-ra vagy a Campus Fesztiválra.
Fesztiváljegyek, szállás luxus lakóautóban, italbon nyolcvanezerért és egy reggelente újratöltõdõ hûtõ.
A fesztivál teljes idejére, 1+5 fõre.

akkor vissza kérdezek én is.ki beszélt kockulásról?

gz8
Az egyéb szankciókat persze a törvény szerint járó maximális büntetés mellett gondoltam.
A vonatdobálókkal is hasonlóképpen járnék el...

gz8
Nem lehetne az ilyeneket egyéb szankciókkal sújtani? Például 26 éves korukig ne kaphassanak jogosítványt. <#ticking>

a.carkey
a.carkey
a.carkey
"Király!" Még jó, hogy itt lesz az olimpa ...
Imádom, amikor politikai okokból osztogatnak világversenyeket (POL-UKR EB, OLIMPIA SZOCSIBAN, FOCI VB SA).

A medve nem játék.

külföldnek gyárthatnák😄

desigo
oviból is ballagnak már xDDDDD
PíszLávJuniti
általános iskolai ballagás ofkorz.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sadist
Nem tudom hallottál-e róla, de az alkoholfogyasztásnak és elõállításnak évezredes hagyománya van, amit hogyha betiltanál, akkor nagy ívben arconszarnád az egyik nemzeti értékünket. Aki meg ezt akarja, az tényleg elmebeteg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
ÉRETTSÉGI buli? Nekem kicsit paradoxonnak tûnik 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
mondjam hogy cigányok?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Punker
õ az elsõ de kitudja hány lesz még 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Áramlopás
Min buktak le?

Köztudott, de legalább happy enddel végzõdött a sztori.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey
5c0rp330n
"tehát aki nem fogyasztja buzgón az alkoholt az elmebeteg?"
írtam én ilyet? <#fejvakaras>
aki nem fogyasztja EGYÁLTALÁN semmikor és az ördögöt látja benne, az az elmebeteg.
[az ilyenekbõl lesznek késõbb a legnagyobb alkoholisták <#awink> ]

PíszLávJuniti
Azért jót röhögnék, ha tényleg bevezetnék a 21 fölötti dolgot 😊
Egyúttal lehetne a nagykorúság határa is 21, aki alkoholt sem ihat, az hogy szavazhatna ?😊

gz8
Ki beszélt itt kocsmáról...?

Dehogynem lehet, pár iszlám országban pl sikerült betiltani.