Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tök jó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
link direkt nincs, és inkább nem is írok semmit 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(ezer bocs, de Homasita fórumot olvastam) 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egy jóakaró ember nyitott egy Humanista fórum nevû topikot, itt az sg.hu-n, és rengeteg ember ahelyett, hogy a probléma megoldásán törné a fejét, inkább azon töri, hogy egy leírt szövegben, hogyan alázzon meg minnél jobban egyes embereket és csoportokat.
Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem is ez a lényeg, hanem ez az állítás:
"Az ötszáz fõs település korábban a néhai Antall József családjának tulajdona volt."
Hogy mi???? Antall valamiféle újkori földesúr volt? 😄 Még jobbágyai is voltak?
A medve nem játék.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A fürdõkádban adott életet gyermekének egy brit asszony, aki még azt sem tudta magáról, hogy terhes. Férje különösen meglepõdött, amikor egy gyermeket talált felesége kezében.
De ez már inkább az NWO topicba tartozik 😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Tetszik vagy nem csak egy "Európai Egyesült Államoknak" van esélye fennmaradásra hosszabb távon.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Rohadt jó, ezzel elérték hogy még évekig menjen a huza-vona, a többiek meg szépen elhúzzanak mellettünk. Csak azt nem értem miért pár millió alkesz írnek kell errõl döntenie?