Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Biztos ez is kakaóbiztos? 😄

A medve nem játék.

Uhh ezt hallottam a rádióba, és nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Ahogy elnézem az oldalt max 2 milla szerverrel együtt.

Sadist
Butapestre tudásközpont, hahaha, nemhogy akkor már Szegedre legalább 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
Magyarországon lehet az EU tudásközpontja?
Tök jó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de hogy ne tudjak felhõtlenül örülni: megint pest. kurvára unom hogy az egész egy nagy vízfej, és minden más le van szarva..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

joebacsi
kormanyszovivo.hu - 200milla

link direkt nincs, és inkább nem is írok semmit 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
Magára hagyta 4 gyerekét egy kéki anya

lecsuknám pár évre gondolkozni...
joebacsi
az egész nyugati fogyasztói társadalom (beleértve minket is) arra épül, hogy az emberi jogok nagyrészétõl megfosztott ferdeszemû kínai összepakolja a mobiltelefonokat 2 dolláros napi bérért se ... ennek fényében minden ilyen humanitárius mindenki egyenlõ maszlag nem más, mint gyökér, álszent b*ziskodás, de azért csak promózzad nyugodtan

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Önfényezés rulz.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ez sajnos nem hír, hanem általános közhangulat errefelé. Félünk az újtól, ezért leu... szóljuk.

(ezer bocs, de Homasita fórumot olvastam) 😊

desigo
te mivel tetted jobbá a környezetedet a múlt héten?
Sadist
Te voltál.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Itt egy hír!!!
Egy jóakaró ember nyitott egy Humanista fórum nevû topikot, itt az sg.hu-n, és rengeteg ember ahelyett, hogy a probléma megoldásán törné a fejét, inkább azon töri, hogy egy leírt szövegben, hogyan alázzon meg minnél jobban egyes embereket és csoportokat.

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

joebacsi
kérdés, hogy meddig bírják szusszal 😊

ezek sem futnak messzire...

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
uhh :/

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PíszLávJuniti
Még jó hogy nem wcre ment, nagydolgot intézni..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

desigo
biztos valami 130 kilós csini nõ lehet...
PíszLávJuniti
lol

bertino
kitaposnám a szívét, aki bezárta oda.

GregSB
Mi olyan meglepõ ezen.. ha itthon merne valaki errõl közvélemény kutatást csinálni (neadjisten szavazást), itt is kb ilyen lenne az arány.
bertino
uhhhh... 😄

GregSB
Mikor elõször megláttam ezt a képet azt hittem egy agyondizájnolt WC-fedél kirakva a kertbe 😄DDDD

a.carkey
Nem semmi.

A medve nem játék.

desigo
Az elsõ írásos említése II. Endre korából,1229-bõl való: Keccha inferior (Alsó-Kötcse) és Keccha superior (Felsõ-Kötcse). A 14-15. században a székesfehérvári káptalan tulajdona volt. A török hódoltság idején elpusztult, majd az Antall család, az akkori tulajdonosa telepítette újra az õslakosok mellett Hessen tartományból érkezõ evangélikus német jobbágyokkal.
a.carkey
1845, talán 😊

A medve nem játék.

Bandee1987
Nem, gondolom az elõdeinek volt a tulajdona. (Még 45 elõtt talán)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Dobrev Klára telekre alkuszik Kötcsén

Nem is ez a lényeg, hanem ez az állítás:
"Az ötszáz fõs település korábban a néhai Antall József családjának tulajdona volt."

Hogy mi???? Antall valamiféle újkori földesúr volt? 😄 Még jobbágyai is voltak?

A medve nem játék.

Nekem ez még mindig magas! Nem ez az elsõ ilyen törénet, de tudomásom szerint ha a nõ terhes, akkor nem menstruál (hallottam, hogy az elsõ hónapokban elõfordulhat mindkét dolog, de nem kilenc hónapon át). Ebbõl a ténybõl kiindulva vajon miért lepõdik meg az, aki kitol egy gyereket? <#fejvakaras>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

desigo
Hirtelen kipottyant belõle egy baba - nem tudott a terhességérõl

A fürdõkádban adott életet gyermekének egy brit asszony, aki még azt sem tudta magáról, hogy terhes. Férje különösen meglepõdött, amikor egy gyermeket talált felesége kezében.
89
"A harmadik világháború ma már a magánállamok (pölö:USA) és a független történelmi államok között folyik"
De ez már inkább az NWO topicba tartozik 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

SHADOWEYES7
uhh 😞

PíszLávJuniti
akik ezt okozták, azokat akasszák fel.

desigo
hasonló nálunk 😞

nem biztos,hogy a sitten kapnának minden héten enni a szülõk ha rajtam múlna...
SHADOWEYES7

joebacsi
egy olyan ami független az olajtól

GregSB
Érdekelne hogy szerinted milyen rendszer lenne megfelelõ alternatívája a jelenleginek, amivel európa versenyképes maradhatna?

desigo
Afrikába is Kína pumpálja a pénzt ezért a haszon is az övék lesz...
Nem Kína és India lesz, hanem Kína és Afrika.
talán inkább el kellene vetni a szociális állam mintáját, valójában ez teszi lehetetlenné az európai versenyképességet. A központosítás még senkinek sem hozott jót, kivéve persze az elitet! Egy szuperunióban a tenyerük sokkal közvetlenebbül tudja majd szorongatni a nyakunkat.

GregSB
Ok, persze, maradjunk csak. Aztán amikor pár évtized múlva Kína és India a földbe döngöli a gazdaságunkat majd leszünk "szegény szuverén országok közössége". Észbe kéne már kapni, és nem foggal-körömmel a múltba kapaszkodni, mert csak teljes együttmûködéssel lehetne tartani az iramot a Keleti hatalmakkal.

Tetszik vagy nem csak egy "Európai Egyesült Államoknak" van esélye fennmaradásra hosszabb távon.

Szerintem maradjunk csak "szuverén államok gazdasági közössége"! Nem akarok mégegy szuperállamot a nyakunkba, elég volt a SZU negyven évig!

banok
az ottani alkotmány megkövetelte a népszavazást a szerzõdés ratifikálásának kérdésében.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

GregSB
Írek leszavazták a lisszaboni szerzõdést.

Rohadt jó, ezzel elérték hogy még évekig menjen a huza-vona, a többiek meg szépen elhúzzanak mellettünk. Csak azt nem értem miért pár millió alkesz írnek kell errõl döntenie?

Mr_no_NaMe
<#worship>