Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Nagycserkesz irányába tartó Suzuki személygépkocsi ittas sofõrje az elõtte haladó autó elõzésébe kezdett, és nem vette figyelembe, hogy szembõl egy motoros közeledik. Az ütközést már sem a motor, sem a Suzuki vezetõje nem tudta elkerülni, a két jármû összeütközött. A Suzuki sofõrje azután jobbra rántotta a kormányt, s az autó a jobb oldalával a megelõzött kocsi bal oldalának ütközött. Mindkét személygépkocsi végül a jobb árokba sodródott, ahol a vétlen autó a bal oldalára borult.
A motort vezetõ, 27 éves tiszaújvárosi férfi a helyszínen életét vesztette. A Suzukit vezetõ 45 éves tiszavasvári férfi és a másik autót vezetõ 67 éves tiszalöki férfi könnyû sérüléseket szenvedett.
A balesetet okozó ittas sofõr ellen már több esetben indult eljárás ittas vezetés miatt, és most sem vezethetett volna, mert korábban a vezetéstõl eltiltották. A rendõrség az ittas sofõrt halálos kimenetelû közúti közlekedési baleset okozása miatt õrizetbe vette."
miért nincs halálbüntetés? az ilyen többszörösen elítélteket kéne tárgyalás nélkül felkötni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Remélem, hogy a kóterben élete végéig naponta fogják elmékeztetni arra, mit tett. <#violent>#violent>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
De azért álljon itt:
"A környék adottságai miatt szinte biztos, hogy a támadók közt helyiek is voltak: a sötétségben jól kiismerték magukat, és gyorsan mozogtak a kertek között."
A medve nem játék.
Motto:
"Bástya elvtársat már senki sem akarja meggyilkolni?"
<#vigyor1>#vigyor1>
A medve nem játék.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Kitõl a többi cigánytól?😄
A medve nem játék.
Csúcs ez a mondat.
"A romák most félnek elmenni dolgozni, mert attól tartanak, hogy éjszaka, amikor hazafelé mennek, megtámadják õket ..."
Vajon mit dolgoznak éjszaka Galgagyörkön?
A medve nem játék.
Matrix: Nem tudom hogy volt -e erõszak részükrõl, annyit ferdít a sajtó mindkét oldalról hogy én már nem tudom mit higyjek... kb azok tudják hogy igazából mi folyhatott ezeken a helyszíneken akik ott élnek.
Ezen a képen elég kevés a rövid, szõke hajú "tiltakozó".
aham, nem támogatom a gárdát, de volt már részükrõl erõszak? lehet igen mint írom nem követem õket, csak kérdezem...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
" a kezdeményezéshez csatlakozott több száz mûvész, közéleti személyiség levágatta és szõkére festette haját, hogy így utasítsa el az erõszakot és a cigányellenességet.
A mozgalomban írók, költõk, képzõmûvészek, tanárok, filmrendezõk, közszereplõk, leszbikusok és heteroszexuálisok, romák és nem romák vesznek részt, azok, akiket rettegéssel tölt el mindenféle erõszak - mondta el Szécsi Magda író, festõ- és grafikusmûvész, a kezdeményezés elindítója"
szóval ha most lesz valami hepaj, akkor le lehet vonni a konzekvenicákat...
A Magyar Gárda tevékenysége elleni tiltakozásul úgynevezett "Tükröt Tartási Mozgalmat" indítottak értelmiségiek.
Gyengébbek kedvéért, jobbra a Gárdások, balra az értelmiségiek... 😊
Bulvárforrás...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A medve nem játék.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mindenesetre akkor sem semmi
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Így nem csoda hogy szétkapja a gépet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
O:
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A cikk olvasásakor képedtem el egy kicsit. Ugyanis 28 kiló semtexrõl van szó! Azért az nem kis mennyiség, gondolom ti is hallottatok már róla mennyire veszélyes, a világ egyik legveszélyesebb robbanóanyaga.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A medve nem játék.
Volt néhány szó, hogy "majd", "esetleg" ellenõrzik az átvevõket, mert ha egy-egy rongálást nem is feltétlen lehet megelõzni, de az "átvevõhelyen" ki lehet szúrni csatornafedelet, fél mázsa bronz leadását az elkövetés után....
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A panaszos szerint "olyan egyedi (egyébként meg nem nevezett) tények alapján általánosítottak, amelyek a társadalomtudomány mai állása szerint az általánosításra alkalmatlanok""
egyes bûncselekményeket a romákhoz kötni? ezt meg hogy képzeli? <#zavart1>#zavart1>
A medve nem játék.
kézlevágás elsõ körben ha utána is próbálkozik helyszínen lelõni az összes ilyet, és az átvevõket is!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nembaj, lassan úgyis nyugdíjba mennek a "Ratkó-gyerekek", és onnan visszatekintve a jelenlegi helyzet tiszta kánaán lesz 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Csak akkor azt nem értem, miért verik a nyálukat az emberek a gázár miatt meg a fizetõs egészségügy ellen? Aki nem fizet, az szolidan kussoljon má', no, és ne annak a cirka 2,5 milliónak a f@szával verje már a csalánt, aki rendesen fizet mindent.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."