Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
"A helyszínen életét vesztette a tiszaújvárosi tûzoltóság fõtörzsõrmestere, aki motorjával egy személygépkocsival ütközött hétfõn kora este a 36-os fõúton, Tiszavasvári és Nagycserkesz között, írja a langlovagok.hu.
A Nagycserkesz irányába tartó Suzuki személygépkocsi ittas sofõrje az elõtte haladó autó elõzésébe kezdett, és nem vette figyelembe, hogy szembõl egy motoros közeledik. Az ütközést már sem a motor, sem a Suzuki vezetõje nem tudta elkerülni, a két jármû összeütközött. A Suzuki sofõrje azután jobbra rántotta a kormányt, s az autó a jobb oldalával a megelõzött kocsi bal oldalának ütközött. Mindkét személygépkocsi végül a jobb árokba sodródott, ahol a vétlen autó a bal oldalára borult.
A motort vezetõ, 27 éves tiszaújvárosi férfi a helyszínen életét vesztette. A Suzukit vezetõ 45 éves tiszavasvári férfi és a másik autót vezetõ 67 éves tiszalöki férfi könnyû sérüléseket szenvedett.
A balesetet okozó ittas sofõr ellen már több esetben indult eljárás ittas vezetés miatt, és most sem vezethetett volna, mert korábban a vezetéstõl eltiltották. A rendõrség az ittas sofõrt halálos kimenetelû közúti közlekedési baleset okozása miatt õrizetbe vette."

miért nincs halálbüntetés? az ilyen többszörösen elítélteket kéne tárgyalás nélkül felkötni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
"Egy féltéglával verte szét a fejét. "

ezt a sorsot érdemelné õ is...
gz8
Elfogták a 15 éves salgótarjáni lány gyilkosát.
Remélem, hogy a kóterben élete végéig naponta fogják elmékeztetni arra, mit tett. <#violent>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

a.carkey
Nem tudom. De lazán leírták, hogy a romák szerint a Gárda volt. Hozzátették, hogy mit "üzentek", s kész is a történet ...

De azért álljon itt:
"A környék adottságai miatt szinte biztos, hogy a támadók közt helyiek is voltak: a sötétségben jól kiismerték magukat, és gyorsan mozogtak a kertek között."

A medve nem játék.

a.carkey
Orbán Erdélyben egy kisbusz volánja mögött?

Motto:
"Bástya elvtársat már senki sem akarja meggyilkolni?"
<#vigyor1>

A medve nem játék.

M@TriX
kíváncsi leszek mit derít ki a Yard...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Molnibalage
Vannak még csodák?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

a.carkey
a.carkey
Ez m,ár csak így megy, a Vlagyimir Iljics Lenin erõmû is akkor vált csernobili atomerõmûvé, amikor felrobbant. Nehogy már Lenin nevével felrobbanjon valami, ezért gyorsan átnevezték. 😉

Ebbe a mondatba nem csak az a vicc, hogy mit dolgoznak éjszaka, hanem az is, hogy pont õk félnek?lol
Kitõl a többi cigánytól?😄

desigo
mik vannak
csak nehogy jövõ szerdától 10-el nõjön xD
a.carkey
Amúgy az index elég nagy "butaságot" csinált a mai el mondo blog fõoldalra rakásával ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt a cikket ajánlom ...

Csúcs ez a mondat.

"A romák most félnek elmenni dolgozni, mert attól tartanak, hogy éjszaka, amikor hazafelé mennek, megtámadják õket ..."

Vajon mit dolgoznak éjszaka Galgagyörkön?

A medve nem játék.

bertino
😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GregSB
GregSB
Pff, ez azért már egy kicsit beteges...

Matrix: Nem tudom hogy volt -e erõszak részükrõl, annyit ferdít a sajtó mindkét oldalról hogy én már nem tudom mit higyjek... kb azok tudják hogy igazából mi folyhatott ezeken a helyszíneken akik ott élnek.

Balra nem az értelmiségiek láthatók. Olvass bele: "A kezdeményezéshez csatlakozott több száz mûvész, közéleti személyiség levágatta és szõkére festette haját, hogy így utasítsa el az erõszakot és a cigányellenességet"

Ezen a képen elég kevés a rövid, szõke hajú "tiltakozó".

M@TriX
"akiket rettegéssel tölt el mindenféle erõszak"

aham, nem támogatom a gárdát, de volt már részükrõl erõszak? lehet igen mint írom nem követem õket, csak kérdezem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GregSB
Ferdítés rulez. Azért mert 1 ilyen szép egyed is ott volt nem = azzal, hogy csak ilyenekbõl áll amozgalom:

" a kezdeményezéshez csatlakozott több száz mûvész, közéleti személyiség levágatta és szõkére festette haját, hogy így utasítsa el az erõszakot és a cigányellenességet.

A mozgalomban írók, költõk, képzõmûvészek, tanárok, filmrendezõk, közszereplõk, leszbikusok és heteroszexuálisok, romák és nem romák vesznek részt, azok, akiket rettegéssel tölt el mindenféle erõszak - mondta el Szécsi Magda író, festõ- és grafikusmûvész, a kezdeményezés elindítója"

5c0rp330n
lol?

M@TriX
ehhez annyit, hogy biztos emlékeztek, hogy nemrég volt, hogy egy motelban volt razzia... és ott a rendõrség mondta, hogy ez az eljárás és punk meg tum.

szóval ha most lesz valami hepaj, akkor le lehet vonni a konzekvenicákat...

M@TriX

A Magyar Gárda tevékenysége elleni tiltakozásul úgynevezett "Tükröt Tartási Mozgalmat" indítottak értelmiségiek.

Gyengébbek kedvéért, jobbra a Gárdások, balra az értelmiségiek... 😊

Bulvárforrás...

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bandee1987
Nem hiszem.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Az jutott eszembe így a magyar verseny közeledtével, hogy elõre borítékolható egy elõre megrendezett rasszista üzenet egy koszos lepedõn a magyar F1-es versenyen Hamilton ellen. Ezt a ziccert itthon nem fogják kihagyni egyesek, akiknek ez az érdekük, hogy szeptemberben lehessen alázni a népet, hogy milyen náci.

A medve nem játék.

A végeredményt alapul véve a késõbbiekben teljesen mindegy, hogy azt a lufit egy karddal vagy egy apró tûvel semmisítem meg, és ha engem kérdeznek én inkább az apró tût választanám.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sadist
Csak ez így kábé olyan, mintha egy lufit ki tudnál pukkantani egy apró tûvel...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dragooon
az utolsó soron valahogy átsiklottam.:|

mindenesetre akkor sem semmi

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Sadist
"1988-ban a lockerbie-i katasztrófa során egy Boeing 747-es repülõgépet semmisítettek meg, a líbiai merénylõk késõbbi vallomása szerint kb. 312 gramm használatával. A robbanóanyagot a gép elején helyezték el, egy bõröndbe zárt dobozban. A gép a bomba robbanásakor nagy magasságban repült, és a robbanás illetve a robbanást követõ légnyomás-különbség darabokra szaggatta a gépet."

Így nem csoda hogy szétkapja a gépet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dragooon
"Nagyjából 250 grammnyi robbanóanyag elég egy nagyméretû repülõgép törzsének elpusztításához."(wiki)

O:

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Bandee1987
Elloptak 28 kiló robbanószert Franciaországban

A cikk olvasásakor képedtem el egy kicsit. Ugyanis 28 kiló semtexrõl van szó! Azért az nem kis mennyiség, gondolom ti is hallottatok már róla mennyire veszélyes, a világ egyik legveszélyesebb robbanóanyaga.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
nácik

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

whiskeyman
"vigyázz! támadni akar.."

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

toysoldier
lelõhették volna õket <#miaz>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

a.carkey

A medve nem játék.

trident
Kaposváron több száz csatornafedelet vittek el (egy darab helyreállítása, pótlása kb. 30 ezer forint), Sarkadon pedig az aradi vértanúk szobrából törtek le bronzkardot (tippelni sem tudok mennyibe kerülhet helyreállítani).

Volt néhány szó, hogy "majd", "esetleg" ellenõrzik az átvevõket, mert ha egy-egy rongálást nem is feltétlen lehet megelõzni, de az "átvevõhelyen" ki lehet szúrni csatornafedelet, fél mázsa bronz leadását az elkövetés után....

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Mike
azért látom nem tartott örökké

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sadist
a-a, kinyomni a szemét. Stílszerûbb lenne.

5c0rp330n
"...a falusi romákat (általuk használtan: cigányokat) bûnözõ, deviáns, a polgárok együttélését folyamatosan veszélyeztetõ társadalmi csoportként állította be".

A panaszos szerint "olyan egyedi (egyébként meg nem nevezett) tények alapján általánosítottak, amelyek a társadalomtudomány mai állása szerint az általánosításra alkalmatlanok""

egyes bûncselekményeket a romákhoz kötni? ezt meg hogy képzeli? <#zavart1>

a.carkey

A medve nem játék.

Punker
"Július 9-én reggel betörtek a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének Vakvezetõkutya Kiképzõ Iskolájába. A tolvajok levágták a gépkocsibejáró kapuját, több helyen megrongálták a kerítést, és a kutyák képzésére szolgáló tanpályán szinte minden fémbõl készült oktató objektumot tönkretettek és elvittek, ellehetetlenítve ezzel a kutyák képzését, az oktatók munkáját. A kár becsült értéke a helyreállítási költséggel hozzávetõlegesen 2,5 millió forint. Magyarországon több mint 100 vak ember életét és közlekedését segíti vakvezetõkutya, és 85 látássérült ember vár képzett segítõtársra. A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége kéri mindazok támogatását, akik a helyreállításban építõanyaggal, szakmunkával tudnának segíteni, jelentkezzenek a 06-70-3-777-222-es telefonszámon. A helyreállítási költségek pénzbeni támogatását a 11714006-20012704-es adományszámla számra várjuk."

kézlevágás elsõ körben ha utána is próbálkozik helyszínen lelõni az összes ilyet, és az átvevõket is!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

joebacsi
szegény állam 😞

nembaj, lassan úgyis nyugdíjba mennek a "Ratkó-gyerekek", és onnan visszatekintve a jelenlegi helyzet tiszta kánaán lesz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A kommunizmus óta össznépi sport az állammal való kiszúrás, ahol csak lehet. Ez a mentalitás nagyszerûen megfigyelhetõ az adózásnál is, szó sincs arról, hogy "húúú, nem fizetek többet, mert úgyis ellopják".
Csak akkor azt nem értem, miért verik a nyálukat az emberek a gázár miatt meg a fizetõs egészségügy ellen? Aki nem fizet, az szolidan kussoljon má', no, és ne annak a cirka 2,5 milliónak a f@szával verje már a csalánt, aki rendesen fizet mindent.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Punker
ne hasonlítsd össze a szinteket, itt mit kapsz cserébe az adódért? ot tnem lopnak ennyit, basszus X összegbõl az alföldön 2 km autópálya épül, a horvát hegyekben meg 28!!! hát persze hogy az ember nem szivesen adózik azért hogy elszórják.

a.carkey
Hollandiában vagy Svédországban pl. magasak az adók, mégis befizetik azokat, elvétve akad adócsalás. De náluk megállnak a zebránál, nem parkolnak kerékpárúton, stb.

Szerintem a bolgárok is felfogták, hogy jobb a több, mint elég, de biztos, mint a szinte semmi.

A medve nem játék.