Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
pl ilyen vagyok én, ezt a 15-18 fokot nagyon meg tudnám szokni..😊 de a tél a legjobb 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
pred
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Sopronban 13,9 Celsius-fokot mértek szerdán - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
azé elfogtátok bátya, bravo...
parasztok
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
3 milla az óvadék
USÁban nem vacakolnak...
A bullshit-generátor hatalmas, alkalmazni fogom a cégnél 😊
Onokám, hát a szerver meg a windóz meg a beállítás, meg már csak az a dolog, hogy a honlap fennlegyen az interneten az már 200 millió!!! NEMTUTTAD??
Tehát simán bejön ez a szöveg. De a rendszerkövetelmények meghatározásánál felröhögtem...
rendszerkövetelmények meghatározása - 3,4milla
rendszer koncepcionális tervezése - 4,84 milla
rendszer logikai tervezése - 5,32 milla
némelyik pedig egészen elképesztõen hangzik, nem véletlenül a bullshit generatort használták?
de szívesen dolgoznék én náluk ilyen árakkal.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
érzéstelenítés nélkül herélném ki az ilyen barmokat...
pl.:
- IP címeket vállogatjuk a gyorsabb mûködéshez
- konvertáljuk az internetes hálózatokat
- rendszerezzük a kommunikációs portokat
- szöveget konvertáljuk az adatbázisba importáláshoz
kb. így hangzik ez a szövegelés is, az árakról nem is beszélve...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
rendszerkövetelmények meghatározása 3,4 milla
adatfeltöltés és migrációs stratégia kialakítása 4,2
oktatás 6 milla
nem is hittem volna hogy ilyen drága a rendszerkövetelmények meghatározása... mostantól vigyázok ha új játékot veszek <#idiota>#idiota>
VICC!
56 TB-os storage, 20 szerver, stb... egy ilyen szarhoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Belarusz, az ...
Fehéroroszország, cseszd meg!
Tök olyan, mintha közük nem lenne a cikkhez, csak átvennék valahonnan a forrás megjelölése nélkül.
A medve nem játék.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
és onnan sokkal nehezebb elkerülni egy autót mintha az út széléhez közelebb nyomulnak.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kicsit sajnálom már hogy nem csináltam fotókat, de Dublinban minden második járõrkocsi meg volt törve, be volt horpadva valahol. Nem garázsban állt, járõrõztek vele! Itthon hol látsz úton sérült rendõrautót?
A látvány önmagáért beszélne.
A garázsban persze a több tucat motor,autó szépen rendben volt
arra korrektül vigyáznak...
Szóval mit vársz egy ilyen országban? Majd érdekli õket bármi is amit úgyis pótolnak az adófizetõk pénzébõl?
A medve nem játék.
Pff, ezt ugye nem gondolod komolyan? 😄DD
Elhiszem én hogy sokaknak unszimpatikus volt amit a rendõrség tett az elmúlt évben, de azért azt feltételezni hogy leszarják a kocsikat mert majd úgyis lesz új az adófizetõk pénzébõl... hát enyhén szólva LOLos összeesküvés emélet 😄DD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mondhatni szándékos emberölést követett el
más
Ma voltam a 9 kerületi rendõrkapitányságon munkából kifolyólag és ledöbbentett,hogy hány rendõrautó van rommá töve.Kidobják az udvarra és nem is foglalkoznak velük.Halomban állnak a régi golfok,nivák de akad köztük jópár nem is olyan régi Octavia.
Minek vigyázzanak rájuk úgyis kapják az újat az adónkból :/