Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Kutyájukat tanították vezetni

Mit is lehet erre mondani? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
GregSB
Dragooon
értelek.^^
pl ilyen vagyok én, ezt a 15-18 fokot nagyon meg tudnám szokni..😊 de a tél a legjobb 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

a.carkey

A medve nem játék.

SHADOWEYES7
szabad a vásár, csak ne tékelõknek

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

5c0rp330n
nem baj az, ha nem vagy melegvérû 😊

predator1982
de csak általában mindenki lefagyosoz, mert amint kicsit lehûl a levegõ én már meg akarok fagyni. a telet is nagyon utálom, egyszerûen nem tudok annyi ruhát felvenni hogy ne fagyjak meg...na hát emiatt nem mondom én soha sem hogy hideg lenne, mert akkor tuti valaki lehurrog, van akinek meg ez az idõjárás az ideális:-)

pred

Dragooon
eddig nem is gondoltál rá, hogy azért fázol, mert hûvös van? D:

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

predator1982
azta akkor azért fagyok meg egész nap:-(

pred

desigo
13,9 Celsiusszal megdõlt az országos hidegrekord

Sopronban 13,9 Celsius-fokot mértek szerdán - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat
desigo
desigo
onnan fog nyugdíjba menni kb...
Tikal
Egyébként nevetséges hogy még mindig bemondo ez a Bárdos, nem tud beszélni, miért nem kudik el valami tanfolyamra? Szegény annyira probál hangsulyozni de valahogy sosem azt hangsulyozza amit kellene, és a végére szétesik az egész mondat, nem érteni mit is akart igazán 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
sikoly maszkban rabolt vki benzinkutakat.. eddig szerintem nem is lenne érdekes, na de mikor a rendõr aki elfogta megszolalt: "láttuk hogy vmit eldob, hát ismertuk is, oszt mondom megállicsuk, meg, hát még én is meglepõdtem mi van nála... "
azé elfogtátok bátya, bravo...
parasztok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

89
a nyelvtan azért odabasz az írónál is xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Nagyon helyes.
desigo
Kocsiban zárta fiát, míg megnézte a moziban az új Batman filmet

3 milla az óvadék
USÁban nem vacakolnak...
Álljunk meg egy szóra. Itt nem az oprendszer, vagy a hardver követelményeirõl van szó, hanem magával a portállal szemben állított követelményeknek. Mit kell kibírnia, hány felhasználó alatt nem sszabad összeomolnia stb.

A bullshit-generátor hatalmas, alkalmazni fogom a cégnél 😊

így is lehet sikkasztani...

Mr_no_NaMe
Elmondtam ezt nagyanyámnak. Aszonta:

Onokám, hát a szerver meg a windóz meg a beállítás, meg már csak az a dolog, hogy a honlap fennlegyen az interneten az már 200 millió!!! NEMTUTTAD??

Tehát simán bejön ez a szöveg. De a rendszerkövetelmények meghatározásánál felröhögtem...
5c0rp330n
csak párat kiemelek:

rendszerkövetelmények meghatározása - 3,4milla
rendszer koncepcionális tervezése - 4,84 milla
rendszer logikai tervezése - 5,32 milla

némelyik pedig egészen elképesztõen hangzik, nem véletlenül a bullshit generatort használták?
de szívesen dolgoznék én náluk ilyen árakkal.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
Áraknál nincs is más csak Millió... kurvajól jártak egyesek ezzel, de gondolom ez a pénz annyira felesleges volt mint a többi milliárdok melyeket elsikkasztanak, aztán a golyófej a vigyori pofájával kiáll és kábítja a népet, meg a többi nagyokos... szanalomorszag.hu

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fabio Capello
én nagyon szívesen segítek neki örökre megtérni Istenhez....

érzéstelenítés nélkül herélném ki az ilyen barmokat...

M@TriX
volt egy munkahelyem, ahol nem értett a fõnök az informatikához és mindig csesztett minket, hogy miért nem halad a fejlesztés és mivel nem mondhattuk mindig ugyan azt mert az neki gyanús lett volna mondtunk valamit, hogy mit csinálunk...

pl.:
- IP címeket vállogatjuk a gyorsabb mûködéshez
- konvertáljuk az internetes hálózatokat
- rendszerezzük a kommunikációs portokat
- szöveget konvertáljuk az adatbázisba importáláshoz

kb. így hangzik ez a szövegelés is, az árakról nem is beszélve...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Fabio Capello
üzleti folyamatok felmérése: 2,1 milla

rendszerkövetelmények meghatározása 3,4 milla

adatfeltöltés és migrációs stratégia kialakítása 4,2

oktatás 6 milla

nem is hittem volna hogy ilyen drága a rendszerkövetelmények meghatározása... mostantól vigyázok ha új játékot veszek <#idiota>

kormanyszovivo.hu mi került 200 millába
VICC!
56 TB-os storage, 20 szerver, stb... egy ilyen szarhoz.

bertino
arcon taposnám erõbõl egy acélbetétessel

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A gárda tulképpen senkinek nem ártott, igaz, hasznuk sem volt túl sok. Csupán egy álszervezet, amely eltereli a figyelmet az igazi problémákról.

w77d
nem is õk tették, be akarják mocskolni õket, ennyi...

Bandee1987
Ha a Magyar Gárdát nézem, taktikai szempontból semmi értelme nem lenne annak, hogy õk tették volna, hisz most is õk az elsõk, akikre ujjal mutogatnak a romák, csak a saját helyzetüket rontanák.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

5c0rp330n
"a romák a Magyar Gárdát sejtik a támadás mögött"

hogyisne.

Minek azt? Részletkérdés... <#wilting>

a.carkey
Megszoktam, csak nevetséges, hogy még utána sem néz.

A medve nem játék.

Index? És ezen csodálkozol? Ezek az "újságirtók" lemennek tudnádröcsögére interjúzni, ahol Mari bácsi ufót látott a törkölytõl, aztán leírják, hogy eljött a vég, támadnak a földönkívüliek, már le is szálltak Herencséndnél...

a.carkey

A medve nem játék.

Becsszó, nem ismerem.

gz8
Igaz, bár a lényegen nem sokat változtat <#szomoru1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

M@TriX
azért azt is megtudaklonám, hogy a motoros hol közlekedett, ugyanis a motorosok elõszeretettel használják a felezõvonalat, vagy az útfél arra esõ felét

és onnan sokkal nehezebb elkerülni egy autót mintha az út széléhez közelebb nyomulnak.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GregSB
Hidd el ez minden országban így van. Õk is emberek, hibáznak.

Kicsit sajnálom már hogy nem csináltam fotókat, de Dublinban minden második járõrkocsi meg volt törve, be volt horpadva valahol. Nem garázsban állt, járõrõztek vele! Itthon hol látsz úton sérült rendõrautót?

M@TriX
tudom kissé szõrszállhasogatás, de a nõvérem élettársa nem a sógorom...

desigo
Nem igazán mertem lefotózni az autókat mert féltem,hogy leugatnak.
A látvány önmagáért beszélne.
A garázsban persze a több tucat motor,autó szépen rendben volt
arra korrektül vigyáznak...
a.carkey
Nézd meg a nácivadász blogot! Ott virít rajta egy horogkereszt a legelején, persze "egy kicsit másképpen". A Draskovics meg támogatja az ügyüket. Tényleg érdemes megnézni!

Szóval mit vársz egy ilyen országban? Majd érdekli õket bármi is amit úgyis pótolnak az adófizetõk pénzébõl?

A medve nem játék.

GregSB
"Minek vigyázzanak rájuk úgyis kapják az újat az adónkból :/"

Pff, ezt ugye nem gondolod komolyan? 😄DD

Elhiszem én hogy sokaknak unszimpatikus volt amit a rendõrség tett az elmúlt évben, de azért azt feltételezni hogy leszarják a kocsikat mert majd úgyis lesz új az adófizetõk pénzébõl... hát enyhén szólva LOLos összeesküvés emélet 😄DD

Molnibalage
Ja. Miért kéne az ilyet életbenhagyni? Csak folytonos veszélyt jelent. Perszes ez nagyon sok egyénre igaz ebben az országban...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

desigo
ez is eléggé durva
mondhatni szándékos emberölést követett el

más

Ma voltam a 9 kerületi rendõrkapitányságon munkából kifolyólag és ledöbbentett,hogy hány rendõrautó van rommá töve.Kidobják az udvarra és nem is foglalkoznak velük.Halomban állnak a régi golfok,nivák de akad köztük jópár nem is olyan régi Octavia.
Minek vigyázzanak rájuk úgyis kapják az újat az adónkból :/