Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Jelen esetben megy a kemény román ill. más lobby Bulgária ellen. Semmivel sem nehezebb a gazdasági helyzet Bulgáriában, mint Romániában vagy nálunk. Sõt, még azt is megkockáztatom, hogy ugyanakkora árukínálat mellett ezerszer olcsóbb minden, és bár a fizuk is picivel alacsonyabbak, de kérem, 10%-os az szja!!!
A medve nem játék.
Július 25-én, jövõ pénteken 14:30 órakor a Farkasréti temetõben helyezik örök nyugalomra Kolonics Györgyöt, aki kedden edzés közben vesztette életét.
A kétszeres olimpiai bajnok világhírû kenust a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság és az Önkormányzati Minisztérium saját halottjának tekinti.
A 36 évet élt Kolonics kedden edzés közben rosszul lett, elveszítette az eszméletét és életét nem sikerült megmenteni. Halálát az elsõ diagnózis szerint hirtelen szívleállás okozta.
Az MTI megbízható források szerint a kenus szívét körbehálózó koszorúerekben kisebb lerakódások voltak. A szövettani vizsgálatok folyamatban vannak és pontos diagnózissal leghamarabb pénteken szolgálnak az illetékesek. A lerakódások (plakkok) meszesedést jeleznek és nagy megterhelés esetén elvileg fennáll az infarktus veszélye.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Talán a Margitszigeten, a kezdõ Hajdúbé és Faragu riporterkedésében-tolmácsolásában lezavart torna volt az egyik utolsó "már nem is olyan fiatal" sikerünk.
Remélem még menetelnek tovább, bár már ez is "Honda".<#vigyor0>#vigyor0>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
délután 3 körül asszem lesz szabad 5 percem
majd akkor sajnálom õket...
ahogy én ismerem, koponyánként 12e jár, mindaddig amíg a kölök egyetemre nem megy (ez a szopatás nálunk is, hárman vagyunk még mindig, de mivel felsõoktatásban vagyok, utánam már nemjár, havonta 36e helyett 24e, nagycsaládban elképzelheted mennyit jelent havi 12e kiesés... :S)
Jól tudom, hogy a CSP is csak három gyerek után jár, a negyedik, ötödik, ötvenedik után már nem?
a CSP legjobb tudomásom szerint eddig is nagy feltételekhez volt kötve (pl. élõ iskolai jogviszony a kölöknek), azon nem nagyon kéne húzni. A segélyezésen viszont változtatni kell ez tény.
(5-10 milla ott hever a parlkolóban...)
Nem értem, miért nem lehet ezt egy normáli félpályás útlezárással megoldani, pl. az Auchan elõtt. Egy laza "Vegyél olcsó dinnyét, éhen haltunk érte" transzprenssel, vagy tovább megyek, Auchan elõtti kilónkénti 45Ft-os dinnyeárusítással közelebb lennének a célhoz.
Jött egy beteg gondolatom: képzeld, mi lenne, ha bevezetnék, hogy a családi pótlék csak munka után járjon. Egy teherautónyi kisgyereket öntenének le a Parlament elé...
Most,hogy még több kárt okoztak maguknak a tönkrement dinnyékkel az megoldás lett?
Kb pont nem érdekli a multikat,hogy lázongnak a gazdák...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"legkevesebb 40 ember vesztette életét, 60-an pedig megsérültek"
durván leírt pár családot...
Fogadjunk,hogy még nekik is elõbb lesz Eurójuk mint nekünk...
Közel 1 évvel ezelõtt megírtam ide a nap hírét:
3033-as komment (Ebben arról volt szó, hogy Medgyessy Péter a CBA-ban vásárolt)
Ma mit látok?
Medgyessy Péter a TESCO-ban vásárolt!
Aztaqrvaélet! 1 év múlva lehozzák cikkben, hogy az Auchanben is vásárolt!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hogy a smucigcsapat ott sétáln a kamion után és a még éppen maradt dinnyéket szedik össze.
A legvégén a hímtáskával szambázó 60-as viszi nálam a prímet, bár a videó felénél feltûnõ "gömbvillám" sem rossz...
RTL -es híradó hír
szóval szerintem ez szomorú, hogy pont a gazdák tüntetnek és ezek a lámák nem hogy támogatnák õket azzal, hogy vesznek tõlük dinnyét (szimpátia), hanem a tüntetés "kellékeit" nyúlják le, ingyen.
hrr
Minden "indexes" kritikus/elemzõ/filmbuzi ilyen hülye? Az egy dolog, hogy szarok a kritikáik, de ha már írnak egy filmrõl, nem ártana elõtte megnézni. Ez nem az elsõ baromságuk filmtémában amit leírnak.
"akik egymásra találnak egy bûntény nyomozásakor, amiben Dudley Moore leli halálát"
A medve nem játék.
mindezek mellett, minden elismerés az övé, akkor is ha bevállal bizonyos kockázatokat a siker érdekében
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Eléggé ledöbbentem, mikor megtudtam.
Nyugodjék békében.
A medve nem játék.
Nyugodjék békében
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
edzés közben eszméletét vesztve azonnal meghalt...
nyugodjon békében...