Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
az adócsalások csökkentésére vezették be az alacsony SZJA-kat....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Van pár 2004 után csatlakozott ország amirõl hasonlókat írhatták volna, vagy ugyanezt ...

Jelen esetben megy a kemény román ill. más lobby Bulgária ellen. Semmivel sem nehezebb a gazdasági helyzet Bulgáriában, mint Romániában vagy nálunk. Sõt, még azt is megkockáztatom, hogy ugyanakkora árukínálat mellett ezerszer olcsóbb minden, és bár a fizuk is picivel alacsonyabbak, de kérem, 10%-os az szja!!!

A medve nem játék.

Kolonicsot jövõ pénteken helyezik végsõ nyugalomra

Július 25-én, jövõ pénteken 14:30 órakor a Farkasréti temetõben helyezik örök nyugalomra Kolonics Györgyöt, aki kedden edzés közben vesztette életét.

A kétszeres olimpiai bajnok világhírû kenust a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság és az Önkormányzati Minisztérium saját halottjának tekinti.

A 36 évet élt Kolonics kedden edzés közben rosszul lett, elveszítette az eszméletét és életét nem sikerült megmenteni. Halálát az elsõ diagnózis szerint hirtelen szívleállás okozta.

Az MTI megbízható források szerint a kenus szívét körbehálózó koszorúerekben kisebb lerakódások voltak. A szövettani vizsgálatok folyamatban vannak és pontos diagnózissal leghamarabb pénteken szolgálnak az illetékesek. A lerakódások (plakkok) meszesedést jeleznek és nagy megterhelés esetén elvileg fennáll az infarktus veszélye.

joebacsi
pár év, és szanaszétszakítjuk a világot...ennyi 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Remélem nem.

Talán a Margitszigeten, a kezdõ Hajdúbé és Faragu riporterkedésében-tolmácsolásában lezavart torna volt az egyik utolsó "már nem is olyan fiatal" sikerünk.

Remélem még menetelnek tovább, bár már ez is "Honda".<#vigyor0>

A medve nem játék.

desigo
gratula
kár,hogy nagykorukra elkurvulnak...
a.carkey
joebacsi
az az 5-10 milla még arra se elég, hogy éhenhaljanak a termelõk

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

banok
az engedély nélküli árusítás lenne és akkor nem usznák meg egy laza igazoltatással.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a.carkey
A pénz mozgatja a kerékpársportot is, úgyhogy pénzt nyerne. Szomorú, de ez van.

A medve nem játék.

Bicikliben mindenki doppingol, csak valaki lebukik, valaki nem. Valaki meg doppinglebukás után is indulhat. Itt is pofára megy minden, mint néhány sportban....

Istencsászár
Azért hihetetlenek a törvények hogy kézenfekvõ dolgokat nem tudnak bebizonyítani ( mint az eset a karok nélküli BKV utassal hogy "nemhitték" el hogy nincs... ) vicc ez az ország ( meg máshol ahogy ez igy mûködik ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

5c0rp330n
03: ezt én nem értem. ha doppingol, hogy gondolja, hogy nem bukik le a vizsgálaton? és ha csalással nyerne, abban mi lenne neki a dicsõség? <#fejvakaras>

a.carkey
Az ilyen hozzáállással remélem tönkre is megy az összes.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

5c0rp330n
"Nincs törvény arra, hogy gyalogos nem csúszhat 137 kilométer/órával az úttesten" 😊

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Egyre kevesebbet ér az amerikaiak pénze

délután 3 körül asszem lesz szabad 5 percem
majd akkor sajnálom õket...
Na, itt van a kutya elásva. 😊

otthon szamszerint mennyi diplomas van?

Fabio Capello
nem....

ahogy én ismerem, koponyánként 12e jár, mindaddig amíg a kölök egyetemre nem megy (ez a szopatás nálunk is, hárman vagyunk még mindig, de mivel felsõoktatásban vagyok, utánam már nemjár, havonta 36e helyett 24e, nagycsaládban elképzelheted mennyit jelent havi 12e kiesés... :S)

Igazad van, tényleg kösszekevertem.
Jól tudom, hogy a CSP is csak három gyerek után jár, a negyedik, ötödik, ötvenedik után már nem?

Fabio Capello
kevered a családi pótlékot a rendszeres segéllyel 😊

a CSP legjobb tudomásom szerint eddig is nagy feltételekhez volt kötve (pl. élõ iskolai jogviszony a kölöknek), azon nem nagyon kéne húzni. A segélyezésen viszont változtatni kell ez tény.

Tudod, mi lenne a poén? Ha az Auchan azt mondaná: Oké, meggyõztetek, 50 Ft-ért veszem át a dinnye kilóját.
(5-10 milla ott hever a parlkolóban...)

Nem értem, miért nem lehet ezt egy normáli félpályás útlezárással megoldani, pl. az Auchan elõtt. Egy laza "Vegyél olcsó dinnyét, éhen haltunk érte" transzprenssel, vagy tovább megyek, Auchan elõtti kilónkénti 45Ft-os dinnyeárusítással közelebb lennének a célhoz.

Jött egy beteg gondolatom: képzeld, mi lenne, ha bevezetnék, hogy a családi pótlék csak munka után járjon. Egy teherautónyi kisgyereket öntenének le a Parlament elé...

desigo
Nem viccelõdtem rajta.
Most,hogy még több kárt okoztak maguknak a tönkrement dinnyékkel az megoldás lett?
Kb pont nem érdekli a multikat,hogy lázongnak a gazdák...
M@TriX
ha ebbõl élnél, nem lenne olyan vicces...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

0Fritz0
Emberek segítsetek, mert még mindig nem vágom, hogy miért is olyan jó nekünk a juró. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
Vonat elé tolta a várakozókat egy kamion Egyiptomban

"legkevesebb 40 ember vesztette életét, 60-an pedig megsérültek"

durván leírt pár családot...
desigo
A horvátok 2012-ben léphetnek be az EU-ba

Fogadjunk,hogy még nekik is elõbb lesz Eurójuk mint nekünk...
Dinnyét.

89
<#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Bandee1987

Közel 1 évvel ezelõtt megírtam ide a nap hírét:

3033-as komment (Ebben arról volt szó, hogy Medgyessy Péter a CBA-ban vásárolt)

Ma mit látok?

Medgyessy Péter a TESCO-ban vásárolt!

Aztaqrvaélet! 1 év múlva lehozzák cikkben, hogy az Auchanben is vásárolt!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
49-ért nemhogy felvásárolták volna a gazdák...
M@TriX
egy francot akkor adogatnák ne leborítanák, ez demonstráció, hogy a bolt elé szórják nem azért, hogy ingyen adják...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

joebacsi

Pont azért csinálják, hogy ingyen vigyék el a dinnyét és ezzel is csökkentsék az áruház forgalmát. Az már más kérdés, hogy úgyis csak az ilyen ingyenélõk szedik össze a dinnyéket akik amúgy se vásárolnának az áruházba.

M@TriX
Egy hír a 79 Ft-os dinnyérõl. Nem témája miatt gondoltam betenni, bár az is megér egy misét, hanem az háborított fel amit a háttérben látni.

Hogy a smucigcsapat ott sétáln a kamion után és a még éppen maradt dinnyéket szedik össze.

A legvégén a hímtáskával szambázó 60-as viszi nálam a prímet, bár a videó felénél feltûnõ "gömbvillám" sem rossz...

RTL -es híradó hír

szóval szerintem ez szomorú, hogy pont a gazdák tüntetnek és ezek a lámák nem hogy támogatnák õket azzal, hogy vesznek tõlük dinnyét (szimpátia), hanem a tüntetés "kellékeit" nyúlják le, ingyen.

hrr

a 37 perces mentõs vonulás is komoly (nem az OMSZ-t hibáztatom...)

Emléke örökké él.

David2
nem akarok rosszmájúskodni, de bennem felmerül a doppinggyanú, ha nem is illegális, de valamilyen teljesítmény fokozó. Egészséges szervezet elvégre nem fingatja ki magát, szükség volt valamilyen "inspirációra".

mindezek mellett, minden elismerés az övé, akkor is ha bevállal bizonyos kockázatokat a siker érdekében

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

szucsy89
nagyon meglepõdtem mikor hallottam...nyugodjon békében!
Nekem is pont ez jutott eszembe....

Eléggé ledöbbentem, mikor megtudtam.
Nyugodjék békében.

w77d
Nyugodjon békében, kevesebb lett a magyar sportélet nélküle 😞

bubu13
Nyugodjék békében

EEE 1899

Bandee1987
El sem hiszem....ez hihetetlen 😞(((

Nyugodjék békében

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
hasonló mint a fiatal focisták
edzés közben eszméletét vesztve azonnal meghalt...

nyugodjon békében...
Fabio Capello
RIP 😞

a.carkey
Szomorú olimpia lesz. 😞

A medve nem játék.