Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
M6 alagút

"Az osztrák alagútépítõk tapasztalatlansága, és a kivitelezés hibái okozták az alagút beomlását az M6-oson"

mint tudjuk ausztriában akad pár kisebb nagyobb hegy, az alföld meg alföld, egyéb kérdés? szánalom baze 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
pénz-pénz-pénz, azért jót röhögnék ha a szmog miatt nem tudnának közvetíteni 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Freedom for TIBET!

Fabio Capello
De legalább beismerték...

Továbbra sem értek egyet azzal, hogy Kínában tartják az olimpiát....

Szerintem ha lett volna mód a biztonságos mód az átvizsgálásra, akkor biztos megteszik. Jobb az óvatosság.

Amúgy röhej, hogy az angyalföldi, majd most a ferncvárosi bomba miatt kitelepítések miatt (XIII.ker:10e ember, IX.ker:16e ember) szinte kimerült az OMSZ és Katasztrófavédelem municója (víz,kajcsi...stb) s kérik a cégeket adományozni...

CSak egyszer nehogy tényleg baj legyen, mert abból még nagyobb lesz.

0Fritz0
Ha meg kiürítés nélkül kezdik el piszkálni és azért döglik meg a fél kerület, akkor meg az lenne a szánalom.

„Van rajta kalap?”

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

😮OOOOOOO

Istencsászár
Ezreket kitelepítettek, város egy része megbénult, mentõk, tûzoltól, rendõrük nagy erõkkel felvonultak, a politikusak is stb...

Miért? egy üres vasdarabért😊

Persze felelõs nemlesz megint, sok 100 millió ment el a semmire ( ugyse számít hisz olyan nagyon gazdag ez az ország ) szánalom...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fabio Capello
ezen én is elég nagyon röhögtem... kitelepítették a fél kerületet egy adag színesfémért (Talán majd bevallják egyszer, hogy azért telepítették ki õket, mert a többsége etnikum, és nem akarták, hogy elvigyék a fémvázat, a tisztelt rendõrség akarta beadni a MÉH-be 😄D😄:😄D)

Istencsászár
Egy csont üres bomba miatt volt ekkora felfordulás😊 azt nem értem hogy nincs ilyen ultrahangos vagy átvilágítós technológia amivel pár perc alatt megnézik hogy mi van a bombában? nagyon sok pénz elment a semmire...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zéró toleranciát "másokkal" szemben is.

whiskeyman
kicsiny városomban 6 percre lakok (gyalogosan) a mentõállomástól...állítom, hogy õk sem érnének ki hozzánk hamarabb, mint 4 perc (a bejelentéstõl számítva)

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

whiskeyman
sokkolóval megnyugtatni a hozzátartozókat

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

gz8
Azért az 5 perc szerintem egész jó idõ, bár ha egy családtaggal valami súlyos történik, akkor más az idõpercepció.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Nem is tudom, melyik a kevésbé valószínûtlen...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Molnibalage
Holnap Bp.-n gyakorlatilag megbénul a közlekedés... Egész Dél-Pest és Dél-Budához lesz 1 aza EGY híd, de az észak-déli közlekedés is kampec a soroksári út miatt. A Ráckevei Hév szerintem el sem fog menni a Végállomásig, mert az 1km-en belül van. A forgalmat nem nagyon lehet sehova terelni... Budán a helyzet amúgy is botrányos már.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bertino
hát mit lehet erre mondani, pompás...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

The Garrett
hehe épp erröl beszélgettünk haverokkal, hogy milyen jó reklám lenne most a gárdának lemenni homokzsákot pakolni meg ilyenek, de sehol nem hallani róla. Ezekszerint csinálják. nájsz. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Fabio Capello
hát de bazmeg nem sugárhajtású ez, hogy fél pillanat alatt odaérjen

PSN ID: Lord_Mortanius

Istencsászár
Tisztességes roma magyar állapolgárok voltak? vagy baromállat magyarok?

gz8

Te mondtad: Nincs benne vér, erõszak, gyûlölködés... akkor meg kit érdekel? A médiának az kell, hogy Gregor Bernadett hányadik férjét fogyasztja, vagy E. Zsanett hány rendõrt erõszakolt meg mostanában. Bulváriában élünk.

Bár nincs benne vér, erõszak... nem is érdekli a médiát, de Gesztelynél cigányok és gárdisták dolgoznak együtt a gátakon.

S amikor ezek elhallgatásra kerülnek, akkor milyen társadalmi megbékélésrõl beszélnük?

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Istencsászár
Multkor a tévében láttam amikor egy ilyenrõl volt szó ( azért lõtték le mert nemvoltak beoltatva stb... ) aszondja a roma nõ hogy ha szoltak volna nekik akkor elvitték volna beoltatni😊) és mibõl fizetni ki a minimum 7 kutyájára az oltást ami fejenként 3-4 ezer? 😊)) de õ elvitte volna...

SHADOWEYES7
Gyerekek mellõl lõtték ki a kutyákat?

Városom etnikum lakta részén történt, ahol több a kutya mint az ember :S

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

5c0rp330n
áhh, ez így eléggé valószínûtlen, mit törõdnének azzal, hogy a saját országuk/mi országunk hogy szerepel az olimpián? szimplán csak geciek, nincs itt más magyarázat sztem.

Fabio Capello
Trémobil=nem magyar cég. Naná hogy az ellen vannak, hogy az egyik esélyesünk elinduljon az olimpián, ha a saját országuknak nemjó

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De szóljatok rám, ha ez már esetleg összeesküvés-elmélet kategóriába esik 😄DDD

5c0rp330n
Szombathely lemond a T-mobile-ról a diszkoszvetõ miatt
mondjuk tényleg a mi f@szt képzel az a mocsok rózsaszín trégeci..

szucsy89
banok
hát van jópár iráni stream a wwitv.com-on.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

GregSB
igen, sajnos már csak erre tudok gerjedni -.-

Sadist
Mert attól felállna a kukid?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

GregSB
banok
és ugyanabban a gimnáziumban ahol tavasszal volt az a tanárfenyegetés a csapteleppel.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Most a cikk hatására vagy baromi sok embet fognak kirugdalni, vagy egy újságírót.

Punker
sajna nincs sok, pedig sokkal több cigány tanár kéne és természetesen férfi, ugyanis a törzsi kölköknél alap dolog hogy nõnek nincs szava mivel otthon ezt tanulják.

GregSB
Nekem a magyar (nyelv és irodalom) tanárom volt, általános felsõ tagozatban. Imádtam õt, hatalmas figura volt. Igazából a nevén és bõrszínén kívül nem nagyon volt semmi olyan tulajdonsága, ami a származására utalt volna 😄

Ének tanáram az szakközépbe. Jófej és általába nem kell semmit csinálni mert nem érti miért kell informatika szakon éneket tanulni még szakközépbe

PS3 ID: kolb@szman

Bandee1987
bevallom, na, szörnyû ez a rasszizmusom, majd elfojtom magamban 😊

(ui: Valaki látott már életében cigány származású tanárt?)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

M@TriX
jaj, Bandee, te mindig õket bántod, lehet nem is õk voltak. Lehet cigány volt a tanár arra nem gondoltál? Meg se fordult a fejedben? valld be 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bandee1987
Megvertek egy tanárt a VIII kerületben

"Véletlen" épp a nyóckerben történt a dolog. Biztos semmi közük sincs az egészhez a cigánykölyköknek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tikal
remélem ennek az lesz a vége hogy hazazavarják õket a picsába, minek jöttek ezek ide,,, a franciáknak már kezd nagyon elegük lenni belõlük, és még egy két másik országnak is... sharia törvénykezés? mi van??? huzzanak vissza a sivatagba és vágdossák ott egymás kezeit....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

predator1982
na igen ezzel én is igy vagyok...azon gondolkozom lehet egyszer valami vállalkozást kellene nyitni, mert az nem pálya hogy egy kibaszott életen át dolgozol és nem jutsz egyrõl a kettõre...

pred

M@TriX
és ami mégrosszabb, hihetõ is...

más meg dolgozik 8-ba legálisan és egy dekát nem tud félrerakni...
lassan kételkedek a becsületesség értékében...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

predator1982
hát ez nagyon durva bazz!

pred

a.carkey
Pont most akartam belinkelni.

Szánalom az egész! 😞

A medve nem játék.

robos
Így lopják szét az M6-os autópályát

Magyarok vagyunk, vagy nem? <#wilting>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html