Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
"Nem az a baj, hogy elkéred a rokontól, és használod"

Ez csak nekem baj, hogy én fizetek õ meg nem... rohadjon meg az ilyen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem az a baj, hogy elkéred a rokontól, és használod. Hanem az, hogy ezzel olyan emberek elõl veszed el a helyet, akik TÉNYLEG rászorulnának (tolószék, mankó, járókeret), nekik esetleg jóval messzebbrõl kell elbicegni a boltig, gyógyszertárig stb.

Ha egy kicsit figyelnénk egymásra is, nemcsak önmagunkra, ez nem lenne kérdés.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki pedig nem figyel, az egy bunkó paraszt, és úgy kell neki, ha megbüntetik, égés, koppanás, feje meg egy nagy tojás. 😛😛😛 - csak hogy a színvonalat megõrizzük.

Istencsászár
Közokirat-hamisítás, ha te ennek tapsolsz, és mûveled akkor had gratuláljak, remélem elkapnak egyszer.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sadist
Mert? Baj, hogy betartatják a törvényt? Majd egyszer nézd végig a parkolókban a bömbik és mercedesek szélvédõit, elég soknál ott fogod találni a kis kék kártyát. Az ilyenek meg is érdemlik a büntit.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mr_no_NaMe
A pofátlanság inkább az, amit ezekkel az emberekkel mûvelnek egy szaros papír miatt. Okirathamisítás aham. Elkérem az egyik rokkant családtagomtól, használom és én leszek rabosítva mert hogy képzelem? A kurva anyjukat annak aki ezt kitalálta. Szánalmas

Végén a srác igazán elküldhette volna õket a bús francba. De az érzékelem szöveg odabaszot :ASDs
Több ilyen kellene.

Sadist
Ejbazmeg, végén a srácnak azért van egy stílusa 😄
"- Önök is sorstársai?
- Nem valószínû.
- Csak mert mozgáskorlátozottak helyén állnak.
- Érzékelem." <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

M@TriX
Nem voltam egy hétig, lehet volt is, csakha valaki nem látta volna aNaplóban a Miskolci parkolórazziát. Kirázott a hideg kicsit, hogy tényleg van aki nem is méri fel, hogy mit csinál (okirathamisítás) és a Rendõrségen találja magát.

A hölgyel ellentétben én nem a rabosítást érzem túlzónak, hanem az emberi tájokozatlanségot. Meg az még érdekes, hogy akiknek nem mutattákl az arcát bevitték azon magassarkú volt 😉 Plázacica rulz 😉

Napló - Miskolc

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

desigo
tisztára mint az oviban...
"tevagyazidióta"

van egy szint...
Istencsászár
A hírtv-vel az a gond hogy nagyon buzgók és túl sok igazságot mondanak ami sokaknak nemtetszik, pl drogügy😊 bár teljesen mindegy milyen médiát néz az ember, a hírek ugyan azok, csak valahol sarkítva valahol konkrétan vannak tálalva, bár egy interjut,egy bakit, egy hazugságot, egy tévé, rádió felvételt nem lehet sarkítani szóval...

Szerintem vesszetek össze. Bár a Hír TV-nek azt sem hiném el,ha a pontosidõt mondják...

Sadist
Mondom nézd már meg az alább belinkelt hírtévés videót! Ott mondja el a tûzszerész parancsnok, hogy amikor kibontották a földbõl, a kibontás utáni ELSÕ vizsgálatnál állapították meg, hogy nem bomba. Amíg ezt nem bírod felfogni, addig marad az idióta jelzõ, sajnálom...

a.carkey
Én osztom? Nézz már körül!

"... a fémtárgy elsõ vizsgálata után bebizonyosodott, hogy a szerkezet nem bomba."

"E L S Õ!"

Idióta vagy te!

A medve nem játék.

predator1982
jajj nehogymár ezen vitázzatok, a lényeg hogy nem bomba volt , és nem robbant fel, és senkinek sem lett semmi baja

pred

Sadist
2: Egy bombából átalakított üst volt. Nem tudom honnan vetted, hogy már az legelsõ vizsgálatkor kiderült, hogy nem bomba. Azt csak akkor tudták megállípítani, amikor kiásták és kiemelték a földbõl és betonból.
3: Akkor miért osztod az észt ilyen magabiztosan? Vannak szabályok, amiket a tûzszerészeknek mindenképp be kell tartani. Ilyen például, hogy ha egy kis esély is van, hogy a talált tárgy bomba, akkor ki kell üríteni a területet, és csak utána nyúlhatnak egyáltalán hozzá. Az õ munkájukon emberi életek múlnak. Nem egy, akár sok száz. Úgyhogy talán nem kéne leidiótázni azokat az embereket, akik a saját bõrüket kockáztatják mások testi épségéért.
4: Irreleváns, hogy a sajtóban utólag miket pofáznak, plusz 2-es pont ide vonatkozó része. Mondjuk nézd meg az alább linkelt hírtévés videót is.
1: Ha a fentieket nem vagy képes felfogni, akkor bizony sajnos idióta vagy.

Istencsászár
Ne keress logákat ezekben a dolgokban... ilyen szinten van Most Mo... amugy ez a bomba vagyis nem bomba hír inkább csak vicces, persze sok embernek volt kellemetlenség + rakás pénz... de a hírtvs hogyan csempésszünk drogot a riporterekhez és buktassuk le õket már komolyabb téma, errõl kéne beszélni.

predator1982
<#nevetes1>azért megnéztem volna a fejüket, amint ott találgatják hogy valyon mi is lehet ez????

pred

a.carkey
Nézd.
Elõször is: nem vagyok idióta, idóta vagy te!
Másodszor: az a ciki, hogy elsõre felismerték, hogy nem bomba, de kitelepítettek, Szerekeres baromi nagy bombáról beszélt, stb.
Harmadszor: nem vagyok tûzszerész, úgyhogy nem tudtam volna, de nem is mennék tûzszerésznek, mert (ls. 1. pont elsõ része).
Negyedszer viszont a végsõ mérleg kicsit "erõs": "miniszteri-fõrendõri szintü össze-vissza beszélés egy bombáról", háromféleképpen (amerikai, majd német bomba, végül hatástalanított bomba), többezer ember kitelepítése, majd az igazság, hogy hatástalanított bombának néztek egy üstöt, amirõl a cikk szerint már elsõre tudták, hogy NEM BOMBA, de azért többezer embert kitelepítettek, mert miért is?

"A szaktárca honlapján több ellentmondó információ is megjelent a szerkezetrõl a kitelepítés napján, elõször amerikai bombának vélték, majd német repülõbombának. Ezt nyilatkozta a helyszíni tûzszerészek vezetõje is a kiemelés után, Hajdú Gábor ezredes, tûzszerészparancsnok pénteken viszont már elismerte, a fémtárgy elsõ vizsgálata után bebizonyosodott, hogy a szerkezet nem bomba."

Szóval vagy õk is tudták elsõ vizsgálat után, hogy nem bomba, akkor meg minek volt az egész cirkusz, vagy tényleg beégtek és elsõre nem ismerték fel, hogy a bomba egy üst.

Részemrõl ennyi.

A medve nem játék.

0Fritz0
"Nem igazán profi tûzszerészek"... no comment.
Vagy inkább mégis comment: Minden bizonnyal annak a több száz/ezer bombának a hatástalanítását is ezek az utcáról berángatott senkik végezték, csak hát ugye a sikeres akciókat nem lehet a mostani elnyomó rezsimmel párhuzamba hozni.
De ha a fika már ilyen jól megy, akkor add már meg az elérhetõséged és legközelebb téged küldenek ki bombát bütykölni.
Jah hogy ahhoz nem elég fórumon osztani a tökösséget...

Szekeres azt mondja, amit a tûzszerészek mondanak neki. (nem tisztem õt védeni és nem is akarom. Ez tény)
De jó, legyen neked: mocskos komcsik haza ésatöbbi blablabla.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sadist
Mert gondolom te olyan kibaszottul jó tûzszerész vagy, hogy pontosan tudtad elõre mi volt az. Idióta...

a.carkey
A két szerencsétlen katonát ugye tõrbe csalták a tálibok Afganisztánban. A hírek szerint õk igazi profik voltak, tényleg jó szakemberek. Szóval nem értem, de itthon valami történhetett, mert vagy Okosjózsi helyszínelt, vagy az összes profit kiküldték Afganisztánba, és itthon nem az igazán profik maradtak. Ismétlem, nem tudom mi volt, de akik itthon maradtak, egy üstöt bombának néztek ...
A korábbi Szekeres sztori meg ismert, a mostani kijelentése - a bomba kapcsán - meg szerintem csak hab volt a tortán.

Így értettem amit írtam.

A medve nem játék.

a.carkey
V1 2 tonnás amerikai bomba
V2 1 tonnás német bomba
V3 (végleges):
"Egy gõzkezelõ üst miatt ürítették ki kedden a fél Ferencvárost. A ma már ipari mûemléknek számító alkatrészt nézték második világháborús bombának a Honvédelmi Minisztérium tûzszerészei. Hajdú Gábor tûzszerészparancsnok pénteken ismerte el, hogy a kiemelt szerkezet nem bomba."

Miért is?

A medve nem játék.

0Fritz0
"...ezúttal önhibáján kívül került bajba."
"Nem ez volt az elsõ alkalom, amikor Lindsay közlekedési balesetet okozott."

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BaliBoy
Lindsay Lohan-t elgázolták!
A színész-énekesnõ épp leszbikus szerelmével, Samantha Ronsonnal rótta Manhattan utcáit, amikor a baleset érte.

Lindsay Lohan ezúttal önhibáján kívül került bajba. A színész-énekesnõ épp leszbikus szerelmével, Samantha Ronsonnal rótta Manhattan utcáit, amikor váratlanul elgázolta egy motorbicikli. A helyszínre kiérkezõ mentõsök azonnal kórházba szállították a sérült sztárt.

Michael Lohan, Lindsay édesapja mindenkit megnyugtatott: lány jól van, és nem történt komolyabb baj. – Kutya baja. Minden oké – mondta Michael.
Az információt egy szemtanú is megerõsítette. – A Beth Israel kórházba vitték, de már pár óra múlva elhagyta az épületet – állítja a férfi.
Nem ez volt az elsõ alkalom, amikor Lindsayközlekedési balesetet okozott. Tavaly májusban részegen vezette fekete Mercedes-ét, emiatt frontálisan ütközött egy másik autóval.
A 22 éves sztár börtönben is ült már botrányos viselkedéséért: ugyan egy teljes napot kellett volna zárkában töltenie, de jó magaviseletéért már 84 perc után szabadulhatott - számolt be a Ma.hu.

84 perc múlva jó magaviseletért szabadult. 😄DDD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Punker
te normális vagy?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

a.carkey
Úgy látszik az értelmesebbje meghalt Afganisztánban, a maradék meg ezek szerint valami hihetetlen értelmi képességekkel rendelkezhet. Szekerest meg már nem is említem (eddig azt hittem a beszéde volt a csúcs, tévedtem).

De ez sem semmi!

A medve nem játék.

Tikal
vmi árvizes hírben valaki ezt mondta: és kaptak egy ZSÍR új terepjárot....

a zsír uj milyen duma? nem a haverjával beszél bazze, hanem a hiradoban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Istencsászár

Istencsászár
Kínai Népköztársaság akarom mondani pártállam vagyis kommunista...

Sadist
Eddig is nem egy hírt lehetett olvasni, akár itt az ezsgén is, hogy kína jócskán cenzúrázza pl. az internetet. Akkor még az olimpia hype sehol nem volt.

Tikal
mint irtam, kérdem, miért kina kapta meg? tehát azt nem értem miért nekik adták, a NOB döntött, a szememben õk is hibásak, mintahogy kina is, mert nem tartja be a feltételeket...

Kéz összetesz és köszönjük meg Kinának hogy felnyomta a benzinárakat mérhetetlen eneria igényével... ott ahol még 15 éve biciklivel tudtál közlekedni ma már 8 sávos autopálya hömpölyög...

Kína mindig téma volt, esetleg lehet neked csak most tünt fel, egy év mulva is téma lesz, hidd el....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

0Fritz0
Mint mondtam, a NOB-nak nem volt kötelezõ Kínát választania.
Mégis a zsarnok, gonosz, agresszív, népkínzó, neosárga izébizé mellett döntött.
Na akkor most ki is az, akit támadni kéne?

Majd az olimpia után egy évvel is kíváncsian várom a dicsõ és igazságos összefogást Kína ellen.
Jah, hogy akkor már nem lesz aktuális médiatéma…

A ping-pong labda meg csak egy finom utalás volt pl. a benzinár emelkedésre.
Bár az nem Kínából jön, de bizony milliónyi egyéb dolog ott ölt alakot és a benzines hiszti alapján szép kis rinya lenne, ha mindegyiken "nyugati béreket kapó kínai munkás csinálta" típusú árcédula lógna.

Úgyhogy: Kéz összetesz és szépen megköszönjük ezt a „tûrhetetlen, jajjdejújj” zsarnokságot, mert nélküle lehet hogy most nem szájkaratézhatnánk a neten világmegváltó gondolatainkkal. 😊

Flém, powreded by China

Tikal
Kina elég sok mindent igért, és a legfontosabbakat nem tartja be...

Szerinted normális egy olyan országban olimpiát tartani ahol korlátozzák a szolásszabadságot, az ujságirok nem férhetnek hozzá a teljes internethez, a BBC oldalát idén elõször lehetett megnézni Kinában... aham, jol döntöttek

olyan szmog van a városban hogy az orrodig nem látsz, biztos jo lesz ott sportolni.

Tibet témát már nem is emlitem, de talán már akkor is tudtam a problémárol mikor te még a buddhizmusrol sem hallottál... errõl ennyit.

Leszarom a ping-pong labdád, ha tehetem nem vásárolok kinai szart, de sajnos nagyon nehéz elkerülni hogy ne fussál bele, ajánlom figyelmedbe az egyik indexes ujságiro kina bojkotját, sajnos mint egyn nagyon keveset tehetsz, de szerencsére már kormányoknak is kezd feltunni hogy nem kéne mindent kinábol beszerezni....

Tikal
más jelentkezõ nem volt.... persze 😊

Fabio Capello
kína beígért az OB-nek fûtfát azért,hogy ott legyen az olimpia, elsõ soron az emberi jogok biztosítását, és azt, hogy nem tiporják földbe más emberek méltóságát.

Itt az olimpia és mit kaptunk? Aki tibeti, azt szétverik nyíltan az utcán, az újságíróknak megvan az a 4-5 oldal, amit az internetrõl látogathatnak, aki megszegi a szmog ellen bevezetett rendszámos rendelkezést, azt nyílt agressziónak teszik ki (kocsiból kirángat kicsit összerugdos, majd indulhatsz a sztrádán gyalog haza). Az olimpia a békérõl, a szabadságról, és a barátságos versengésrõl szól. Ezek közül Kína per moment egyiket sem teljesíti, sõt két lábbal tiporja az olimpia FÕ eszméit a földbe.

Az már csak hab a tortán, hogy több sportoló említést tett arról, hogy nem bír edzeni, sem versenyezni, mert majd megfullad a portól...

És hidd el utánanéztem elég rendesen, és nem rinyálnék, ha drágább lenne 10 forinttal a ping-ponglabda, ha ezzel sikerül elérni azt, hogy az ottaniak fele ne nyomorban éljen....

Kösz hogy elolvastad.

0Fritz0
Az olimpiai bizottság Kinát választotta, ha ez bántó, akkor tessék panaszt tenni a NOB-nál, és/vagy ne nézd az ott tartott sporteseményeket.
A másik: Ha most nem náluk lenne az Olimpia, akkor te is magasról leszarnád, hogy mi folyik ott.
Mert annyira azért senkit sem érdekel, hogy magától utánanézzen/érdeklõdjön az ottani helyzetrõl.
Sokkal kényelmesebb az, ha a sajtó az ember képébe nyomja az éppen aktuális zaftos drámát.

Ne legyünk álszentek.
Mi (nyugat), az ottani emberek nyomorából élhetünk az övékénél sokkal jobb életszínvonalon.
Persze, ha rendesen megfizetnék õket, akkor te is egybõl lázadnál, hiszen drágább lett a ping-pong labda… 😊

Szerinted hol kellett volna megrendezni?

Fabio Capello
ma ül össze a NOB ezeket megtárgyalni, de nem hinném hogy mostmár lefújják....

Rossz döntés volt, viszont ha nem õk rendezik, akkor kapitalista paraszt világ leszünk a szemükben....

Tikal
300ezer embert telepitettek ki az utobbi idõben kina szegény negyedeibol, majd a telepeket lerombolták... magyarázza már meg valaki hogy miért is itt van olimpia? miért érdemelték meg?

Több mint 160 gyárat zártak már be peking körül, de még mindig szmog van.... én ezt el sem tudom képzelni milyen lehet egy ilyen városban élni, nekem már Budapest is büdös sokszor...

Tikal

Tikal
Ma volt az elsõ meghallgatása a szerb népirtonak, a biro csak egy kérdést tett fel: bunos vagy nem? 30napja van rá hogy eldöntse...
Szerintem volt rá pár éve hogy ezt el döntse, de valoszinuleg azért bujkált mert ugy gondolja nem az...

joebacsi
és még csak nem is szépek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fabio Capello
Doppingoló oroszok

Alakul ez az olimpia kéremszépen...

A bolgároknál is nyilvánvalóan csak valami technikai malõr lehetett, hogy egy olyan anyagon buktak el amit kimutat a teszt.
Fabio Capello
de most legalább már az elején eltaknyolnak... persze megin az amcsik járnak majd jól, mer olyan anyagot fejlesztenek ki amire nincs még próba, a többieknek marad a régi, amit fél perc alatt kimutatnak...

Punker
"A B próba igazolta, hogy a teljes bolgár olimpiai súlyemelõ csapat doppingolt - ismerte el a helyi szövetség. A súlyemelõket június 8-án, valamint 9-én ellenõrizték és a szervezetükben a tiltólistán szereplõ metandienont mutatta ki a vizsgálat.

A lebukottak között van a pekingi olimpia egyik nagy esélyese, a 77 kg-ban tavaly világbajnokságot nyert Ivan Sztojcov is. A bolgár szövetség már a botrány kirobbanásakor közölte: nem küld egyetlen versenyzõt sem az augusztusi játékokra.

A vétkesek kettõ vagy négyéves eltiltásra számíthatnak és a nemzetközi szövetség négy évre számûzheti tagjai közül bolgárokat."

van egy sejtésem hogy az egyéni érmek nagyrészét doppingosok fogják elvinni....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal
elég szomoru hogy a NOB behodol mindenben...