Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Utaltam egy ezrest, remélem nem nyúlja le az ügyvéd vagy a jobbikos köcsögök.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
Tömegkarambolt okozott Ausztriában a vihar

Ketten vesztették életüket Ausztriában és Olaszországban egy Magyarország felé tartó viharban. Ausztriában tömegkarambol is történt az esõ miatt az A1-es autópályán.
5c0rp330n
legalább tovább növekedne a rendõrök átlag-iq szintje és korrupciómentessége <#wow3>

REALista
Hát ez vicces...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

0Fritz0
Neki az jobb érzés, ha rendõrként lopják a fémet. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tikal
Draskovits Tibi szerint csökkenteni kéne a felvételi szintet a rendõrségen azért hogy több roma származásu rendõr lehessen!!! Mi van? ez normális? ilyen emberek felelõs pozicioban lehetnek?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mr_no_NaMe
Terjeszteni kéne a linket és hajrá öreg! Én is adnék bele ha tudnám merre/hogy kell.
Scottt
Én adnék bele pénzt ha lesittelnek😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dragooon
a vizuális élmény is meglegyen...

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

0Fritz0
Fatökû... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ha lenne kessem még én is adnék bele

guardian hero
Óvadékot gyûjtenek az emberöléssel vádolt férfinek

"A 68 éves kesznyéteni férfi, hogy megvédje kertjének termését, áramot vezetett a kerítésbe, ez azonban nem tartott vissza három uborkatolvajt, bemásztak, egyikük halálos áramütést szenvedett, a másik kettõ megsérült. A tulajdonos ellen több emberen elkövetett emberölés bûntettének kísérlete miatt indítottak eljárást, jelenleg elõzetesben van.

Az idõs ember beteg, megjárta már a tököli rabkórházat is, aggódik házáért, értékeiért, ezért szeretnék elérni, hogy óvadék fejébe engedjék ki a börtönbõl - mondta az ügyvéd."

Hol lehet adakozni, nem tudjátok? Nagyon átérzem az öreg helyzetét, nap mint nap személyesen tapasztalam, hogy totálisan tehetetlen vagyok azzal szemben, hogy a cigányok kárt tesznek a vagyonomban, környezetemben, éjszaka az utcán lármáznak ami miatt nem tudok aludni, és másnap így kell dolgoznom... Komolyan azt érzem, hogy bármikor én is kerülhetek ilyen helyzetbe, mert ha egyszer közvetlenül engem vagy a családom kezdik inzultálni, én is megölök néhányat. És ebben az esetben úgy érzem én is joggal várnám a tisztességes magyar emberek segítségét.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Errõl láttam már képet is valahol. Ilyen lyukacsos fémpad volt 😊
bertino
😄DDDd

18+, de nagyon nagyot röhögtem rajta.
Remélem, nem baj, hogy linkeltem.

szucsy89
Az a hiba, hogy nem a megfelelõ emberekkel dolgoztatnak.

a.carkey
Röhögnék, ha 2010 végére se készülne el, és más adná át, nem Demszky. 😄

A medve nem játék.

bertino
😄DDDDDDDDDDDdd

ez már télleg egy viccnek néz ki inkább 😄

desigo
igazi szánalom ez az egész.Ha 10 évet késne akkor se lenne egy felelõs se
európa szégyene vagyunk

a tervezõket kb mind lecsukatnám...

Felfüggesztették a 4-es metró alagútépítését

Nincs engedély egy átkötõ alagúthoz, a csúszás két hónap lehet. A pajzsok a Duna alatt ismét megállnak majd. A kihagyások egymilliárdba kerülhetnek.
desigo
Bírság a tiltásban dolgoztató autópályacégnek

a maximum kiszabható 10 milla

hát nem valami sok de azért több mint a semmi
Sadist
Jahogy Suzuki, másik oldalon nem írták a típusát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
De az 5 freggel legalább teljes mértékben kihasználták a ladát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

guardian hero
Rosszul végzõdött a dinnyelopás a cigányok számára, avagy masiniszta egy killing spree-vel járult hozzá a bûnüldözéshez.

gz8
"A helyszínre érkezett a balesetben elhunyt férfiak családjának több tagja, õket egy tucatnyi rendõr próbálja visszatartani, hogy a baleset helyszínének közelébe mehessenek."

<#conf>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

desigo
Öt halott a gyöngyösi vonatbalesetben

a mozdonyból és két személykocsiból álló szerelvény több száz méteren át maga elõtt tolta a személyautót, amely egy földútról hajtott a sínekre, amikor éppen jött a vonat.

durva...
gz8
#9122 -.-

Amúgy van benne valami :/

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

desigo
desigo
nem is kapott sokat...
a.carkey
Lehet, hogy Gyurcsány mégsem nyaralt? 😄

A medve nem játék.

desigo
szerencséje
csúnyán nézett ki ...
banok
mindkét eset után volt gyásznap

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

atlagember
Elolvasva a számos újság és média által sokat kritizált mórickás képregényt, azt tapasztaltam, hogy abban egy árva szó sem esik a cigányokról. Igen érdekes viszont, hogy Lévai katalin, a muosz, a romák és mások is rögtön rájuk asszociáltak. Vajon miért?
Talán ezt a kérdést lenne érdemes feszegetni, még mielõtt bárkit is rasszistának neveznének. Egyesek miért gondolták azt, hogy a képregény a cigányokról szól? Ha nem azért, mert maguk is tudják, hogy rájuk is ráillik, akkor miért kellett eljárást indítani?
Érdemes elgondolkodni ezen.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

0Fritz0
"Kórházba került, s már túlvan a röntgenvizsgálaton János, akinek a könyöke kificamodott, s most altatják, hogy a helyére tegyék. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy törés nincs, és valószínûleg szakadás sincsen, amellett további sérülés nélkül megúszta, hogy ráesett a súlyzó"

"Baranyainak legalább egy hét teljes pihenõre van szüksége, és négy hét múlva már rendben lesz"

Mr_no_NaMe
Vagy hogy nem tudta kinyomni és ennyi volt számára az olimpia...
hát van egy olyan tippem, hogy azt már meg sem érezte, hogy ráesett a hátára :S

0Fritz0
Kemény

a.carkey
Nem is tudom mi fájt szegénynek jobban: a karja vagy a ráesett súly. 😞

A medve nem játék.

Dragooon
ínye, képeken is elég durva volt...
szerencsétlen :S

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

bertino
uramisten vazze :|

joebacsi
gondolom a "légyszi ne gyilkoljátok már a népünket a saját határainkon belül" nem volt elég hatékony

végsõ soron mind1 is, ez már a grúzoktól függetlenül úgyis már elõre le volt játszva

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SHADOWEYES7
uhh 😞

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

0Fritz0
Ezt írtam én is: az oroszok támogatták a terrorokat és nem ártatlanok az ügyben, de egy város lövetése elég ostoba válaszlépés.
Szerintem

joebacsi
a grúzok odamentek, hogy felszámolják ruszkik által felspanolt oszét szélsõségeseket, akik már egy ideje irtották a grúzokat a grúz határokon belül

ezt jól beállították aggresszió, és ez lett a mondvacsinált ok 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"