Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ketten vesztették életüket Ausztriában és Olaszországban egy Magyarország felé tartó viharban. Ausztriában tömegkarambol is történt az esõ miatt az A1-es autópályán.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"A 68 éves kesznyéteni férfi, hogy megvédje kertjének termését, áramot vezetett a kerítésbe, ez azonban nem tartott vissza három uborkatolvajt, bemásztak, egyikük halálos áramütést szenvedett, a másik kettõ megsérült. A tulajdonos ellen több emberen elkövetett emberölés bûntettének kísérlete miatt indítottak eljárást, jelenleg elõzetesben van.
Az idõs ember beteg, megjárta már a tököli rabkórházat is, aggódik házáért, értékeiért, ezért szeretnék elérni, hogy óvadék fejébe engedjék ki a börtönbõl - mondta az ügyvéd."
Hol lehet adakozni, nem tudjátok? Nagyon átérzem az öreg helyzetét, nap mint nap személyesen tapasztalam, hogy totálisan tehetetlen vagyok azzal szemben, hogy a cigányok kárt tesznek a vagyonomban, környezetemben, éjszaka az utcán lármáznak ami miatt nem tudok aludni, és másnap így kell dolgoznom... Komolyan azt érzem, hogy bármikor én is kerülhetek ilyen helyzetbe, mert ha egyszer közvetlenül engem vagy a családom kezdik inzultálni, én is megölök néhányat. És ebben az esetben úgy érzem én is joggal várnám a tisztességes magyar emberek segítségét.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Remélem, nem baj, hogy linkeltem.

ez már télleg egy viccnek néz ki inkább 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
európa szégyene vagyunk
a tervezõket kb mind lecsukatnám...
Felfüggesztették a 4-es metró alagútépítését
Nincs engedély egy átkötõ alagúthoz, a csúszás két hónap lehet. A pajzsok a Duna alatt ismét megállnak majd. A kihagyások egymilliárdba kerülhetnek.
a maximum kiszabható 10 milla
hát nem valami sok de azért több mint a semmi
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
<#conf>#conf>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
a mozdonyból és két személykocsiból álló szerelvény több száz méteren át maga elõtt tolta a személyautót, amely egy földútról hajtott a sínekre, amikor éppen jött a vonat.
durva...
Amúgy van benne valami :/
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Talán ezt a kérdést lenne érdemes feszegetni, még mielõtt bárkit is rasszistának neveznének. Egyesek miért gondolták azt, hogy a képregény a cigányokról szól? Ha nem azért, mert maguk is tudják, hogy rájuk is ráillik, akkor miért kellett eljárást indítani?
Érdemes elgondolkodni ezen.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
"Baranyainak legalább egy hét teljes pihenõre van szüksége, és négy hét múlva már rendben lesz"
szerencsétlen :S
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
végsõ soron mind1 is, ez már a grúzoktól függetlenül úgyis már elõre le volt játszva
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szerintem
ezt jól beállították aggresszió, és ez lett a mondvacsinált ok 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"