Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

prezi
még jo hogy tegnap utaztam haza 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Bombariadó van a keletiben, kiürítették az egészet 😊
0Fritz0
Na jó, ilyen a mesében sincs.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fabio Capello
:/

Két méter kötél nem lett volna egyszerûbb?

bertino
pff, hát ez fail...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Hát szerencsétleneknek nem lett Kanári szigeteki pancsolás :/

Azért az érdekes,hogy nem tudják,hogy hányan haltak meg.
Mintha nem lenne pontos csekklista...
DJ RX7
CNN szerint 166 utas volt ebbõl 6 a személyzet és 26 ember élte túl.

:3

link

Elsõ mondat rátok nem vonatkozik, csak arra a topikra, ahova raktam. 😊)

guardian hero
15 éves naív gyerek, LOL 😄 Hol élsz Te bazmeg??

Ráadásul a csajszi aki nyilatkozott mondja is, hogy mindenki tudta, mekkora fasz a csávó. Ennek ellenére beülnek négyen a kocsijába... Ennyi erõvel bárkit elgázolhattak volna, Téged is, anyádat is, vagy csak szimplán frontálisan a kocsidba rohannak...

Persze biztos ezek voltak a suliban a vagány tökös gyerekek, de annyi vér nincs a pucájában egyiknek se, hogy a haverjukra rászóljanak... Mondjuk gondolom nem azért vagizott, mert annyira ellene volt a társaság...

Szerintem aki ebben a világban él, az pontosan ismeri az ilyenfajta újgazdag kölyköket, úgyhogy szavaiddal élve elég "hülye vagy bazdmeg", hogy ezt nem látod át.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tikal
hm, és megint a sofõr uszta meg sérülés nélkül...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Te hülye vagy bazdmeg.

"Tudtommal önként ültek be a kocsijába"
Egy 15 éves naív gyerekrõl beszélünk, aki beült egy 2 évvel idõsebb faszacsávó bmw-jébe. 10-bõl 9 beûlt volna.

"és nem állították le a vagánykodó hülyegyereket."
Szerinted egy ilyen balfaszt le lehet állítani? Minél jobban kiabálsz neki annál jobban nyomja és röhög. Ismerek 1-2 ilyet.

"Ha nem õk halnak meg, hanem a te gyerekedet gázolják halálra, akkor is így vélekednél?"
Nem értem milyen gázolásról beszélsz. Azt meg végképp nem, hogy ehez mi köze van az utasoknak.
Itt csak ez a kis nyomorék a hibás, meg a szülei, hogy egy ilyen szart csinálnak. Az ilyet nem börtönbe kéne csukni hanem eltörni a gerincét aztán a tólószékkel száguldozhat.

guardian hero
Tudtommal önként ültek be a kocsijába, és nem állították le a vagánykodó hülyegyereket. Ha nem õk halnak meg, hanem a te gyerekedet gázolják halálra, akkor is így vélekednél? <#ejnye1>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

desigo
Közük nem volt semmilyen diszkóhoz...
Ha a te gyerekedet vinné el valaki autóval és ártatlanul meghalna akkor is így vélekednél? <#ejnye1>
guardian hero
Ez egyszer legalább csak magukkal basztak ki a hülye diszkós kis köcsögök. Csak azt sajnálom, hogy nem maradt ott az összes.

5c0rp330n
hehe, blikktõl mit vársz? ami máshol 120km/h, az a blikknél minimum 200.

5c0rp330n
nem rokonom, szóval tõlem azt csinálsz vele amit akarsz. de sztem ilyen helyre bunkóság csak úgy betenni, legfeljebb úgy, ha aláírod, hogy RIP, de ezzel meg elrontod a tápig hangulatát..

joebacsi
ha a kiscsaj képét beteszem ide az gáz?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Istencsászár
persze õk is ugyan olyan ludasak a dologban... csak hát nemvolt szerencséjük...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
A egyik áldozat a környezetvédelmi miniszter fia. Meglepõdnék, ha eltussolnák az ügyet.

A medve nem játék.

whiskeyman
"már ügyvédet is fogadott Krisztián apja, hogy kihúzza a slamasztikából fiát.Szüksége is lesz rá, hiszen halálos közúti baleset okozásáért akár 5 év börtönre is ítélheti majd a bíróság. " sajnos csak 5 év <#szomoru1>

de én az elhunyt gyerekek szüleit sajnálom...valahogy nem tud meghatni a két tizenéves.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Az eset a Stop-on.
Így terjed a pletyka, az egyik nap még csak százhúsz, másnap már kétszáz...

"A fiú apja már ügyvédet is fogadott" Lehet, hogy testõröket kellett volna?

Inkább azért kéne elõvenni az apját, hogy minek neki gyerek.

Istencsászár
17 éves barom állat... az apját is elõvenném, minek egy taknyos segge alá egy sportkocsi? vagy tökmind1 milyen, nagy teljesítményû jármû...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
A másik áldozat a környezetvédelmi miniszter fia volt ...

A medve nem játék.

5c0rp330n
tudom blikk, de azért tanulságos (természetesen nem én találtam rá a linkre), ill. ugyanez stop-on..

a.carkey
Tikal
ez már nagyon gáz.... ezek az oroszok kõbunkók, mit képzelnek? fenyegetõznek mert védelmi rendszert építenek a lenygelek? pont azért teszik mert a köbunko szomszédaik atommal is képesek fenyegetõzni, agynélkuli tuskok...közben még mindig nyomulnak gruziában.....pff.... vki már a bemutathatna nekik, pl hogy kösz de nem kell a gázod...persze ez nem egyszerû 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ezzel nem is vitatkoznék, lassan mindenki lehagy minket 😞 Lehet a multikkal ellenkezni, sõt kell is, de semmiképpen nem olyan módon ami a cikkben említve van. Ha egy ilyet lépnének asszem erõs túlzással de visszazuhannának a középkorba 😊 szvsz

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

joebacsi
történelemmel kapcsolatban szoktak néha hülyeségeket beszélni, de meg lehet nézni a gazdasági eredményeiket a miénkkel összehasonlítva

az adórendszerükkel nem folytják meg a saját kkv szektorukat, nem nyalnak olyan látványosan a multiknak, és valahogy nem lett privatizálva idióta módon az egész energiaszektor, így nem kell nekik feltétlenül úgy tapsolniuk, ahogy a külföldi nagytõkeérdek fütyül, és ezt ki is használják

lehet, hogy az egész csak egy semmitmondó szóbeli ökölrázás, de itthon még egy ilyen is elképzelhetetlen

0Fritz0
Itt a megoldás: Fico-t honosítjuk és elkeni a száját az itteni multiknak, cserébe meg annyit anyázhat, amennyit akar. 😄
Öröm, bódogtág.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Vagy már megint hülyeségeket beszélnek. Tessék megpróbálni, nem pedig dumálni róla. Nincsenek olyan tökösek fogadjunk.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

0Fritz0
Ezt még nem is láttam. 😊

Hát igen, gondolom most azon kattognak az oroszok, hogy ha késõbb fejlettebb/több rakéta települne a lengyelekhez, az már lényegében megfosztaná õket a "kölcsönös elrettentés" rájuk esõ részétõl, tehát már most remegnek.

joebacsi

a.carkey
Tudom. Direkt volt.

A medve nem játék.

banok
Hruscsov

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

joebacsi
azért, hogy európa védve legyen a ballisztikus rakétáktól (színes szagos info)

vagyis ha valamelyik elvetemült turbános belebotlik a fekete piacon egy szkád rakétába, akkor ne tudja megszivatni az ittenieket 😊

ez teljesen defenzív fegyver, támadni nem lehet vele, szóval ha a ruszkik ezt ellenük irányultnak veszik, akkor az csak azt bizonyítja, hogy simán lövöldöznének errefelé is atomot, ha a helyzet úgy kívánja

szóval jobb ha van ez a cucc, és nem kell, mintha kéne, de nincs 😊

az amcsi disznók keverik a szart.éppenséggel az olimpia is nevetséges érdekes mód mintha a magyarok az amcsi ellenfél elõtt mindig alulmaradnának kissé gyanús..tisztára hasonlít a régi olimpiákhoz amikor az oroszokat nem lehetet legyõzni a magyaroknok..most az amcsik...hm

Mr_no_NaMe
Na meg a jó kurva anyjukat azt. És ha nem írják alá akkor meg az amcsik találnak ki valami hasonló kaliberû megvonást vagy fenyegetést.
Most azért kéne beszarva lennem mert a köcsög orosznak nemtetszik, hogy mit írt alá a lengyel az amcsinak? Az oké, hogy egymás között gyûlölik egymást és fenyegetõznek de nekem mér kéne károsodást elszenvednem?? Fel vagyok háborodva hogy be kéne fosnom 😄
Szépen az ilyen agyas faszkalapokat ki kéne lõni a nap felé, de mire a holdig érnének már szana széjjel tépnék egymást, az utolsó meg megdöglene az unalomtól hogy nincs kivel vitázni...szánalom ez az egész már úgy ahogy van.
a.carkey
Lengyelország aktív NATO-tag. Mirõl is beszélünk?
De pont ezért gáz az, hogy kutyafa... sem tett a NATO az ellen, hogy Tbilisziig megszállják Grúziát. Kennedy egy kuki volt, de legalább fenyegetõzni is tudott egy olyan féreg ellen, mint Ruscsov.

A medve nem játék.

0Fritz0
Miért is kell amerikai rakétákat telepíteni a lengyelekhez?
Azt hittem béke van és barátság, meg erszdelahajam.

bertino
"Mint Nogovitszin kifejtette, Oroszország képes nukleáris fegyvert bevetni, ha az ország védelme úgy kívánja, olyan ország ellen, amelynek szövetségese atomfegyverrel rendelkezik. Hozzátette: a szerzõdés aláírásával Lengyelország aktív célponttá vált"

<#wow2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
Ezeket a nagypofájú fejeseket és politikusokat kellene egy szigetre elkülöníteni azt atomot nekik, had élvezzék...

Feltevésed korántsem alaptalan.

joebacsi
csak közös ellenség kell, az nagy összetartó erõ 😊

5c0rp330n
<#eljen>
kár, hogy ebben a morálisan megromlott országban az összetartás nulla, jó látni, hogy azért van ellenpélda is.