Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Fehér Mikit is a komcsik ölték meg? Meg azt a rengeteg sportolót, akiknek a túlterhelt szervezete ugyanígy adja meg magát világszerte?

Szerintem ki kéne szórni a Kossuth térre halott sportolók véres hulláit demonstráció gyanánt, nem gondolod?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sadist
Menj már innen!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

5c0rp330n
nice, akkor hasogassunk szõrszálakat. hogyha 1928-tól számolnánk és azt mondanánk, hoy "csak" 80 év után a legrosszabb teljesítmény, nyugodtan éreznéd magad?

whiskeyman
1904-ben St.Louisban, csak 5 érmet szerzett a magyar csapat (2 arany, 1 ezüst, 2 bronz)

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

5c0rp330n
oké. nemtom, hogy az rtl híradóban láttad, vagy metróban olvastad, amire alapozod a véleményedet, de nem is érdekel.

"37 perc alatt ért ki a mentõ Kolonicshoz?

Kolonics György edzõje szerint a mentõ 37 perc alatt, a mentõszolgálat adatai szerint viszont 17 perc alatt ért a helyszínre.

"Az Országos Mentõszolgálat a rendõrség központi ügyeletétõl kapta a hívást, illetve õk átkapcsolták a bejelentõt, a bejelentõ elmondta a helyszínt, és a rosszullétet, azonnal indítottunk a Markó utcából egy rohamkocsit, és Budáról egy mentõorvosi kocsit" - mondta el Dr. Zerkovitz Kristóf az OMSZ szolgálatvezetõ fõorvosa. Hozzátette: a rohamkocsi 17 perc alatt ért a helyszínre.

Ezzel szemben Kolonics edzõje úgy nyilatkozott: a mentõ 37 perc alatt ért a helyszínre. Elmondta: a közeli mentõállmásról nem tudtak olyan kocsit küldeni, amelyik fel lett volna szerelve életmentõ készülékkel.

A két idõ közti különbséget az egyik szemtanú, dr. Szále Gyula azzal magyarázza, hogy húsz percen keresztül hiába hívták a mentõszolgálatot. Végül egy rendõrautót állítottak meg, és az egyenruhások értesítették a mentõket."

"szívgyógyász véleménye

Minden szívhalálos esetnél kulcskérdés, hogy mennyire gyorsan érkezik a segítség, s kezdõdik el a mellkas nyomogatásával a keringés fenntartása, illetve, van-e a közelben életmentõ készülék, defibrillátor – mondta dr. Matos Lajos nemzetközi hírû szívgyógyász az MTI érdeklõdésére. A szakember elmondása szerint minden egypercnyi késlekedés 10 százalékkal rontja a túlélési esélyt."

az elvtársak kórházi "intézkedésein" nyugodtan behányhatsz, de azt azért dudnod kell, hogy, ennek az embernek a halála is az õ lelkükön szárad.

guardian hero
Ha nem érted az a te bajod, én kiszálltam mielõtt behányok...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

5c0rp330n
2008-1896=112 év, ha nem csalnak a matematikai alapismereteim. akkor 112 év. így jobban hangzik.
hullagyalázás alatt pedig mirõl is beszélsz egészen konkrétan?

guardian hero
Szerintem a hullagyalázáshoz keress fogékonyabb közönséget.

A több mint 100 évet meg gondold át újra.

5c0rp330n
persze, hogy is gondolhatom, hogy bármi okának kellene lennie, hogy több, mint 100 év alatt most szerepeltünk a legrosszabbul? hogy is gondolhatom, hogy azok az "ártatlan" emberek a felelõsek Kolonics halálért, akik bezáratják a kórházakat, mert elbaszták az egész ország pénzét? biztosan én vagyok a túlzó, persze. fáj kimondani az igazságot? vagy téged ennyire hülyére tud venni a kormány és még bólogatsz is nekik? gratulálok. ez a mentalitás már jobban tetszik. agymosott birka mentalitás ftw!

M@TriX
Jó ez az ország, ahol még a hivatalok is bevágnak a haladásnak, mondjuk a kivitelezõkrõl meg no comment....
Kínában háény hónap alatt is építették meg a metró vonalakat? 😉

Be kell temetni a metróalagutat?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tikal
az ok Kína 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

guardian hero
<#wilting>

Na, ezzel a mentalitással menj melegebb éghajlatra.

5c0rp330n
az egy dolog, hogy a 8. hely is jó hely, de nem változtat a tényen, hogy több, mint száz éve, mióta újkori olimpia létezik, ilyen szarul még soha nem szerepeltünk. ezek után lehet nyugtatni az embereket, hogy a 8. hely is milyen fasza. ez olyan, mint amikor gyurcsány nyugtat amikor a gazdaságról van szó, hogy még van mit ennünk, örüljünk, hogy élünk egyáltalán. ez régen rohadtul nem ilyen volt, valami nagyon el lett cseszve, valami oka van, hogy így szerepeltünk. és itt nem arról van szó, hogy Cseh Laci "csak" ezüsteket hozott. nem ezen múlótt, Cseh Laci kihozta az abszolút maximumot, amit csak tudott. ami Koloniccsal történt, jól jellemzi, hogy mik folynak itt a háttérben. gyakorlatilag közvetett módon azok az emberek ölték meg, akik minden további nélkül kitalálták, hogy ritkítsuk meg a kórházakat, túl sok van, minek annyi.

SHADOWEYES7
biztos jó linket tettél be? 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

joebacsi
ez egy köcsög
az tény, hogy a sportvezetés nincs a toppon, de ennek õ is aktív részese

húzóágaktól szedik el a pénzt költségcsökkentés címén, így mégis mi a f*szt vár?

ennek, illetve pár szerencsétlen körülmény (pl. dzsúdóbíró) ellenére derekasan helyt álltak a lányok/fiúk, ami erre az eredményre volt elég

itt lehet látni a nem épp javuló tendenciát

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én inkább a kisgyermek és édesanyja számlaszámára, vagy címére küldenék pénzt. Közvetítõket nem szeretnék pénzelni, arról sosem tudni, hová megy.

õ is maradhatott volna brüsszelben

M@TriX
Komolyan mondom, egyenként gurítanám le õket a "Spanyol lépcsõ"-n, azokat akik elégedetlenkednek a sportolóink szereplésén.

200 ország vett részt, összesítettben a 21. helyen végeztünk.
Van még valami amiben ennyire élen vagyunk és nem negatív lista?

Nagyon sok ország sokat lépett elõre, Kínáról nem is beszélve.
Nekem biztos qrvára rosszul esne, ha sikerülne, mondjuk egy olimpiai 8. helyet összehozni és szarba se néznék. Pedig ez is szerintem negy szám.

Hír a sok közül...

– A szakszövetségeknek kell megmondaniuk az okokat, nem kell egymásra mutogtani. Százhetven nagyszerû sportember képviselte a magyar színeket Pekingben, õk bejutottak a világ legjobb 10 500 sportolója közé.

Sportolóink pekingi szereplése okán csalódottságának adott hangot a MOB elnöke.

Schmitt Pál az idei játékok elõtt úgy nyilatkozott, hogy minden érembõl hatot remél.
– Megnéztem, mit várnak a szakszövetségek, s az összesítést elosztottam kettõvel, így jött ki a 18 érem.
A MOB elsõ embere kimondta azt is, hogy ha bárkiben volt még olyan illúzió, hogy Magyarország sportnagyhatalom, azzal immár le kell számolni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Számlát nyitottak a lezuhant mentõápoló családjának megsegítésére

Sörös Milos 27 éves mentõápoló volt. 2008. július 31-én épp egy súlyosan megégett 2 éves kisfiún próbált segíteni, amikor a kórház felé tartó helikopter lezuhant. Sörös Milos azonnal életét vesztette.

A fiatal mentõápoló a még csak járni tudó kisgyermekét és várandós feleségét hagyta maga után. Ha valaki úgy érzi, segíteni tud és akar az árván maradottaknak, a református egyház e célból nyitott számlaszámára küldhet adományt. Érdeklõdni a 06/30/552-3871 telefonszámon és a [email protected] e-mail címen lehet. Számlaszám: 10918001-00000014-94920043. (mno)

SHADOWEYES7
Bombariadó egy békéscsabai McDonald's-ban

Az ilyennel szórakozókat szivesen lecsukatnám vagy 10 évre.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
Jól bírta a terhelést a Megyeri híd a szombati próbán, a szerkezet kevesebb mint fél métert hajlott meg a mintegy félszáz kamion alatt

Jelenleg azzal számolnak, hogy szeptember végén, október elején elindulhat a forgalom a hídon.
Egyszerûbb:
"A tûzijáték elmaradásával kapcsolatban a boon.hu azt írja, hogy amúgy sem lehetett volna megtartani, mivel a rendezvény szervezõi nem jelentették be, így engedélyük sem volt a látványos pirotechnikai mûsor lebonyolítására. "

Egyszerûen kakáltak az egészre. 😊

Punker
A, mert drága?
B, mert a komcsik lenyúlták a pénzt?

Adja meg válaszát (több lehetséges jó válasz is lehetséges)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SHADOWEYES7
de miért nem volt? 😮

prezi
itt lakom 😄
de kajak nem volt tüzijáték ami elég minuszos :|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

SHADOWEYES7

joebacsi

desigo
de buták
raktak volna rá GPS jeladót és elvezette volna õket a feladóhoz...

mondjuk még egy levesre jó lehet 😊
Drogcsempész galambot vett õrizetbe a bosnyák rendõrség
A betanított állat rendszeresen látta el heroinnal a legveszélyesebb bûnözõket õrzõ Zenica börtön lakóit

a.carkey
Tök mindegy ki volt. Bunkó volt és kész. De Molnártól és Szekerestõl már hallottunk faszozást és egyéb lerészegedett extrákat, tehát van alap amire építhettek, Gyeneseinek meg ismerjük a szép piros alsóját, tehát ezek után mindent el tudok képzelni róla. De Szekeres egy piperkõc szolibajnok, Molnár meg egy kõbunkó, szóval kettõjük közül kerülhet ki a gyõztes.

Kammerer úgy is elmondja, amikor majd hazugsággal gyanusítják meg - megfogják, különösen ha nem szerez érmet -, hogy õ az aki hazudik, szóval kivárom.

A medve nem játék.

Istencsászár
Természtesen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
De kit zavart Kammerer a repülõn?

persze ezt is lehazudják a kedves érintettek...
gabber_saviola
IGEEEEEEEEN!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

M@TriX
na végre!!!! sokat kellett várni rá, de szép volt...

Vajda szerezte az elsõ aranyérmet

ha most lennének a választások Szlovákiában, akkor a sovén-fajgyülölõ Slota, és a másik, a Meciar simán összeszed 40 százalékot, erre még rávesszük a szimplán magyargyülölõ Ficót, akkor már beszélhetünk arról, hogy Szlovákia 2/3-a magyargyülölõ.... Ne feledjünk az érvényben lévõ szlovák jogszabályt miszerint a magyar kollekzíve bünõs nép.

akkor mirõl beszélnük?

és ez még csak fokozódni fog

a.carkey
Bement a csaj egy - a Slota pártja által mûködtetett - középiskolába, és felmérte, mennyire vannak elhülyítve a szlovák tinik.

A medve nem játék.

a.carkey
Azért megnézném õket, hogy mit szólnának ahhoz, ha a lakásuk egyik oldalára magyarok, a másikra meg cigányok költöznének. Vajon akkor is mi lennénk az elsõ helyen?

A medve nem játék.

A belinkelt hír elég kérdéses. Szerintem nem kérdeztek meg minden gyermeket, csak "reprezentatív" kereten keresztül próbálják felmérni a helyzetet.

Ha pedig választhatok, hogy egy "vajonhonnanjött" hírnek, vagy a saját szememnek-fülemnek higgyek-e: nem kérdéses, hogy az utóbbi.

David2
2. mondatból kimaradt Robert Fico miniszerelnök alanyként😊

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

David2
Akkor szted miért van kormánykoalícióban egy szélsõséges magyargyûlölõ párt? Slota cseppet sem szalonképes, olykor komikus, attól függetlenül etnikai ellentéteket szító kijelentéseitõl miért nem határolódik el?

ezek nem véletlenek, mindennek meg van az oka, amit a belinkelt hír támaszt alá

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Igen, elmondtam már párszor. De ha náluk is Sonda Ipsos stílusú "orosz közvéleménykutatás" folyik, akkor nincs mitõl tartanunk.

Orosz közvéleménykutatás:
1. Ki a példaképed?
2. Miért éppen Lenin?

joebacsi
Tudom, el is mondod ezt minden alkalomkor, mikor valami szlovák-magyar ellentétet propagáló hír kerül ide (ilyenbõl van egy pár).

Én még személyesen nem voltam a szlovákoknál (legalábbis huzamosabb ideig, a komáromi hídon átsétálás persze meg volt, de az is csak az elsõ vendéglátóipari egységig tartott, ahol betoltunk némi alkoholmennyiséget a fíling kedvéért, majd visszajöttünk 😊), de a kint járó ismerõseim is nagyrészt tökugyanazt mondják, amit te.

Viszont azért ez a slota a pártjával a kormánykoalíció tagja ott, ami mégis csak azt jelenti, hogy nem legyintenek úgy rá, mint itthon a mi szemellenzõs szélsõségeseinkre.

Érdekes. Salgótarjánban, a szlovák határtól kb. 10 km-re élek, de eddig nem hallottam, hogy kinn élõ honfitársaink panaszkodtak volna megkülönböztetésre. Szlovák-magyar két jó barát, együtt issza sörét-borát, Slota meg le van szmajdnem kimondtam.