Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"...a ruházatukba rejtett édességeket a pultra rakatták velük. Ezt az egyik elkövetõ, egy 54 éves férfi "zokon vette" és megütötte a pénztárosnõt"
ekkora parasztot...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ez jóval nagyobb horderejû kérdés annál, minthogy az összes politikus tetves önzõ görény Szent Orbántól Hazudós Feriig bezárólag.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Egyébként kurvára nem érdemes egymásra mutogatni, mert az egészségügy az egész modern világ egyik legnagyobb problémája, ami a legfejlettebb országoknak is komoly fejtörést okoz.
Elég csak arra gondolni, hogy százmilliókat költünk halálos betegekre, csak hogy pár hónappal tovább éljenek... Szerinted ki fizet be ennyit a TB-be életében? Persze már most szarul érzem magam, hogy ilyet felhozok, de ezekkel a problémákkal szembe kell nézni minden etikai gátlás ellenére is.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Akkoriban is csak a mentõk 79%-a ért ki negyed órán belül...
Tõlem aztán nem idéztél semmit, de azért hajrá 😄 Mi legalább jót röhögünk rajtad 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
jött orvos hozzá aki megvizsgálta de közben már leállt a szíve 😞
szól a mentõknek (az orvos,hogy sosben jöjjenek)
és õk is 20 kmrõl 40 perc alatt értek ki
még egy fél órát próbálták újraéleszteni de már nekik sem sikerült
amíg kiértek végig lett lélegeztetve és szívmasszázsolva...
szerinted mit kellene tennünk ezután?
Mindent megtettek a mentõsök hidd el.
Attól,hogy köpködném õket és a világba kürtölném,hogy 40 perc alatt értek ki mi változna?
semmi
Még mindig a mentõsök (és a tûzoltók) azok akik legalább tesznek értünk valamit annak ellenére,hogy nincsenek rendesen megfizetve se...
sajnos ezt a luxust minden élsportoló sem engedheti meg magának
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
viszont jelentõssége lehet a jövõ szempontjából. ha neked lesz rohamod valahol, és szintén 40 perc alatt jönnek ki, hasonló "technikai felszereltség" okokból, még mindig jelentéktelen esetnek fogod tartani?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
úgyhogy szerintem takarodj. vissza, negyedik osztályba, szövegértelmezés órákat ismételni.
"az egy dolog, hogy a 8. hely is jó hely, de nem változtat a tényen, hogy több, mint száz éve, mióta újkori olimpia létezik, ilyen szarul még soha nem szerepeltünk."
Úgyhogy szerintem most takarodj.
senkire nem mondatdtam, hogy birka, mutasd meg, hogy hol és kire mondtam ilyet. hol néztem szarba sportolóink teljesítményét? vagy szövegértelmezési gondjaid vannak, vagy pedig dierekt nem akarod tudomásul venni, amit írok és kiforgatod a szavaimat a saját hülyeségeid íze szerint. tények és alátámasztások nélkül állítasz baromságokat és hamis dolgokat vágsz mások fejéhez, rágalmazod, érvek nélkül, miközben mást nevezel birkának vagy szerencsétlennek.
kicsit gondolkozz már el mielõtt ilyen kolosszális baromságokat tömörítesz pár sorba, mert ennél jobban már le sem járathatnád magad. a témába pedig továbbá sincs semmi hozzászólás, csak a szitkozódás, nulla tartalommal, érvvel, alátámasztással. ah csak ennyi megy, az a legegyszerûbb, ha tényleg nem nyitod ki a szádat, mert valahányszor megteszed, csak mégrosszabb lesz. mostmár leülhetsz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Áruld már el, hogy mi a jó neked abban, hogy kevered a szart, lebirkázod a másikat, és szarba nézed a sportolóink teljesítményét? Azt hiszed, hogy te kurvára felvilágosult gondolkodó vagy, mert nem nézed a "balos médiát", valójában te vagy itt messze a legnagyobb birka. Tapsold meg magad, és bégess hozzá nagyokat.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az pedig nagyon szép dolog, hogy tiszteled a halottakat, azt viszont nem árt tudni, hogyha egy ember ilyen fiatalon meghal, annak okai voltak. hullagyalázásnak akkor nevezhetnéd, ha doppingolással vádolnám. viszont amirõl itt szó van, az valami egészen más, és ha nem csak az agymosó balos médiát néznéd, akkor lenne valami fogalmad is, hogy mi történt ott valójában. persze, ha a szervezete nem adja meg magát, akkor nem lett volna baj. ha Káin nem harap bele abba a rohadt almába, akkor sem itt tartanánk. szerinted a mentõkocsik mégis mire vannak kitalálva? pontosan az ilyen esetekre, ahol minden perc számít. 37 perc alatt sikerült kijönniük, csodálatos.
sadist: ha csak ennyire tellik tõled, akkor inkább húzzál bõrt a fogadra. az ilyen semmitmondó anyázásokat kerüljük már, amikor érvekkel vitatkozunk. ha nem tetszik, nem kell beleszólni, téged senki sem hívott ide, nem muszáj itt lenned.