Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Aki a bannerben lévõ piros betûs szöveget nem értelmezi annak szívesen segítek!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
Csokitolvajokat fogtak el Miskolcon

"...a ruházatukba rejtett édességeket a pultra rakatták velük. Ezt az egyik elkövetõ, egy 54 éves férfi "zokon vette" és megütötte a pénztárosnõt"

ekkora parasztot...
5c0rp330n
ez így is van. a társadalom gazdasága szempontjából a beteg nyugdíjasnál nincsen rosszabb. viszont felvet olyan morális kérdéseket, hogy egyszerûen nincs olyan megoldás, amit mindenki elfogadna. a sok emberi élet védelmezõje egybõl fel lenne háborodva, ha a nyugdíjasok gyógyszereit nem finanszírozná az állam, és az is felmerül, hogyha te leszel beteg nyugdíjas, veled is így bánjanak? erre persze mondhatják sokan fiatalon, "hogyha beteg nyugdíjas leszek, inkább ne is éljek tovább", de nem ilyen egyszerû kérdés ez, ha öregek lesznek, nem biztos, hogy ugyanezt fogják gondolni. pont most láttam egy South Park részt, ami a nyugdíjasok autóvezetési szokásairól szólt, felmerült a kérdés, hogy elvegyék-e tõlük a jogsit, vagy tûrjék tovább, ahogy ennyi balesetet és halálos gázolást okoznak.. mivel elvileg õk is teljes értékû állampolgárok, nem lehet õket úgy sem kezelni, mint a kisgyerekeket, akiktõl egyszerûen meg lehet vonni a dolgokat..

0Fritz0
Ja, kellemesen susognak a zõdek. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
már itt is kitisztul, viszont a szél megmaradt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
ahhoz képest ha összehasonlítod a 2002-es és mai egészségügyi rendszert, némi különbséget fogsz észrevenni.. a halálos beteg most egy külön kategória, ami nagyon nehéz kérdés, most hagyjuk is inkább. amirõl itt szó volt, az mindössze annyi volt, hogy egészen egyszerûen nem volt felszerelt mentõkocsi az egész környéken.

guardian hero
Magyarul mondhatnám azt is, hogy ha Mari néni nem akar a végbélrákjával két hónappal tovább élni, akkor a fennmaradó 100 millából vehettek volna életmentõ felszerelést a mentõbe, ami így nem tudott menni Kolonicsért.

Ez jóval nagyobb horderejû kérdés annál, minthogy az összes politikus tetves önzõ görény Szent Orbántól Hazudós Feriig bezárólag.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
2002 és 2006 között ugyanúgy nem történt semmi.

Egyébként kurvára nem érdemes egymásra mutogatni, mert az egészségügy az egész modern világ egyik legnagyobb problémája, ami a legfejlettebb országoknak is komoly fejtörést okoz.

Elég csak arra gondolni, hogy százmilliókat költünk halálos betegekre, csak hogy pár hónappal tovább éljenek... Szerinted ki fizet be ennyit a TB-be életében? Persze már most szarul érzem magam, hogy ilyet felhozok, de ezekkel a problémákkal szembe kell nézni minden etikai gátlás ellenére is.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

5c0rp330n

bertino
😄Ddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

5c0rp330n
2002 és 2006 között viszont egy nagy lépést tettek meg az elvtársak. kár, hogy szakadék elõtt álltunk.

guardian hero
Vagy mert mondjuk 98 és 2002 között szart se csináltak a komcsi alapokon mûködõ egészségüggyel, pedig már akkor is késõ lett volna.

Akkoriban is csak a mentõk 79%-a ért ki negyed órán belül...

5c0rp330n
nyilvánvalóan nem ezért vonják el, , de nyilvánvalóan ezt eredményezi, hogy elvonják. nem nehéz átlátni..

Nyilvánvalóan azért vonnak el pénzt, meg zárnak be kórházakat, hogy minél több ember haljon meg. Nem is értem hogy nem láthatja át valaki, hogy ez a céljuk 😄
5c0rp330n
sajnálattal hallom, hogy ezt személyesen is megtapasztaltad, részvétem.. így van. a mentõsöket nem szídtam, õk tehetnek a legkevesebbet az egészrõl. azokat szídtam, akik a döntéseket hozták, hogy bezárassák a kórházakat és mégtöbb pénzt elvonjanak tõlük. ezek pedig tudjuk, hogy hol ülnek most is..

bertino
<#eljen>

Flém, személyeskedés, szájkarate. Éljen, beindult a suli. 😊

Ez meg úgysem érdekel asenkit.

Sadist

Tõlem aztán nem idéztél semmit, de azért hajrá 😄 Mi legalább jót röhögünk rajtad 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
bnõm édesapja az ezredforuló után 1 nappal délben rosszul lett
jött orvos hozzá aki megvizsgálta de közben már leállt a szíve 😞
szól a mentõknek (az orvos,hogy sosben jöjjenek)
és õk is 20 kmrõl 40 perc alatt értek ki
még egy fél órát próbálták újraéleszteni de már nekik sem sikerült
amíg kiértek végig lett lélegeztetve és szívmasszázsolva...

szerinted mit kellene tennünk ezután?
Mindent megtettek a mentõsök hidd el.
Attól,hogy köpködném õket és a világba kürtölném,hogy 40 perc alatt értek ki mi változna?
semmi

Még mindig a mentõsök (és a tûzoltók) azok akik legalább tesznek értünk valamit annak ellenére,hogy nincsenek rendesen megfizetve se...
5c0rp330n
te meg annyira elvakult vagy, hogy az óvodában is sarló-kalapács volt a jeled 😊 jutunk ezzel elõrébb?

Szegénységi. Nem kisebbségi. Már annyira elvakult vagy, hogy az autódba is jobboldalt keresed a kormányt 😄D
joebacsi
az egészség egyre inkább luxuscikk lesz, kár ezen hõbörögni 😊
sajnos ezt a luxust minden élsportoló sem engedheti meg magának

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
ha te nem látsz érveket, azzal a te kissebbségi bizonyítványodat állítod ki. a személyeskedésrõl pedig annyit, hogy a saját szavaidat idéztem, nem véletlenül, vedd úgy, hogy tükröt állítottam és ugyanazt hallod vissza, amit te mondtál rám. ha a személyeskedésért fog valaki banánt kapni, te leszel az elsõ.

5c0rp330n
nincs már jelentõsége ennek a konkrét esetnek, igaz. rajta már nem fog tudni segíteni senki. így kellett volna történnie? szerintem nem. ha a mentõk odaértek volna normális idõ alatt, legalább esélye lett volna az életbenmaradásra. így esélye sem volt.
viszont jelentõssége lehet a jövõ szempontjából. ha neked lesz rohamod valahol, és szintén 40 perc alatt jönnek ki, hasonló "technikai felszereltség" okokból, még mindig jelentéktelen esetnek fogod tartani?

joebacsi
kínában kicsit nagyobb mennyiségben, és határozottan olcsóbban áll rendelkezésre a humánerõforrás, hála az emberi jogok totális sárba tiprásának, szóval akkor már inkább ez a kis balkáni porfészek az összes böszmeségével együtt 😊

Sadist
Látod, már megint te személyeskedsz érvek nélkül, de csináld csak nyugodtan. Érik már az a banán 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

5c0rp330n
még mindig nem látom, hogy hol írtam volna bárkire, hogy birka lenne. sem azt, hogy hol szaroztam le a sportolóink teljesítményét. szerinted ha amit leírtam, egyenlõ ezzekkel, nincs mirõl beszélni. ez pár kiragadott mondoat, ami önállóan alapból nem állja meg a helyét, de ha önállóan értelmezed, akkor sem azt jelenti közel sem, amit te állítottál.
úgyhogy szerintem takarodj. vissza, negyedik osztályba, szövegértelmezés órákat ismételni.

Sadist
Jaj hát te ezt nem érted, ha beletörõdsz birka maradsz.

desigo
nincs már jelentõsége
így kellett történnie
de lépj már túl rajta...
5c0rp330n
te ott voltál? te sem. az adzõje ott volt. szemtanúk is voltak ott. ugyanazt mondták. kinek hiszel?

Fabio Capello
eléglegyenmán.

Sadist
"vagy téged ennyire hülyére tud venni a kormány és még bólogatsz is nekik? gratulálok. ez a mentalitás már jobban tetszik. agymosott birka mentalitás ftw!"

"az egy dolog, hogy a 8. hely is jó hely, de nem változtat a tényen, hogy több, mint száz éve, mióta újkori olimpia létezik, ilyen szarul még soha nem szerepeltünk."

Úgyhogy szerintem most takarodj.

Ott voltál?

5c0rp330n
ez most egy qrvanagy baromság volt, továbbra is zéró igazságtartalommal és alátámasztással. ahogy azt megszoktam. áruld már el akkor, szerinted teljesen normális, hogy 37 perc alatt jöttek ki a mentõk azért, mert a közeli kórházban nem volt felszerelt életmentõ kocsi? én csinálok ebbõl politikát? én vagyok az elvakult? az az elvakult, elvakított barom, aki szerint ezt a rendben van. csak mondd azt, hogy szerinted normális, hogy ennyi idõ alatt jöttek ki, és ehhez semmi köze nincs a kórházak leamortizálásához, és nincs mirõl beszélni.

Öreg, ha nem vennéd észre, épp egy sportoló, egy olimpiai bajnok halálából csinálsz politikai tõkét az elvakult baromságaidhoz. Kurtagyorsan hagyd abba.

5c0rp330n
ki kérdezte hogy ki kezdte? ennyi erõvel ki kezdte ezt a topicot? büntessük meg! hogy jön ez ide?
senkire nem mondatdtam, hogy birka, mutasd meg, hogy hol és kire mondtam ilyet. hol néztem szarba sportolóink teljesítményét? vagy szövegértelmezési gondjaid vannak, vagy pedig dierekt nem akarod tudomásul venni, amit írok és kiforgatod a szavaimat a saját hülyeségeid íze szerint. tények és alátámasztások nélkül állítasz baromságokat és hamis dolgokat vágsz mások fejéhez, rágalmazod, érvek nélkül, miközben mást nevezel birkának vagy szerencsétlennek.
kicsit gondolkozz már el mielõtt ilyen kolosszális baromságokat tömörítesz pár sorba, mert ennél jobban már le sem járathatnád magad. a témába pedig továbbá sincs semmi hozzászólás, csak a szitkozódás, nulla tartalommal, érvvel, alátámasztással. ah csak ennyi megy, az a legegyszerûbb, ha tényleg nem nyitod ki a szádat, mert valahányszor megteszed, csak mégrosszabb lesz. mostmár leülhetsz.

desigo
szégyen az egész...
whiskeyman
napos, egy kicsit szeles, de a frizura még mindig tökéletes

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Sadist
Jah, meg a Heinekent is szeretem, azon is ott díszeleg a vörös csillag. Tuti nem mosom már le magamról <#zavart2>

Kuss, és figyeld sadist mingyá mekkora vörös kommunista lesz! 😄
0Fritz0
Nálunk kicsit felhõs az ég, nálatok?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sadist
Inkább olvass vissza, és gondolkodj el, hogy ki is kezdte a fröcsögést, te szerencsétlen.
Áruld már el, hogy mi a jó neked abban, hogy kevered a szart, lebirkázod a másikat, és szarba nézed a sportolóink teljesítményét? Azt hiszed, hogy te kurvára felvilágosult gondolkodó vagy, mert nem nézed a "balos médiát", valójában te vagy itt messze a legnagyobb birka. Tapsold meg magad, és bégess hozzá nagyokat.

bertino
ja 😄DDDDDDd

Tikal
ez a metroépítés nagyon tiptop megy nekünk, ilyen szerencsétleneket...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
*Ádám

5c0rp330n
közben találtam egy elég jó összefoglaló cikket a dologról: link
az pedig nagyon szép dolog, hogy tiszteled a halottakat, azt viszont nem árt tudni, hogyha egy ember ilyen fiatalon meghal, annak okai voltak. hullagyalázásnak akkor nevezhetnéd, ha doppingolással vádolnám. viszont amirõl itt szó van, az valami egészen más, és ha nem csak az agymosó balos médiát néznéd, akkor lenne valami fogalmad is, hogy mi történt ott valójában. persze, ha a szervezete nem adja meg magát, akkor nem lett volna baj. ha Káin nem harap bele abba a rohadt almába, akkor sem itt tartanánk. szerinted a mentõkocsik mégis mire vannak kitalálva? pontosan az ilyen esetekre, ahol minden perc számít. 37 perc alatt sikerült kijönniük, csodálatos.
sadist: ha csak ennyire tellik tõled, akkor inkább húzzál bõrt a fogadra. az ilyen semmitmondó anyázásokat kerüljük már, amikor érvekkel vitatkozunk. ha nem tetszik, nem kell beleszólni, téged senki sem hívott ide, nem muszáj itt lenned.

Pluskast
Nem 100 év után hanem "csak 84". Utoljára akkor vittünk haza 5 aranynál kevesebbet. Minden esetre az a három arany szép volt, a vizilabdások meg különösen jól teljesítettek! Szerintem nem csak én vagyok rájuk büszke.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”