Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
ez meg valami hittérítõ vagy mi? xD

kaszával a kezében keményen nézne ki...
a.carkey
De egy rakat ilyen félretájékoztatás van. Íme egy cikk:

Kõvel dobálták a rendõröket Kölnben

Az index címlapján meg ez van fent:
"Kõvel dobálták a rendõröket Kölnben
A szombat délutáni szélsõjobboldali megmozdulást ezután letiltották."

Ezzel azt sugallják, hogy a szélsõjobb dobált, holott nem, ls. cikk. Nevetséges a magyar sajtó (de minden része).

A medve nem játék.

desigo
a rendõrség szégyene az egész tüntetéssorozat...
ha erélyesebben lépnének fel akkor majd elgondolkozna a sok suttyó,hogy nekiáll-e szétverni pestet...

Nyilván az erõszakmentes demonstrálásokat engedni kell...
Bandee1987
Nem azt mondom, hogy minden rendben, sõt, de egy Fradi meccs szurkolóit se lehet az alapján megítélni, ha 50 ember közülük elkezd randalírozni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Ja, párszáz embert kergettek abban az idõben a belvárosban ...

A medve nem játék.

a.carkey
Hallgattam rádión a Kossuth rádiót. Egy pasmag az MTItõl - valami vénember - azt nyögte be, hogy 30000 emberke volt a chartás tüntetésen. A cigánytüntetésrõl meg úgy számolt be, hogy minden idõk legnépesebb megmozdulása volt. Az éppen zajló eseményekrõl meg úgy, hogy 2000 embert kergetnek a rendõrök városszerte. Aztán benyögte, hogy ilyen nyugaton szervezetten nincs és ott ilyen mértékben erõszak ... stb.

Erre hazajövök és kiderül, hogy a 30000 ember az jó ha van 4000-5000, a minden idõk legnagyobb cigánytüntetésén jó ha 500-an vettek részt, akik nagyrészt 23000 forintot kaptak a cigányönkormányzatoktól ..., és a hírekben bemondták még Malmöt, ahol baloldali fiatalok ma baszták szét az szinte az egész belvárost

Király ez

A medve nem játék.

GregSB
Ja, akkor minden rendben, mintha nem történt volan semmi sem... hisz bocsánatot kértek. LOL. Akit meg eltalált egy sörösüveg az meg így járt. Ez egy komoly tüntetés ami áldozatokat követel. (Facepalm)

Bandee1987
" A Nagymezõ utcánál egy színházi elõadás mellett haladtunk el. Nem lett volna semmi baj, de valaki uszítani kezdte a tömeg csekély értemû részét, "Harcoljatok! Harcoljatok!" kiáltásokkal, azt terjesztve, hogy az ott a Gyurcsány-féle tüntetés, mások szerint pedig egy zsidó klezmerzenekar. A szervezõk, Zagyva Gyula vezetésével úrrá lettek a rendbontáson, csak öt-hat idióta dobálta sörösüvegekkel a színielõadás nézõit, bár ez is épp elég baj volt. Az elõadás szervezõitõl magam kértem bocsánatot az incidensért, és páran próbáltuk megnyugtatni a rémült családokat, akik közül egyébként többen még a dobálás megkezdõdése elõtt mosolyogva mutatták a menetünket gyermekeiknek, azt mondták, ezektõl nem kell félni, ezek a mieink, magyarok. Hát, gratulálok néhány egységsugarúnak! "

GregSB
Nah.. már megint utcán van a sok primitív agresszív barom, és törnek zúznak, még az Andrássyn is. Ráadásul a Nagymezõben valamilyen kultúrális rendezvény van éppen és az ott levõkre is rátámadtak már.

Szánalom legmagasabb foka.

desigo
örülhet,hogy nem szurkálták meg...
Bandee1987

A négerekkel Magyarországon a gond az hogy AIDS terjesztõk,az AIDS betegek száma meredeken emelkedik évente Magyarországon.Ez nem kitaláció orvosi adatok is alátámasztják a négerek okán.

errõl tudnál mutatni valami hivatalos kimutatást?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

GregSB
Öljük meg mindet.

Nem utálom se a kínaikai sem a zsidókat.Kinaikról még egy szót sem írtam.A zsidókról jó párszor megemlítettem hogy az ország vezetésében nagy a befolyásuk amit általában negatív értelemben használnak ki.
A négerekkel Magyarországon a gond az hogy AIDS terjesztõk,az AIDS betegek száma meredeken emelkedik évente Magyarországon.Ez nem kitaláció orvosi adatok is alátámasztják a négerek okán.

Úgy csinálsz mintha ez olyan ritka eset lenne, de ha ez megnyugtat akkor csináltam telefonnal képet és tolom is fel a gépre ha megtalálom a kábelt.

Garfield: A többieket is.

Rundstedt17: Szerintem keversz valakivel. Én mindig is utáltam a cigányokat, mert szinte csak rossz tapasztalatom volt eddig velük. De te utálsz mindenkit a négereket, zsidókat, kínaiakat. Állandóan linkeled a szar statisztikáidat, hogy a négerek hülyébbek mint a fehérek, stb... Magyarországon élõ négereket is ismerek és semmi baj nincs velük, próbálnak alkalmazkodni, egyetemre járnak, normális életet élnek, nem úgy mint a cigányok nagy része. Te szerintem max csak tv-be láthattál négert, de azért utálod õket. Most erre az fog jönni, hogy "én nem is utálom a négereket, csak tényeket közlök". Tehát mégegyszer, csakhogy megértsd: a cigányokat mindig is utáltam!

nocsak nocsak egy verés kellett ahhoz hogy rá eszmélj hogy régen mekkora baromságokat írtál?<#vigyor>.amikor fasiszta nácista jelzõkkel illettél mert a cigányokat és a négereket megszóltam<#vigyor>

Akkor a verés miatt csak a cigányokat utálod vagy a többieket is, természetesen szigorúan faji alapon?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sadist
Képet, vagy meg se történt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

5c0rp330n
az nagy szerencse.

hát utána elkapták õket ja😊

5c0rp330n
mármint õket meglincselték?

lincselés😊 Megvertek minket 5-en, de nem volt mind cigány.

Brolly
mi történt? <#wow2>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

hm na látom elõnyödre változtál,ha jól emlékszem egy-két évvel ezelõtt még te is védted õket<#vigyor>

hátm barátom pont most vagyu nk témánál, mrt most kb össze vagyok verve ömlik belõlem a vétr a tetvees cigányok meg egymás faxászt szopkodják, de erre vártam mert most öket olyan szinten foglyák összebaszni, hogy utána orulhetnek ha a végbelükön szarhatnak. na enbnyi te libsi fax byeeee

Nyolcasra!

Amúgy lol, de az egyik épitkezéshez itt pont olyan "30-as" táblát tettek ki, amin a 8-as fele ragasztó csíkkal van lefedve.
desigo
gz8
Pedig egyszerûbb lett volna 5-ösre javítani a 3-ast... <#ravasz1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Na ez az, anno is ezért nem lett belõle semmi, mert túl nagy volt az érdeklõdés 😄
Bandee1987
Azért nem lenne jó a köv. héten ezt hallani a híradóban:
"Már nagy erõkkel nyomoznak az ún. Team SG nevû csoport ellen, akik folyamatosan táblákat rongálnak és traffipaxokat ragasztanak le az utak mentén. A csoport vezetõje egy Borg fedõnevû egyén"<#nyes>

trident
Ha te tüncivel támadsz, akkor én kristóffal védekezek! <#nyes>

Átváltok read onlyba, utolsó megjegyzés, hogy elböszméztem, összekuszáltam a mondatot, helyesen: "de te hogy élsz, azt igen".

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Végre egy értelmes kezdeményezés 😊

A múltkor egyszer kiejtettem a számon olyat, hogy a 30-as táblákra kéne baltával vadászni csoportosan. Erre fel annyian kerestek meg pü-ben meg emailben meg mindenhogyan hogy õk is benne lennének, hogy attól féltem következõnek a rendõrség keres meg 😄D
desigo
Leragasztják a traffipaxokat a Balatonnál

tele kell nyomni purhabbal és kész xD
guardian hero
Akkor se fogom szó nélkül hagyni a demagóg cigányvédõ faszságaidat.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

#9652, #9665.

guardian hero
Nem, azért vagyunk tehetetlenek, mert tiszteljük a törvényt, ellentétben velük.

Meg azért, mert nekünk van vesztenivalónk, nekik meg nincs.

Vagy szerinted ha üvölteti a büdös cigány a kocsijában a zenét hajnali fél kettõkor a házam elõtt, hívjam én is a haverjaimat, és lincseljük meg a helyszínen? Ezt mered te összefogásnak nevezni? Ugyanolyan nevetségesen demagóg vagy, mint azok, akiket ugyanezért lenézel...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ha nem hagyjátok abba, keresek egy Kiszel Tündés hírt! <#ravasz1>

trident
Nem vita, nem flém.

A bõrszíned nem te választod, de hogy te élsz, azt igen.

Súlyos társadalmi problémákra felhívni a figyelmet az bakkancsoskodás, a 6 általánost végzõ, bûnözõ provokációja pedig becsülendõ (úgy hogy pont a saját népének helyzetét rontja)?

Ma több roma közvetett munkatárssal találkoztam, egyiket sem láttam, hogy leköpi valaki, sõt, téves érzésem, hogy meg vannak becsülve.

Sõt, még válaszolni sem feltétlen, (esetleg csak simán érdemes belegondolni).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Olvasd tovább, leírtam, miért vagyunk tehetetlenek. Ugyanúgy jogunk lenne összefogni, megvédeni, ami a miénk, ehelyett mit csinálunk? Bohóckommandót!

guardian hero
"magyar gárda pedig pont nem szokott tüntetgetni, elégedetlenkedni, ellentétet szítni. fegyelmezetten sorfalat áll, tekintélyt parancsol"

Tekintélyt parancsol, LOL 😄 Én csak pár tipikus tahó prolit láttam, akik bohócot csinálnak magukból.

guardian hero
"Ez a poén az egészben. Pont annyi joguk van, mint nekünk, csak jobban érvényesítik."

Ekkora istenverte baromságot még életemben nem hallotam. A cigányok tudása a jogrendszerrõl csak odáig terjed, hogy milyen módon szipolyozhatják ki az államot, azon túl tökéletesen a törvény fölött állnak, a rendõrség és a tisztességes magyar emberek tehetetlenek velük szemben. Kurvára nem ebben az országban élsz, vagy kibaszott nagy mázlid van, ha ezzel még nem szembesültél... de ne félj, hamarosan fogsz, mert amilyen ütemben szaporodnak a mocskok pár évtized, és kisebbségbe kerülünk.

Tényleg felesleges elkezdeni, és felesleges itt folytatni is ezt az egész faxságot.

Más a véleményünk, közelebb úgysem jutunk egymáshoz. Részemrõl gameover.

Ezt te sem gondolhatod komolyan. Mindenki tudja, hogy kiket nevezünk ma cigányoknak, õk is így nevezik magukat, felesleged elkezdeni ezt a faszságot.

Mindenki tudja, hogy nem nagyon van már olyan, hogy "tiszta" magyar, de ha valakinek volt 500 éve 1 cigány õse attól még nem lesz cigány.

GregSB
Egyébként ez egy érdekes kérdés: miért engedtük be õket a 14. században? 😄

Akkor még nem volt EU, meg emberi jogvédõ szövetkezet. Simán kipaterolhattuk volna õket 😄

Brolly
De az uborkás esetnél a bácsi nem bosszúból tuningolta fel a kerítést egy kis árammal, nem az volt a szándéka, hogy kinyírja azt aki számtalanszor meglopta már, hanem csak próbálta megvédeni azt ami az övé, ha az elõbbi lett volna a célja, akkor nem tette volna ki a táblát, ami figyelmeztette a tolvajokat az áramra.
Most gondolj bele, mi lett volna ha az öreg bácsi egy cigány és a magyarok lopják meg (csak hát ilyenre aligha van példa...), akkor szerinted a cigány mit tett volna?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

5c0rp330n
ez duplán nagy baromság. olaszliszkát ahhoz a szerencsétlen, magát védõ emberhez hasonlítani, akinek a védelmérõl ráadásul tudtak a tolvajok enyhén szólva is nonszensz, túlzó, cigányvédõ, demagóg pofázás.
a magyar gárda pedig pont nem szokott tüntetgetni, elégedetlenkedni, ellentétet szítni. fegyelmezetten sorfalat áll, tekintélyt parancsol, semmi mást nem csinál. aki ettõl fél, annak oka is van félni, és az pedig csak féljen is.

GregSB
Cigányok vs magyarok. Ezzel csak egy baj van: A cigányok, romák az 1300-as és 1400-as években vándoroltak be több hullámban magyarországra. Azóta már olyan szinten keveredtek az "õsmagyarokkal" (akik már egyébként is keveredtek a térség népeivel pl szlávokkal) hogy rengeteg félvér, negyedvér stb cigány él közöttünk.

Gyakorlatilag akiket te magyaroknak nevezel azoknak már rég nincs közük az õsmagyarokhoz, annál több a környezõ térség népeihez és még a cigányokhoz is. Egy valami közös: a nyelv.

Ezért kéne inkább bûnözõkrõl és nem bûnözõkrõl beszélni...

frappáns válasz!

Ezt a pofátlanságot kikérem magamnak.

Ez a poén az egészben. Pont annyi joguk van, mint nekünk, csak jobban érvényesítik.
Az elõnyük az összefogásban rejlik: ha baj van, nem nézik, hogy az illetõ "piros"-e, vagy "narancssárga", Fradista-e vagy UTE-s, Suzukis-e vagy Opeles... ha baj van, akkor mennek segíteni. Õk a kisebbség, mégis állandóan õk vannak többen. Hogy is van ez? Úgy, hogy a magyar ember pont lesz..ja, hogy mi van a szomszédjával. Sõt, ha verik a másikat, odamegy röhögni.

Az önbíráskodás is ilyen. Olaszliszkán is, az uborkás esetnél is megvolt, azzal a különbséggel, hogy ott árammal oldotta meg a bácsi, nem cipõtalppal, meg ami a kezébe akadt.

És mit teszünk ez ellen? Összeterelünk egy csapat bohócot, akik parancsszóra elégedetlenkednek és tüntetgetnek, szítják az ellentétet. Mehetünk még ennél is lejjebb?