Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kõvel dobálták a rendõröket Kölnben
Az index címlapján meg ez van fent:
"Kõvel dobálták a rendõröket Kölnben
A szombat délutáni szélsõjobboldali megmozdulást ezután letiltották."
Ezzel azt sugallják, hogy a szélsõjobb dobált, holott nem, ls. cikk. Nevetséges a magyar sajtó (de minden része).
A medve nem játék.
ha erélyesebben lépnének fel akkor majd elgondolkozna a sok suttyó,hogy nekiáll-e szétverni pestet...
Nyilván az erõszakmentes demonstrálásokat engedni kell...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Erre hazajövök és kiderül, hogy a 30000 ember az jó ha van 4000-5000, a minden idõk legnagyobb cigánytüntetésén jó ha 500-an vettek részt, akik nagyrészt 23000 forintot kaptak a cigányönkormányzatoktól ..., és a hírekben bemondták még Malmöt, ahol baloldali fiatalok ma baszták szét az szinte az egész belvárost
Király ez
A medve nem játék.
Szánalom legmagasabb foka.
errõl tudnál mutatni valami hivatalos kimutatást?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A négerekkel Magyarországon a gond az hogy AIDS terjesztõk,az AIDS betegek száma meredeken emelkedik évente Magyarországon.Ez nem kitaláció orvosi adatok is alátámasztják a négerek okán.
Garfield: A többieket is.
Rundstedt17: Szerintem keversz valakivel. Én mindig is utáltam a cigányokat, mert szinte csak rossz tapasztalatom volt eddig velük. De te utálsz mindenkit a négereket, zsidókat, kínaiakat. Állandóan linkeled a szar statisztikáidat, hogy a négerek hülyébbek mint a fehérek, stb... Magyarországon élõ négereket is ismerek és semmi baj nincs velük, próbálnak alkalmazkodni, egyetemre járnak, normális életet élnek, nem úgy mint a cigányok nagy része. Te szerintem max csak tv-be láthattál négert, de azért utálod õket. Most erre az fog jönni, hogy "én nem is utálom a négereket, csak tényeket közlök". Tehát mégegyszer, csakhogy megértsd: a cigányokat mindig is utáltam!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Amúgy lol, de az egyik épitkezéshez itt pont olyan "30-as" táblát tettek ki, amin a 8-as fele ragasztó csíkkal van lefedve.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
"Már nagy erõkkel nyomoznak az ún. Team SG nevû csoport ellen, akik folyamatosan táblákat rongálnak és traffipaxokat ragasztanak le az utak mentén. A csoport vezetõje egy Borg fedõnevû egyén"<#nyes>#nyes>
Átváltok read onlyba, utolsó megjegyzés, hogy elböszméztem, összekuszáltam a mondatot, helyesen: "de te hogy élsz, azt igen".
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A múltkor egyszer kiejtettem a számon olyat, hogy a 30-as táblákra kéne baltával vadászni csoportosan. Erre fel annyian kerestek meg pü-ben meg emailben meg mindenhogyan hogy õk is benne lennének, hogy attól féltem következõnek a rendõrség keres meg 😄D
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Meg azért, mert nekünk van vesztenivalónk, nekik meg nincs.
Vagy szerinted ha üvölteti a büdös cigány a kocsijában a zenét hajnali fél kettõkor a házam elõtt, hívjam én is a haverjaimat, és lincseljük meg a helyszínen? Ezt mered te összefogásnak nevezni? Ugyanolyan nevetségesen demagóg vagy, mint azok, akiket ugyanezért lenézel...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A bõrszíned nem te választod, de hogy te élsz, azt igen.
Súlyos társadalmi problémákra felhívni a figyelmet az bakkancsoskodás, a 6 általánost végzõ, bûnözõ provokációja pedig becsülendõ (úgy hogy pont a saját népének helyzetét rontja)?
Ma több roma közvetett munkatárssal találkoztam, egyiket sem láttam, hogy leköpi valaki, sõt, téves érzésem, hogy meg vannak becsülve.
Sõt, még válaszolni sem feltétlen, (esetleg csak simán érdemes belegondolni).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Tekintélyt parancsol, LOL 😄 Én csak pár tipikus tahó prolit láttam, akik bohócot csinálnak magukból.
Ekkora istenverte baromságot még életemben nem hallotam. A cigányok tudása a jogrendszerrõl csak odáig terjed, hogy milyen módon szipolyozhatják ki az államot, azon túl tökéletesen a törvény fölött állnak, a rendõrség és a tisztességes magyar emberek tehetetlenek velük szemben. Kurvára nem ebben az országban élsz, vagy kibaszott nagy mázlid van, ha ezzel még nem szembesültél... de ne félj, hamarosan fogsz, mert amilyen ütemben szaporodnak a mocskok pár évtized, és kisebbségbe kerülünk.
Más a véleményünk, közelebb úgysem jutunk egymáshoz. Részemrõl gameover.
Mindenki tudja, hogy nem nagyon van már olyan, hogy "tiszta" magyar, de ha valakinek volt 500 éve 1 cigány õse attól még nem lesz cigány.
Akkor még nem volt EU, meg emberi jogvédõ szövetkezet. Simán kipaterolhattuk volna õket 😄
Most gondolj bele, mi lett volna ha az öreg bácsi egy cigány és a magyarok lopják meg (csak hát ilyenre aligha van példa...), akkor szerinted a cigány mit tett volna?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
a magyar gárda pedig pont nem szokott tüntetgetni, elégedetlenkedni, ellentétet szítni. fegyelmezetten sorfalat áll, tekintélyt parancsol, semmi mást nem csinál. aki ettõl fél, annak oka is van félni, és az pedig csak féljen is.
Gyakorlatilag akiket te magyaroknak nevezel azoknak már rég nincs közük az õsmagyarokhoz, annál több a környezõ térség népeihez és még a cigányokhoz is. Egy valami közös: a nyelv.
Ezért kéne inkább bûnözõkrõl és nem bûnözõkrõl beszélni...
Az elõnyük az összefogásban rejlik: ha baj van, nem nézik, hogy az illetõ "piros"-e, vagy "narancssárga", Fradista-e vagy UTE-s, Suzukis-e vagy Opeles... ha baj van, akkor mennek segíteni. Õk a kisebbség, mégis állandóan õk vannak többen. Hogy is van ez? Úgy, hogy a magyar ember pont lesz..ja, hogy mi van a szomszédjával. Sõt, ha verik a másikat, odamegy röhögni.
Az önbíráskodás is ilyen. Olaszliszkán is, az uborkás esetnél is megvolt, azzal a különbséggel, hogy ott árammal oldotta meg a bácsi, nem cipõtalppal, meg ami a kezébe akadt.
És mit teszünk ez ellen? Összeterelünk egy csapat bohócot, akik parancsszóra elégedetlenkednek és tüntetgetnek, szítják az ellentétet. Mehetünk még ennél is lejjebb?