Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tavasztól õszig az emberek többsége bringát használna a belévárosban akkor nem csak a korom lenne kevesebb amit belélegeznének, hanem a szív és érrendszeri betegségekben meghaló emberek száma is, amivel ha jól tudom toplistások vagyunk a világon.
Persze ehhez legalább olyan minõségû és mennyiségû bicikli-utak kellenének mint nyugatabbra, nameg hogy megváltozzon az emberek hozáállása a kérdéshez. Szóval pár ezer éven belül akár meg is valósulhat! 😊
A medve nem játék.
No mindegy, valójában csak ki akartam próbálni milyen vérben forgó szemekkel leírni ezt a mostanában igencsak kedvelt szót, és átadni magam a "fotelból megint megmondtam a tutit, b*sszátok meg" zsebzsöttemmel vetekedõ érzésnek, de sajnos ez nem tudott bennem kiteljesedni, mert az igazság az, hogy semmi bajom a bringásokkal.
Ha óránként doboz ciginek megfelelõ kormot akarnak szívni a városban, miközben megfagynak, és szétizzadva érnek el a céljukhoz, akkor lelkük rajta, engem ugyan csöppet sem zavarnak 😊
Én inkább az elektromos autóra gyúrok...amíg meg ez nem realizálódik, addig maradok a külvárosi p+r és bkv kombónál 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
De látom a színvonal az megvan itt, akik részt vettek rajta azok egybõl csõcselék. Grat -.-
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hát pont ilyen módszerrel törtek fel egy Suzukit 2 hete a melóhelyem utcájában, mondhatom szép munkát végeztek <#violent>#violent>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
pred
Nem lenne egyszerûbb ott helyben, vagy az elfogáskor...? <#ticking>#ticking>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Más kérdés, hogy hol, mikor, milyen környezetben hódolunk függõségünknek...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
másrészt már mindenhol csak kijelölt helyen lehet dohányzoni, már a legtöbb igényesebb kocsmában is.
a másik fele meg az hogy azért sztem meg lehet majd érezni hogy kevesebbet szivunk, nem kevés pénzt fizetünk a cigarettáért, és nem amiatt kellene lobbyzni hogy kevesebb dohányos legyen, hanem azért, hogy a felsõvezetés kevesebbet tegyen zsebre, és minden kibaszott naplopó adózzon. 16 éves korom óta bejelentett melóhelyen húzom az igát, és adózok, betegállományban ha összvissz voltam három hetet sokat mondok, úgyhogy had gyújtsak rá már akkor amikor én akarok!
pred
az ivást viszont hagyjuk ki ebbõl, az teljesen rendben van 😊
Kíváncsi vagyok lesznek-e olyan tökösek, hogy év elejétõl bevezetik itthon is a dohányzási tilalmat a vendéglátó helyeken és közintézményekben.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
nem semmi,hogy senki sem tesz semmit...
Addig jár a korsó a kútra... Remélem hamar be fognak vonulni oda 2-3 hadihajóval és elsüllyesztik õket.
Az elõzmények publikusak, vagy megint jön a "békésen sétálgattunk hazafelé, egyszer csak elõttünk termett öt roma, és se szó,se beszéd, megvertek minket" mese?
Hiába no, a gerinc meg annak a hiánya...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Azt persze nem bánnám, hogy ha az egész polelitet egyszer tényleg elzavarnák - kivétel egy-két emberke -, aztán leosztanák újból a lapokat, kisebb parlamenttel, mert az országnak valahogy mûködnie kéne.
Sajna akárki is jön qurva nehéz dolga lesz. Antallék alatt taxissztrájk volt, Gyula alatt tálán Árpibát fütyülték ki, Vicoék alatt már a Pa-Dö-Dö és a Heti hetes is rettegett, de azért mostanáig nem verték szét a várost. Na mindegy. Nem folytatom, mert nem illik ide, de az MTI félretájékoztatás ma a csúcs volt.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Jujj de várom már 2010-et 😄
A medve nem játék.
a többség megszavazta ezeket
négy évente lehet változtatni...
Március 15-én simán lehet majd a Kossuth térre és a Nemzeti Múzeumhoz menni és nem fognak ránk mesterlövészek és kommandósok vigyázni, sõt az ünnepbõl is látunk majdvalamit még augusztus 20-án is. Október 23-án sem lesz semmiféle rendbontás, ez is biztos.
Szóval aki nem akarja, hogy szétverjék a fõvárost, akkor az 2010-ben megfékezheti az erõszakot ... Jelenleg ennyit tehet egy átlagpolgár, mert a rendõrség semmit sem fog, mert nem tud vagy akármi ...
A medve nem játék.
onnantól,hogy megtámadják a rendõrséget,civil embereket nem kegyelmeznék
elfogás majd min 2 év börtön